- Konu Sahibi minikkus24
-
arkadaşlar bende 4 ay önce doğum yaptım 22 kg fazlam var.lahana suyu metebolizma hızlandırıcı çay vs emzirirken içebilirmiyim acaba
bence daha erken lahana suyu için çaylar içinde az içmelisin bence,senin en güzelkilo verme yolun bol su içmek günde en az 3 litre hem bol süt hem bolca kilo vereceksin ama süt yapar diye tatlılar falan yeme bunlar safsata bol su ve dengeli beslenerek verebilirsin ben 26 kg verdim 1 senede doğumdan sonra ama 4 aylık için erken canım acale etme kyfini çıkar bebeğinin:))
bence daha erken lahana suyu için çaylar içinde az içmelisin bence,senin en güzelkilo verme yolun bol su içmek günde en az 3 litre hem bol süt hem bolca kilo vereceksin ama süt yapar diye tatlılar falan yeme bunlar safsata bol su ve dengeli beslenerek verebilirsin ben 26 kg verdim 1 senede doğumdan sonra ama 4 aylık için erken canım acale etme kyfini çıkar bebeğinin:))
onbcelıkle anne olmuşsunuz tebrıkler bende uc bucuk ay once doğum yaptım eskı kılomdan uc kılo daha dusuk kıodayım .emzirirken dıyet yapmayınız.hem sutunuz azalıyo..lahana suyunu tavsıye etmıyorlar.ıdrar sokturucu etkısı var sanırım.. bır ara maydonoz suyu möodaydı bunuda yenı hamıle kalanlara tavsıye etmıyorlar hele hamıle oldugunu bılmeyenler ıcın tehlıkelı duşuğe sebep oluyormuş diye duydum...emzırıyorsanız lahanada da zatne gaz ldugundan bebegınızede gececektır bayagı ugrastırır ynı.. ben nasıl zayıflıyorum sadece ekmegı kestım..yağlı yememeye dıkkat edıyorum.yemeklerde katı yağ kullanmıyorum.sabah kahvaltıda salatalık domatesı halıs yagla tuketıyorum ekmek bır ıkı dılımolabılır. sabah erken kalkmak metobolızmatyı hızlandımanın en etkılı yolu bırde az az sık sık yemek .eğer az yıyorsanız mesela gunde ıkı defa vucut o besını yakmayacaktır yaga donusturup tutacaktır devamı gelmıyor dıye ama sık sık az az yedıgınızde ıse metobolızma calsacak besınler vucutta kalmıcak cunku vucuda devamı gelıyor depolama sınyalı vermış oluyorsunuz..sabah ac karnına mutlaka su ıcınız. acıkınca yemek yemeden once mutlaka su ıcınız..yemekten sonra su ıcmeyınız...kahve asıtlıı ıçecekler demlı çaylar bunlardanda uzak durunuz.. kısacası b azcık dıkkat ederek kılo kaybedebılırsınız ama kesınlıkle dıyet yapmayın hele emzırıyorsanız sadece dıkkat ederek zzayıflayın..şimdiden başarılar dilerim..arkadaşlar bende 4 ay önce doğum yaptım 22 kg fazlam var.lahana suyu metebolizma hızlandırıcı çay vs emzirirken içebilirmiyim acaba
Slm arkadaşlar ben doğum yapalı çok oldu ( 21 ay ) Maşallah kilolar az da olsa kaldı. Benim sorunum şu ki ben bütün gün rejim yapıp aç kalıp her akşamda rejimi bozanlardanım. Eve kon. bisikleti ve masaj aleti aldım selülit için ama malesef kullanmıyorum. Acaba kendimi bu konuda nasıl motive edebilirim. Bir kaç yerde okudum ya zayıf bir bayanın resmini sürekli görebileceğiniz bir yere koyun ve açlık hissettiğiniz zaman resme bakın gibi bana saçma gelen şeyler. Bunlar gerçekten işe yarıyormu. Yoksa başka tavsiyeleriniz olurmu. Yazabilirmisiniz.
bravo tebrik ederim darısı başıma neler yaptın.doğumdan kaç ay sonra kilo vermeye başladın
sence 21 aydır veremediğime gore yapışmamışmıdır
off yaa.valla olmuyo ya.zaten endokrınolojı uzmanı arıyorum.sanırım tıroıt problemım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?