- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi minikkus24
-
merhaba talin kardesim ay cok imrendim sana nasil verdin bu kilolari benimde cok kilom var verilecek yazarsan sevinirim
Günaydın Esmacıma.s.
Bu forumu başından sonuna okudum. Azmin ve başarın inanılmaz. Gerçekten tebrik ederim seni. Bu kadar kısa süre içinde çok olumlu gelişme yaşamışsın. Ama şimdi bizde sıra. Nedir bu işin sırrı? Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar zayıflayabildin. Ben de 18 nisan da doğum yaptım sezeryanla. 56 dan 76 ya çıktım ama maalesef bebek de küçük doğunca hamilelik sonunda eve geldiğimde tartı 70 gösteriyordu. Ben de bebeği emziriyorum ama daha gram oynamadı.
Sen ne yaptın? Nasıl başardın bunu? Özel bir ilaç, bitki tedavisi, egzersiz falan mı yaptın. Ne yer ne içerdin. Bana da yardım eder misin? :teselli: Gerçekten aynaya bakınca, giyinip soyununca bunalıma girmemek mümkün değil... Ve ben acayip bunalıma girdim.senağlama
selam arkadaşlar benim doğumuma 7 hafta var ama ben sonrasını düşünüyorum aldığım kiloları nasıl vereceğim daha şimdilik 14 kg aldım daha 7 hafata var dikkat ediyorum ama kansızlık olduğundan ilaç kullanıyorum sanırım oda aldırıyor ..sormak istediğim doğumdan sonra yeşil çay kullanabilirmiyim emzirirken bebeğe zararı olurmu..teşekkürler
Geçen hafta özellikle canım daha çok sıkıldı. Eşim dedi ki "artık zayıflasan biraz, çok kilolusun"... Tepem bi attı. Doğumdan sonra kaysının hoşafı, kaysının kurusu, kaysının sulusu ve kaysının bin türlüsünü burnuma dayayıp bunları ye süt yapar diyen oydu... "Ya yeter artık kaysı maysı görmek istemiyorum" dediğimde de "eh süt bi kesilsin de" diye inceden beni tehdit eden de oydu. Şimdi de "ee artık zayıflasan" diyen de... Var ya burnumdan soluyorum... Eğer ben de hamile kalmadan önceki halimden daha zayıf, eğer ben de hamile kalmadan önceki halimden daha güzel, eğer ben de hamile kalmadan önceki halimden daha alımlı olmazsam ne olayım diye yeminler ettim kendi kendime... Ama nasıl?
Doğumdan sonra bir gram bile verememiş olmamın tek sebebi eşimdir... Öküz gibi yedirdi, "süt olacak" diye... Ee ben bir iki itiraz etsemde "eh tamam o zaman çocuk zaten minnacık" deyip beni psikolojik baskı altına aldı. Doğumdan önce inan pek bişey yemezdim. Öyle abur cubur cinsinden... Öyle tıka basa yemezdim. Kırmızı et yemezdim, tatlı falan hiç... Yemekler çok azıcık zeytinyağlı olurdu... Ama şimdi ben kilo veremiyorum. Dondu kaldı tarı gram oynamıyor... Her sabah gözümü açar açmaz tartı başındayım ve hüsran, hüsran, yine hüsran... Canım çok sıktım seni de...
Önerilerini dört gözle bekliyorum...
canım yesil çay icebilirsin ben içiyorum bebeğimide emziriyorum hem bebeğinde rahatlatıyo
Bu arada bi tanede ticker yaptım kendime. Belki moral verir diye...Tickerın kelebeği gibi doğum öncesi kiloma uçmak istiyom. Ayda 3 kilo bile yeter bana... Daha fazlası da olur ama...
Nerde kalmıştım... Ha kızımı anlatıyordum. Benim pamuk prensesim gazını çıkaramadığı için sürekli ağlıyor ayaklarını karnına çekerek. Ve tabi ben sabahtan akşama kadar onun başındayım. Kucağıma alınca sakinleşiyor sadece... Dolyısıyla hiçbirşey ama hiçbirşey yapamıyorum. O biraz sakinleşince ev işlerine koşturuyorum. Biraz rahatlasa egzersiz de yapacağım ama maalesef. Bir yemeğin başına üç kere oturduğumu biliyorum. Geçen gün yemekte eşim "ne kadar hızlı yiyorsun, dur, sakinleş" dedi. Anlayın artık. O kadar hızlanmışım ki "aman ağlamadan yemeğimi bitireyim" diye... Yani anlayacağınız zayıflamak için şu an tek yapabildiğim şey su içmek... Habire su içiyorum hem süt olsun diye hem de belki zayıflarım diye... Süt iyi de zayıflama ıı ııhh.
Neyse çok uzattım gecenin bi vakti... Ama napıyım tontişim şimdi bu saatlerde ancak uyuyabiliyor... Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Verdiğiniz moral için tekrar teşekkürler...
ay ya canım benim nasıl verdin o kadar kiloyu bana da anlat nooooollllluuurrrr
bense hiç kilo veremedim malesef.10 ay oldu doğum yapalı hala emiyor bebeğim
üstelik üzerine 5 kilo aldım.fazla yemem tatlı sevmem hamileyken 15 kilo almıştım duruyor hala. krizlere giriyorum aynaya baktıkça.diyetisyene gideceğim kızım 1 yaşına gelince yani yaklaşık 1.5 ay sonra en azından 1 yaşına kadar emsin istiyorum
ya arkadaslar alman zayiflama cayini icinizde kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?