- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Merhabalar canim umarim istedigin kiloya ulasirsin..Ben de iki hafta oldu baslayali tabi bi kac kez kacamak oldu malesef.74,6 ile basladim yarin tarti gunum sonucu buraya da yazarim
Merhaba canlar bende 80 kilodym hızla diyet yapyrm mekik Zumba v .s
Limon 1 litre su maydanoz karışımı bana çok iyi geldi sürekli onu içiyorum
Merhaba canım hoşgeltin kaynatark mı hazırlıyosun acaba? Günde ne kadar nasıl tüetiyosun daha detaylı bilgi verebilir misin?
Hoşgeldin canım nasıl bir diyet uyguluyorsun karatayı tavsiye ederim.
Yok tatlım direk normal suya uygulyrm limonu yıkıyorum güzelce dilimlyrm 1 litre suyun iCine birde maydanoz yıkıyorum atıyorum mis gibi oluyo zencefil de rendelemem gerek ama henüz elimde yok alicam onuda 1 litre diorum ama günde bu şekilde 3 litre su içiyorum ben normal su yerine bunu sürekli tüketiyorum çünkü kilom fazla canım ya
Aslında senin yaptığına çok yakın. Ekmeğin hiçbir türlüsü yok. Buğdaydan yapılan herşey yasak. Şeker yasak. Günde sadece 2 öğün yiyeceksin. Ara öğün yasak. Meyve sadece günde 1 tane ve kahvaltıda yenebilir. Pirinç makarna patates yasak. Hamurişleri yasak. Asitli içecekler yasak. Abur cubur ve pakete girmiş her ürün yasak. Mevsiminde olmayan meyve sebze yasak. Konserveler yasak. Günde muhakkak 20 dk yürüyüş ve 2 lt su içilecek. Bu şekilde benim diyetim. Ben tam bir spor manyağıyım ama malesef doğumdan dolayı belimde sıkıntılar var. Fıtıklarım oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağımda his kaybı kaldı. Üzerine kilo da binince belim perte çıktı. Ancak leslie yapabiliyorum şu an. Eğer fırsatın varsa muhakkak git. Ama açık havada yapacağın tempolu yürüyüş daha faydalı canım. Çünkü oksijen kalori yakımını artırır. Kendi başıma tembellik yapıyorum dersen spor salonunu tercih etmelisin tabiki.Kendimce bi diyet oluşturdum canım takip ettiğim bi diyet türü yok Karatay diyetini hiç duymdm nasıl acaba ? Ben şeker beyaz ekmek tuz dan uzak duruyorum abur cubur. ZAten tüketmiyorm kola hiç hiç yok mekik cekyrm göğüs hareketi falan ypyrm çünkü benim üst ve karın bölgem kilolu canım birde spor salonuna yazlmy düşünüyorum bi yakınım gidiyodu günde 1 saat 1.5 ay da 15 kilo verdi ve almyo suan hiç 50 kilo da
Aslında senin yaptığına çok yakın. Ekmeğin hiçbir türlüsü yok. Buğdaydan yapılan herşey yasak. Şeker yasak. Günde sadece 2 öğün yiyeceksin. Ara öğün yasak. Meyve sadece günde 1 tane ve kahvaltıda yenebilir. Pirinç makarna patates yasak. Hamurişleri yasak. Asitli içecekler yasak. Abur cubur ve pakete girmiş her ürün yasak. Mevsiminde olmayan meyve sebze yasak. Konserveler yasak. Günde muhakkak 20 dk yürüyüş ve 2 lt su içilecek. Bu şekilde benim diyetim. Ben tam bir spor manyağıyım ama malesef doğumdan dolayı belimde sıkıntılar var. Fıtıklarım oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağımda his kaybı kaldı. Üzerine kilo da binince belim perte çıktı. Ancak leslie yapabiliyorum şu an. Eğer fırsatın varsa muhakkak git. Ama açık havada yapacağın tempolu yürüyüş daha faydalı canım. Çünkü oksijen kalori yakımını artırır. Kendi başıma tembellik yapıyorum dersen spor salonunu tercih etmelisin tabiki.
Bende limon dilimliyorum. Aynı şekilde normal suyu bande çok içemiyorum. Zencefil ve maydanoz bende var. İyi fikir yarın zencefil ve maydonoz da atayım içine.
Bende limon dilimliyorum. Aynı şekilde normal suyu bande çok içemiyorum. Zencefil ve maydanoz bende var. İyi fikir yarın zencefil ve maydonoz da atayım içine.
kizlar benimde bebegim 3 aylik olcak. azda olsa emziriyorum. sutum zaten cok az gunde uc en fazla dort defa meme aliyor oda iki dakika.
en azindan o kesilmesin diye cok agir diyete baslayamiyorum.
en son 69 kiloydum
10 kilo fazlam var. sekeri birakdim tatli yemiyorum ekmegi sadece sabah kahvaltida bir dilim kepek yiyorum.
ama normal evde pisen her yemegi yiyorum.
tek azalttigim bunlar oldu.
ve duzenli spora basladim
Haklısın tatlım bende ara öğün yemiyim o zaman bünye kilo vermeye de elverişli değil ki offff offf insallah yaza kadar 20 kilo gider insallah insallah; ( benim iki oğlum var büyüdüler çok şükür artık kendime bakma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?