Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Evet izledim çok ağır sıkıcıı ve zor olduğu kesin

kızlar ben de zayıflamaya calısıyorum lısteye ekleyın :)
dbk:73.3
dbt:25 mart
hedefım:60 - 55 arası olmak yeterlı :)
boyum:1.72
suankı kılom da 73.1

4 günde 200gram verebılmısım

selam bugün bende kaçamaklar yapkım.ara ögün nerdeyse ögün niteliginde oldu.maaleseff...neyse akşama telafi etmeye çalaşacagım.yada gün böyle geçcek..

kızlar umarım linki verebilmişimdir
http://www.virusvirusvirusvirusviru...etics-10-years-younger-in-10-hours-t2093.html
ben burdan indirdim hem üzerine türkçe dublajda yapmışlar iyi olmuş eğer link girmezse sende zayıfla diye bi site siteye girip egzersizler bölümünde callanetics yazıyo linkleri orda vermişler ordan indirebilirsiniz ayrıca
yine kk'da callenetics konusu var
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html burdanda arkadaşlara sorunca özelden gönderiyolar linkleri yada sayfalara bakarsanız zaten çoğu sayfada var linkler ben bu indirme işlerinden pek anlamıyorum kardeşim indirdi bilgisayarda duruyo bende 3 gündür yapıyorum ama hareketler baya zor:)

NOT:kızlar üstteki link hata veriyo
dediğim gibi googledan aratın sende zayıfla diye siteye girin egzersizler bölümünde callanetics var linkler orda..

Son düzenleme:

benim callanetics 3. günüm daha önceden karın egzersizleri yaptığım için karında pek zorlanmadım ama bacak egzersizlerinde baya zorlandım resmen yandı bacaklarımın iç tarafları meğer kullanmadığım ne çok kasım varmış sen daha öncede yapmışsın zaten tekrar başla işte yaparız beraber gerçekten inceltiyomuş kısa sürede herkes çok memnun..

şu koca göbee de çare olurmu acep

canım bende bugün başlıcam bakalım gecen gün paylaştığım metobolizma hızlandırıcı çayı içiyorum 2 gündür inanılmaz tokluk sağlıyo bide benim şeker sorunum var resmen ona bile iyi geldi şiddetle tavsiye ediyorum kızlar

canım ben görmedim o çayı burda yoktum heralde tekrar verirmisin yada çok geride değilse sayfalara bakayım..

suyunu biraz daha az koyunca daha güzel oldu

wayyy süper ya pazartesi başlıycam şimdi misafirim var ama yanında yürüyüşte olucak mı?leslie ile yürüyüşüde yapmak gerekir mi? tabi insanın hali kalırsa:d

Evet bugün buldum türkçe dublajlı saol

boanhuar tüm mesajları az önce okudum.
bu bahsettiğin çayı benim annem çok uzun bir süre içti, gerçekten faydası oluyor, kilo vermeye yardımcı olduğu da bir gerçek, çünkü o zaman hatırlıyorum annem 2-3 kg vermişti,ki kendisi yediklerine öyle pek fazla dikkat etmez, kızartma falan yer..
ben tadından pek hazetmemiştim, o yüzden içememiştim..:26:

Bende içmiştim tadı benim de hoşuma gitmemişti ama şimdi içerim vermem gereken baya kilo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…