Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canım merhaba,
valla bende 24 kg verdim orada kaldım verilecek 7-8 kg daha var.canım bence spor yap.sıkı bir diyet falan yap yada en güzeli diyetsiyene git bir an evvel kilolar oturmadan derim ben.
fx artık pek etkili değilmiş.topikten arkadaşlarım var çünkü..bence akupunkturu araştır birde derim ben,
sevgiler.

ya hanımlar bütün sayfaları okuyorum banada yardım edin..4 aylık kızım var 33 kilo aldım hamilelikte 25 kilo doğumdan hemen sonra gitti.8 kilo kaldı diyette yapamıyorum ekmek yemiyorum sporda yapıyorum ama gitmiiooolarrr...

inanamıyorum!!!maaşallah sadece 4 ayda 25 kılo gıtmiş zaten canım kalanıda adet gorunce yada 1-2 ay içinde gıder bu arada doğumun normalmı oldu,nasıl verdın hemen 25 kıloyu :)

normaldoğum yaptım ve bir ay yattım çok dikişim vardı ona rağmen yattığım yerden verdim valla bende anlamadım nası gitti.ama dr um ödem çoktu diyor gerçekten de hamileliğimin son dönemlerinde futbol topu gibiydi ayaklarım falan...

arkadaşlar ben de 9,5 ay önce doğum yaptım. doğumdan sonra 4 kilo aldım maalesef...sütüm olsun psikolojisiyle yedim helvaları yedim helvaları... bir de emzirdikten sonra şekerim çok düşüyordu.kendimi buzdolabına zor atıyordum. 6. ayımdan sonra hiçbir diyet vs yapmadan kilo vermeye başladım. onun öncesinde ekmeği bile azaltsam gr oynamıyordu. yani demek istediğim 6 aydan az bebeği olanlar acele etmeyin ve fazla kasmayın kendinizi... hala emziriyorum oğlumu, çalıştığım için fırsat buldukça evde aerobic cdlerimle spor da yapıyorum. bu sıkılaşmamı sağladı. aslında sadece 4 kg verdim ama daha çok vermişim gibi görünüyorum.

meraba benim de 8.5 aylık bi kızım var...ilk 4 ay emzirme döneminde 17 kilo verdim,ama ondan sonra bi rahatlık mı çöktü ne kilo veremiyorum..dün aktardan beşi bi yerde çaydan aldım,bakalım işe yarayacak mı??tabi bunun yanında yememe de dikkat ediyorum...ama bence ilk 6 ay bile olsa emziriyorum diye rahat davranmayın..çünükü kilolar yerleşiyor ve de en kolay kilo ilk 6 ayda veriliyor,tabi bebeği mahrum bırakmadan...

kızlar banada yardım edın nolur.58 kılo ile hamıle kaldım 78 kılo ıle doguma gıttım.ve doğumdan geldıgımde 65 kıloydum suanda kızım 20 aylık ve ben hala 65 kıloyum.55e düşmem lazım.nasıl verecegımı bılmıyorum.20 aydır 65 kıloyum gıtmıyo gıtmıyo gıtmıyo help me

bende de aynı sorun var bebeğim 7 aylık oldu hala kilo veremedim.çok fazla yemiyorum hatta dikkat ediyorum yinede veremiyorum.
kilolarını veren var mı varsa bana da yardım edin yaz geliyorrrr

inan şu boğazı tutunca öyle bi gidiyor ki..sen galiba emzirme döneminde emziriyorum diye umursamamışsın...bence ilk olarak tatlıları ve hamur işlerini bırak..akşamları da 7 den sonra sadece meyve ye...hemen kilon aşağı düşmeye başlayacak..şahsen ben böyle yapıyorum..

senağlamaya bende doğum yapalı 2 sene oldu 18 kilom var naptımsa olmadı serzeryan göbek bıraktı önceki 2 doğumum normaldi yardımcı olurmusunuz:1no2:

ben de sezeryan oldum,8.5 ay oldu..tabii ki normal doğumda karın bölgesi daha çabuk toparlanıyor,ama sezeryan olduğu için de göbek kalacak diye bişe yok..normal doğum yapan hanımlara göre biraz fazla çaba sarfetmek lazım..inan kilo vermeye başlayınca yağlanma nerdeyse ilk orası erimeye başlıyor,bunu ben demiyorum doktorlar diyor..bence bir kadın her zaman bakımlı olmalı..kendini hiçbir zaman bırakmamalı,özellikle ''doğum yaptım,kilo veremiyorum'' lafını hiç sevmiyorum..tabii diyet sözcüğü de insanı strese sokuyor ama ideal kiloya inene kadar lazım...ben bebebim 3 aylıkken hafif hafif başladım,arada kaçamaklarım da oluyor tabi..ama sonuçtan memnunum..biraz göbeğim var,onu da yaza kadar eriticem inş.

benim son doğumumda sezeryan...33 yaşındayım 2yıl oldu hala emziriyorum.18 kg fazlam var boyum 1.65 göbeğim var çok:çok üzgünüm: nolurrrrrrr yardım eşim sorun etmeye başladı :1no2:

benim son doğumumda sezeryan...33 yaşındayım 2yıl oldu hala emziriyorum.18 kg fazlam var boyum 1.65 göbeğim var çok:çok üzgünüm: nolurrrrrrr yardım eşim sorun etmeye başladı :1no2:
göbeğin gitmesi için mekik çekmen lazım,diyetle bile gitmiyor,sadece küçülüyor..bu arada eşinin sorun yapmasını yanlış buldum..kendileri bu sıkıntıları yaşamadıkları için herşey kolay geliyor,bence sana destek olması lazım...sen de yemelerine dikkat et bence...:1no2:

bel ve boyun fıtığı var mekik yapamıyorum ilgin için teşekkürlera.s. arada yarım mek. çekmeye çalışıyorum.napsam :çok üzgünüm: :1no2:

bel ve boyun fıtığı var mekik yapamıyorum ilgin için teşekkürlera.s. arada yarım mek. çekmeye çalışıyorum.napsam :çok üzgünüm: :1no2:

oturduğun yerde veya ayakta iken karnını içeri çek sonra dışarı bırak..bu hareketi düzenli yap,karın kasların hareketlensin..be bile etkili olur..

bendede göbek var.10 kıloda fazlam var.benim eşimde en son dün bana 'o kadar genişledinki seni saramıyorum artık 'dedi çok zoruma gitti.dogum yapalı 20 ay oldu ve ben 20 aydır 65kgdan gram şaşmıyorum.help meeee

erkekler bence eşlerinde kusur aramaya bayılırlar.. çoğu aldatılan kadınların eşleri yok bakımsız yok kilolu evlenmeden önce öylemiydik ben eşim kilon var derken ona sen öyle san halen güzel bir bayanım çevre öyle ditor dedikçe susuyorfisfisfis afallıyor bence aynını yap yerimseniben

Ayshe 85 Kocişkonun Dedikleirni Kafana Takma Sana Takilmiştir Bence Ama O Kadar üzdüyse Seni Bunu Ona Söylemelisin Ki Daha Dikkat Etsin.bende 2 Ay önce Doğum Yaptim.hamileliğimde çok Kilo Almadim çünkü Midem çok Rahatsizdi.sebze Ve Balikla Geçirdim.11 Kilo Filan Aldim.şu An 61 Kiloyum Boyum 160 Ve 55 Olmak Istiyorum.sana önerime Gelince Ben Resolution 7 Diye Bir Aletle Masaja Gittim.önce 20 Dk. Ultrasound Ile Vucuddaki Yağlar Uyariliyor Sonra Da Vakumla Masaj Yapiliyor.ben Hiç Diyet Yapmadim Ve Hiç Kilo Vermedim Ama Bir Beden Küçüldüm.daha 2. Seansda Bile Fark Ediyor.15 Seansi 500 Ytl.

kızlar bende 8,5 ay önce normal doğum yaptım. doğumda sadece 5 kilo gitti kaldı 15 kilo. ve ben bu kiloda çakıldım kaldım.hiçbir şey önemli değil de şu kahrolası göbeği napsak sanki bebek bekliyormuş gibiyim, iğrenç duruyo. korse taktım 6. aydan sonra ama bi faydası olmadı. ne giysem o göbek çıkıyo ve yaz geldi ben bu halde denize giremem ki((

canım benim aynen ben de senin giniyim.oğlum 8.5 aylık ve ben hala 67 kiloyum.veremedim bi türlü.karnım kocaman duruyo.kendimi yeni kıyafet bile almıyorum.en azından boyum biraz uzun olsa o kadar kötü durmaz belki de.1.50 boyum var.52 kiloya inmeyi hedefliyorum.burda arkadaşların yazdığı egzersizleri uygulamaya başladım.bi de böyle deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…