Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

cocostarrcm emin ol faydasını görcekcksin plates zayıflatmıyo ama çok güzel inceltiyo yürüyüşle birlikte plateste yaparsan çok güzel zayıflattığını söylüyolar bebişten dolayı ben çıkamıyorum senin imkanın varsa bol bol yürü havalar ısınsın bende başlıycm sen ne zaman doğum yaptın ne kadar kilo verebildin diyet yapıyomusunkaydirigubbakcemile2

ya arkadaşlar burası biraz yavaş ilerliyo sanırım başka gruplara katılmam gerekecek hiç motive olamıyorum biraz hareket lütfen anneyiz diye ille göbekli şişman mı olmamız lazım

merhabalar..
ben de 2 aralıkta doğum yaptım.
şimdiye kadar korse giymek dışında kilolarım için bişey yapmadım.
haa sadece tatlıyı kesmiştim o kadar.
doğumdan beri 15 kilo gitti.
ama ben bir de dşük yapmıştım öncesinde.
ordan gelen kilolarımda vardı ve dolayısıyla kilolu başladım hamileliğime de..

o yüzden verilecek baya bir kilom var daha..

ben sezeryan yaptım.
o yüzden mekik çekemiyorum.
evde eliptik bisiklet var ona başladım.
bugün de sütümü engellemeyecek şekilde hafif bir diyete de başlıyorum inş.

yanlız merak ediyorum.
sezeryan sonrası ne kadar süre sonra mekik çekebiliriz.
yoksa bu göbek nasıl ericek..

bhkcm bende sezaryanla doğum yaptım bu kadar kısa sürede nasıl 15 kilo verdin hayret tebrik ederim bence 2. aydan sonra başla ben 40 çıktıktan sonra başlamıştım ama hiç riske atma derim 6 haftada vucüt anca kendini toparlıyomuş onun yerine dans et canım yürüyüş yapma imkanın varsa yürü daha çok kalori yakarsın

bende aşırı fazla ödem vardı.
onun da etkisi olmuş olabilir..
yoksa herhangi bir gayretim olmadı..

dışarı cıkmam mümkün değil malesef..
ankara cok soğuk..
bebeği odadan bile dışarı cıkaramoıyorum.
benden başka da kimse yok evde bırakabileceğim..

bi yerden başşlamalıyım yoksa bunalıma giricem bu kilolarla..benneyaptımki

canım ben 20 kasımda doğum yaptım. henüz pek birşey verebildim sayılmaz. 8 kilo verdim 9 kilo daha vermem lazım. pilates yapıyorum ve eliptik bisiklete biniyorum ama istediğim kadar olmuyor malum bebek var. diyet yapmıyorum ama abur cuburu kısmaya çalışıyorum işte.

haklısın canım 10 martta işe başlıycam ve hiçbir kıyafetime giremiyorum şu an nasıl olacak bilmem hemen bir şekilde 8-9 kilo vermem lazım benim de

canım 15 kilo çok iii çok güzel gitmiş....süt arttırıcı şeyler tüket..bol su falan..sanki çok emzirdimde biliyorum..kimisi su sütü arttıryor ama kalitesi olmuyor diyor..bebeğe yaramıyormuş..bence tatlıya hiç bakma bile..ekmeği günde 1 dilim ye..bak ne güzel bisiklete başlamışsın...betül uyuyunca ebru şallının pilatesini yap netten..ilk başları zorlayıcı değil çünkü kolay şeyler yapıyorlardı...
arkadaşım hayırlısıyla bir doğurayım bende buradayım inşallahyerimseniben...musonun dediği gibi bu topik çok yavaş yaaa..size dışardan destek vermemi istermisiniz..kaydirigubbakcemile5

haklısın canım 10 martta işe başlıycam ve hiçbir kıyafetime giremiyorum şu an nasıl olacak bilmem hemen bir şekilde 8-9 kilo vermem lazım benim de

kızlar ümitsizliğe kapılmayın verirsiniz..eğer yeterli derecede emziriyorsanız zaten günde 500-700 cal yakılıyormuş..buda 2 saatten fazla yürüyüş,1.5 saat arobik yapmaya eş..diyelimki emziremiyorsunuz mama veriyorsunuz..ozaman zaten diyet yapmanıza engel bir durum yok...

bol bol kuru incirden şekersiz komposto yapın,bol yağsız süt için,rezene çayı için ki sütünüz artsın...emzirmiyorsanız sıkı bir diyetle gayet güzel verirsiniz..yeterki inanındelikafadulden
ben kendimi nasıl motive ediyorum diyet yaparken söyliyim...
mesela çok beğendiğim bir kıyafet,veya çok güzel fizikli giydiği yakışan birini hayal ediyorum..ben neden böyle olamıyorum neyim eksik diyorum..istediğim görüntüye bende kavuşabilirim diyorum..insan gerçekten motive oluyor...
hadi kalkın kim tutar siziii

ekmekle hiç aram yok zaten benim..
sabahları yersem bir dilim kepekli ekmek o kadar.
tatlıyı zaten doğumdan sonra hemen kesmiştim.
walla bisiklet iyi de pilatesisabah denedim olmadı.
hamileyken belimin sağ tarafına ağrı girerdi,geçti sanmıştım geçmemiş:bbo:
yere yattım mı doğrulamıyorum,sanırım yapamıcam onu

sen ver desteğini canımcım..
biraz hareket lazım buraya..mirmirmirmir

bhkcim aman platesi deneme daha yeni doğum yapmışsın iç dikişlerin patlar Allah korusun uzmanlar 3. aydan sonra tavsiye ediyo bol salata ye canım iyi süt yapar kiloda aldırmaz

hadi ama bayanlar neler yapıyosunuz anlatın diyetin yanında sirke falan içiyomusunuz ben 1 hafta denedim ben çok kilo veremedim ama eşim 2 kilo kadar verdi bende tekrar başlıycam bu arada yeşil çay da içiyorum

hadi ama bayanlar neler yapıyosunuz anlatın diyetin yanında sirke falan içiyomusunuz ben 1 hafta denedim ben çok kilo veremedim ama eşim 2 kilo kadar verdi bende tekrar başlıycam bu arada yeşil çay da içiyorum

canım sirke içiyorum demişsin nasıl içiliyor. ben de içeceğim ahmet marankiden duydum geçen gün. ama zayıflamak için demedi de sağlık için işte. akşam yatmadan 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup için dedi. sen nasıl içiyorsun ?

canım sağolasın sen devam et böylemotive etmeye. inan iyi geliyor. inciri suya koyup her gün 1 incir yiyip o suyunu içeceğim kısmetse. basura iyi gelyormuş aklınızda olsun canlarım.

canım sağolasın sen devam et böylemotive etmeye. inan iyi geliyor. inciri suya koyup her gün 1 incir yiyip o suyunu içeceğim kısmetse. basura iyi gelyormuş aklınızda olsun canlarım.

ben toplamda ne kadar alacağım ve kırkım çıktığında ne kadarını vereceğim çok merak ediyorum doğrusu..-tatlicadiarzu- amann şöyle ne aldıysa 1 ay içinde gidiverenler gibi olsam ya ne güzel olur uğraşmadan iştekaydirigubbakcemile3
ne kadar kolaycıyım dimi...bakalım normal doğum istiyorum...istediğim gibi bir doğum yapabilirsem ne ala,yapmazsam duruma göre bakacağız artık..sezeryan falan olursam mecbur 3 ay bekleyeceğiz mekik falan çekmeden..tek yapabileceğim yürüyüş o zman..
plan program hesap kitapla olmuyor bu işler..insan ne yaşayacağını bilemiyor..hele bir doğuralım da yaşayıp göreceğiz...sonra hayırlısıyla gitsin kilolarrrrrrkaydirigubbakcemile2

beyaz lilyumcm sende olmasan canım sağa salim bebişini kucağına alda sen de aramıza katıl cocostarcm sirkeyi bu sitedeki tarife göre yaptım 4 kaşık elma sirkesini 4 kaşık bal 4 su bardağı suya katıp üç dört gün içinde bitiriyorum balın miktarını azaltabilirsinde

diyetlerde bal tüketirken cok dikkat edin derim.

bana diyetisyen bal cok cabuk kilo aldırır dedi.
ben hamileyken süte katıyordum bir kaşık,onu bile yasaklamıştı .
gereksiz kilo alırsın diye..

günaydın kızlar....nasılsnız bakalım..
elma siekesi dediğiniz gibi içiliyor hatta ahmet maranki 1 ay düzenli yaparsanız düzenlide beslenirseniz 3-4 kilo rahat verirsiniz..bir zaman sonra idrarınızdan parça parça yağlar gidecektir dedi şaşırdım..yalnız herkesin midesine uymuyor o..
bal konusunda haklısın bhk...pekmezde aynı şekilde..mümkünse şekeri sadece meyveden almak lazım ama insanın bazen tatlı diye gözü dönüyor yaaa..
nasıl becereceğiz bakalım
ben şimdilik hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum..1 dilim ekmek yiyorum günde.şeker,hamur işi zaten yasak gebelik şekerim çıktı çünkü..yalnız 4 gündür et süt ve yumurtaya ayrıca muza ağırlık vermiş durumdayım(günde 1 muzcuk ama)..diyete başladığımdan beri bebeğim fazla kilo almamış çok üzüldüm..o yüzden bundan sonra çok kilo almam kaçınılmaz gibi ama olsun..o yeterince alsın..ben 30 da alsam uğraşır didinir veririm...zaten buraya damlayacağım...sizde varsınız..bide takımlara girmeyi düşünüyorum vakit kaybetmeden..inşallah yaz gelmeden istediğim forma ulaşırımda yazın ifil ifil gezerim gönlümce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…