Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

güzel arkadaşlarım inanın gider,ben 79 doğum yapmıştım çıktığımda 74 kiloydum..ben bekliyordumki 8-9 kilo gider diye ama gitmemişti...kendime hiç bir kıyafet almadım alırsam kilo veremem diye sürekli eşorfmanla idare ettim..doğum yapalı3.5 ay oldu yediklerime dikkat ettim sabah 2 dilim kepekli ekmek yumurta peynir zeytin bir tatlı kaşığı bal yedim öğlenleri bir bardak süt içtim ve karnım acıktıkça meyve yedim akşamları genelde ızgara tarzı şeyler bol salata sebze yemeği yatmadan öncede meyve yedim...elmalı tarçınlı çay içtim..herkez sütün azalır dedi ama maşallah oğlum 8 kg..sadece emziriyorum..şimdi 62 kg vermeye devam ediyorum yılbaşıdan sonra işe başlayacağım ve eski kıyfatlerime girmeye başladım bu beni motive ediyor..kolay gelsin morolini bozma gidiyor..havalar soğuk olması nedeniyle sürekli evdeyim çok bi hareketim yok ...en azından sen işe gidiyorsun koşturman vardır...

bende 2 yıl önce doğum yaptım 56 başladım 84 le doğuma gittim doğumda 10 kilo gitti ve şuan 54 kiloyum ama ben 1 yıl regl olmadığım için geç verdim.sezeryanla yapanlarda bence şişlikte oluyor dr 2 yılda ancak vücut eski düzenini alır dedi.
ben kendimce bir beslenme düzeni yaptım.sabahları elma sirkesi içtim ılık suyla bence ekmeği şekeri kesmek yetiyor başka birşeye gerek yok hemde çoookk rahat gidiyor.alıştım artık 1-2 aldığımda hemen 10 15 gün kesiyoruum sonra 6 ay serbest ne yersen yeee...mesela şimdi 52 ye düşmek istiyorum bugünden başladım günde 1 simit dışında ekmek şeker gurubu yemiyorum salata et fındık fıstık peynir sebze herşey istediğim kadar yiyorum

canım kondisyon bisikletinin hemen hemen hepsi aynı etkiyi gösteriyor. şahsen gidipte en iyisini alcağım diye dünya para dökme. benim kullandığımın markası viottu. en ucuz olanını almıştım. 7 yıl oldu hala sağlam dimdik ayakta duruyor.
yeşil çaya gelince ben içiyordum. bir sakıncasını da görmedim. doktorumda tavsiye etmişti. yalnız çıkan bazı yazılar hamile kadınlar kullanmamalı diye yazıyor. emzirenler için bir uyarı görmedim. yinede çocuğunun doktoruna bir sor. en sağlıklısı bu olur. seni çok iyi anlıyabiliyorum. bende aynıydım. kiloloyken yürüyemiyordum. herkes yürüyüşlerimi penguene benzetiyordu. eskiden fıt fıt cam silen ben kiloluyken camın kenarına bile çıkamamıştım. ayaklarım titremeye başlamıştı. inşallah sende en kısa sürede kurtulursun şu illetlerden. yeterki iste ve beyninde bitir bu işi.

inşallah serapcım inşallah. şöyle kendime bi gelsem. nasıl moralim düzelecek.şu metobolizma hızlandırıcı çayımı içsem diyorum. bide soğanlı bi tarif gördüm. allak bullak oldum yaaa

bende 57 ile hamile kaldim 85 ile hamileliyim biiti dogumdan sonra 75 oldum 7 aylikken ikinci bebegime hamile kaldim dogumdan sonra 74 dü kilom,ikiside sezeryanla oldu,suan 3 yil gecti ben hala 65 kiloyum
bir türlü veremiyorum kilolari ne yapmam lazim bir önerisi olan varmi

slm ben 1.5sene önce sezaryan ile dogum yaptım 48kilo ile hamile kaldım 70kilo ile dogum yaptım fakat karın bölgemde ki yagları veremedim kilom iyi52ama o yaglar benim moralimi bozmama yetiyor fikir veren olursa sevinirim kurtulmam için yaglarımdan teşekkürler

kızlar selam kilolar ne durumda acaba?
22 kilo verdim hamilelik öncesi kiloma dönmeye 9 kilo kaldı inaşşallah verebilirim diyetteyim şimdi..

neler yapıyosun zayıflamak için egem

canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.
ben bol su içtim ilk emiziriken ama başta hata yaptım habire kayınvaldem annemler tatlıyı yığdılar önüme süt olsun diye yalan hepsi süt su ile olur.yani tatlıda keramet yok aslında tatlıyı bol yiyince susuyorsun üstüne su içince süt oluyor tabi.
ben geç anladım ama en azından çok kaybetmemiştim zaman olarak yoksa nerdeyse doğumdan sonra kiloa alanlar sınıfına dönecektim.
neyse günde 3 litreden fazla su içtim süt için.
abartmadım yeme işini sütünm olsun diye etimi balığımı yedim şekeri kestim.amatabiki çok başarılı değilim bebeğim 10 aylık ve vermem gereken 9 kilo daha var onuda yaşına kadar vermek istiyorum inşallah.

inşallah canım verirsin ben bundan 3 ay önce zayıflama takımları varya onlardaydım canım .93 kilodan 79 kiloya kadar indim canım. şu an hala kilo almadım.bence sende bi zayıflama grubuna gir canım. gerçekten çok faydası oluyo. hem sen çoğunu vermişsin canım az kalmış . yürüyüş de çok önemli canım yada evde yapılan aerobik hareketleri.

çok güzelkilo vermişsin ve iyikidekilo verdikten sonra hamile kalmışsın aman canım dişkkat ben çok yedim hamilelikte ama benim özeldurumum vardı o yüzden oldu birazda bebeğimin sakat yada gelişiksiz doğmaihtimalı vardı canım.
yürüyüş çok zor işten arta kalan zamanda hep oğülumla zaman geçirmekistiyorum ki.çok zor bebeğini bırakıp işe gelmek canım.
şimdi diyetteyim bakalım verebilecekmiyim kiloları....
a.s.

haklısın bebişinle ilgilenmemn daha doğru olur
verirsin canım merak etme. bu kadarı gittikten sonra geriside gelir..ama ayda 4 kiloyu geçmemeye bak . ben son 5 kilomu mucize iksir diye bi başlık var onla verdim canım diyetle beraber yapınca gerçekten çok faydası oluyo en azından ayda 2 kilo diyetsizde gidiyo. ama diyetle garanti daha çok gider . metabolizmana da faydası olur kolayda bişey kaynatıp içiyosun.

inşallah canım,
ya bende çok istedim mucize iksiri yapmayı ama aktara gietmeye öyle üşeniyorumki 2 kilo kesin diyetsizgidiyorsa çok iyi ki illaki hafifte olsa hep diyet yapıyoruz biz.aktara bir gidebilsem alcammalzemeleri daha kolay bulma imkanım yokki büyük marketlerde falan yokki..

top karabiberle karanfili marketden alabilirsin ama rulo tarçından çok emin dğilim

bende 1 haftada o iksirle 2,5 kilo verdim ama hep unutuyorum eve gidince elma almayı ve hep erteliyorum benimde acilen yapmam lazım o iksirden tekrardan...nurcan bişey srcam sana nasıl içiyorsun sen ben sabah akşam içiyordum bi dikişde 1 bardağı sen nasıl içiyorsun öğrenebilrimiyim acaba

ben günde 3 bardak içtim canım çokda faydasını gördüm iksirin yaptıktan sonra süzüyodum şişeye dolduryodum canım cam şişelere içeceğim zaman 1 kupa çıkarıp bi seferde hepsini içtimmm..ama yemeklerden sonra tavsiye ederim ...metabolizmanın çalışmasına yardımcı oluyor çünkü

bende aynen senin anlattığın gibi içtim şimdi işteyim ve burdada yaptırıyorum
hoşumada gidiyor sıcak soğuk herşekilde içiyorum bende...
geçen sefer vermiştim 2,5 kilo geri almışım aslında .çokda salmadım kendimi ama neden aldım onuda anlamadım şimdi şu yosun hapını aldım işe yarıcakmı
çok merak ediyorum bugün kullanmaya başladım. daha olmazsa gidicem diyetisyene çünkü canıma tak etti işe geliyorum ve hep aynı şeyleri giyiniyorum bi umut zayıflarım diye...senin özellikle yaptığın başak şeyler varmı

canım ben şimdi bişey yapamıyorum hamileyim ama daha önce diyetisyene gittim sonrada kendime göre bi yeme düzeni oluşturdum..15 kilo verdim daha almadım ama daha hamileliğimin başındayım iki kilo daha vermek istiyorum

yosun hapın lidaysa kullanma ama spriluna isede kullanma bende kullandım ama yarıda bıraktım onun bi etkisi yok canım miden su içmekten doluyo zaten canın bişey istemiyo sende günde 2 liter suyu ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…