- Konu Sahibi minikkus24
-
selam kızlar gene ben
son yazdığımdan beri halen aynı kilodayım bi değişiklik yok 85 im. artık emzirmiyorumda zaten
yani halen 25 kg fazlam var.
doğaın form çayını içiyorum, yeşil çay içiyorum ama henüz bi değişiklik yok.
şu beşibişr yerde çayını kullanan var mı aramızda
birde kararsızım
solea mı fx mi l cartine mi?
bal sirke mi
metobilizma hızlandırıcı çay mı?
yakında sıyırmassam iyidir.
ya hanımlar bütün sayfaları okuyorum banada yardım edin..4 aylık kızım var 33 kilo aldım hamilelikte 25 kilo doğumdan hemen sonra gitti.8 kilo kaldı diyette yapamıyorum ekmek yemiyorum sporda yapıyorum ama gitmiiooolarrr...
kızlar banada yardım edın nolur.58 kılo ile hamıle kaldım 78 kılo ıle doguma gıttım.ve doğumdan geldıgımde 65 kıloydum suanda kızım 20 aylık ve ben hala 65 kıloyum.55e düşmem lazım.nasıl verecegımı bılmıyorum.20 aydır 65 kıloyum gıtmıyo gıtmıyo gıtmıyo help me
göbeğin gitmesi için mekik çekmen lazım,diyetle bile gitmiyor,sadece küçülüyor..bu arada eşinin sorun yapmasını yanlış buldum..kendileri bu sıkıntıları yaşamadıkları için herşey kolay geliyor,bence sana destek olması lazım...sen de yemelerine dikkat et bence...:1no2:benim son doğumumda sezeryan...33 yaşındayım 2yıl oldu hala emziriyorum.18 kg fazlam var boyum 1.65 göbeğim var çok:çok üzgünüm: nolurrrrrrr yardım eşim sorun etmeye başladı:1no2:
bel ve boyun fıtığı var mekik yapamıyorum ilgin için teşekkürlera.s. arada yarım mek. çekmeye çalışıyorum.napsam :çok üzgünüm: :1no2:
kızlar bende 8,5 ay önce normal doğum yaptım. doğumda sadece 5 kilo gitti kaldı 15 kilo. ve ben bu kiloda çakıldım kaldım.hiçbir şey önemli değil de şu kahrolası göbeği napsak sanki bebek bekliyormuş gibiyim, iğrenç duruyo. korse taktım 6. aydan sonra ama bi faydası olmadı. ne giysem o göbek çıkıyo ve yaz geldi ben bu halde denize giremem ki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?