Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar ben hamile kalmadan önce 105 kiloydum doğuma girerken 120 kiloydum şu anda gr olarak ne kadarım bilemiyeceğim ama hamilelikten önceki kıyafetlerime girebiliyorum kırkımız yarın çıkıyor hayatımda ilk defa bu kadar kısa bir sürede gözle görülür zayıflayabildim ben bir obezim hiç bu kadar zayıflamamıştım inş bundan sonrasındada verebilirimde sağlığıma kavuşurum

bu arada neler yaptım onu söyleyim ben yeme düzenimi değiştirdim

3 öğünü hiç atlamadım
sabahları 2 dilim ekmek beyaz peyni bir tabaka karpuz ve bir bardak süt içtim
bazen haşlanmış yumurta
kahvaltılarım değişmiyor
aralarda acıktıkça açlık hissimi karpuzla ve sütle bastırıyorum
canım şeker isterse kavun yiyorum
ekmeği sadece sabah tüketiyorum
şekeri,unu kestim
hafif şeyler yemeye özen gösteriyorum sebze,çorba,genelde yoğurtlu yemekler yiyorum

bu arada bebeğimi emzirdiğim için karbonhidratları tüketmek zorundayım ama miktarı azalttım
mesela bulguru ve yeşil mercimeği ve ıspanağı haşlıyorum süzüyorum soğuyunca sarımsaklı yoğurtla karıştırıyor üzerine kuru nane ve pul biber serpiyorum bir iki kase öğün olarak tüketiyorum hem çok süt yapıyor,hem süte gerekli vitaminleri içeriyor hemde inanılmaz tok tutuyor

bu arada günde 3 lt sıvı tüketiyorum bunlar süt,ayran ve su

diyetin dışında bool su,yeşil çay,yürüyüş...yapabilirsen 2 günlük lapayı da yapıver,moral olur en azından...

canım ya ne güzel kilo vermişsin.sadece sağlıklı ve hafif beslenerek mi.?insan bünyesi çok değişiyor tabi.1 ay diet ve spor yapıp hiç kilo veremeyenleri okuyorum çok şaşırıyorum.açıklayamadığımız bişiler var tabii ki.sabır.........

canım ya pes etme tamam m?3 kilo da fena diil bence.bi sor bakalım dietisyenine.o ne diyor?sonuçta bizim açıklayamadığımız şeyleri açıklayabilmeli,her bünyenin ihtiyacı olan şeyleri anlayabilmeleri gerekmez mi?

evet canım hem sütü azaltıyor ve tek besin olduğu için doktorum kesinlikle hayır dedi

selam ben hamile kaldığımda 65 kiloydum ve 35 kilo kadar alarak tam 100 kilo oldum.tabi o zamanlar bu durum bana bu kadar komik gelmıyordu .ama bebeğim doğduktan sonra kendimden iğrendiğimi farkedip rejimle beraber spora başladım ve 2 senede tam 40 kilo vererek eskisinden de zayıf oldum.şu anda 59 kiloyum.kendimle gurur duyuyorum.inanın bayanlar sandığınız kadar zor değil.sadece sabır ve irade.sevgiyle kalın

çok güzel söylüyorsun ama yaptıktan sonra ne kadar kolay gözüküyor değil mi. seni çok çok tebrik ederim. azmin zaferi budur işte. ama ben bu sefer beceremiyorum sanırım. 1 ver 2 al-3 ver 5 al artık sinir etti.

birde şunun öğrenmek istiyorum. 40 kilo çok fazla gerçektende. srkmalar, çatlak vs oldumu .olduysa bunlarla nasıl başettin. ayrıca ilaç vs kullandın mı merak ediyorum.

günaydın kızlar kılolar nasıl benden 1 kılo daha gitmis çok mutluyum doğum öncesi kıloma 1 kılo kaldı ama ben biraz daha zayıflamak istiyorummmm

günaydın kızlar kılolar nasıl benden 1 kılo daha gitmis çok mutluyum doğum öncesi kıloma 1 kılo kaldı ama ben biraz daha zayıflamak istiyorummmm

bravo sana çok kısa sürede güzel kilo verdin 20 kilo hiç de az değil tebrikler merak etme çoğu gitmiş azı kalmış onu da verirsin
darısı bizim başımıza

evvet canım ya çok mutluyum valla eski kıyafetlerime giriyorum ya dünyalar benim oldu

1 kiloyu bırakın 500 gr verince bile çocuklar gibi mutlu oluyoruz ya.ne bu bizim çilemiz böyle....şöyle düşünmeden rahat rahat istediğimiz herşeyi yesek ve hiç kilo almasak keşke

sitedeki tüm bayanlara merhaba:) ilk defa yazıyorum, yeni kayıt oldum. site gerçekten harika. bir bayanın, kendisine her konuda yardım edebilecek arkadaşlarla tanışması çok güzel bir duygu. halley arkadaşım sana da merhaba. benim sana bazı sorularım olacak çünkü kilo bakımından aynı durumdayız. ben bir yıllık evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. günlerdir site site dolaşmaktan inan yoruldum ve sonunda böyle güzel bir siteyle karşılaştım:)) eğer kabul edersen senden ricam bana hamileliğinin nasıl geçtiğini doğumda neler yaşadığını ve bu kilonon sende doğum sırasında bir problem yaratıp yaratmadığını söylersen çok çok sevinirim. paylaşımların için şimdiden çok teşekkür ederim...

ben de yakinda araniza katilicam. dogumuma 3 hafta var. 23 kilo aldim. acikcasi nasil vericem diye dusunmekten fenalik geldi. umarim kolay olur.......

merhaba elif 111:) umarım doğumunu en sağlıklı ve sorunsuz şekilde atlatırsın.
kilolarından bence korkmana gerek yok bak ben şimdiden çok şişmanım artık hamilelikte ne yaparım işte onu bilmiorum( bakalım neler olacak. doktora danışacağız. tekrar kolaylıklar dilerim:)) görüşmek üzere...

sagol esma.

bebegin pamukcuk olmustu. gecti sanirim. gecmis olsun tekrar.

kilo cizelgene baktikca sana ozeniyorum. idolumsun şutarafagitti

acikcasi dogum ve bebegi dusunmuyorum hic. sanki hep boyle kalacakmisim gibi geliyor. 38 haftadayim. hamileligimde hic hamile gibi gecmedi zaten. hatta apartmandaki bi komsumda hamile kadina aciya aciya bi hal oldum. o dogum yapti ben halen daha ona acimakla mesgulum. (dun gordum yavas yavas yuruyordu da) epiduralle normal dogum yapicam. hic aci cekmiyecegimi dusundugum icin sanirim boyle rahatim. bir de herkes ilk aylar bebek surekli uyur muhim olan 2 aydan sonrasi falan dedigi icin mi ne duyarsiz kaldim bu surece.

umarim dogum istedigim gibi gider. en buyuk problemim esim yanimda olmayacak. sancim basladiginda haber vericem. ilk dogum oldugundan 12 saatten az surmez diyorlar ona guveniyorum. amma yazmisim. :)

Spor bölümüne bir konu acmistim ben dogum yapali 4 yil oluyor ama bu hareketlere bende baslayacagim . Dogum sonrasi vücudunuzu toparlamak icin güzel hareketler var isterseniz bir bakin.

Link Silinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…