- 18 Mart 2008
- 583
- 2
- 296
- 40
- Konu Sahibi minikkus24
-
kilo vermede en çok neler faydalı benimlede paylaşırsanız sevinirim ben 2 aydan beri uğraşıyorum koşu bandında yürüyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kızıma süt verdiğim için tam diyet yapamıyorumanlıyacağınız bukiloları bana zamkla yapıştırdılar senağlama boyum 160 ve 80 kiloyum ve işim gerçekten zor ama ben kazancağım :hooray: inşllah hepimiz bu kiloları hiç gelmmemek üzere kovarız:1hug:
İnşallah berfinsena ! Ben nickimi çömez olarak seçtim çünkü kilo vermede bu kadar çok değişik şey yapıldığını hiç bilmezdim.Mereğ öğrenilecek ne çok şey varmış :uhm:.Doğum yapalı mı 2 ay oldu yoksa 2 aydır mı vermeye uğraşıyorsun ?
:çok üzgünüm:haklısın bende kendime kızıyorumçocuklarını allah bağışlasın.sevindim benimde 3 çocuğum var.küçüğümüz 4 aylık.bende kilo vermeye uğraşıyorum.şimdi sana kızacam.demek koşu bandın var ve kullanmıyorsunklava: klava: klava:bende çok istiyorum koşu bandı almak.bebek olunca spor salonunada gidemiyorum.
inşallah sen ve hepimiz bu kilolardan kurtuluruz sizlerle olmak güzel:1hug: şu karabiber çayı nasıl oluyor bizede yaz gerçekten faydasını gördüysen hemen çay olarak onuda ekliyeyim rezene melisa yeşil çay içiyorum bendemerhaba arkadaslar.Bende 11 ay once dogum yaptim.65 kilo ile hamile kaldim ve doguma gittigimde 92 kiloydum dogumdan sonra eve geldigimde ise 83 .Kilolardan kurtulurum derken ustune 7 kilo daha alarak 90 kiloya ciktim.6 ay bebegimi emzirdim ve mart ayina kadar hergun diyete basladim ama tabiki birturlu devam ettiremedim.Kendime cok kkiziyordum hic azimli degilim birseyi kafaya koyup yapamiyorum diye bir aksam oturdum ve karar verdim kendime kilo cizelgesi hazirladim .Bana gore her ay 10 kilo vererek 3 ayda kurtulcaktim bu kilolarda ama o kadar kolay olmuyor sagliklida degil zaten ama isteynce veriliyor kilolar .Suan 77 kiloyum ve 2,5 ay oldu baslayali.Yinde de sukur diyorum bukadari bile guzel.6 ayin sonuna kadar 65 olmak istiyorum.bu arada bugun ve yarin lapa diyeti yapiyorum bakalim umarim bozmam bol su iciyorum gunde en az 2 saat kizimi arabasina koyup yuruyorum ve duzenli olmasada 5 i biyerde cayi ve elma tarcin karanfil limon karabiberden hazirlanan caydan iciyorum toplam 13 kilo vaerdim.kendimi bildim bileli hafif kiloluydum hep ve bana 5 kilo vermek cok zor gibi gelirdi ama anladimki isteyince oluyor ve 12. aya kadarda hep hayal ettigim 55 kiloya gelcem insallah.Hepimize kolay gelsin ve saglikli kilosuz mutlu gunler
bitek bu çaylarlamı kilo verdin benimde 15 kg fazkam var
inşallah sen ve hepimiz bu kilolardan kurtuluruz sizlerle olmak güzel:1hug: şu karabiber çayı nasıl oluyor bizede yaz gerçekten faydasını gördüysen hemen çay olarak onuda ekliyeyim rezene melisa yeşil çay içiyorum bende
toplikleri okumadan daldım içeriye naniknanik bende doğum sonrası kalan 5 kilomu vermeye çalışıyordum ama dün bir zayıflama çayı mümessili dediki, doğum sonrası heleki emziriyorsan en başa dönmen en az 1 yılını alır. normali budur. eğer hemen vermişsen yani bakıyosunuz sezeryan sonrası hemen incecik bir bayan öyle olduysan ya metebolizman yağ yakıyor yada problem var uzmana gitmelisin. yani bekle çay neyim içme dedi bunu diyen bir zayıflama çayı firmasının satıcısı. şimdilik bekliyorum ben sengözlerimebaksanab
toplikleri okumadan daldım içeriye naniknanik bende doğum sonrası kalan 5 kilomu vermeye çalışıyordum ama dün bir zayıflama çayı mümessili dediki, doğum sonrası heleki emziriyorsan en başa dönmen en az 1 yılını alır. normali budur. eğer hemen vermişsen yani bakıyosunuz sezeryan sonrası hemen incecik bir bayan öyle olduysan ya metebolizman yağ yakıyor yada problem var uzmana gitmelisin. yani bekle çay neyim içme dedi bunu diyen bir zayıflama çayı firmasının satıcısı. şimdilik bekliyorum ben sengözlerimebaksanab
canım sağol ya moralimi duzelttin ben 4 ay önce doğum yaptım aynen kilom duruyor komşum 1 ay önce doğurdu 59 kilo kafayı yiyecem
Günaydın arkadaşlar Bende sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm ama bir tanıdığımızın gelini şimdi zayıfsın sevinme sezeryan ile doğum yapanlar sonradan çok kilo alıyor demişti gerçekten öyle oldu 10-15 kg aldım doğumdan sonra( Sizinde öyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?