Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

günaydın kızlar
bol dietli bol hareketli güzel bir gün diliyorum sizlere

(gerçi benim günüm var bugün inşallah sevdiğim şeyleri yapmazda çok kaçırmam )

süper walla dur bakalım nolacak bende çok pazarlamacı ruhluyumdur eğer işe yararsa bak sen ben bütün türkiyeye yayarım walla hiç dayanamam
bu arada callaneticside akşam yaptım çok zor değil ama kondisyon lazım egzersizler için hayatım boyunca spor yapan biri olarak (şimdiye tığ olmam lazımdı tığğğ) çok güzel terletiyo işe yarar youtube dan south african callanetics i araştırın çok daha yeni ve de topla yapılan hareketlerde var.
karnımda ve arka bacağımda hı bide arka kolda kas ağrısı var demekki yaramış:)))

Topl ile varsa daha iyi :))

Herkese meraba,
hızlıca geçmişi okudum,çok güzel paylaşımlar yapılmış.Metobolizma hızlandırıcı çayı ben de içeceğim.Ayrıca callaneticsi ben de indirdim,3 kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyorum.Yalnız Türkçe dublajını bulamadım ben , siz nerden indirdiniz acaba?
Ben bu hafta regl oldum.Diyetimin pek verimli geçtiği söylenemez.Bu hafta kilo veremesem bile eski kilomda kalsam o bile bana yetecek

Melek benim reglim yeni bitti, diyetisyen kilo almamı bekliyordu ama buna rağmen geçen kontrolde 200 gr kaybetmiş görünüyordum, ama daha fazla kaybetmişim sanırım çünkü yağ kaybı 500 gr çıktı.
Gerçekten ne kadar kaybettiğim yarınki kontrolde ortaya çıkacak..

Eğer bu dönemde kilo almak istemiyorsan aşağıda sıralayacaklarımı uygula ve regl sonrası tartıl, tecrübe ile sabittir

-uyguladığın diyete devam et
-bol su iç, yanına bitki çaylarını da şekersiz olarak ilave et
-haftada en az 3 gün yürü ya da herhangi bir egzersiz yap
-tüm reglin boyunca tatlı sayısını 1 de tutmaya çalış,yok hala ısrarla canın tatlı istiyorsa ara öğünde ılık tarçınlı süt (hatta içine az miktarda sahlep te karıştırabilirsin,tadı aynı kazandibi/sütlaça benziyor) ya da meyve tüket.

Regl bittikten sonra tartıldığında kilo almadığını hatta büyük ihtimal -az da olsa- kilo kaybettiğini göreceksin

sevgiler

canım ben sende zayıfla diye bi siteden indirdim egzersiz bölümünde callenetics diye bi konu var orda bi arkadaş kendi sesiyle türkçeye çevirmiş hem alt yazısı var hemde sesli ordan indirdim ben 4. günüm bugün 21 gün yapılıyomuş..

Ben de hemen o gün denedim ev mis gibi koktu hatta esim aşûre mı yaptın dedi(canımı istetti çok severim)neyse sicakken sevmedim ama soğuk iken güzel oldu. Yemeklerden bir saat önce iciyorum bakalım ise yarayacak mı

su cayi ha yapacam ha yapacam limon alayim diyorum hep unutuyorum ben haftanin 6 günü yürüyorum hemde 1 saatten daha fazla bugun saat 12 de simit yedim yüzmeye gitim eve geldimbir döner bitirdim cok acikmisim nasil verecem buz bogaz olduktan sonra

günaydın kızlar
bugünde günüm var çok korkuyorum yarın kesin kilo almış çıkacağım bu hafta hergün pğasta börek yedim:26::26::26:

günaydın kızlar ben de yaklasık 10 gundur grıbım yedıgıme ıctıgıme dıkkat edemedım spor yapamıyorum sürekli başım dönüyor bunun yanı sıra reglım yakın kafadan 2 haftayı kaybettım:84::84::84::84::84:

topıkte melisler cogalıyor benım kızım da ecrin melis

bozocum bulduğun linki banada atarmısın call ile ilgili olanı ? şimdiden tşk ederim

slm kızlar güzel şeyler paylaşmışsınz tabi her sayfayı okuyamadım.bende 6 ay önce doğum yaptım kilom sabit kaldı veremedim bi çay var zencefil,limon,tarçın ve balla yapılıo ama emzirdiğim için tereddüt ediyorum sizler içiyomusunuz bi metblzma hızlanrcı çay konusu geçmiş.bide dünden beri call.indiremedim bi yerde buldum indrdim kitapmış o deli oldumyardımcı olurmusunuz indrdğinz videolar kaç dk

bende yaptim simdi gidip icicem bali bilmiyordum herhalde bende atacam icine bir sorum daha var limon elma tarcini kaynatiktan sonra blenderdenmi geciriyoruz ben öyle yaptim yanlismi yapmissim

kızlar bugün haftalık kontrolüme gittim, tam bir ay dolduğu için aylık ölçülerim de alındı.

öncelikle belirteyim, başta verdiğim diyete başlama kilom yanlışmış (67,2 değil 67,8 ile başlamışım)
bugün itibarı ile 63,7 kiloyum.
yani bir ayda toplam 4,1 kg vermişim.

yalnız regl bittikten sonraki hafta diyetisyen 1,5 kg vermemi bekliyordu, bense sadece 700 gr vermişim. Bu arada tüm hafta hergün tempolu 1 saat yürüyüş yapıp, diyetle beraber en az hergün 2 lt. su içmeme rağmen..

bu yüzden de bu haftaya özel yeni bir reçete yazdı, protein diyetini uygulayacağız bu hafta.
cuma-cumartesi protein diyeti,pazar normal diyetime devam,pazartesi-salı yine protein diyeti..çarşamba günü de etkisini görmek için tartacak.
yarın neler yediğimi size yazarım.

bu arada bu diyeti vermesinin sebebi, kilo vermemin yavaşlaması..vücut uzun süre hangi kiloda kaldıysa, diyet esnasında o kiloda takılır kalırmış..ben son 3-4 yıldır 63-64 arasındayım eğer 62 altına inersem işim iyice kolaylaşacakmış..bakalım neler olacak..

bu arada kabızlığa karşı bir formül daha önerdi diyetisyen : hergün mekik çekin! ben yarın itibarıyla hergün 15 adet çekeceğim, hem göbeğime de faydası olur..

bu arada çok güzel bir haber göğüs kısmım 97 den 92 ye, bel kısmım 81 den 76,5 a, göbeğim ise 91 den 88 e düşmüş

bozocum bulduğun linki banada atarmısın call ile ilgili olanı ? şimdiden tşk ederim

banada atarsan çok sevinirim

kızlar sabah tartıldım 95.8 çıktım
halbuki geçen hafta bugün 94.5 tim
hergün patsa börek böyle olacağı belliydi zaten

kilom 65.2 kg....
bugün itibarıyle..
ayda 4 kg da benden gitti....
beebğim 8. ayda...

plates yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…