- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.941
bugün düne göre daha iyi başladım tabi bir kase dolusu fıstıgı saymazsak
yaşlı bir bayan mayolu arkada birkaç kişi daha.hareketler zor ama çok faydalı.ha bide çook sıkıcı ama sonuç için her şeye değer.yaklaşık 45 dk.alt yazılı olanı var.6 gün yapılıyo bir gun ara verilmek zorunda kaslar için.ancak 48 saati geçirmemek gerekiyor.iyi bir sonuç için.
iyi geceler kızlar.listeye bakıyorumda genel olarak pek kılo sorununuz yok gibi.ne güzellll .benım ise çoook uzun yolum var.bugün oğlum uyuyunca 45 dk bantta yürüdüm.300 cal yaktım.inş devam edebilirim.varmı bu konuda bana destek olacak.ayrıca callenitcs yapan arkadaşım bende yapmayı düşünüyorum tekrardan geçen sene yapmıştım 5 günde bile 2-3 cm incelmiştim.ama hareketler cidden zor.
benim callanetics 3. günüm daha önceden karın egzersizleri yaptığım için karında pek zorlanmadım ama bacak egzersizlerinde baya zorlandım resmen yandı bacaklarımın iç tarafları meğer kullanmadığım ne çok kasım varmışsen daha öncede yapmışsın zaten tekrar başla işte yaparız beraber gerçekten inceltiyomuş kısa sürede herkes çok memnun..
şu koca göbee de çare olurmu acep
canım bende bugün başlıcam bakalım gecen gün paylaştığım metobolizma hızlandırıcı çayı içiyorum 2 gündür inanılmaz tokluk sağlıyo bide benim şeker sorunum var resmen ona bile iyi geldi şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
Onaylıyorum Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.
Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...
bu yazıyı başka bi forumda bi arkadaş paylaşmış ben dencem sizlede paylaşim dedim
suyunu biraz daha az koyunca daha güzel oldu
ok canım çok teşekkür ederim
wayyy süper ya pazartesi başlıycam şimdi misafirim var ama yanında yürüyüşte olucak mı?leslie ile yürüyüşüde yapmak gerekir mi? tabi insanın hali kalırsa:dinşallah sırf o yüzden başladım zaten göbek bi toparlansa tamamda ama olmuyo işteinşallah bu egzersizlerle eski halime dönerim çünkü yapan herkes inceldiğini söylüyo 5. günün sonunda bile fark ediyomuş
kızlar umarım linki verebilmişimdir
http://www.virusvirusvirusvirusviru...etics-10-years-younger-in-10-hours-t2093.html
ben burdan indirdim hem üzerine türkçe dublajda yapmışlar iyi olmuş eğer link girmezse sende zayıfla diye bi site siteye girip egzersizler bölümünde callanetics yazıyo linkleri orda vermişler ordan indirebilirsiniz ayrıca
yine kk'da callenetics konusu var
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html burdanda arkadaşlara sorunca özelden gönderiyolar linkleri yada sayfalara bakarsanız zaten çoğu sayfada var linkler ben bu indirme işlerinden pek anlamıyorum kardeşim indirdi bilgisayarda duruyo bende 3 gündür yapıyorum ama hareketler baya zor:)
NOT:kızlar üstteki link hata veriyo
dediğim gibi googledan aratın sende zayıfla diye siteye girin egzersizler bölümünde callanetics var linkler orda..
Canım senin bebeğin kaç aylık?
canım bende bugün başlıcam bakalım gecen gün paylaştığım metobolizma hızlandırıcı çayı içiyorum 2 gündür inanılmaz tokluk sağlıyo bide benim şeker sorunum var resmen ona bile iyi geldi şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
boanhuar tüm mesajları az önce okudum.
bu bahsettiğin çayı benim annem çok uzun bir süre içti, gerçekten faydası oluyor, kilo vermeye yardımcı olduğu da bir gerçek, çünkü o zaman hatırlıyorum annem 2-3 kg vermişti,ki kendisi yediklerine öyle pek fazla dikkat etmez, kızartma falan yer..
ben tadından pek hazetmemiştim, o yüzden içememiştim..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?