Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canım sağol zaten bu hareketleri doktor kitapçık halinde veriyo doğumdan sonra

merhaba talin kardesim ay cok imrendim sana nasil verdin bu kilolari benimde cok kilom var verilecek yazarsan sevinirim

öncelikle teşekkür ederim.ben şu anda adadayım tatildeyim yani.o yüzden bilgisayarım istanbulda kaldı.şu anda çocukların bağırışıp çağırdığı bir ınternet cafedeyim ve kendimi çok gülünç hissediyorum.o yüzden her zaman yazılanları okuyupp cevaplayamıyorum.ben bu kadar kiloyu verebılmemdeki tek şeyi daha doğrusu en önemli şeyi spora bağlıyorum aslında.düzenli olarak 3 yıldır hiç bırakmadan her gün 2 saat spor salonuna gidiyorum.ve daha önce de belirttiğim gibi doktor kuşhanın kitabını alıp yazan diyetleri harfiyen uygulamıştım.o da çok işime yaramıştı..yeter ki kafanıza koyun ne şekilde olursa olsun mutlaka zayıflayacaksınızdır.herkese bol kilo kaybı olan günler diliyoruımşutarafagitti

canın inan anlıyorum seni bende 40 cıkana kadar aynalara bakamıyodum ve kendime çok stres yapmıstım aslında çok fazla bisey yapmadım ekmek yemedim arasıra kepekli yedim tatlılardan ve hamur islerinden uzak durdum ve doktorumun verdiği egzersizleri yaptım ama ancak 1 ay yapabildim sonra üsendim yapmadım aksam 8 den sonra bisey yemedim bol bol sıvı tükettim hem sütüm olsun diye çok su içtim canım

selam arkadaşlar benim doğumuma 7 hafta var ama ben sonrasını düşünüyorum aldığım kiloları nasıl vereceğim daha şimdilik 14 kg aldım daha 7 hafata var dikkat ediyorum ama kansızlık olduğundan ilaç kullanıyorum sanırım oda aldırıyor ..sormak istediğim doğumdan sonra yeşil çay kullanabilirmiyim emzirirken bebeğe zararı olurmu..teşekkürler

canım sadece bebeğine konstantre ol zaten bebeğini emzirirken müthiş kalori yakıyo vücut bide yediklerine dikkat edersen emzirriken kilo verirsin ekstra bişey yapmana gerek yok su iç bol bol ben emzirirken 1 ayda 7 kilo vermiştim ama daha sonra beselnmeme dikkat etmediğim için tekrar geri aldım şimdi vermeye çalışıyorum ama emzirdiğim zamanki hızla veremiyorum

canım seni çok iyi anlıyorum bende hamileliğimde 88 kilo oldum sonra doğumla birlikte 79 kiloya düştüm ve daha sonra annem sayesinde 85 kiloya tekrar çıkmıştım annem süt olsun diye sürekli yediriyordu. Benim eşim benim kilomla dalga geçmedi verirsin dedi hep ama şimdi diyorki hiç verebileceğini tahmin etmezdim diyor. beni üzen ve 20 kilo vermemi sağlayan kayınvalidem oldu aklınca beni üzmek istedi ama onun sayesinde kilolarımdan kurtuldum . Bana kayınvalidem 'eğer kilolarını vermezsen kocan seni aldatır ' dedi. çok yıkıldım ve o azimle bebeğim 10 aylık olduktan sonra diyet yapmaya başladım ve 20 kilo verdim şu anda eski kiloma döndüm ve kocam dahil herkes hayretler içinde . Artık istediğim gibi giyiniyorum ve bakımlıyım veeeeeeeee beni çok kıskanıyor. KAyınvalidemde çatlıyor kendiler 90 kilo da beni kendi ile kıyaslıyordu şimdi bütün hayalleri suya düştü. Sende üzülme arkadaşım inanki doğum kiloları biraz yediklerine dikkat etmekle gidiyor. ben verdikten sonra herkes verir.

canım yesil çay icebilirsin ben içiyorum bebeğimide emziriyorum hem bebeğinde rahatlatıyo

canım yesil çay icebilirsin ben içiyorum bebeğimide emziriyorum hem bebeğinde rahatlatıyo

bişi sorucam. sizin bebekleriniz daha küçük doktora yeşilçay mevzusunu sordunuz mu? çünkü yeşilçay uyarıcı ya çocuğun uyku düzenini bozmasın sakın. benim doktorum etkin emzirme döneminde rezeze diyordu ısrarla. yeşil çay olmaz diyordu. şahsen ben hiç içmiyorum

canım senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık aslında. benim kızım 14 aylık şu anda. geçen sene bende senin durumundaydım. öncelikle bebeğinin gazı için elma yağı alıyorsun, ayak tabanlarına ve karnın alt çizgisine olmak üzere bir çizgi çizer gibi tek hareketle sürüyorsun. fazla sürersen cildi tahriş ediyor. bunun az da olsa faydasını görürsün. ayrıca az kalmış en geç 1 ay içinde bu problemler bitecek ve seninle iyice iletişim kurmaya başladığında bunların hepsini unutacaksın. kilo konusunda bi şey diyemiyorum. kelin ilacı olsa başına sürermiş. öptüm canım allah kolaylık versin sana. bilirim çok zordur gazlı bebek . aylarca uyku yüzü görmedim ben

arkadaşlar bende sizin gibi aynı şeyleri yaşadım. okurken kendimi gördüm yazdıklarınızda. 14 aylık kızım var. aman allahım doğduğu zamanı ve ondan sonraki ilk 3 ayı hatırlıyorumda allahım kimsenin başına vermesin. kızım gaz problemı nedeniyle ağlamaktan mosmor olurdu. ve tabi bende onunla birlikte ağlardım. kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı. ama malesef.. sıkıntıdan üzülmekten sütlerim azaldı. ne gündüz uyurdu ne gece. yavrum ağladıkça ben kahrolurdum. ama allahıma şükürler olsun 3. ayını doldurduktan saonra kendiliğinden düzeldi. ondan sonra döndüm kendi derdime. herkes bana aaaaaaa çok kilolusun ne bu halin varile donmüşsun..klava: çünkü hamilelikte 30 kilo almıştımmmtatlicadiarzu ama sırf o bana bakıpta gülenlere inat 30 kiloyu verdim.. be eskisinden bile zayıfım şimdi. aslında onlara bir teşekkür borçluyum.:1no2: moralinizi bozmayın azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor. yeterki isteyina.s.

ay ya canım benim nasıl verdin o kadar kiloyu bana da anlat nooooollllluuurrrr

yagmerciğim çok sıkı bir diyet yaptım açççççççç dolaştım valla. bu doktor muzaffer kuşkanın her ay çıkan diyet adında bir dergisi var. ondan da çok faydalandım. sana kısacası yaptığım diyeti vereyim. sabah salatalık domates az peynir ve 10 tane fındık. öğle 1 kepek ekmeğiyle çorba veya ızgara tarzı birşeyler. akşam bazen sadece yoğurt veya sebze yemekleri. bol bol da su içtim. ara öğünlerde 1 adet meyva. ve yürüyüşe çıkamadığım için kondisyon bisikleti aldım sabah akşam yarım saat kullandım gün ortasında da yarım saat çılgınca dans ettim. ve sonunda 6 ayda verdim kilolarımı. arasıra kaçamakta yaptım. tabi bir sonra öğünde dengeledim kendimi...:teytey:

arkadaşım emzirmeyi bırakmadan da kilo verebiliyorsun.emzirirken bol ve sağlıklı süt için ana besin sebzedir.aynı anda kilo vermenin ana besini de sebzedir.bu kulaktan dolma değil,doktordan alınan bilgidir.yanlız sebzeleri haşlanmış,vitamini ölmeden yiceksin.baharat,tuz ve yağı fazla kullanmıcaksın.bu şekilde istediğin kadar ye.ben doğumdan2 ay sonra buşekilde 10 kg verdim.inan bana çok sağlıklı bi yöntem bebeğin ve senin için.tabiiki diğer besinleri de az az alabilirsin.

kızlar benimde kilo sorunum var.2 aylık kızım var 12 kg fazlalıgım var.dışarı bile çıkmak istemiyorum.omuzLARIM BİLE GENİŞLEDİ ÇOK MORALİM BOZUK.

49 kiloydum doğuma 73 kiloyla gittim,sezeryanla oldu doğumum,şu anda 2,5 ay oldu 59 kiloyum. Ben şu 2 haftadır vermeye başladım kilolarımı.2 hafta önce 61 idim.
Emziriyorum ayrıca.Yediklerime dikkat ediyorum,şöyle: Ekmek yemiyorum,belki kahvaltıda bir dilim, öğlen yemeği yememeye gayret ediyorum, ara öğünlerde yoğurt,meyve, meyve suları tüketiyorum emzirdiğim için. Akşam yemeklerinide fazla kaçırmıyorum.Beni tok tutan şeyde yeşil çay ve bitki çayları.Bol hareket ve ter dökmeye gayret ediyorum,hatta göbeğime streç filmlerden sarıyorum yağlayıp göbeğimi. Belki birazcıkda olsa yardımcı olabilmişimdir :)

ya arkadaslar alman zayiflama cayini icinizde kullanan varmi

canım çaymış ilaçmış bantmış bu tür şeylere takılma bence en azından ben öyle düşünüyorum iş sende bitiyor tabi diyet yapınca vereceksin kilolarını çay yerine bence sporu dene en azından vücudunu da şekillendirmiş olursun ben bi çok çay içmiştim denemediğim kalmadı rejim yapmadan olmuyo o yüzden kendine uygun bi diyet programı ve sporla verebilirsin kilolarını hoşçakal

slm arkadaşlar bende doğum yapalı 4 ay oldu. ama sütüm kesildiğinden bebişimi emziremiyom.
hamilelik sırasında 20 kilo almıştım doğumda 10 kilosu gitti şuan 10 kilo fazlam var ilk aylardaki kilomla şuanki kilom aynı olmasına rağmen vücüdum baya toplandı. sanırım bu altı aya kadar dvm ediyomuş ama kilo azalmıyo nasıl vericem ben bu kiloları çalışıyorum gündüz spor yapamıyorum akşamda ancak egeyle uğraşıyorum kalsın kilolar gelsin kilolar...

:sm_cool:Benide aranıza alırsanız sevinirim ,meğer nekadar çokmuş benim gibi kilo sorunlu kusura bakmayın ama ben öyle görüyorum iki çocuk annesiyim bende gerçekten bunalımdayım bu lanet kilolar yüzünden klava:sizlerle paylaşıp konuşmak isterim. herkeze iyi muhabbetler

esracımm boyun kac merak ettımde ben 1.70 im.58 kıloyla hamıle kaldım 84 le bıtırdım.4kılo bebısım cıktı 1kıloda olesıne gıtmıs.bende sezaryan oldum.gobıs ıcın mekık cektım azar azar gıdıyor.sadece sabır lazım.bebikim 5.5 aylık oldu.ılk ayda baya kılo verılıyor.ödemi atıyoruz cunku.sonrasında durdu kılo vermem.10 kılom kaldı ama ıncelıyorum sauna sort aldım ondan olsa gerek.sende kullanabılırsın fakat bol bol su iç.cunku acayıp su kaybettırıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…