- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.521
canım ben susuz yapamayan bi insanım ama bu çok eskiden beri böle hamilelikle kiloyla alakalı değil şimdi bide emzirince bünyem daha da ister olmuştu zaten 3 ü bulurdum hep şimdi ise kilolar için abarttım he he sana da tavsiyem elinde bi şişe olsun sadece sana ait 2 buçuk kola şişeleri mesela ben bunu bitircem de gir çık iç zaten ilk zaman miden bulanır ama sonra vücut alışıyo daha da istiyo :)
bu arada 3 kilo versem hiç durmam devam ederim ne kadar zaman da verdin bende örnek alayım seni kendimeemziriyosun bide dimi sen kaç kalorilik diyet yapıyon soru soru soru :)
canım benim diyeti sağlık ocağındaki doktor verdi evet hazır liste verdi bana göre vermedi tabi ama olsun işe yarar hiç olmazsa yediklerim bilinçli oluyo
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir dometes salatalık şekersiz çay
ara meyve
öğlen 8 yemek kaşığı sebze yemeği yada 3 köfte kadar et tavuk balık
4 yemek kaşığı pilav yada makarna 2 dilim ekmek yarım kase yoğurt, salata, 1 porsiyon meyve
ara : 1 dilim ekmek 1 kkpeynir ve 1 porsiyon meyve
akşam öğlenin aynısı ama sebze yemeği yediysen et vb et yediysen sebze yemeği
22 00 gibi 1 bardak süt 1 porsiyon meyve 1600 kalorilikmiş tabi ben 8 yemek kaşığı olayına uymadım açıkçası biraz arttırdım yoksa doymuyom ama d,ğerlerine uydum ve acıkmadım gerçekten bakalım bu haftanın sonunda ne yapabilecem 66 yım şimdi sabahları 65
canım benim diyeti sağlık ocağındaki doktor verdi evet hazır liste verdi bana göre vermedi tabi ama olsun işe yarar hiç olmazsa yediklerim bilinçli oluyo
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir dometes salatalık şekersiz çay
ara meyve
öğlen 8 yemek kaşığı sebze yemeği yada 3 köfte kadar et tavuk balık
4 yemek kaşığı pilav yada makarna 2 dilim ekmek yarım kase yoğurt, salata, 1 porsiyon meyve
ara : 1 dilim ekmek 1 kkpeynir ve 1 porsiyon meyve
akşam öğlenin aynısı ama sebze yemeği yediysen et vb et yediysen sebze yemeği
22 00 gibi 1 bardak süt 1 porsiyon meyve 1600 kalorilikmiş tabi ben 8 yemek kaşığı olayına uymadım açıkçası biraz arttırdım yoksa doymuyom ama d,ğerlerine uydum ve acıkmadım gerçekten bakalım bu haftanın sonunda ne yapabilecem 66 yım şimdi sabahları 65
merhaba kızlar hamilelik öncesi kilom 58 di.doğuma girdiğim kilom 75
çok şüşükr şu anda yine 58 im fakat göbeğim beni deli ediyor.üstelik normal doğum yaptım ama göbiş gitmiyor bir türlüüü((
bu benim diyetime çok benziyor, sadece benim ekmekler normal diyet döneminde 2 dilim yerine 1 dilim..şimdi koruma döneminde 2 dilim ekmek yiyorum.
bunu diyet olarak değil de hayat tarzı olarak benimser arada da kaçamaklar yaparsanız -ve tabii spor olmazsa olmazı- inanın güzel kilo veriyorsunuz. Ben doğurduğumda 80 kg idim, şu an 59,5..
Şu 55 e bir düşebilsem bayram ilan edeceğim ama zorlanıyor şu ara işte..ama eminim onlar da gidecek en kısa zamanda
nerdeyse hamileyken 30 kilo almıştım.bebeğim 1 yaşında ve ben şu anda 51 kiloyum.az kaldı.sizde bebeklerinizin ayını ve kilosunu paylaşırmısınız
nerdeyse hamileyken 30 kilo almıştım.bebeğim 1 yaşında ve ben şu anda 51 kiloyum.az kaldı.sizde bebeklerinizin ayını ve kilosunu paylaşırmısınız
bu benim diyetime çok benziyor, sadece benim ekmekler normal diyet döneminde 2 dilim yerine 1 dilim..şimdi koruma döneminde 2 dilim ekmek yiyorum.
bunu diyet olarak değil de hayat tarzı olarak benimser arada da kaçamaklar yaparsanız -ve tabii spor olmazsa olmazı- inanın güzel kilo veriyorsunuz. Ben doğurduğumda 80 kg idim, şu an 59,5..
Şu 55 e bir düşebilsem bayram ilan edeceğim ama zorlanıyor şu ara işte..ama eminim onlar da gidecek en kısa zamanda
beraser tebrik ederim seni iraden için sabah sıcacık simite hayır demek zor iş :) bende hala devam ediyorum bugün 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim :) kaçamak oldu yürüyüşe gitsem ii olcak ama havada yağışlı olunca canım çıkmak istemio dur bakalım çıkarım yine sen doğumda ne kadar az kilo almışsın ben 26 kilo aldım yolum çok uzun çoookkk
bide sütün azalmadı dimi senin
teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ediyorum. kaçamağın da süt olsun inş. ben kilo alamadım canım çok zor geçti hamileliğim. ilk 3 ay mide bulantısı ve kusma sebebiyle hiçbişey yemedim, serumlarla yaşadım ve sürekli kilo verdim. çok ağladım kilo alamıyorum diye:) zehirli guatr çıktı 6 haftada geçti çok şükür. 5 aylık iken eski kiloma döndüm yavaş yavaş yemeye başladım derken gebelik şekeri çıktı. diyetisyen kontrolünde diyet yaptım doğuma kadar. çok katı yaptım diyetimi neredeyse hiç bozmadım. son aya 6 kilo ile girdim. son ay izne ayrılınca azıcık boşladım 3 kiloyu da o zaman aldım:) zor aldığım kiloları da zor veriyorum işte. ilk hamileliğimde de 9 ay kusma devam etmişti. o zaman 12 kilo almıştım. 58den 70e çıkmıştım 6sı doğumda gitti. 2 kilo ödem attım 2 hafta içinde. bebeğim 7,5 aylıktı herkes çok zayıfladın deyince bi tartıldım 57 gelmiştim. o zaman hiç çaba harcamamıştım ama bu kadar abartı yememiştim doğumdan sonra. bi de yaş faktörü sanırım. 26 yaşındaydım o zaman, şimdi 31 yaşındayım. 30u geçince yavaşlıyomuş metabolizma hakkaten.
sütüm azalmadı çok şükür. azalır mı acaba diye hiç stres yapmadım. aksine kiloluyken daha stresli ve mutsuzdum, vermeye başlayınca daha pozitif bakmaya başladım herşeye:) umarım bozmam ve hayatıma yerleşir bu beslenme tarzı. zira şeker hastası adayıyım. hem hamilelikte çıktı hem de ailede var.[/QUOT
gebelikte diyet yapabildiysen süpersin bence sen çünkü ben tutamadım boğazımı gebelik şekeri vardı sigarayı bırakmıştım ve son aylar çok hantallaştığım için pek yürümemiştim tabi sonuç 26 kilo :) nese azmettim başarcam benimde maşallah diyim üç gündür sütümde bişey olmadı inşallah olmaz :) banada çok zayıfladın deseler de 1 kaç hafta sonra iyice gaza gelsem temmuz 5 de arkadaşımın düğünü var ozamana kadar 60 ı görsem tam süper olur ama :) 1 ay gibi bi zaman var
gebelikte diyet yapabildiysen süpersin bence sen çünkü ben tutamadım boğazımı gebelik şekeri vardı sigarayı bırakmıştım ve son aylar çok hantallaştığım için pek yürümemiştim tabi sonuç 26 kilo :) nese azmettim başarcam benimde maşallah diyim üç gündür sütümde bişey olmadı inşallah olmaz :) banada çok zayıfladın deseler de 1 kaç hafta sonra iyice gaza gelsem temmuz 5 de arkadaşımın düğünü var ozamana kadar 60 ı görsem tam süper olur ama :) 1 ay gibi bi zaman var
canım 6 lt su fazla değil mi.çok mu ter atıyorsun ki sıvı kaybın oluyor. fazla su böbrellere zarar verebilir .su zehirlenmesi diye duymuşsundur belki...bu arada birde bugün 5 litre su içtim zaten normalde 3 içiyodum arada gidip gidip içtim 5 oldu yatana kadar 6 olur heralde hala canım su istiyooo
bence tam tahıllı ekmekleri tercih edin .herşeyi içinde daha sağlıklı kansızlığa yol açmıyor.kepekli ekmek normal unun içine kepek atıyorlar. emzirdiğimiz için kaybımız oluyor zaten .bizim ve bebeğimizin sağlığı önce gelmeli değil mi?sen de mi böle yapıyosun canım bende normal ekmek yedim ya kepek alamadım daha yarın alırım belki peki nezamandır yapıyosun ve kaç kilo verdin çok merak ediyorum bide emziriyomusun ben emziriyorumda
teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ediyorum. kaçamağın da süt olsun inş. ben kilo alamadım canım çok zor geçti hamileliğim. ilk 3 ay mide bulantısı ve kusma sebebiyle hiçbişey yemedim, serumlarla yaşadım ve sürekli kilo verdim. çok ağladım kilo alamıyorum diye:) zehirli guatr çıktı 6 haftada geçti çok şükür. 5 aylık iken eski kiloma döndüm yavaş yavaş yemeye başladım derken gebelik şekeri çıktı. diyetisyen kontrolünde diyet yaptım doğuma kadar. çok katı yaptım diyetimi neredeyse hiç bozmadım. son aya 6 kilo ile girdim. son ay izne ayrılınca azıcık boşladım 3 kiloyu da o zaman aldım:) zor aldığım kiloları da zor veriyorum işte. ilk hamileliğimde de 9 ay kusma devam etmişti. o zaman 12 kilo almıştım. 58den 70e çıkmıştım 6sı doğumda gitti. 2 kilo ödem attım 2 hafta içinde. bebeğim 7,5 aylıktı herkes çok zayıfladın deyince bi tartıldım 57 gelmiştim. o zaman hiç çaba harcamamıştım ama bu kadar abartı yememiştim doğumdan sonra. bi de yaş faktörü sanırım. 26 yaşındaydım o zaman, şimdi 31 yaşındayım. 30u geçince yavaşlıyomuş metabolizma hakkaten.
sütüm azalmadı çok şükür. azalır mı acaba diye hiç stres yapmadım. aksine kiloluyken daha stresli ve mutsuzdum, vermeye başlayınca daha pozitif bakmaya başladım herşeye:) umarım bozmam ve hayatıma yerleşir bu beslenme tarzı. zira şeker hastası adayıyım. hem hamilelikte çıktı hem de ailede var.
benimde ilk aylarda hem tombuldum hem de sütüm az oluyor diye geriliyordum. bebeğim 6 ay olduktan sonra dikkat etmeye başladım yediklerime sütümde azalmadı allaha şükür kafamda kilolar gitmeye başlayınca kafamda rahat ... 3 hatadır dikkat ediyorum 1 hf 1800 gr 2. hf 300 gr 3. hafta 1000 gr verdim. bu hafta inşallah 69 ları görürüm
canım ben de 9 kilo aldım hamileyken 61 ile başlayıp 70 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 67 idim nasıl olduğunu ben de anlamadım zaten çocuk 2850 gr doğdu:) bu sabah 63,7 geldim. hedefim 57 olmak. bebeğim 5,5 aylık bu arada. senin de tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanmak isteriz:)
e sen 51 kilosun zaten daha ne kadar zayıflayacan tatlım ben 51 lere çok çikin oluyom yüzüm kemikli ve uzun bana yakışmıyo
benim boyum 164 hamile kalmadan önce 54 tüm 26 kiloyla 80 oldum doğumdan sonra 73 edüştüm kırkımın sonunda 67 de kaldım sonra bekle bekle bekle 4 ay bişi gitmedi sonra 1 2 kilo daha gitti şimdi sabahları 65 çekiyo kantarcıkkkkbakalım 3 gündür diyete başladım daha tartılmadım cumartesi haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?