- Konu Sahibi minikkus24
-
regl olmayınca kilo zor mu veriliyor ben olmadım daha
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sewinirim 80 89 kilo ağırlığındakiler topiğinede yazıyorum belirteyim dedim. bana gelince 4 ay önce oğlumu dünyaya getirdim 92 kloyla doğuma girdim şuan 86 kiloyum gündüzleri fazla emmiyor gece meme ağzında yapışık ikiz gibiyiz ek besinlerede başladık artık rahat bir şekilde diyete başlayabilirim ulaşmak istediğim kilo 60 ama kısa vadede tabi zor ama bir yerlerden başlamak lazım aynaya baktığım zaman kendimi tanıyamıyorum çevremdekilerin saçma sapan yorumları etrafımda herkes diyetisyen olmuşta haberim yokmuş buna 120 kilo olan annemde dahil bana kilolu diyenler inanırmısınız hepsi kilolu kişiler ben bir amaç uğruna kilo aldım dünyalar tatlısı bebişim için allah olmayanlarada nasip etsin ama herkese inat yılbaşına kadar farkedilir bir kilo vermek istiyorum desteğinize ihtiyacım var benide aranıza alırsanız hep yanınızda olacağım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın[/Q60
60 kılo olan ben 90 kıloyla doguma gırdım 2 aylık bebegım var suan dıyetle 72 yım hıc canını sıkma bu kılolar sabırla gıdecek benım ıkı katım olan ınsanlar bıle hakkımda yorum yapabılıuordu kendıme ocak 21 e kadar mühlet tanıdım tüm kılolardan kurtulcaz hıc merak etme streste yapma cünkü yemeyı artırıyo kolay kılo vermelerkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sewinirim 80 89 kilo ağırlığındakiler topiğinede yazıyorum belirteyim dedim. bana gelince 4 ay önce oğlumu dünyaya getirdim 92 kloyla doğuma girdim şuan 86 kiloyum gündüzleri fazla emmiyor gece meme ağzında yapışık ikiz gibiyiz ek besinlerede başladık artık rahat bir şekilde diyete başlayabilirim ulaşmak istediğim kilo 60 ama kısa vadede tabi zor ama bir yerlerden başlamak lazım aynaya baktığım zaman kendimi tanıyamıyorum çevremdekilerin saçma sapan yorumları etrafımda herkes diyetisyen olmuşta haberim yokmuş buna 120 kilo olan annemde dahil bana kilolu diyenler inanırmısınız hepsi kilolu kişiler ben bir amaç uğruna kilo aldım dünyalar tatlısı bebişim için allah olmayanlarada nasip etsin ama herkese inat yılbaşına kadar farkedilir bir kilo vermek istiyorum desteğinize ihtiyacım var benide aranıza alırsanız hep yanınızda olacağım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın[/Q60
60 kılo olan ben 90 kıloyla doguma gırdım 2 aylık bebegım var suan dıyetle 72 yım hıc canını sıkma bu kılolar sabırla gıdecek benım ıkı katım olan ınsanlar bıle hakkımda yorum yapabılıuordu kendıme ocak 21 e kadar mühlet tanıdım tüm kılolardan kurtulcaz hıc merak etme streste yapma cünkü yemeyı artırıyo kolay kılo vermelerkaydirigubbakcemile2
canım ilgin için teşekkür ederim zemuszemus nasıl bir diyet uyguladın ben nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum 72 kiloya belli bir diyetlemi düştün benim bir iki hafta hızlandırılmış bir diyet uygulamam lazım sonrada yavaş yavaş vericem isveç diyetini yapayım diyorum biraz ağır ama başka çarem yok tabi dayanabilirsemcokacimcoook
all benden de o kadar. ne kadar dikkat edeceğim desem de ara ara kaçırıyorum. başka bir şey lazım bize. işe yaracaksa dayak, kötek, sopa vs ama bir şey lazım işte!!:...benımde ıradem cok zayıf ya bencede yedıklerımı yazalım hatta daha once bırbırımızı elestırelım demıstım olmadı motıve ıhtıyacımız var.ben bırsey yerken dıyetı unutuyorum yedıkten sonra aklıma gelıyor sonra pısman oluyorum .bırde haftanın 4 gunu kayınvalıdemde oluyoruz onlarda orda hep karbonhıdrat agırlıklı yenıyor pilav dolma borek makarna hep hamurısı baska bır tercıhım olmuyor kendı evımde dıyetı cok guzel uyguluyorum ama daha dıkkatlı olacam artık
akşamları yememek sütünü etkiliyor mu?? senin bebeğin kaç aylık?? sadece ane sütü mü alıyor?? eğer etkilemiyorsa ben de akşamları yemekten vazgeçeyim. bir de bunu deneyelim bakalım.yediklerimizi yazmak gerçekten iyi fikir.Ben başlayım; sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta ve az peynir.Öğlen tavuk ızgara ve salata yiyeceğim.Akşamları süt iznim olduğu için 5te çıkıyorum ve eve gidince çayla hafif bişeyler atıştırıyorum, çok az bisküvi ve kahvaltılık gibi ve akşam yemeği yemiyorum, akşam sadece meyve yiyorum.Akşam yemeği yememenin çok faydası oluyor.Akşam yenecekse de en ideali sebze yemeği ve yoğurt bence.Emzirdiğim için öğle yemeğinde mutlaka protein almaya gayret ediyorum.Bir de ara öğünler gerçekten çok faydalı oluyor, işyerine alma götürüp, ara öğünlerde elma yiyorum.Bir de size tavsiyem ızgaraların yanında bol salata olunca doyuruyorAkşamları çorba ve salata da iyi bir alternetif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?