Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin..
spriluna aldım onu kullanmaya başladım ege ünv. dedikleri için güvendim
işe yarmıyormu yoksa zararlı diyemi sen kullanma dedin.ve nasıl kullandın..?

ben hangisi olursa olsun zararlı diye dedim ben yarım bıraktım sonrada çok ısrar eden birine verdim...zaten orda seni tok tutatn şey ilaçla beraber aldığın 3 4 bardak su ee erde kalıyo spirulinanın etkisi...bence hiç bi ilaç kullanma....diyetle ve sporla istediğin kiloya ulaşırsın canımm kolay gelsinnnnnn

Lida mi kullaniyorsun??? piyaseden kaltiki bu ilaç, sagliga çok zararliymis.

merhaba kızlar, bende hala bi değişiklik yok hala 85 kiloyum. hala . hala. halaaaaaaaaaaaaa. hala sütüm az . az. azzzzzzzz
iş yeri çok stresli acaba sütüm ondan mı azaldı yaaaaaaaa.
geçenlerde müdürlerden biri eşime beni şikayet etmiş. ne o öle şişik demiş versin kiloları demiş. hadi bu canımı sıkmadıda. eşim geçenlerde beni kucaklamaya kalktı. adam kaldıramadı beni. hayatım allah korusun bişey olsa ben seni nasıl taşıyacam dedi. azcık versen dedi. ona üzüldümm. ooffffffffoffffffffffffff
bunaldım bunaldım resmen

canım daha yeni doğum yaptın sanırım bu kadar düşünme inan bak ben yazmıştım sanırım ta 30 kilo almıştım gebelikte.regl olduğun anda ibre aşapıya düşecek.birde vucdudun çok su topladıysa yeşilçay içeceksin ama bebeğin 5 aylık olduktan sonra başlangıçta az sonra artır.ben tam 22 kilo verdim ve ege 10 aylık düşün kilolar gidiyor mutlaka.bol su iç yemeğini ölçülü ye ekmek tatlı falan yeme süt olcak diye hepsi safsata bunların ...inan kiloların gitmeye başlayacak ama 6 ayı doldur farkı sende göreceksin ama tabi sende inanmalısın buna..

Evet kizlarrr, ben dogum yapali 7 ay oldu. 6 kilo vermem lazim ama hedefim 10.
boyum 1.70 kilom 73. Pazartesi günü bir spor salonuna yazildim. Günde 1 saat spor yapiyorum, sansima bakin ki orda ne göreyim??:1shok: POWERPLATE. üyelikte 1 seansi bedava verdiler, ilerki zamanlarda kullanicam. Ellemi koyarak denettiler nasil birsey oldugunu, inanmazsiniz iç organlarimi titresti :1shok:. Bu aletin 30 dakika kullanmasi, 2 saat kosmaya bedelmis. Neyse, arti rejim yapmaya da basladim. Günde 1 yemek kasigi zeytin yagi kullaniyorum ve çok az tuz. Yediklerim balik ve tavugu hep izgarada pisiriyorum. Sebzelerim haslama. Rejim çayida kullaniyorum ve bol bol su tüketiyorum. Evet bugûn 4 günü ve 1-2 santim inceldigimi hissediyorum. Bir kotum var onu rahatlikta giyebildim, yoksa zorlaniyordum laelaelaelaelae. Bakalim kizlar su 10 kiloyu kaç günde veya ayda eritecegim. :teytey: Basarmanin en iyi yolu MOTIVE OLMAK.
byeeee

merhaba arkadaslar benimde 11 aylik bir oglum var ve yeni süten kestigim icin diyete basladim 70 kiloyum ve allah izin verirse 63 kilo olmak istiyorum

merhaba canım,
POWERPLATE nasılbirşey anlatsana?

egem bu power plate ile ilgili bir başlık vardı. görmüşsündür illaki. üzerine çıkıyorsun titretiyor seni. tüm kaslarını çok hızlı bir şekilde çalıştırıyor. ama çok pahalı bir alet. biraz araştırdım. ooooo üçmüş rakam. ama voit markalı var bide birazdaha insaflı fiyatı. çok süper bir alet ama nerde onu alabilmek.

bu linke gir resmi var orada.
http://www.kadinlarkulubu.com/voit-titresimli-zayiflama-cihazi-t133065/index4.html

tsk ederim yerime cevab verdin yerimseniben. 1 seansi bedava oldugu için çok sevindim. Yoksa seansi 30 euros. Zaten spor kulübü çok pahali birde ona binsem kocami batiririm artik :icecream: ama yinede faydasini görürsem ki inaniyorum görûrüm :1shok: arada bi binerim. Saglik için degil nasil olsa :dance: Buda benim lüksüm olur :dance:

merhaba kızlar, malesef süütm kesildiği için bende artık başlıcam diyete. şimdi sormak istitorum bir sürü tabletle açılmış topikler var ama hangisi daha çok işe yarıyor. sabahları elme sirkesi bal karışımı içmeye başladım iştede yeşil çay içiyorum. aslında çok yemem içmem yok ama malesef iş yerinde yemekelr kötü diye yanımda bisküvi tarzı şeyler getrip yiyorum. bide sigaraya başladım tekrar.

siz hangisni tavsiye edersiniz? krom mu l cartine mi solea mı ???????????

canım sakın bisküvi yeme ,bende aynı hatayı yaptım diyetleri bile kilo aldırıyor onların onun yerine kepek ekmeği yanında peynir ye mutlaka salata ye..

kızlarrr banan yardım edin doğum yapalı 9 ayı geçti ama 5 kilo fazlam var göbeğim kaldı ne yapacağımıbilemiyorum bunalımdayım ne giyse yakışmıyor aynaya bakamıyorum cıldırmak üzereyim

kızlarrr banan yardım edin doğum yapalı 9 ayı geçti ama 5 kilo fazlam var göbeğim kaldı ne yapacağımıbilemiyorum bunalımdayım ne giyse yakışmıyor aynaya bakamıyorum cıldırmak üzereyim

canım sadece 5 kilo fazlan var ve muhtemelen bebeğin yürümeye başladığında onlarda gidecek o kadar dert etme.hamilelikte 31 kiloalmış biri olarak söylüyorum sana ben bile 23 kilosunu verdim.5 kilo zaten gider yediklerine dikkat et yeşilçay iç.ve egzersiz yap bence...daha öününde bebeğin yaşına girene kadar 3 ay var.1,6 kilo her aya bence sabret keşke benimde 5 kilom kalsaydı canım..
sevgiler..

kızlar ben doğum yapalı 4 ay oldu ve aynı kilodayım mziriyorumda neden veremedim anlamıyorum.... deliricem... bu arada doğumda 25 klo aldım evet 25 kilo doğum sonrası 10 kilo fazlam kaldı ve hala aynıyım neden bilmem 60 la hamile kaldım 85 doğum yaptım şuan 70 kilodayım 1 kilo bile vermedim.sinir oluyorum kış olduğu için dışarıda çıkamıyorum... soğan suyu içmemi tavsiye ettiler ama sütüme geçtiğinde bebeğe kokarsa emmezse diye yapmadım siz neler yaptınız yardımcı olun bana lütfennnnnn

ya delircem ya 91 le doğuma gittim 5 ay oldu doğum yapalı 80de kaldım gitmiyo 64 kiloydum ya eski kiloma dönsem yeter evlendiğimde 45 kiloydum 64 bile razıyım ah ah zayıflığımın kıymetini beilememişim

kizlar slm bende dogum yaptim ama 2 ay oldu emzirmiyorum benim yaramaz sutumu icmedi bize de doktor mama tavsiye etti neyse bende hamileligimde 22 kilo almistim 8 i dogumda gitti simdi 50 kiloyum 47 olmam lazim ben diyet yaptim yemedim icmedim ama emziren ve kilo vermek isteyen annelere tavsiyem her onune geleni yemesinler sadece bol sivi cig sebze ve meyve yerlerse de sut yapar fazla da kalori almamis olurlar

egem03 tşk ederim cvabın için
ilk reglimi olmadım ve bebeğim 5 aylık çok fazla yemek yemiyorum ama sanki kilolar yapıştı.bende napacağımı bilmiyorum.çok moralim bozuk

kızlar valla benım doğuma daha yaklaşık 4 hafta var şimdiden 19 kılo aldım,kara kara nasıl vereceğimi düşünüyorum(((

kızlar valla benım doğuma daha yaklaşık 4 hafta var şimdiden 19 kılo aldım,kara kara nasıl vereceğimi düşünüyorum(((

selam doğum öncesi sana biraz moral veriyim canım.ben de 2 hamileliğimde de 25 er kilo almıştım ama sonra verdim merak etme veriliyor.acele etmeyip sabredersen sonuç alırsın.sen şimdiden bunları mı düşünüyorsun.bence hiç düşünme bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına al.emzirirken diyet yapma tavsiye etmem.ama sonra yapabilirsin.göbeğin için de korse giymeni tavsiye ederim.(ben giymedim şimdi göbeğimi eritmeye çalışıyorum)sevgiler...

selam kızlar gene ben
son yazdığımdan beri halen aynı kilodayım bi değişiklik yok 85 im. artık emzirmiyorumda zaten
yani halen 25 kg fazlam var.
doğaın form çayını içiyorum, yeşil çay içiyorum ama henüz bi değişiklik yok.
şu beşibişr yerde çayını kullanan var mı aramızda
birde kararsızım
solea mı fx mi l cartine mi?
bal sirke mi
metobilizma hızlandırıcı çay mı?

yakında sıyırmassam iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…