Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canım haftada bir tatlı yiyorum ve dün akşam yemeğinde yemiştim zaten. ama eskiden dolapta tatlı varken gece uyku girmezdi gözüme, kalkıp kalkıp tırtıklardım. onu yapmamış olmak bile yeter bana:) bi de neredeyse 1 ay olacak, alıştım galiba. ilk haftalarda olsa hiç affetmezdim. spor konusunda çok eksiğim malesef, çok severim aslında ama fırsat bulamıyorum

kızlar yardım edin bana.moralim çok bozuk.3 haftdır diyetteyim.ilk iki haftada 2,800 gr verdim.bu hafta hiç vermemişim.aynı önceki haftayla.çok canım sıkıldı.50-60 kilolardan bahsedenler var.benim için şuan hayal gibi.69 u görsem mutlu olcam.tam motive olmuştum.bu sabah tartılınca yıkıldım.aynaya bakmak istemiyorum.hiç birşey yakışmıyor.alışveriş en sevdiğim şeyken şu an benim için kabus oldu.54 kiloyla hamile kaldım.89 la doğuma yaptım.ve şuan 77,5.kocaman sarkık bir göbüş.utanç verici.bunalıma girmek üzereyim:84:.:84::84:

Hey hey hey sakin ol dostum ben 74 le hamile kaldım doğum yaptım oğlum 1 yaşına geldiğine baktımki 88 kiloyum sarkık göbiş bendede vardı heryer farklı yerlerden fışkırıyordu:))))
ve söz verdim başladım yavaş yavaş...
Spor diyet azimle haftada 1 kilo vererek ve günde en az 2 litre su içerek...
5 ayın sonunda baktımki göbiş yok hiçbiryerim sarkmıyor süper olmuşum genç kız gibim...
şimdi kendimi daha çok seviyorum ve hala diyete devam ediyorum 3 kilom kaldı verecek...
başarabilirsin başarılıyormuş...

canını sıkma hemen diyetin başlangıcında bu tür yılgınlıklar olabiliyor. hemen pes etme .önce şunu düşün bu kiloları biz 2 ayda mı aldıkta hemen yokolmasını bekliyoruz. birbirimize destek olucaz.benim bebeğimde 7 ay 1 haftalık emziriyorum. 3-4 haftadır düzenli beslenmeye başladım.3.5 kilo civarında verdim. yavaş yavaş olacak bu bile moralimi düzeltiyor. kısa sürede kilo verenler var ama bu onların şansı ne yapalım.bizde azimle yavaş yavaş verecez inşallah. ben de 79.8 le başlamıştım şimdi 70.5 kg yim. ama düzenli beslenmeye 75.5 kg da başladım. olacak kilolar gidecek.......

selamlar:)

bende aynı derrten mustarıbım.. 70 kıloyla hamıle kalıp 96 kıloyla doğuma gırıp cumartesı gunu ıtıbarıyle 85 kılo olup canıma tak ettı vee dıyetteyım fena gaza gelmıs sekılde.. hıc bır kıyafetım olmuyor dısarı cıkmak kımseyle gorusmek ıstemıyorum, ıns basarıcam sizler gıbı.. desteklerınızı yardımlarınızı beklıyorum sohbetlerınızde..:)

dur bakalım hemen moralini bozma. zaten 2 haftada 3 haftaya yetecek kadar kilo vermişsin. ortalamasını alırsak neredeyse haftada 1 kilo yapıyo. bence çok iyi durumdasın. şimdi bırakırsan tekrar alacaksın belki, iki haftadır boşuna aç kalmış olacaksın. ama geçen haftayı bi kenara bırakıp devam edersen eminim kilolar da gidecek. ayrıca regl olacak olabilir misin o zaman fazla çıkabiliyo insan. ya da dün belki biraz kaçırdın bugün az yiyerek dengelersin. veya ne bileyim kabız mısın mesela. o bile etkiliyo inan. tecrübe ile sabit...

tebrik ederim canım. darısı kalan 3 kiloya:)

kesinlikle katılıyorum canım:)

şöyle düşün, kıyafetlerin olmaması da insanı gaza getiriyo. benim canıma da böyle tak etti ya zaten. kışlıklar idare ediyodu hadi ama yaz gelince resmen çıplak kaldım. ve inat ettim hiçbir kıyafet almıcam diye. çünkü kıyafet alırsam bu kiloları kabullenip oturacakmışım gibi geldi. yalnız itiraf edeyim eşim zorla bi etek aldırdı çünkü her dışarı çıkacağımızda oturup ağlıyodum. şimdi o eteği forma yaptım. başka da bişey yok. vericem kiloları, giyicem eski kıyafetlerimi:) sık sık uğra canım, sohbete katıldıkça desteği hissedeceksin zaten. nasıl artacak motivasyonun bak gör:)

Sevgili Hanımlar sesime kulak verin dedimya ben kendime inanamıyorum...
öncelikle işi beyninizde bitirin, her ikrama atlamayın kendinize özel diyet hazırlamayın herşeyden az yiyin kendinize özel hazırlarsanız diyet psikolojisi insanı bozuyor:))) tabağınızı küçültün işin özüde ekmeği kesin.....
onun yerine önce eti formlarlarla idare edin sonrada tamamen kesin ben sadece pazar günleri kahvaltıda yiyorum ekmeği pilav, makarna yok, tatlı yok, kola meyve suyu yok onun yerine bol bol su var meyve var ve kesinlikle spor yapmalısınız sabahları 5 dk akşamları 40 dk spor yaptım... işin özü bu aklıma geldikçe yazarım...

siircim bak ne dicem. ikimiz de aşağı yukarı aynı kilodayız. bence yarışalım bakalım 5 temmuza kadar kim daha çok verecek. ne dersin? benim boyum 1.69 ve hedefim 57 kilo. cts günleri yazarız kilomuzu:)

ooo süper olur yarışalım tamam gaza gelirim bende senle harika olur her cumartesi paylaşalım bugün 1 saat yürüdüm hemde epey tempolu bu arada senin boyun baya uzunmuş hedefinede çok yaklaşmışsın dal gibi olursun vallah kız gibi

ekim anneleri 9 ay bilgisayar başında lak lak ettik yedik yedik şimdi de vermeye çalışıyoz dimiiii başarılar melike :)

canım ya bilmiyorum ki zararı olurmu tabi çok içiyorum ama ben normaldede 3 falan içiyodum anca karşılıyo vücudum altına düşünce dudaklarım falan kuruyodu şimdi diyet sebebiyle arttırdım biraz inşallah olmaz bişi biraz azaltıyım bariii

bende ınat ettım almıyorum yaa evdekı bedenlerım 38 40 sımdı almaya kalksam 44 46 gordukce rakamları sınırlerım bozuluyor hamılelıgımden kalma 2 etegım var yıkayıp yıkayıp gıyıyorum yeter dedıgın gıbı almayıp kendıme acı cektırıp vermem lazımmm:)):

meyve cok yemek ıstemıyorum canım sekerlıya yıyorumda fazlaya kacmak ıstemıyorum salatalık guzel fıkır saol canım

canım çok yeme zaten sık ye hep bildiğimiz şeyler aslında aralarda bir meyve ye ozaman çok olmuyo grisini ye bide ben doğrumu bilmiyom ama k fleksler falan varya onları kuru atıştırıyorum :) ben böle yapıyorum diğer arkadaşlar da cevap yazarlar sana bide bugün hamarat abla diye bi site varmış ondan bahsettiler oraya bakcam sende bak istersen

beraser, sen İzmirlisin sanırım, "boyoz" kelimesini görünce bir duygu seli yaşadım..ben 6 yıldır uzakta yaşıyorum İzmirimden..

böyle devam ettiğin müddetçe kilo verirsin, hiç endişen olmasın

sevgiler

canım kilo vermen gayet iyi.daha fazlası zaten sütümüzü etkiler. göbek olayıda doğum sonrası oluyor benimki diyetle gidecek gibi değilya.
inşallah canım neden olmasın. hep birlikte başaracaz..
sanada canım:) aynennn:):)

kızlar toklugu arttıran ne yıyorsunuz kalorısı az atıstırmalık vss??

ben aralarda genelde meyve tercih ediyorum. emzirirken meyvede yememiz gerekiyor diye. zaten meyveyide çok severim.gerçi abartmamak lazım. sonuçta kalori içeriyor meyvelerde..salatalık güzel bi tercih. ben ayrıca midem çok sıyrılırsa küçük bi kase leblebi yiyorum. hem tok tutuyor hem de çok su içirtiyor. normalde suyu çok içememde.ama içmemede gerekiyor işte böyle....
bu arada burasıda hareketlenmeye başladı.

sabah kalkınca 4 tane günkurusu.2 tane hurma
suyla beraber
kahvaltıda 5 adet zeytin, 1kkpeynir,1 domates,1 salatalık
2 yum az yağlı tavada,2 dilim ttb ekmeği
kahvaltı bugün biraz fazla oldu
öğlen 5 yemek kaşığı kurufasulye,3 yemek kaşığı pilav,ayran
arada 1 şeftali, 1 elma
akşam kavınvalidemdeydim. oda yemiyorum diye kızdı.diyetimi baltaladı. kendisini çok severim ama.
3 yemek kaşığı pilav,3 yemek kaşığı patates,1 dilim tandır böreği- bu üçünden birini tercih etsem iyi olacaktı.ama kırılmasın diye yemek zorunda kaldım. daha bitmedi keşke bunla bitseydi.. 1 parça tavuk flato,1 tavuk but
yemek sonrası bi avuç çerez-fındık,badem,ceviz-
ve sonra 1 küçük kare kuru baklava şerbeti yoktu allahtan.dünde kaçamaklarım vardı. komşu oturması nedeniyle. yani sözün kısası bu hafta kilo vermek yalan oldu.neyse cuma günü kilo bildirimim var .sonucu sizinlede paylaşırım.....

53 kiiloyla hamile kaldım dogumdan çıkınca 72 kiloydum bebegim suan 5,5 aylık ben 56 kiloyum diyete baslamadan önce okadar stres yapmıstımki sanki hiç gitmicek bu kilolar gibi geliyodu asıl olayda bu bence çok takılınca kilo vermeye verilmiyo.yaptıklarımı söyliyim hergün mutlaka leslie ile yürüuüş yapıyorum malum 2 çocuk olunca dışarı çıkılıp yürüyüş yapılmıyor.günlük mutlaka 2 fincan yeşil çay sık sık rezene ve kesinlikle 4lt su çaya şeker atmayı hamileyken bıraktım tam bugday ekmegi yiyorum günde 3 dilim evde ne pişirisem onu yiyorum kesinlikle aç kalmıyorum 3 satte bir mutlaka bişeyler atıştırıyorum hamurişide yiyorum tatlıda tabi abartmadan ilk lokmayla son lokmanın tadı aynıdır diyorum sevdigim bişeyi yerken böylece abartmıyorum tabi sonuç 5,5 ayda 16 kilo sporsuz diyet kesinlikle olmaz diyorum umraım herkes istedigi kiloya kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…