Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

meraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.hamilelikte çok kilo aldım.yaklaşık 22-23 ve tabiki şimdi vermiyorum.birde üstüne preklemsi gelişti ödem oldu ve bebğim üç hafta erken doğdu.bu yirmi küsür kilonun sadece 12 kilosunu verebildim bende zayıflamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
not:bu arada emzirmiyorum bebeğim biraz tembel 2.5 ay sağabildim sadece zaten doğum iznimin bitmesine az kaldı.

canım aynıları bendede oldu 30 kılo aldım ama suan 20 si gıttı 10 kaldı preeklemsı oldum bende ınsan şiştikce sısıyo bebegım de erken dogdu bıde sezeryan oldum spor falanda yapamıyorum ama dıyet yeterlı bence verırız hıc merak etme yasmın senınde kılonu eklesın
bebegın kac aylık? benımkı 2.5
dogumdan sonra kılo vermek daha kolay sıkma canını

başın sağolsun canım bendede anne yok bizimki cici değil ama baya eski
yaparsın dıyetını sıkma canını

bebeğim 3 ay 10 günlük valla çok moralim bozuk biran önce kilo vermek istiyorum.siz kaç kilo verdiniz ya da kilo vermek için neler yapıyosunuz:uhm:

Merhaba kizim hastaydi bide okul acildi oglum 3 e gidiyor beslenmesiydi odeviydi pek vaktim olmuyor sabah kahvalti klasik herseyden azarazar yiyiyorum tereyag dahil oglen ogluma pogaca yapmistim kiymali ondan yedim aksam suzme mercimek corbasi az badem iyi bir beslenme olmamis yarin insallah ben yurumek istiyorum duzenli onada baslamadim bir turlu gecen kis ebru salli ile plates yapmistim pazartesi ona baslayacagim yine simdilik bu kadar.

cnm basın sağolun

kizlar cokmu zor dogumdan sonra kilo vermek yaaa??

yeme ıstegı cok fazla oluyor bende ozellıkle tatl bılmıyorum bıraktım tatlıyı bakıcaz bakalım

hosgeldın cnm aslında azmedınce oluyor bence ya ama o azmın gelmesı lazım :))))))))))

arada bır kacamak ıyı oluyo aslında

sorma bence de heheheh

nazlıbahar geçmiş olsun canım

cnm cok saol sımdı ıı bıraz daha sukur
dun gun boyunca cok gzldı aksam mısafrım varı dayanamadım yedım gıttı hepsınden walla (((((((((

dıyetı bozmak önemli degılmıs yanı bozuldu nasılsa deyip yemıycez bol bol su içecekmısız ardından emzıren annelerın gunluk 2700 kalorı alması gerekıyormus yani sanslıyız onu yedım bunu yedım deyıp üzülmeyelım çunkü bebekler zaten bı kısmını alıyo bende dün tatlı krizıne gırdım rsmen ama oturdum çay yapıp onu içtim üstesındende geldım valla hıc bu kadar kararlı olmamısstım dogumdan once bıraz kılo verseydım daha az kılo alacaktım hata burda yanı ama hıcbirşey telafisiz değil yapıcaz

dıyetı bozmak önemli degılmıs yanı bozuldu nasılsa deyip yemıycez bol bol su içecekmısız ardından emzıren annelerın gunluk 2700 kalorı alması gerekıyormus yani sanslıyız onu yedım bunu yedım deyıp üzülmeyelım çunkü bebekler zaten bı kısmını alıyo bende dün tatlı krizıne gırdım rsmen ama oturdum çay yapıp onu içtim üstesındende geldım valla hıc bu kadar kararlı olmamısstım dogumdan once bıraz kılo verseydım daha az kılo alacaktım hata burda yanı ama hıcbirşey telafisiz değil yapıcazalkisalkisalkis

slm kızlar öncelikle hoşbulduk umarım sağlıklı bi şekilde kilo verbiliriz.herhalde çok takılmıyosunuz topiğe pek rastlayamıyorum saat kaç sularında burda olursunuz CADIARZU

bebekler ne zman izin verirse ozman oluyoruz bana kalsa hıc cıkmıycam hosgeldın tekrarr

sanırım vwerdığım ıkı kılonn ustune yıyıp duruyorum ben ama sut coğaldı ya ((((( arada bı bole yapmm lazım demekkı yoksa gıdecek gelmeyecek yawrum naparım o zmn vıcdan azabı
mehaycım cnm saol ....

hamileyken 30 kilo aldım 90a çıkmıştım doğuma girerken şimdi 65 e düştüm ama 58 olmak istiyorum

kızlar yarın ısvec dıyetıne baslayayımmı mısafırlerım gıttı ama felaket yedım 80 nkıloyum sutte azalma olurmu sızce

benım dogum kılomda 90 dı sımdı 70 olmusum 2.5 ayda 20 kılo gıttı darısı kalanlara
yarın bebegım sünnet olacak bı kaç gün giremeyecegım daha cok küçük çok gergin ve üzgünüm dua edin kızlar genel anesteziyle olacak halıyle korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…