Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

süt için 4 şey gerekiyor arkadaşlar:Huzur,uyku ve bol bol su ve emzirmeye istekli olmak.bunların mutlaka olması gerekiyor.yoksa yapacak birşey yok.ben 2 aydan fazladır çalışıyorum bebişim 6,5 aylık ve gündüzleri ememiyor ama yinede geceleri ve akşamları bol bolö emzirmeye çalışıyorum vede gündüz sütümü sağıyorum.hamilelik sonrası ilk reglimi oldum acayip derecede göbeğim gitti kızlar sizdede böyle oldumu bilmem.ama ben acayip yoğun oluyorum 4 gündür.1,5 kilo gitti.

benimde 20 aylık kızım var aldığım 28 kilo verdim hatta 2 kiloda fazladan verdim 53-54 arası gidip geliyorum regl olmadan ne yaptıysam gitmedi ama olduktan sonra hızla gitti .özellikle regl olduktan sonra emzirmeye devam ediyorsanız daha hızlı veriliyor tecrübeyle sabittir.

serram bu benim ilk reglim umarım artık bu kilolar gider.ya 6,5 aydır o kadar emzirdim tık oynamadı sayılır kilo yerli yerinde.o kadar da yediklerime dikkat ettim.umarım bundan sonra çabucak kalanlarda gider.

Ben ilk doğumdan önce 52 kiloydun ikinci doğumdan sonra 73 kadar ulaştım şuan 65 kiloyum bitürlü eski formuma kavuşamıyorum doğumdan sonra kilo vermek gerçekten çok zor önceleri kaç kat fazla yediğim halde hiç kilo almıyordum şimdi ne yesem yarıyo.....

valla bende o kadar dikkat ediyorum çok zorlanıyor kilolarla ilgili.eskiden olsa hemen verirdim bu kadar az yemek yemeye.şeker hiç yok bol bol yeşilçay içiyorum.bol salata ama işte bu doğum sonrası metobalizma çok yavaşlamış oluyor:a015:

Hamilelikleri boyunca bol bol kilo alan Hollywood'un ünlü anneleri, kısa zamanda eski formlarına dönmenin sırlarını açıkladı.

Anne olmak her kadının hayali ama hamilelik süresince alınacak kiloların korkusu da hayatın gerçeği... Pek çok kadın formu bozulmasın diye anne olmayı ertelerken, Hollywood yıldızları ise ardı ardına çocuk doğuruyor. Gebelikleri boyunca onlarca kilo alan bu kadınlar, çocuklarını kucuklarına aldıktan çok kısa süre sonra da sihirli değnek değmişcesine incecik oluyorlar... Peki, onları böyle incelten, hamilelik kilolarını çabucak verdiren sır ne? Aralarında 46'lık Madonna'nın da bulunduğu starları zayıflatan en büyük sır, dengeli beslenme ve hareket! Yıldızların hemen hepsi, özel jimnastik koçları eşliğinde düzenli olarak jimnastik yapıyor ve bol sebze ve meyveli makrobiyotik diyet uyguluyor.

MADONNA
46 yaşındaki Madonna, 1996'da kızı Lourdes'e hamileliği süresinde 15 kilo almıştı. Ağırlık çalışan, bisiklete binen ve koşarak zayıflayan Madonna, oğlu Rocco'yu doğurduktan sonra da 'makrobiyotik diyeti' uygulayıp, yoga yaptı.

KATE MOSS
Zayıflığı ile tanınan ünlü manken Kate Moss, kızı Lila Grace'e hamile kaldığında iki beden irileşmişti. Moss, özel eğitmenle düzenli olarak pilates ve yoga yaparak ideal kilosuna kavuştu.

ELLE MACPHERSON
40 yaşındaki manken Elle Macpherson, ikini çocuğu Cy'da sadece 10 kilo aldı. 2003 yılının şubat ayında 3'üncü çocuğunu kucağına alan model, doğumdan on hafta sonra koşup, yüzerek ve yoga yaparak ideal kilosuna geri dönmeyi başardı.

LIZ HURLEY
2002 yılında oğlu Damien'i dünyaya getiren Hurley, hamileliğinde 15'den fazla kilo aldı. Oyuncu hemen bebeğine bir bakıcı tutarak kendini spor salonlarına attı. Düzenli olarak yoga ve pilates yapan Hurley; balık, haşlanmış pirinç lapası ve yulaftan oluşan bir diyet uyguladı.

S. JESSICA PARKER
37 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartan bir fiziğe sahip olan Sarah Jessica Parker, 2002'de oğlu James'i dünyaya getirdi. Hamileliğinde 10 kilo alan Parker, çabuk inceldi. Doğumdan sadece üç ay sonra ideal kilosuna kavuşan güzel oyuncu, düzenli olarak yoga ve pilates yapıyor.

KATE WINSLET
Bol Oscarlı 'Titanic' filminin yıldızı Kate Winslet, kızı Mia'yı dört yıl önce dünyaya getirdi. 28 yaşındaki oyuncu, doğumdan sonra 4 beden inceldi. Winslet doğum sonrası diyetinde, bol bol haşlanmış sebze ve yulaf tüketen oyuncu, kocası Sam Mendes ile mutlu bir evlilik sürüdüyor. İkinci oğlu Joe'yu aralıkta dünyaya getiren Winslet, ikinci hamileliğinde kilo limitini hiç aşmadı.

Bende yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım.ve 10 kilo fazlam var bir gram bile veremedim.yediklerime dikkat etmeme rağmen zayıflayamıyorum. halbuki ilk doğumumdan sonra çok çabuk eski formuma kavuşmuştum.şimdi moralim çok bozuk.

Kullanma bence linke tıklarsan ürünle ilgli bilgi var.
Ürünle ilgili uyarılar:
Hamileyseniz, süt veriyorsanız, iyota karşı aşırı hassasiyetiniz bulunuyorsa ya da yüksek tansiyon, troid, diyabet gibi rahatsızlıklarınız varsa bu ürünü kullanmanız tavsiye edilmez.
Eğer reçeteli bir ilaç kullanıyorsanız lütfen Ti-Ji zayıflama bandını kullanmadan önce doktorunuza danışınız.
Beklenmeyen bir yan etki, deride kızarıklık ya da alerjik bir reaksiyonla karşılaşmanız halinde, lütfen hemen ürünü çıkarınız ve medikal destek alınız.
Bu zayıflama bandı 18 yaşından küçüklerin kullanımına uygun değildir.
Ürünün etkisi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Dolayısıyla kilo verme hızı kullanıcının metabolizmasına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

3'LÜ PAKETLERDEN SATIN ALMAK

ben ilk 60 kgla hamile kaldım.doğumdan sonra hiç kilo pboblemim olmadı.doğum öncesi kiloma hemen ulaştım.ama 2.doğumum beni batırdı 25 kilo falan aldım.çocuk 7 yaşına geldi birazını verdim.ama hala kiloluyum.bir türlü silkelenip veremiyorum.ben 2 sinede ancak 1 er ay süt verebilmiştim.ikincide sütüm olsun diye bol yedim.süt müt olmadı sadece kilo oldu...........

Kızlar ben de doğum madurlarından bir tanesiyim oğlum 4 yaşında ve ben hala o kilolarla uğraşıyorum.K.K ya başladığımdan beri kilolarımı dert etmeyi bıraktım çünkü edindiğim faydalı bilgilerle artık ibrem inişe geçti ama göbeciğime ne yapmam lazım bilmiyorum.Çok kilo aldığım için sarkma oldu bende birazcık.Mekik çekmeye başladım ama ne kadar etki eder bilmiyorum yada toparlanmasına yardımcı bildikleriniz varsa lütfen yazın bende kilolarım gittikten sonra göbeksiz olmak istiyorum

merhaba kızlar bende 2,5 aylık anneyim ama doğumdan beri sadece o dağumda 5 kilo gitti sonra kaldı üsütmde veremedim hala 85 kiloyum sizler ne yaptınız

merhaba kızlar bende 2,5 aylık anneyim ama doğumdan beri sadece o dağumda 5 kilo gitti sonra kaldı üsütmde veremedim hala 85 kiloyum sizler ne yaptınız

merhaba,
şimdi oğlumun ilk ayları aklıma geldi eğer ben o zamanlarda olsaydımyanlış yaptığım yaptırılan şeyleri asla yapmazdım.
öncelikle hatalarım:önüme verilen her tatlıyı sütümolsun diye yedimtatlicadiarzu
kalıp kalıp yazhelvası kış helvası götürdüm sırnaşık şey
bol bol 10 kilo şekerle yapılmış kompostulardan içtim(10kiloabartı tabi)
ama herkes öyleyapmam gerektiğini söylüyordu.velhaasıl şunu gördüm sütüm olması için oğlumu bol emzirmeliyim,3-4 litre su içmeliyim süt için ve bol bol balık sebze yeşilyapraklı lardan yemeliyim.ne zamanki böyle yapmaya başladım 90 dan aşağıya yavaş yavaş düşmeye başladım zira ben tam96 kilo ile doğuma gittim.şimdi 75 civarıyım.doğumda sadece 6 kilo g,itti oğlum 4,1 doğmuştu zaten apışıp kalmıştımanlayacağınkafamçokkarıştı
egzersiz yap bol bol ve su içyeşilçay iç.dengel,i beslen bolbolemzir.emin ol daha düşeceksin vede acele etme hemen gitmiyor ama özellikle 6 .aydan itibaren ve regl olmaya başlamandan itibaren düşmeye başlarsın.
sevgiler.

arkadaşım bende hamilelik sırasında 35 kilo aldım. doğumdan sonra 90 kiloydum. bende senin gibi emzirdiğim halde zayıflayamayanlardandım. ilk 4 ay çok sıkı diyet yapmadım çünkü çocuğumu doyurmak zorundaydım. başka bir yerde yazmışsın öğlen yemiyorsun akşam çok az yiyormuşsu. sütüm az demişsin.

1) bu şekilde beslenerek sütün olmaz.
2) bu şekilde beslenerek kilo veremezsin.

şimdi sana yardımcı olacak bilgiler vereceğim. yani benim yaptıklarım.

sabah 1 dilim kepek ekmeği bol salatalık bol domates,maydanoz,marul ve peynir 10 tane fındık
arada 1 meyva
öğlen 1 dilim kepek ekmeği, (bunlardan birini seç) çorba ve salata, çok az yağlı sebze yemeği,salata
ara 1 meyva
akşam fında tavuk vb. ve lıght yoğurt.(en geç 6:30)

diğer ayrıntılar sabah aç karnına sıcak limonlu su. gün içerisinde yeşil çay. en az 1,5 lt su akşam yatmadan yine sıcak su.
gün içerisinde en uygun saatler sabah 6 ile 10 arası 40 dk spor.(bisiklet,yürüyüş)ben bisiklet kullandım.

işte böyle arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....a.s.

ben kilomu yazarsam beni döversiniz ama bu kilodanda şikayetçiyim doğum öncesi 43 kiloydum şimdi 50 kiloyum kilo sorun değil elbiselerim olmuyor herkez 6-7 ayda gider dedi gitmedi çalışıyorum ev iş derken yoruluyorum aşırı yemem yok emziriyorum ama 50 nin altına inmedim görüntüm bozuk göbeğim gitse tam süper olacak çıtı pıtıyım dar şeyler giyemiyorum göbek çıkıyor :çok üzgünüm:

doğum yapalı 3 ay oldu 57 ile hamile kalmıştım doğuma 79 ile gitmiştim,kiloların çoğunu verdim 62 ye düştüm 5 kg kaldı vermem gereken ..yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve oğlumu sık sık emziriyorum..

arkadaşım bende aynıydım. kış günü çocukla nereye çıkacaksında spor veya yürüyüş yapacaksın. benim sana tavsiyem kondisyon bisiklet al kendine bir tane. sabah akşam 30dk kullan. ben çok faydasını gördüm. eğer bisiklet almaya karar verirsen şunu unutma bel için de ayrıyetten egzersiz yap. bisikletin bel ve çevresine pek faydası olmuyor.

saolsın arkadaşım. ben sezeryanla doğum yaptım egzersiz yapamıyorum şu an hala dikişlerimde kızarıklık var. şu an çalıştığım iş yerindede yoğun tempoyla çalışıyorum . ama yok yok. saolsun kayınvalidem akşamalrı sebze yemeği yapıyor onu yiyorum. zaten akşam geldiğimde yemek ve çocuk derken vakit geçiyor . sofrada yemek yemem zaten benim kaç saatimi alıyor. bebiş izin vermiyor 10 defa kalkıyorum yerimden. ama yok yok oynama yok kiloda. reglde oldum ben. bol bol ıhlamur , tarçınlı karanfil çayı falan içiyorum iş yeirnde şeker atmadan. su içiyorum süt içiyorum. sabahalrı işte çalıştığım için kahvaltım geçiştirme oluyor iki dilim kepek ekmeğinin arasına peynir koyup doyuruyorum karnımı. ben hamilleikte de böyleydim. 4 ay durmadan ne yediysem çıkarttım. sonraki aylarda da şekerim yükske çıktı diye çok az yedim ama aldım 22 kilo.zaten kilolarım göbek ve basenlerde.ne yapacağımı şaşırdım kışta geldi.giyeceğim hiç bişey kalmamış botlarım bile olmuyor ayağıma. ayağımın şişliğinden. sinir oluyorum iyice

serapcım. kondiyon biiskletini bende düşünüyorum. hangi modeli almam daha faydalı olur sence yeşil çayın zararı yok değil mi bebeişime.üstümde o kadar çok yük hissediyorumki merdiven çıkamıyorum dizlerimin ağrısından yaaa. ne dizleirm ne bileklerim kaldıryor bu kiloyu artık. ben alışmışım fıttırı fıttırı dolaşmaya böle harektleirmin kısıtlanması. giyecek hiç bişeyimin kalmaması beni deli ediyor. hadi eskiden hamileydik sebebimiz vardı ama şimdi oda yok. ya servise otururken kendi koltuğumdan yana taşıyorum onada sinir olyyorum.off offfffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…