- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.961
boanhuar tüm mesajları az önce okudum.
bu bahsettiğin çayı benim annem çok uzun bir süre içti, gerçekten faydası oluyor, kilo vermeye yardımcı olduğu da bir gerçek, çünkü o zaman hatırlıyorum annem 2-3 kg vermişti,ki kendisi yediklerine öyle pek fazla dikkat etmez, kızartma falan yer..
ben tadından pek hazetmemiştim, o yüzden içememiştim..:26:
süper walla dur bakalım nolacak bende çok pazarlamacı ruhluyumdur eğer işe yararsa bak sen ben bütün türkiyeye yayarım walla hiç dayanamam
bu arada callaneticside akşam yaptım çok zor değil ama kondisyon lazım egzersizler için hayatım boyunca spor yapan biri olarak (şimdiye tığ olmam lazımdı tığğğ) çok güzel terletiyo işe yarar youtube dan south african callanetics i araştırın çok daha yeni ve de topla yapılan hareketlerde var.
karnımda ve arka bacağımda hı bide arka kolda kas ağrısı var demekki yaramış:)))
öemli değil canım bu arad seninde kızının adı melis heralde:))
Herkese meraba,
hızlıca geçmişi okudum,çok güzel paylaşımlar yapılmış.Metobolizma hızlandırıcı çayı ben de içeceğim.Ayrıca callaneticsi ben de indirdim,3 kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyorum.Yalnız Türkçe dublajını bulamadım ben , siz nerden indirdiniz acaba?
Ben bu hafta regl oldum.Diyetimin pek verimli geçtiği söylenemez.Bu hafta kilo veremesem bile eski kilomda kalsam o bile bana yetecek
evet canım melis senindemi??
evet:))bizimde 3 ay yarın bitecek
Herkese meraba,
hızlıca geçmişi okudum,çok güzel paylaşımlar yapılmış.Metobolizma hızlandırıcı çayı ben de içeceğim.Ayrıca callaneticsi ben de indirdim,3 kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyorum.Yalnız Türkçe dublajını bulamadım ben , siz nerden indirdiniz acaba?
Ben bu hafta regl oldum.Diyetimin pek verimli geçtiği söylenemez.Bu hafta kilo veremesem bile eski kilomda kalsam o bile bana yetecek
canım bende bugün başlıcam bakalım gecen gün paylaştığım metobolizma hızlandırıcı çayı içiyorum 2 gündür inanılmaz tokluk sağlıyo bide benim şeker sorunum var resmen ona bile iyi geldi şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
wayyy süper ya pazartesi başlıycam şimdi misafirim var ama yanında yürüyüşte olucak mı?leslie ile yürüyüşüde yapmak gerekir mi? tabi insanın hali kalırsa:d
Evet bugün buldum türkçe dublajlı saol
bozocum bulduğun linki banada atarmısın call ile ilgili olanı ? şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?