Doğum Sonrası Karatay Diyeti

Tamam tatlım hemen bakyrm inşallah gönlümzce olur hersey

Canım süt için malt hapını ve humana steel tea yi tavsiye ederim. Bunlar kilo yapıcı şeyler de değil. Yemeklerin yanında soğan ye. Yeşillik tüket maydanoz ve nane hariç. Rezene anason tane kimyon ısırgan ve ıhlamuru hep birlikte demle ve iç. Tatlı kesinlikle süt yapmıyor. Tek espirisi seni susatması. Günde 4 lt su iç. Ağır diyet yapma. Ağır spor da yapma canım. Düzenli yürüyüş senin için en uygun olanı. Karatay yapabilirsin ama o lohusalar için farklı bi beslenme öneriyor sanırım tam bilgi sahibi değilim. O yüzden yanlış bilgi vermek istemem. Canan karatayın videolarğna bi bak istersen lohusalat için nasıl bi diyet tavsiye ediyor?

bircok sey denedim etkisi yok canim.
rezeneyi ilk ay gaz icin bolca tukettim
bitek su tuketimim az. ama azalan sut azaldi bundan sonra sanmiyorum ki artsin.
yinede cok saol canim
spora biraz agir basladim yuruyusten ziyade vucud gelistirme agirlik kas calisiyorum

boyum 1.67 canim.
61 kiloyla hamile kalmisdim
gercekden herseyi deniyorum herseyii. tik yok. evet cok kucuk malesef dogdugu gunden beri mama+meme olarak besleniyo

bircok sey denedim etkisi yok canim.
rezeneyi ilk ay gaz icin bolca tukettim
bitek su tuketimim az. ama azalan sut azaldi bundan sonra sanmiyorum ki artsin.
spora biraz agir basladim yuruyusten ziyade vucud gelistirme agirlik kas calisiyorum

Behimde bir dönem azalmıştı ama malt hapı ve humana stel tee iyi gelmişti onun içih dedim canım benim sütüm varkin kızım emmeyu kesti her bebek nasibi kadar emiyor çok üzüldüm ama ne yapayım. Sende üzme kendini. Karatay diyetine bi bak canım gerçektten işe yarıyor vi aç kalmıyorsun tavsiye ederim.

bakayim bi canim saol

aslinda benim hikaye uzun. ilk haftalarda sutum bol bol akarken bu bebek doymuyor laflariyla dusuncesiyle mamaya bi basladim.
ardi ucu gelmedi.
bu mamalar oyle illet birsey ki birkeee verdiginde ne sende sut kaliyor nede bebek emmeyi kabul ediyor
bilgisizlik iste napalim

boyum 1.67 canim.
61 kiloyla hamile kalmisdim
gercekden herseyi deniyorum herseyii. tik yok. evet cok kucuk malesef dogdugu gunden beri mama+meme olarak besleniyo

Gerçekten zor olur ya allah yardimcin olsun canım kafana takma ama dedigim gibi kuru incir mesela hurma bu tarz şeyler bol ye allah n izni ile artar sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun insallah ne güzel insallah istediğin kiloya da sağlıklı bir şekilde kavusursn

saol canim cok tesekkur ederim. amin. saglikli olsunda gerisini takmiyorum zaten.
kilolarida verip yaza fit girelimm insallah :) koca bi ayva gobek kaldi.
ben dogumdan sonra hemen eve grlince bi 8-10 kilo gider diye dusunuyordum. oyle okumusdum cogu yerde.
bende 5 kilo gitti sadece oda zaten suyuyla falan bebegin kilosu :))

Aslındı boyuna göre kilon iyi. Yani benim gibi aşırı bi fazlalığın yok. Ağır spor yapıyorum diyorsun. Kolay gider diye tahmin ediyorum. Senden yine iyi gitmiş. Bende normal doğum yaptım. Benim kızım 3.250 doğdu eve geldim 2.5 kilo gitmiş. Bu nasıl bir matematik hatasıdır bilmiyorum yani.

Benim de I'll hedefim 65 olmak.tam karatay yapmiyorum ama ona benziyor biraz.pirinc bulgur makarna patates hamirisi tatli tuketmiyorum..ekmek sadce sabahlari 1 dlm bazen onu da yemiyorum..yemekler arasinda 4 saat olmasina ozen gosteriyorum iki ogun olayini denedim ama aksama cok acikiyorum ve cok yiyorum o yuzden uc ogun yapiyorum ara yok zaten..spor olayi Tam oturmadi ama bu hafta aksatmadan yapicam..Leslie 3 mil yapiyorum simdilik 65 olduktan sonra pilates de eklemwyi dusunuyorum..

Aaaa çok iyi ben de leslie yapıyorum fırsat bulursam tabii. Canım sade türk kahvesini tavsiye ederim. İnanılmaz tok tutuyor. Ben onun sayesinde iki öğün yapıyorum. Sabah uyanır uyanmaz ilk onu içiyorum. Ayrıca kızımdan dolayı çk uykusuz kaldığım için beni dinç de tutuyor. Öğlene kadar tok tutuydr beni. Sadece su ve bitki çayı içiyorum. Öğen kahvaltımğ yapıyorum. Sonra yine s bitki çayğ vs eğer akşam yemeğine kadar çk açlık çekersem bir tane daha sade türk kahvesi içiyorum ve akşam yemeği yiyorum. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Ya aslinda soylediklerin mantikli denesem Ben de yapabilirim bilmiyorum.bende ki Olay su malesef Ben Sabah ve aksam esimle birlikte yiyeyim istiyorum o yuzden Sabah 08:30 aksam da 18:45 gibi yemek yiyorum yani arada epey var o yuzden iki ogun cook zor oluyor. Aslinda Sabah 10 gibi aksam da 17 gibi yesem olur..bakalim bu hafta oyle deneyeyim.bugun yarin ayran detoksu yapicam biraz odem var gibi..pazar bu sekilde iki ogune baslayayim bakalim

Canım şöyle yapabilirsin bende eşime eşlik etmek istiyorum. Ona kahvaltı hazırlıyorum kendime de kahve. O kahvaltısını yapıyor ben kahvemi içiyorum. Akşam da zaten normal birlikte yemeğimizi yiyoruz. Benimkide 18.30 u buluyor. Ama 12 de kahvaltı yaptığım için acıkmıyorum. Dediğim gibi acıkırsam da zaten hemen bir sade kahve daha içiyorum. Ama pek intiyaç kalmıyor.

Ayran detoksu nedir acaba bilgi verir misiniz ?

Bu arada birazdan kahvaltımı yapıcam ızgara tavuk göğsü ayran çeyrek muz 2 ceviz 10 badem 10 fındık 10 fıstık

Afiyet olsun tatlım ben tam tahıllı iki dilim ekmekle karışık tost yaptm 8 zeytin 3 dilim domato yarım kase yoğurt yedim bitki çayı içtim sonra zumba yaptm youtube dan açtm spor salonundan videolardaknn aynısını yapmaya özen gösterdim bu arada inann acayip faydali zumba yapın hareketli müzik eşliğinde

Bak bunu dusuemistim hic super fikir..ay napim kocami seviyorum sofrada onla oturmak istiyorum Boyle yapayim madem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…