Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kıslar bende aranıza katılşmak istiyom ama yemedigim halde kilo vermeye çalışanlardanımb ende 75.5 ile girdim doguma 67yim şuanda 38bbedene inmek istiyoım yani 55lere nasıl yapıcaz bu işi evde egzersize başladım dikişlerim acıdı içten sezeryan yaptım minik göbegim kaldı 17gün yeni am ben kilo vermek istiyom eski fizigimi özledimm

Kız allah ıyılıgını versın dogru mu anladım 17 gun oldu dogum yapalı sezaryen oldun kılo vermek ıstıyosun egzersız yapıyosun cok erken degılmı canım ya kendıne zarar verıyorsun

bende sezeryan oldum 2 ay önce ama hala egzersiz yapmaya korkuyorum arada sızlıyo çünkü daha çok erken değil mi

ewet dun oğlen bıraz meyva işini abarttım ıncır yedık dalınan toplayıp ama bıraz fazla kactı kek yedık yanındada hehehe ama aksama telafı ettık ot yemeğı yedık akmak mıncık aksam elma o kadar gzl gıdıyor yanı cumaya tartılırım bakalım ne aemdeyız ???

günaydın kızlar, nihayet cumartesi regl oldum ve tartıda 63.7'yi gördüm, ama hala şişliğim var, 1-2 güne biraz daha inerim gibime geliyor.Haftasonu hiç tatlı yemedim ki genelde haftasonları bir cheesecake ya da tavukgöğsü yerim dışarda olduğumda.Haftaya inşallah 63'ü görmek istiyorum.Hepinize güzel bir hafta diliyoruma.s.

benım bebeğimde 2aylık ama reglı olmadım hala kızımda 8.ayda olmustum bakalım bırazda sanırım benı etkılıyor o zman ama cok gzl gıdıyor bır haftadır tartlmadım ama bakalım noldu acaba????

merhaba kızlar nasıl gıodıyor benımkı ıdare eder cok sıkamıyorum.ekmek yıyorum tatlı yemıyorum ama dıger seyler bıraz kacıyor yarın memleketten mısafırım gellıyor mecburen yemekler tatlılar yapılacak neyapcam bılmıyorum

merhaba kizlar bende dun bayagi abarttim evlilik yildonumumuzdu bu gun de 20 yas disimi cektirdim bugun yine sil bastan devam benim en buyuk sorunum hic iradeli degilim

Kizlar biraz daha paylasimci olsak hergun yediklerimizi ve hareketlerimizi yazsak belki biraz daha motive oluruz ne dersiniz

evet haklısın öyle yapalım yemeklerden önce dereotu yıyorum mesela iştahı müthiş kesıyor
dıyet menumude yazarım bugn

benımde ıradem cok zayıf ya bencede yedıklerımı yazalım hatta daha once bırbırımızı elestırelım demıstım olmadı motıve ıhtıyacımız var.ben bırsey yerken dıyetı unutuyorum yedıkten sonra aklıma gelıyor sonra pısman oluyorum .bırde haftanın 4 gunu kayınvalıdemde oluyoruz onlarda orda hep karbonhıdrat agırlıklı yenıyor pilav dolma borek makarna hep hamurısı baska bır tercıhım olmuyor kendı evımde dıyetı cok guzel uyguluyorum ama daha dıkkatlı olacam artık

all benden de o kadar. ne kadar dikkat edeceğim desem de ara ara kaçırıyorum. başka bir şey lazım bize. işe yaracaksa dayak, kötek, sopa vs ama bir şey lazım işte!!:...klava:

dogru soyluyorsun neyapsak bılmıyorum ıllakı bırılerı yuzumuze cok sıskosun deyıp gururumuzun ıncınmesımı lazım bılmıyorum kendıme cok kızıyorum dun esımın akrabnalarından bır dugune gıttık cogu benı ılk kez goruyordu halımden utandım evde gıyecek kıye-afet bulamadım bırsuru kıyafet denedım hıcbırı olmadı ve yenı bır pantolon aldım dedıgın gıbı dayak kotek herseyı hakedıyorum aynalara kus durumdayım.:a015::a015::a015:YARDIM YARDIM YARDIM

yediklerimizi yazmak gerçekten iyi fikir.Ben başlayım; sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta ve az peynir.Öğlen tavuk ızgara ve salata yiyeceğim.Akşamları süt iznim olduğu için 5te çıkıyorum ve eve gidince çayla hafif bişeyler atıştırıyorum, çok az bisküvi ve kahvaltılık gibi ve akşam yemeği yemiyorum, akşam sadece meyve yiyorum.Akşam yemeği yememenin çok faydası oluyor.Akşam yenecekse de en ideali sebze yemeği ve yoğurt bence.Emzirdiğim için öğle yemeğinde mutlaka protein almaya gayret ediyorum.Bir de ara öğünler gerçekten çok faydalı oluyor, işyerine alma götürüp, ara öğünlerde elma yiyorum.Bir de size tavsiyem ızgaraların yanında bol salata olunca doyuruyorAkşamları çorba ve salata da iyi bir alternetif.

akşamları yememek sütünü etkiliyor mu?? senin bebeğin kaç aylık?? sadece ane sütü mü alıyor?? eğer etkilemiyorsa ben de akşamları yemekten vazgeçeyim. bir de bunu deneyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…