Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar artık eskı kılomdayım ve cok mutluyum darısı basınıza ama bıraz daha kılo vermek ıstıyorumm

esma tebrikler..

ben de artik anneyim.

kilo vermekle ugrasmaya basladim bile.

gaz yapan yiyecekler nedir? karnabahar, lahana yi ve kuru bakliyati biliyorum. bi de cig sebze.

kavun karpuz gaz yapar mi acaba? cok seviyorumda..

yok canım yapmaz onları bol bol ye sut yapar bende cok yıyorum ama mercımek karnıbahar sogan gazlı ıcecekler cok gaz yapar tatlım

Canim Zaten Kizkende 62 Ile 64 Kilo Arasindaydim Eski Kiloma Dondum Dogumdan Sonra Kilolu Olunca Oyle Yazmistim Ama Simdi Allahtan Oyle Bir Sorunum Kalmadi Tatlim

canım bende sezeryanla yaptım onunla ılgısı yoktur bence bunye farkı vardır

bence sezeryanın birazda olsa etkisi vardır ben evlendiğimde 49 kiloydum 3 tane sezeryan ameliyatı oldum şimdi yaş 33 ve 68 kiloyum ozamanlar ne göbek vardı ne kalça.hamilelikte alınan kilolar ve doğum sonrası ameliyat yüzünden rahat hareket edemiyorsun. sezeryandan sonra vücut 2 senede toparlanıyormuş,doktorum sezeryan ameliyatının çok ağır olduğunu hem doğum hem ameliyat olduğu için vücudun toparlanmasının 2 seneyibulduğunu söylemişti.ee bide yaş 30 u geçince metabolizma hızı iyice zayıflıyor. yahu ne buya ömür böylemi geçecek. valla düğün resimlerine bakınca çok moralim bozuluyor. gerçi kilolarda durup dururken olmadıya dünya güzeli 2 tane boncuğum var. (ilk bebeğimi kaybettim.)

60 kiloyla hamile kaldım ve 95 kiloyla doğum yaptım.Ama şuan gene 60 kilodayım hatta arada sırada 58 ede düşüyorum sıksam ama gerek yok......dünyalar tatlısı bi oğlum var işde bu herşeye bedel.Şuan 80 kiloda olsam buna değer.ANNEliğin tadını çıkarmaya bak,kiloyu kenara bırak.onlar gider,,,,,,,ama geçen her bi gün gidiyor

ben 94 kiloyla evlendim 132 kiloydum bebek yapmak istediğimde doktor 15 kilo ver öyle hamile kal 6 ay içinde hamile kalmazsan zor olur çocuğundedi ben bi azimle 15 kilo verip hamile kaldım hatta hamileliğimin ilk aylarında diyetisyen kontrolünde diyete devam edip vermeye devam ettim 107,5 la diyeti bıraktım sonra 140 kilo falanla doğum yaptım hem de normal doğum
kırkım çıktığında 123 kiloydum sonra almaya devam edip 141 oldum ve geçen yaz zayıflamaya karar verdim hastalıklarımı araştırıp tiroit hastalığım olduğumu öğrenince tedaviye başladım kendi çabalarımla 6 kilo verdim ama devamını getircek gücüm olmadığını anlayınca diyetisyene gittim ve 7 ayda 26 kilo daha verdim şimdi üniversiteden mezun olduğum kiloya geri geldim seneye kadar devam edip 70 kilo olmak istiyorum daha da aşağılara inebileceksem daha da devam edicem yani de bunun kararını doktorum ve diyetisyenim verecek benim ilk hedefim 99 olmak yılbaşında sonraki hedefim de 89 olmak sonra devamı 3 aylık hedefler koyup kendimi yeniliyorum yani işte böyle bu kadar anlatıyım şimdilik 7. takımda yarışmacıyım yürüyüşçülere de katıldım şimdi harika ilerliyorum tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim onların da desteğiyle süper gidiyo herşey

meraba kızlar ilk doğumumu 47 kiloyla hamile kalıp 9o kiloylaaaaaaaaaaaa tamamladım doğumdansonra 80 kiloydum ve kızım o kadar fena bi bebekti ki ben 6 ayda 60 kiloya indim 7 yıl sonra ikinci kızıma 60 kaldım 30 kilo aldım ve 90 la doğuma girdim ki 1 ay erken geldi bebek 80 çoktım daha kızım üç aylık amziriyodum ki dokto bana iki aylık hamile olduğumu söledi ve düşünün bi 30 kilo civarında da ondan aldım oluşumda plesanta plevyır hastasıydım ve erken 2 ay gib doğdu sonra bazı olaylar yaşadık ikiz gibi iki bebek ve ben gurbete çıktım yardımcımda yok derken 60 kiloya düştüm . Tabi onlar büyüyünce bi rehavetle ve güneydoğu yemekleriyle 75 oluvermişim. Çocuklar büyüdü küyük kızım 14 küçük kızım 7 oğluşumda 6 yaşında ve ben 3 -4 aydır diyetteyimşu an 61- 60 arası gidip geliyorum hedefim 57-58 olmak herkese başarılar dilerim bu yolda .
Ufffff gece gece ammada yazmışımklava:

bende 2. doğumdan sonra aldığım kiloların büyük bir bölümünü 7 senedir veremedim.gerçi geçen sene 17 kg verdim ama 5 ini geri alarak 76 kg oıldum.şu an diyetteyim.:a015:

bebek uyuduğu saatlerden birinde egzersiz yap bol su iç yoğut ye süt ayran iç yani kalsiyum al yemeklerden önce su içersen ve yemeye salata ile başlarsan zaten doğal olarak az yersin ayrıca şu anda bebeğin daha önemli bir de çikolata kızartma gibi besinleri mümkün olduğunca kısıtlarsan sorun kalmaz

süt oluşumu için önemli olan şekerli yemen değil bol su içmen diye biliyorum limonata gibi şekerli şeylerden uzak dur tatlı ve aşırı yağlı şeyleri kesersen fayda görürsün zaten telaşen var bebek daha beşikte ama yakında peşinden koşturcaksın bi de yürüyüş egzersiz bi spor bu kendine düzenli yapabilceğin bişey olsun ona devam et çok canını sıkma yakında gider hepsi yeter ki iste

arkadaslar bende 45 gun once sezeryanla dogum yaptım.50 ile hamile kalıp 72 ile dogum yaptım suanda 56 kiloyum.6 kilo fazlam kaldı ama vucudum cok gevsekleşti.sporda yapamıyorum cok sezeryan oldugu için.napmalıyım???boyle bir durumda olupta baska bir yontem deneyen ve bilen varmı

arkadaşlar ben hamilelikte 31 kilo aldım ve hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım.96 kiloydum.doğumdan eve geldiğimde sadece 6 kilocuk gitmişti üstelik oğlumda 4,100 gr doğmuştu anlayamamıştım bile ne olduğunu.sonra devam eden 2 ayda 82 kiloya düştüm.yani toplam 14 kilo gitmişti.fakat daha sonra gr oynamadı uzuncana bir süre.tabi herkes sütün olsun diye bol şekerli kompostolar helvaları dayadılar önüme bende yedim heralde bir bildikleri var diye.şimdi sütümün olması için bol bol sıvı şekersiz içeceklerden tüketiyorum.ama tabi bunları yeni doğum yaptığımda uygulamış olsaydım eminim daha fazla verecektim.şimdi 82 den 76 ya düştüm.ekmek hiç yemiyorum.sadece işte olmadığım sabahlar kahvaltıda 2 dilim kadar yiyorum.tatlı olarak sadece dondurma yiyorum arada.bol su yemeklerimide aksatmıyorum diyet sayılmaz benimki sadece dikkatli beslenme.
ama kayınvaldem bana emzirirken zaten çok kilo vermeyi bekleme dedi.ne zaman regl olmaya yeniden başlarsın ibre daha hızlı düşmeye başlar dedi.ve kızlar ben dün doğumdan sonraki ilk regl oldum hemde ne olmak kan kaybından gideceğim.karnım resmen dümdüz oldu gibi.işyerindeyim ve yerimden kıpırdayamayacak kadar yoğun.acaba normailmi ::)bakalım bundan sonra daha fazla kilolar gide inşallah.ama tabi regl ile birlikte korunma yöntemlerinide daha sağlama bağlamak gerekecek.umarım tüm doğum yapan bacılarımız tez vakitte o kilolar geri verile.inanın burada okuyoruz işte herkes şikayetci kilolardan.hamileyken şaka gibi geliyor önemsenmiyor.ama doğum olupta koca bir göbekle kalınca psikolojisi bozuluyor insanın heleki çok zayıf olarak hamile kalıp benim gibi 30 kiloların üzerinde kilo alanlar için durum böyle.bazı arkadaşlar hani daha erken niye böyle takıntı yaptın diyolar ama elde değil.
hepinize bol kilo vermeli günler diliyorum,
sevgiler...

ya arkadaslar ben yeni dogum etim ve bebegimi emziriyorum .
asiri derece kilo aliyorum buna artik bi dur demem lazim ,ama nasil? tavsiyesi olan varmi

canım arkadaşım emziriyorum diye bol bol tatlılar yemekler yemeni tavsiye etmem çünkü ben bu hatayı yaptım 10 kilo birden geri aldım.kızım doğumundan sonra bol bol su içtim en güzel sütü su yapıyor.tabi kızım saolsun onun cadılığından dolayı pek yiyip içemedim doğumdan 2 kilo fazlam var.a.s.

valla ben bu süt işine acayip taktım sütü olan insanın ne yediği ne içtiği önemli olacaksa oluyor olmayınında ne içersen iç olmazzzzzzz tecrübe konuşuyor benim ilk iki çocuğumda hiçde dikkat etmedim vay sütüm olsun şunu yiyimde diye ikisinide iki yaşına kadar emzirdim bol bol şimdi dokuz aylık oğlumvar ne yapsamda sütüm olsa diye yok olmuyor tamamen birincisi çocuğun isteği yani emme reflexsi güçlümü memeyi iyi boşaltıyormu ikincisi beyin yani anne takıntılı i se sütüm olmuyor diye olmaz benimkisinin nedeni birincisi çünkü emzirmeyi çok istiyorum ben emzirme döneminde hiç kilo almadım ama hamileyken aldığım kilolar yapıştı sanki sadece iki kilo verebildim en az on kilo vermem lazım
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…