- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
- 628
- Konu Sahibi minikkus24
-
bence biraz sabırlı ol, ve daha çok hırs yap hırsın elinden hiçbişii kurtulmaz yaniii. bende diyetteyim kendim kontrollü yemeye çalışıyorum dr gitmedim fakat 1 ayda 7kilo verdimm. ama 44 beden olmuştum vee artık kendimi beğenmiyordum ayna karşısında,bu kilolarım bebişimden bonus bana ama biran önce 57 kilo olmaya çalışıyorum .şuan için 69 kiloyum .umarım sende biran önce olmak istediğin kiloya ulaşırsın üzme kendini ve devam et diyete. kolay gelsin
08 mayıstan beri doktor kontrolünde diyet yapıyorum. başladığımda 79 kilo idim. ama bu güne kadar sadece 3 kilo verebildim. verdiği diyet listesine harfiyen uymama rağmen kilo veremiyorum. eğer bu gittiğimde de kilo vermediysem pes edeceğim artık. :çok üzgünüm:
kızlar emzirenler lapayı kesinlikle yapmasınn
selam ben hamile kaldığımda 65 kiloydum ve 35 kilo kadar alarak tam 100 kilo oldum.tabi o zamanlar bu durum bana bu kadar komik gelmıyordu .ama bebeğim doğduktan sonra kendimden iğrendiğimi farkedip rejimle beraber spora başladım ve 2 senede tam 40 kilo vererek eskisinden de zayıf oldum.şu anda 59 kiloyum.kendimle gurur duyuyorum.inanın bayanlar sandığınız kadar zor değil.sadece sabır ve irade.sevgiyle kalın
çok güzel söylüyorsun ama yaptıktan sonra ne kadar kolay gözüküyor değil mi. seni çok çok tebrik ederim. azmin zaferi budur işte. ama ben bu sefer beceremiyorum sanırım. 1 ver 2 al-3 ver 5 al artık sinir etti.
birde şunun öğrenmek istiyorum. 40 kilo çok fazla gerçektende. srkmalar, çatlak vs oldumu .olduysa bunlarla nasıl başettin. ayrıca ilaç vs kullandın mı merak ediyorum.[/QUOT
merhaba.evet çatlak oldu.sanırım olmaması da imkansızdı ama sarkma gibi bir durumum yok.hatta vücudum eskisinden daha sıkılaşmış durumda.çünkü ben sadece rejimle kilo vermedim.her gün haftanın 5 günü düzenli olarakı 2 saat mutlaka spor yaptım.hala da devam ediyorum.belki spor yapmasaydım sarkmalar olurdu ama.kesinlikle hiçbir ilaç kullanmadım.sadece sporla birlikte kullanılan yağ yakıcılardan kullandım 3 ay kadar.spor yapmadan yarım saat kadar önce içiyorsunuz ve yağ yakımını hızlandırıyor.ayrıca birkaç ipucu veriyim size akşam yemeklerini 6 dan sonra yemedim kesinlikle.en geç 7 de akşam ymeğinden kalkmış oluyordum.saat 9 gibi de 3 porsiyon meyve yiyordum.çoğu zaman öğlenleri istediğimi yiyordum bile.akşam yemeğini erken yemek inanın çok etkili oluyor.deneyin.herkse bol şans.sevgiyle kalın:teytey:
günaydın kızlar kılolar nasıl benden 1 kılo daha gitmis çok mutluyum doğum öncesi kıloma 1 kılo kaldı ama ben biraz daha zayıflamak istiyorummmm
nasil verdin kilolari masallah vallaha tebrik ederim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?