- Konu Sahibi minikkus24
-
canım ben şimdi bişey yapamıyorum hamileyim ama daha önce diyetisyene gittim sonrada kendime göre bi yeme düzeni oluşturdum..15 kilo verdim daha almadım ama daha hamileliğimin başındayım iki kilo daha vermek istiyorum
yosun hapın lidaysa kullanma ama spriluna isede kullanma bende kullandım ama yarıda bıraktım onun bi etkisi yok canım miden su içmekten doluyo zaten canın bişey istemiyo sende günde 2 liter suyu ihmal etme
öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin..
spriluna aldım onu kullanmaya başladım ege ünv. dedikleri için güvendim
işe yarmıyormu yoksa zararlı diyemi sen kullanma dedin.ve nasıl kullandın..?
merhaba
ilk diyetisyene başladım ve spor yaparak baya verdim som ra yani şua nda lida ya başladım onunla vermeye devam ediyorum canım. aslında en önemlisi irade ben yemeyi ciddi azalttım ve egzersizle destekleyince gerçekten gözle görülür şekilde zayıfladım devamda ediyorum.sanada başarılar.
vücut belli dönemlerde duraklamaya başlıyor sana tavsiyem o zamanlarda hareketlerini fazlalaştır ve sakın bırakma sende baya vermişssin çünkü.
merhaba kızlar, bende hala bi değişiklik yok hala 85 kiloyum. hala . hala. halaaaaaaaaaaaaa. hala sütüm az . az. azzzzzzzz
iş yeri çok stresli acaba sütüm ondan mı azaldı yaaaaaaaa.
geçenlerde müdürlerden biri eşime beni şikayet etmiş. ne o öle şişik demiş versin kiloları demiş. hadi bu canımı sıkmadıda. eşim geçenlerde beni kucaklamaya kalktı. adam kaldıramadı beni. hayatım allah korusun bişey olsa ben seni nasıl taşıyacam dedi. azcık versen dedi. ona üzüldümm. ooffffffffoffffffffffffff
bunaldım bunaldım resmen
merhaba canım,
POWERPLATE nasılbirşey anlatsana?
egem bu power plate ile ilgili bir başlık vardı. görmüşsündür illaki. üzerine çıkıyorsun titretiyor seni. tüm kaslarını çok hızlı bir şekilde çalıştırıyor. ama çok pahalı bir alet. biraz araştırdım. ooooo üçmüş rakam. ama voit markalı var bide birazdaha insaflı fiyatı. çok süper bir alet ama nerde onu alabilmek.
bu linke gir resmi var orada.
http://www.kadinlarkulubu.com/voit-titresimli-zayiflama-cihazi-t133065/index4.html
merhaba kızlar, malesef süütm kesildiği için bende artık başlıcam diyete. şimdi sormak istitorum bir sürü tabletle açılmış topikler var ama hangisi daha çok işe yarıyor. sabahları elme sirkesi bal karışımı içmeye başladım iştede yeşil çay içiyorum. aslında çok yemem içmem yok ama malesef iş yerinde yemekelr kötü diye yanımda bisküvi tarzı şeyler getrip yiyorum. bide sigaraya başladım tekrar.
siz hangisni tavsiye edersiniz? krom mu l cartine mi solea mı ???????????
kızlarrr banan yardım edin doğum yapalı 9 ayı geçti ama 5 kilo fazlam var göbeğim kaldı ne yapacağımıbilemiyorum bunalımdayım ne giyse yakışmıyor aynaya bakamıyorum cıldırmak üzereyim
kızlar valla benım doğuma daha yaklaşık 4 hafta var şimdiden 19 kılo aldım,kara kara nasıl vereceğimi düşünüyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?