- Konu Sahibi minikkus24
-
Ben ilk doğumdan önce 52 kiloydun ikinci doğumdan sonra 73 kadar ulaştım şuan 65 kiloyum bitürlü eski formuma kavuşamıyorum doğumdan sonra kilo vermek gerçekten çok zor önceleri kaç kat fazla yediğim halde hiç kilo almıyordum şimdi ne yesem yarıyo.....
bu bantları emzirirken kullanabilirmiyiz acaba.
merhaba kızlar bende 2,5 aylık anneyim ama doğumdan beri sadece o dağumda 5 kilo gitti sonra kaldı üsütmde veremedim hala 85 kiloyum sizler ne yaptınız
merhaba kızlar bende 2,5 aylık anneyim ama doğumdan beri sadece o dağumda 5 kilo gitti sonra kaldı üsütmde veremedim hala 85 kiloyum sizler ne yaptınız
Meraba
Ben de doğum mağdurlarından.senağlama Bir ay değil iki ay değil sekiz ay oldu daha aldığım kilonun yarısındayım. Yeşil çay da içiyom, az yiyom, günde altı öğün de yiyom ama ıı ııh. Bol bol da emziriyorum, bol bol da su içiyorum belki üç litreden bile fazla (illa içeyim diye zorla değil zaten hep çok içerim). Ama yok anasını satayım. Gitmiyor. Zaten tıkılıp kaldık eve kızımla beraber kış günü. Günde kaç adım atabilirim ki evin içinde. Yok yok ben de bi çareler düşünmeliyim artık böyle olmayacak. CADIARZUAma nasıl olacak:1no2:
merhaba,
şimdi oğlumun ilk ayları aklıma geldi eğer ben o zamanlarda olsaydımyanlış yaptığım yaptırılan şeyleri asla yapmazdım.
öncelikle hatalarım:önüme verilen her tatlıyı sütümolsun diye yedimtatlicadiarzu
kalıp kalıp yazhelvası kış helvası götürdüm sırnaşık şey
bol bol 10 kilo şekerle yapılmış kompostulardan içtim(10kiloabartı tabi)
ama herkes öyleyapmam gerektiğini söylüyordu.velhaasıl şunu gördüm sütüm olması için oğlumu bol emzirmeliyim,3-4 litre su içmeliyim süt için ve bol bol balık sebze yeşilyapraklı lardan yemeliyim.ne zamanki böyle yapmaya başladım 90 dan aşağıya yavaş yavaş düşmeye başladım zira ben tam96 kilo ile doğuma gittim.şimdi 75 civarıyım.doğumda sadece 6 kilo g,itti oğlum 4,1 doğmuştu zaten apışıp kalmıştımanlayacağınkafamçokkarıştı
egzersiz yap bol bol ve su içyeşilçay iç.dengel,i beslen bolbolemzir.emin ol daha düşeceksin vede acele etme hemen gitmiyor ama özellikle 6 .aydan itibaren ve regl olmaya başlamandan itibaren düşmeye başlarsın.
sevgiler.
arkadaşım bende hamilelik sırasında 35 kilo aldım. doğumdan sonra 90 kiloydum. bende senin gibi emzirdiğim halde zayıflayamayanlardandım. ilk 4 ay çok sıkı diyet yapmadım çünkü çocuğumu doyurmak zorundaydım. başka bir yerde yazmışsın öğlen yemiyorsun akşam çok az yiyormuşsu. sütüm az demişsin.
1) bu şekilde beslenerek sütün olmaz.
2) bu şekilde beslenerek kilo veremezsin.
şimdi sana yardımcı olacak bilgiler vereceğim. yani benim yaptıklarım.
sabah 1 dilim kepek ekmeği bol salatalık bol domates,maydanoz,marul ve peynir 10 tane fındık
arada 1 meyva
öğlen 1 dilim kepek ekmeği, (bunlardan birini seç) çorba ve salata, çok az yağlı sebze yemeği,salata
ara 1 meyva
akşam fında tavuk vb. ve lıght yoğurt.(en geç 6:30)
diğer ayrıntılar sabah aç karnına sıcak limonlu su. gün içerisinde yeşil çay. en az 1,5 lt su akşam yatmadan yine sıcak su.
gün içerisinde en uygun saatler sabah 6 ile 10 arası 40 dk spor.(bisiklet,yürüyüş)ben bisiklet kullandım.
işte böyle arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?