- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
-
Ayy ikimizde koca delisi olanlardanız demekBak bunu dusuemistim hic super fikir..ay napim kocami seviyorum sofrada onla oturmak istiyorum Boyle yapayim madem:)
Kuzum ben spor geçmişi çk iyi biriyim. Hatta eğitmen olacaktıl parasızlıktan sertifikamı alamadım. Geçen sene arkadaşlara zumba dersi vermiştim. Taa ki hamile olduğumu öğrenene kadar. Zumba plates aerobik step leslie koşu oryantel salsa tango ne ararsan var bende. Ancak doğumda bel fıtıklarım oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağıma his kaybı kaldı. Belim ile ilgil ciddi sıkıntılarım var şu an. Fizik tedavi görlem lazım kilo vermem lazım. Şu an tek yapabildiğim leslie. İnşallan biraz belim düzelsin sporu artıracağım. Seni tebrik ediyorum. Son gaz devammmmAfiyet olsun tatlım ben tam tahıllı iki dilim ekmekle karışık tost yaptm 8 zeytin 3 dilim domato yarım kase yoğurt yedim bitki çayı içtim sonra zumba yaptm youtube dan açtm spor salonundan videolardaknn aynısını yapmaya özen gösterdim bu arada inann acayip faydali zumba yapın hareketli müzik eşliğinde
Canim normal kahvaltini yapiyorsun en gec 10 a kadar.sonra aksam 8 e kadar her iki saatte bir hazirladigin ayran karisimindan 2 saatte bir 2-3 kepce iciyorsun..cay kajve tuketmemeye ozen gosteriyorum sadece su ve bitki caylari..Ayran detoksu nedir acaba bilgi verir misiniz ?
Kuzum ben spor geçmişi çk iyi biriyim. Hatta eğitmen olacaktıl parasızlıktan sertifikamı alamadım. Geçen sene arkadaşlara zumba dersi vermiştim. Taa ki hamile olduğumu öğrenene kadar. Zumba plates aerobik step leslie koşu oryantel salsa tango ne ararsan var bende. Ancak doğumda bel fıtıklarım oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağıma his kaybı kaldı. Belim ile ilgil ciddi sıkıntılarım var şu an. Fizik tedavi görlem lazım kilo vermem lazım. Şu an tek yapabildiğim leslie. İnşallan biraz belim düzelsin sporu artıracağım. Seni tebrik ediyorum. Son gaz devammmm
Canim normal kahvaltini yapiyorsun en gec 10 a kadar.sonra aksam 8 e kadar her iki saatte bir hazirladigin ayran karisimindan 2 saatte bir 2-3 kepce iciyorsun..cay kajve tuketmemeye ozen gosteriyorum sadece su ve bitki caylari..
Ayran karisimi:
4 er yk
Yesil mercimek
Bulgur/ bugday
Nohut
1-2 salatalik rende
1 lt ayran
Hepsini karistir tuz koymuyoruz
Istedigin baharatlarla taze name filan karistirip iciyoruz
Kızlar kahve konusunda yanlış bi bilgi var sade kahve kabızlım yapmaz tam tersine ayıptır söylemesi hemen tuvalte çıkarıyor. Kahve lilonlu yapılınsa kabız yapar. İshal olanlara böyle verilirWoww bunu da ekledim listeme ya bende çay şekersiz icemem o yüzden hiç icmiyorum bitki çayı iyidir kahve konusunda da kabızlık sorunu yaratyo die biliyorum tuketmyrm şu ara yine de bilemiyorm yanlış bilgi olmsn
Kızlar yılbaşı günü benem kaçamk ganüm bende hemen arkasından 3 gün bunu yapmayı düşünüyordul. Ay kalp kalbe karşıymış bu kadar olurCanim normal kahvaltini yapiyorsun en gec 10 a kadar.sonra aksam 8 e kadar her iki saatte bir hazirladigin ayran karisimindan 2 saatte bir 2-3 kepce iciyorsun..cay kajve tuketmemeye ozen gosteriyorum sadece su ve bitki caylari..
Ayran karisimi:
4 er yk
Yesil mercimek
Bulgur/ bugday
Nohut
1-2 salatalik rende
1 lt ayran
Hepsini karistir tuz koymuyoruz
Istedigin baharatlarla taze name filan karistirip iciyoruz
Canim sadece 2 gun yapilmasi tavsiye ediliyor Ben bugun ve yarin yapicamKızlar yılbaşı günü benem kaçamk ganüm bende hemen arkasından 3 gün bunu yapmayı düşünüyordul. Ay kalp kalbe karşıymış bu kadar olur
Kızlar kahve konusunda yanlış bi bilgi var sade kahve kabızlım yapmaz tam tersine ayıptır söylemesi hemen tuvalte çıkarıyor. Kahve lilonlu yapılınsa kabız yapar. İshal olanlara böyle verilir
Doğrudur canım Nescafe sade hali ile Türk Kahvesi nden daha iyi olmaz mı acaba ? Ne dersin onu mu içsem
Kizlar selam bende 2.5 aylik kizim var emiyor kilo vermek istiyorum 15 kilo fazlam var bi turlu baslayamiyorum 5 ayda vermek istiyorum ama bebekle spor vs yapamiyorum nasil olcak bilmiyorum
Veririsin canim ins.aklinda neler var nasil bir diyet dusunuyorsunKizlar selam bende 2.5 aylik kizim var emiyor kilo vermek istiyorum 15 kilo fazlam var bi turlu baslayamiyorum 5 ayda vermek istiyorum ama bebekle spor vs yapamiyorum nasil olcak bilmiyorum
Zamanla daha da duzelir ins belin ama cok yuklenme hafif sporlar dene..Canım ben bugün biraz dans denedim belim ne durumda bi bakayım istedim 20 dk oryantal yaptım. Süre az ama yakılan enerji açısından hareketli olduğu için yeterli bence. Ayrıca belim düzelmiş biraz sevindim. Ama bu haftayla birlikte toplam 6 kilo verliş oldum. Etkisi büyüktür.
Yok canım başlıkta da yazmıştım. Benim kızım emmeyi bıraktı. Her yolu denememe rağmen. Bu konuda yaralıyım biraz hiç açmayalım olur mu?Zamanla daha da duzelir ins belin ama cok yuklenme hafif sporlar dene..
6 kilo harika ya..emziriyorsun degil mi
Tamamdir:)Yok canım başlıkta da yazmıştım. Benim kızım emmeyi bıraktı. Her yolu denememe rağmen. Bu konuda yaralıyım biraz hiç açmayalım olur mu?
Kizlar selam bende 2.5 aylik kizim var emiyor kilo vermek istiyorum 15 kilo fazlam var bi turlu baslayamiyorum 5 ayda vermek istiyorum ama bebekle spor vs yapamiyorum nasil olcak bilmiyorum
Merhabalar canim umarim istedigin kiloya ulasirsin..Ben de iki hafta oldu baslayali tabi bi kac kez kacamak oldu malesef.74,6 ile basladim yarin tarti gunum sonucu buraya da yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?