- Konu Sahibi minikkus24
-
- #2.541
sen o tatlıları ve simitleri yemeden dayandıysan benim senin tecrülerinden faydalanmam lazım sanırım:)aslında çok özel bir şey yapmadım tatlıda yedim hamurda.sadece çayımın şekerini kestim.3 lt. su içtim her günde 3 bardak yeşil çay içtim.sporda şart kısa bir süre spor yaptım o bile faydalı oldu.ama şimdi çok tembelim ve çok yemek yiyorum.bakalım yarın tartılıcam ne çıkıcak.inşallah bana bir süpriz olmaz.
kızlar yardım edin bana.moralim çok bozuk.3 haftdır diyetteyim.ilk iki haftada 2,800 gr verdim.bu hafta hiç vermemişim.aynı önceki haftayla.çok canım sıkıldı.50-60 kilolardan bahsedenler var.benim için şuan hayal gibi.69 u görsem mutlu olcam.tam motive olmuştum.bu sabah tartılınca yıkıldım.aynaya bakmak istemiyorum.hiç birşey yakışmıyor.alışveriş en sevdiğim şeyken şu an benim için kabus oldu.54 kiloyla hamile kaldım.89 la doğuma yaptım.ve şuan 77,5.kocaman sarkık bir göbüş.utanç verici.bunalıma girmek üzereyim:84:.:84::84:
kızlar yardım edin bana.moralim çok bozuk.3 haftdır diyetteyim.ilk iki haftada 2,800 gr verdim.bu hafta hiç vermemişim.aynı önceki haftayla.çok canım sıkıldı.50-60 kilolardan bahsedenler var.benim için şuan hayal gibi.69 u görsem mutlu olcam.tam motive olmuştum.bu sabah tartılınca yıkıldım.aynaya bakmak istemiyorum.hiç birşey yakışmıyor.alışveriş en sevdiğim şeyken şu an benim için kabus oldu.54 kiloyla hamile kaldım.89 la doğuma yaptım.ve şuan 77,5.kocaman sarkık bir göbüş.utanç verici.bunalıma girmek üzereyim:84:.:84::84:
Hey hey hey sakin ol dostum ben 74 le hamile kaldım doğum yaptım oğlum 1 yaşına geldiğine baktımki 88 kiloyum sarkık göbiş bendede vardı heryer farklı yerlerden fışkırıyordu:))))
ve söz verdim başladım yavaş yavaş...
Spor diyet azimle haftada 1 kilo vererek ve günde en az 2 litre su içerek...
5 ayın sonunda baktımki göbiş yok hiçbiryerim sarkmıyor süper olmuşum genç kız gibim...
şimdi kendimi daha çok seviyorum ve hala diyete devam ediyorum 3 kilom kaldı verecek...
başarabilirsin başarılıyormuş...
canını sıkma hemen diyetin başlangıcında bu tür yılgınlıklar olabiliyor. hemen pes etme .önce şunu düşün bu kiloları biz 2 ayda mı aldıkta hemen yokolmasını bekliyoruz. birbirimize destek olucaz.benim bebeğimde 7 ay 1 haftalık emziriyorum. 3-4 haftadır düzenli beslenmeye başladım.3.5 kilo civarında verdim. yavaş yavaş olacak bu bile moralimi düzeltiyor. kısa sürede kilo verenler var ama bu onların şansı ne yapalım.bizde azimle yavaş yavaş verecez inşallah. ben de 79.8 le başlamıştım şimdi 70.5 kg yim. ama düzenli beslenmeye 75.5 kg da başladım. olacak kilolar gidecek.......
selamlar:)
bende aynı derrten mustarıbım.. 70 kıloyla hamıle kalıp 96 kıloyla doğuma gırıp cumartesı gunu ıtıbarıyle 85 kılo olup canıma tak ettı vee dıyetteyım fena gaza gelmıs sekılde.. hıc bır kıyafetım olmuyor dısarı cıkmak kımseyle gorusmek ıstemıyorum, ıns basarıcam sizler gıbı.. desteklerınızı yardımlarınızı beklıyorum sohbetlerınızde..:)
siircim bak ne dicem. ikimiz de aşağı yukarı aynı kilodayız. bence yarışalım bakalım 5 temmuza kadar kim daha çok verecek. ne dersin? benim boyum 1.69 ve hedefim 57 kilo. cts günleri yazarız kilomuzu:)
selamlar:)
bende aynı derrten mustarıbım.. 70 kıloyla hamıle kalıp 96 kıloyla doğuma gırıp cumartesı gunu ıtıbarıyle 85 kılo olup canıma tak ettı vee dıyetteyım fena gaza gelmıs sekılde.. hıc bır kıyafetım olmuyor dısarı cıkmak kımseyle gorusmek ıstemıyorum, ıns basarıcam sizler gıbı.. desteklerınızı yardımlarınızı beklıyorum sohbetlerınızde..:)
canım 6 lt su fazla değil mi.çok mu ter atıyorsun ki sıvı kaybın oluyor. fazla su böbrellere zarar verebilir .su zehirlenmesi diye duymuşsundur belki...
bence tam tahıllı ekmekleri tercih edin .herşeyi içinde daha sağlıklı kansızlığa yol açmıyor.kepekli ekmek normal unun içine kepek atıyorlar. emzirdiğimiz için kaybımız oluyor zaten .bizim ve bebeğimizin sağlığı önce gelmeli değil mi?
benimde ilk aylarda hem tombuldum hem de sütüm az oluyor diye geriliyordum. bebeğim 6 ay olduktan sonra dikkat etmeye başladım yediklerime sütümde azalmadı allaha şükür kafamda kilolar gitmeye başlayınca kafamda rahat ... 3 hatadır dikkat ediyorum 1 hf 1800 gr 2. hf 300 gr 3. hafta 1000 gr verdim. bu hafta inşallah 69 ları görürüm
ekim anneleri 9 ay bilgisayar başında lak lak ettik yedik yedik şimdi de vermeye çalışıyoz dimiiii başarılar melike :)
sanada canım:) aynennn:):)
kızlar toklugu arttıran ne yıyorsunuz kalorısı az atıstırmalık vss??
dur bakalım hemen moralini bozma. zaten 2 haftada 3 haftaya yetecek kadar kilo vermişsin. ortalamasını alırsak neredeyse haftada 1 kilo yapıyo. bence çok iyi durumdasın. şimdi bırakırsan tekrar alacaksın belki, iki haftadır boşuna aç kalmış olacaksın. ama geçen haftayı bi kenara bırakıp devam edersen eminim kilolar da gidecek. ayrıca regl olacak olabilir misin o zaman fazla çıkabiliyo insan. ya da dün belki biraz kaçırdın bugün az yiyerek dengelersin. veya ne bileyim kabız mısın mesela. o bile etkiliyo inan. tecrübe ile sabit...
tebrik ederim canım. darısı kalan 3 kiloya:)
kesinlikle katılıyorum canım:)
şöyle düşün, kıyafetlerin olmaması da insanı gaza getiriyo. benim canıma da böyle tak etti ya zaten. kışlıklar idare ediyodu hadi ama yaz gelince resmen çıplak kaldım. ve inat ettim hiçbir kıyafet almıcam diye. çünkü kıyafet alırsam bu kiloları kabullenip oturacakmışım gibi geldi. yalnız itiraf edeyim eşim zorla bi etek aldırdı çünkü her dışarı çıkacağımızda oturup ağlıyodum. şimdi o eteği forma yaptım. başka da bişey yok. vericem kiloları, giyicem eski kıyafetlerimi:) sık sık uğra canım, sohbete katıldıkça desteği hissedeceksin zaten. nasıl artacak motivasyonun bak gör:)
canım meyve ye salatalık beni tok tutuyo
meyve cok yemek ıstemıyorum canım sekerlıya yıyorumda fazlaya kacmak ıstemıyorum salatalık guzel fıkır saol canım
herkese selamlar,
bu sabah yine çok mutluyum çünkü bütün gece o tatlılar dolapta durdu ve ben elimi bile sürmedim:) görümcem rahatsız bizde kalıyo şu anda. iştahı yok pek bişey yiyemiyo. eşim canı çeker de yer belki diye sabah simit, kaşarlı poğaça, börek, boyoz, tahinli çörek almış. görünce eyvah dedim önce. sonra da kasma kendini ucundan al biraz dedim kendi kendime. ama masada canım hiçbirini çekmedi inanın. her zamaki gibi kahvaltımı yaptım.
2 dilim kızarmış kepek ekmeği,
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta,
domates,
1 bardak şekersiz çay.
o zaman bu çiçekler hem bana hem size gelsin:)
canım kilo vermen gayet iyi.daha fazlası zaten sütümüzü etkiler. göbek olayıda doğum sonrası oluyor benimki diyetle gidecek gibi değilya.di mi insanın morali düzeliyo gerçekten. tebrik ederim, güzel vermişsin. ben de 19 mayısta 67,2 ile başladım bugün 63,7 geldim. 3,5 kilo olduuuuuuuuuuuu:) bu sefer olacak galiba, bikaç başarısız denemem oldu ama 65 altını hiç görmemiştim. göbek fena bende de. kayınpeder bi tane daha mı var içerde kızım deyince kesin kara verdim zayıflamaya...
inşallah canım neden olmasın. hep birlikte başaracaz..selamlar:)
sanada canım:) aynennn:):)
kızlar toklugu arttıran ne yıyorsunuz kalorısı az atıstırmalık vss??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?