- Konu Sahibi minikkus24
-
serapcım. kondiyon biiskletini bende düşünüyorum. hangi modeli almam daha faydalı olur sence yeşil çayın zararı yok değil mi bebeişime.üstümde o kadar çok yük hissediyorumki merdiven çıkamıyorum dizlerimin ağrısından yaaa. ne dizleirm ne bileklerim kaldıryor bu kiloyu artık. ben alışmışım fıttırı fıttırı dolaşmaya böle harektleirmin kısıtlanması. giyecek hiç bişeyimin kalmaması beni deli ediyor. hadi eskiden hamileydik sebebimiz vardı ama şimdi oda yok. ya servise otururken kendi koltuğumdan yana taşıyorum onada sinir olyyorum.off offfffffffff.
neler yapıyosun zayıflamak için egem
inşallah canım verirsin ben bundan 3 ay önce zayıflama takımları varya onlardaydım canım .93 kilodan 79 kiloya kadar indim canım. şu an hala kilo almadım.bence sende bi zayıflama grubuna gir canım. gerçekten çok faydası oluyo. hem sen çoğunu vermişsin canım az kalmış . yürüyüş de çok önemli canım yada evde yapılan aerobik hareketleri.
çok güzelkilo vermişsin ve iyikidekilo verdikten sonra hamile kalmışsın aman canım dişkkat ben çok yedim hamilelikte ama benim özeldurumum vardı o yüzden oldu birazda bebeğimin sakat yada gelişiksiz doğmaihtimalı vardı canım.
yürüyüş çok zor işten arta kalan zamanda hep oğülumla zaman geçirmekistiyorum ki.çok zor bebeğini bırakıp işe gelmek canım.
şimdi diyetteyim bakalım verebilecekmiyim kiloları....
a.s.
haklısın bebişinle ilgilenmemn daha doğru olur
verirsin canım merak etme. bu kadarı gittikten sonra geriside gelir..ama ayda 4 kiloyu geçmemeye bak . ben son 5 kilomu mucize iksir diye bi başlık var onla verdim canım diyetle beraber yapınca gerçekten çok faydası oluyo en azından ayda 2 kilo diyetsizde gidiyo. ama diyetle garanti daha çok gider . metabolizmana da faydası olur kolayda bişey kaynatıp içiyosun.
inşallah canım,
ya bende çok istedim mucize iksiri yapmayı ama aktara gietmeye öyle üşeniyorumki 2 kilo kesin diyetsizgidiyorsa çok iyi ki illaki hafifte olsa hep diyet yapıyoruz biz.aktara bir gidebilsem alcammalzemeleri daha kolay bulma imkanım yokki büyük marketlerde falan yokki..
top karabiberle karanfili marketden alabilirsin ama rulo tarçından çok emin dğilim
evet bende rulo tarçın olayından korkuyorum.
mesela hangi marketlerden bulabiliriz?bende denemk istiyorum migrosta falan varmıdırki?
bende 1 haftada o iksirle 2,5 kilo verdim ama hep unutuyorum eve gidince elma almayı ve hep erteliyorum benimde acilen yapmam lazım o iksirden tekrardan...nurcan bişey srcam sana nasıl içiyorsun sen ben sabah akşam içiyordum bi dikişde 1 bardağı sen nasıl içiyorsun öğrenebilrimiyim acaba
ben günde 3 bardak içtim canım çokda faydasını gördüm iksirin yaptıktan sonra süzüyodum şişeye dolduryodum canım cam şişelere içeceğim zaman 1 kupa çıkarıp bi seferde hepsini içtimmm..ama yemeklerden sonra tavsiye ederim ...metabolizmanın çalışmasına yardımcı oluyor çünkü
bende aynen senin anlattığın gibi içtim şimdi işteyim ve burdada yaptırıyorum
hoşumada gidiyor sıcak soğuk herşekilde içiyorum bende...
geçen sefer vermiştim 2,5 kilo geri almışım aslında .çokda salmadım kendimi ama neden aldım onuda anlamadım şimdi şu yosun hapını aldım işe yarıcakmı
çok merak ediyorum bugün kullanmaya başladım. daha olmazsa gidicem diyetisyene çünkü canıma tak etti işe geliyorum ve hep aynı şeyleri giyiniyorum bi umut zayıflarım diye...senin özellikle yaptığın başak şeyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?