Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

benim sezareyneden sonra gobek kaldi kaybedemedim deli oluyorum yaaaa
bi haftada az kaybetsem bile yeter tatile gitcem coruma ordada kaybederim ama...
Akrabalar uc sene oldu gormeyeli gorcekleri zaman korkmasinlar bu kim diye :)))
aman ya saka bi yana
bilen biri varsa cok sevinirim sole iyce erise iki hafta uc haftada super olcak yardim lutfen yardimmmmmsenağlamasenağlama

canim ben dogumda sonra 4 kilo verdim ama emzirdigim icin eger emziriyorsan cabuk veririsin,
ama benim de daha 6 kilo fazlalagim var bakalim ben bu yaz ne yapcam :-(

güzelim,moral bozmak gibi olmasın ama senin istediğin mucize:1no2:ama 3 hafta zamanın varsa belki,işe nereye gidersen git göbeyini çekebildiğin kadar içeri çekerek yürümek
her gün tempolu yürüyüş en az 40 dakika
her gün yere sırtüstü yatıp bacakları 10 cm yukarı kaldırıp kalabildiğin kadar beklemek
her gün yosun sabunu ve kabak lifiyle 30 dakikda masaj
öfffffff yoruldum:teytey::teytey:

valla bende kılo kaslın dıye cok ıstedım ama olmadı hatta hamıle kaldıgım kılonun bıle altına ındım suan
ve almak ıcın doktora basvurdum ılaclar alıyorum cunku 39 kgyım ((

kızlar doğum snrası kiloma 2 kilom kaldı çok mutluyum 3 ayda toplam 19 kılo verdim cok mutluyum artık eski kıyafetlerım oluyooo

ay ininmıyorum çok zayıfsın canım ben doğumm yapalı 3 ay oldu hamileliğimde 21 kılo aldım ve verdim sadece 2 kılom kaldı çok mutluyum

kızlar doğum snrası kiloma 2 kilom kaldı çok mutluyum 3 ayda toplam 19 kılo verdim cok mutluyum artık eski kıyafetlerım oluyooo

esma hem bebeğin için hemde verdiğin kilolar için seni tebrik ederim ben senin kadar veremedim yeni başladım rejime benim yolum uzun tekrar tebrikler allah analı babalı büyütsün sağlıkla a.s.

en başta sabırlı olmalısın,önce vücudunu dinle,ne yuiyince kilo alıyorsun ve ya kilo veremiyorsun?????o yiyecekleri hayatından azıcık azıcık çıkar,gerisi gelir zaten ve kulübümüzde faydalanabileceğin o kadar faydalı bilgi ver ki,oku bence,sağlıkla kal.

2 ay oldu sezeryanla doğum yapalı,73 kiloda gittim doğuma şuanda 61 kiloyum yani 2 ayda 12 kilo vermişim. Ve beni görenler hep hamilemisin diye soruyorlar artık çok sıkıldım bu sorudan.

selam esma keskin tebrikler iki ayda eski kilona dönmüşün hamileyken kaç kilo aldın doğumu normalmi sezeryanlamı yaptın emziriyormusun bebeğini.

Yeşil çay iç tatlım. Günde kocaman bi kupa iç yeter.. Ben kullanıyorum ayrıca doğum yapan arkadaşım var o da kullanıyor. Şuan manken gibi oldu..:icecream:

2 ay oldu sezeryanla doğum yapalı,73 kiloda gittim doğuma şuanda 61 kiloyum yani 2 ayda 12 kilo vermişim. Ve beni görenler hep hamilemisin diye soruyorlar artık çok sıkıldım bu sorudan.

canım bende sezeryanla yaptım ilk 40 gün resmen bunalıma girdim kılolarım yüzünden sonra alıstım ve kilolarım kendi kendine gitti sadece ekmeği keztim ve bol bol su içtim hem süt yapsın diye karnın da canım benimde var ama hafif doktoruma sordum karnının gitmesi 1 seneyı bulur dedi ve vücudun toplanması ama göbek egzersizi yapabilirsin bebeğini allah analı babalı büyütsün

selam esma keskin tebrikler iki ayda eski kilona dönmüşün hamileyken kaç kilo aldın doğumu normalmi sezeryanlamı yaptın emziriyormusun bebeğini.

canım sezeryanla yaptım ve 64 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim yani 21 kılo aldım hamilelikte bebeğimi evet emziriyoum baska bisey vermiyorum ama bol bol sıvı tüketiyorum sütüm olsun diyee

bence biraz sabırlı ol, ve daha çok hırs yap hırsın elinden hiçbişii kurtulmaz yaniii. bende diyetteyim kendim kontrollü yemeye çalışıyorum dr gitmedim fakat 1 ayda 7kilo verdimm. ama 44 beden olmuştum vee artık kendimi beğenmiyordum ayna karşısında,bu kilolarım bebişimden bonus bana ama biran önce 57 kilo olmaya çalışıyorum .şuan için 69 kiloyum .umarım sende biran önce olmak istediğin kiloya ulaşırsın üzme kendini ve devam et diyete. kolay gelsin

ben ii bilirim,3ay once 4gunde 3,5 kilo wermştim:mymeka:
ama hersey yoluna girince fazlasıyla aldım
son 2aydırda yoğun azim ve kararla 10-11kilo verdimm :teytey:

Son düzenleme:
valla ben o diyetisyen muhabbetlerine pek inanmıyorum açıkçası hepsi para tuzağı kendi iradenle sağlıklı beslendikten sonra ve bol su içtikten sonra verirsin canım hem öyle listeyle falan insanın piskolojisi bozulur yaa bence önce ekmek tatlı hamurişi gibi şeyleri kesmektan başla tatlım

diyetisyenler yalan
ben mayıs başından beri 6-7 kilo verdimm
dikkat et yemene içmene
verirsin zaten
utansın o diyetisyen kendinden
sen bana gel ben ayda 4 kiloyu garanti edioom :)

parada istemez

ben 4 aydan beri uğraş veriyorum sabırlı olmak gerekiyor ben ilk 3 ayda 5 kilo verebilmiştim ancak üstelik egzersizde yapıyorum arada kilo verişi durabiliyor regl dönemlerinde vücut şişkinlik yaptığı için tartı o dönemde fazla gösteriyor bunların farkında olup azimle devam etmelisin bazen benin de yeter artık bir an önce gidecekse gitsin şu kilolar dediğim çok oluyor ama birde bünye meselesi kimi bünyeler çabuk kilo verir kimileri ise (benimki mesela) kuyumcu terazisiyle :))) ölçülecek kadar yavaş kilo verir

metabolizmayı hızlandıracak burda yazan birtakım bitki karışımlarını deneyebilirsin

istediğimiz kiloya ulaşmak için çok sabırlı olmak gerekiyor sakın pes etme azmin sonunda zafer bizim olacak:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…