Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

bende bu sbh ıkı uc cay kasığı bal uc dılım peynır yrm kepek ekmek salatalık domats
oglen kabak hasladım az suda kavurdum yagsız sarımsaklı yoğurt az yag ustune
sımdıde tuzlu cubuk

selam kızlar bende aranıza alındığıma göre yediklerimi söyleyeyim sabah şekersiz kahve biraz öncede haşlanmış 2 yumurta ve haşlanmış ıspanak isveç diyetini yapıyorum ilk günüm bakalım 13günde kaç kilo vericem yada ne kadar dayanacağım çok hırslandım çokkk:lepi:

akşamları yememek sütünü etkiliyor mu?? senin bebeğin kaç aylık?? sadece ane sütü mü alıyor?? eğer etkilemiyorsa ben de akşamları yemekten vazgeçeyim. bir de bunu deneyelim bakalım.

Merhaba canım benim bebeğim 7.5 aylık.Akşamları da 7.5 - 8 gibi uyuyor, o yüzden akşam yememek sütümü etkilemiyor.Bir de akşam hiçbişey yemiyor değilim, meyve yiyorum, su ve bitki çayı çok içiyorum.Benim bir de Allaha şükür sütüm bol oldu hep, ilk 6 ay sadece anne sütü verdim, 1.5 aydır ek gıdaya geçtik, ben işteyken 2 ara öğün ek gıda alıyor.Onun dışında sabah, öğle ve akşam emziriyorum.Senin bebeğin küçükse, daha ek gıdalar başlamadıysanız, akşam çorba ve salata yiyebilirsin, hem ikisi sütünü de artırır.Bır de ben emziririken uzun süre aç kalmamaya çok dikkat ediyorum, en fazla 3 saatte bir bişeyler atıştırıyorum.Bir de sütün bol olmasındansa kaliteli olması da çok önemli, o yüzden ben hergün düzenli protein almaya, meyve sebze yemeye, yoğurt ya da sütümü tüketmeye çok dikkate diyorum.Benim bir arkadaşım doğumdan itibaren sadece salata yedi çok kısa sürede hamilelikte aldığı 30 kiloyu verdi ama kızı şu an 2 yaşında ve doğduğundan beri hep çok zayıf, çok üzülüyorlar.Ben yavrumun beslenmesine zarar vermeden kilolarımı atmaya çabalıyorum.O da yavaş oluyor tabi, ayda 1 ya da 1.5 kilo verebiliyorum ancak ama kalıcı oluyor en azından.Geçmişte de diyet tecrübem çok olduğundan hızlı verilen kilolar aynı hızla geri alınıyor.O yüzden sabırlı olun ve hiç moraliniz bozmayın.Bir de aç kalarak kilo verilmiyor, önemli olan doğru besinleri seçerek tok kalmak, yüksek kalorili besinler yerine daha sağlıklı düşük kalorili besinleri tüketmek.

Son düzenleme:
bıraz önce tartıldım bır kılo daha gıttı cok mutluyum
bugun ki menumude yazam bakalım
sabah
bırkk peynır domates 2 dilim ekmek
ara elma
elma elma elma
aksamada corba salata yıycem bugn pek olmadı ama neyse yarın dogru dürüst beslenıcem
t

kızlar bana kızabılırsınız aksam yemegı yemedım ama cayla bır tabak bıskuvı yedım asırı canım tatlı ıstıyor 4 aylık bebegım var regl olmadım sıskınlık vsr tatlı ıstegı cok sınırlı ve gergınım vucudumda ates var butun bunlar benı yemeye ıtıyor offffff bıktım artık ne yapcaz ya boyle hep boyle hep boyle bır kısır dongu ıcındeyım nasıl gıdecek bu 10 kılo haftaya bendemı ısvec dıyetı uygulasam bır şok diyet biraz moralımı yerine getirir belkı NEDERSINIZ buarada sütüm azalır diye korkuyorum

Merhaba yediklerimizi yazma fikrimi begendiginize sevindim bende yediklerimi yazayim bugun disimi cektirdigim icin kahvalti kaynadi oglen ogluma yumurtali patates kizartmistim dayanamadim bir pasta tabagi yedim yaninda kahvaltilik aksamustu arkadasim karalahana yemegi yapmisti barbunyali yogurt ve az misir ekmegiyle yedik aksam tarcin karanfil cayi ve elma insallah dayanabilirim.

canım sakın şok diyet yapma bılıyorsundur şok diyetler sadece su kaybıdır yada kaslardan gıder sakın yapma
benım tavsıyem acıktıkca dereotu at agzına bır tutam iştahı kapatıyor ben canım tatlı istedıgınde çay yapıp içiyorum bıde elma yıyorum
sakın canını sıkma bu sabır işi bır anda gıtmeyecek ama enınde sonunda gıdecek

buugnkı menum yazmayı unuttum
sabah bır kk peynır bır haslanmıs yumurta bır dılım ekmek domates biber çay
arada ıkı elma
turk kahvesi
öğle yemek yemedım yıne elma su
aksam sebze yemegıyogurt salata düşünüyorum

alpim cnm ya bu sekılde sutun azalmasın sakın sonra kesılır mazallah ya (((((((
benımde gzl devam edıyor ama ben yıyorum kızlar walla ya sut olsun kesılmesın bıde ((((
kahvltı yrımsar hepsı salatalık domates kepek ekmek yrm hepsı bal bıraz yıne acıka bırlokma ekemk ustune
arada bır elma bır ıncır oğlen haslanmıs mınık kabak azcık bısı yrm kase kurburnu marmelatı yrsınıda sımdı ıctım aksama da corba ve tavuklu pılav yıcem walla acıkıyorum cok cunku emzırınce olmuyr ole ac ac kalmk dayanamıyorum yanı he bıde salata yedım oğlen
tartılmadım daha ama verıyoum sanırım

nazlıbahar aslında bende korkuyordum sütüm kesılır dıye ama bırsey olmadı
cok fazla mıktarda su içiyorum çay da içiyorum aralarda kendımı kotu hıssettıgımde ıllaki bırseyler yıyorum ama bu kılo bır yapısırsa gıtmez bılıyorum

bego bebeklerden sanırım yazamıyorlar aynen benımde basımda dun bebeğim hastalandı onunla ugrastım asılarda sanırm süreklı atesı var dıyete devam gıren arkadaslar menulerını yazsınlar
sabah kahvaltım
ıkı kk kadar peynır
domates bıber
2 adet zeytın
ıkı dılım ekmek
yarım şekerlı bır fıncan çay

ben dıyetısyene gıderken zeytını yasaklamıstı dıyetısyenım zeytınde tuzlu oldugu için ama bugun dayanamayıp yedım

gunaydın kızlar
benımde
yrn kepek ekmek az peynır mınıcık bırr zettın yrm salatalık ve domates
işte olmıcaktı ama deısıklık oldu bgn sucuklu yumurta olmıcaktı ama olsun ....bır çatal bal yıne

yasmın nerelerdesın bız bır ay boyunca hıc tartılmayacakmıyız

burdayım tartılın tabıkı ama bızım ıcın 22 ekımdekı sonuc onemlı mısafırlerım var dıyet askıda anlayacagınız ama pazartesı sıkı bır haftalık dıyet programı uygulayacagım bendıyetteyım sıs yıyın dıyemıyorum babam yenı evlendı cıcı karası benı yanlıs anlar annae vefat ettı .olmuyor ıste cesıtcesıt Pısırıyorum ve yıyorum anlarsınız ya. pazartesı baslıyorum SÖZSÖZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…