- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.301
kızlarrrr ben gelldıımmm :) tam 70 kg olmusum cok mutluyum lıstede bır guncelleme oldugunda kayıtlayın oldumu 73.3den 70 e ındımmmm
kızlar bende cuma günü doğum yaptım..haftaya pazartesi hemen listeye girmek istiyorum..kendiliğinden gittiği kadar gider.ama listede olursam sorumluluk bilinciyle tatlı,hamur işi falan yemem..
1.74 boy doğuma giderken 78 dim..şimdi 73 üm.kalan 9 kilomu en kısa zamanda vermek istiyorum..en çok sezeryan olduğum için göbeğim kalmasından korkuyorum..
''Ne kadar uğraşsanız değişmeyecek şeyler vardır: Oğlan çocukları yılanlardan, kertenkelelerden, salyangozlardan, otomobillerden, bilgisayar oyunlarından, futboldan, silahlardan hoşlanır. Onları değiştirmek pek mümkün olmadığına göre, bu demektir ki oğullar, kamyonları, su tabancaları, kramponlu ayakkabıları, takım atkıları ile sevilecek! Ve onunla geçirilen her gün, bir gün kanatlanıp kapıdan uçup gidivereceği gerçeği unutulmadan dolu dolu yaşanacak!
''
canım ya.sen bebeğin olduğuna eminmisin.maşallah baya faalsin forumda.hemde sporda yapabiliyon.maşallah kuzucuğunada.uslu bebek.
kızım 3300 gr doğmasına rağmen doğumda sadece 2,5 kg gitti çok canım sıkılmıştı.şimdide doğumdan çıktığım kilonun 1 kg üstündeyim.görünüşüme çok canım sıkılıyor ama karnım şnanılmaz acıkıyor ne yapabilirim???bebeğim 3 aylık şuanda aktif emziriyorum çok şükür.doymak bilmemek ne kötü yaaa(( canı bişi istemeyenlere aklına yiyecek gelmeyenlere çok imreniyorum.
hay Allah ım yaaa bide insanlarla uğraşıyuruz dimi?sanki kendimiz bilmiyoz da... bana da geçen bi komşum aynısını dedi göbeğimi okşuyor ne kadar kaldı göbeğin büyümüş mü bakim diyor:))) bende bebek çıktı bile dedim.işte komşulukta ankarada bu kadar yaşanıyor yani....birbirimize bayadır denk gelmemişz demekki.10 katlı kaldığım yer.şu sıralar nesfiti tabağa koyup sade yiyorum yatarken.yoksa karnımın kazıntısından duramıyorumece çok teşekkür ederim canım özel mj için.
bu sürekli "ne yiyebilirim" düşüncesiyle ben de savaşmaya çalışıyorum,meyveyle geçiştiriyorum ama doymuyorum ki.. yalnız değilsin yani.. bu arada bebeğim 3 aylıktı,bizim bankanın başka şubesinden birini gördüm çarşıda,doğum iznindeyim deyince göbeğime bakıp daha ne kadar var doğuma dedi,gözlerim şöyle oldu bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?