Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

70 ile hamıle kaldım 104 ile doğuma girdım.doğum sonrası eve geldım 97 idim.10 gun içinde 90 oldum.çok ödemım vardı kalan 20 kgnınde gıtcenı sandım ama kaldı 3 ay durdu kılo veremedım. ankraya egıtım için 4 aylığına gelınce spora yazıldım bebegım 3 aylıktı dıyet yapmadımn suan 74 kgyım bebegım 10. ayına girdı.çok şükür sımdı 2 aylığına yıne ankaradayım.sporuma dun gene başladım ama dıyetsyenede gitmek istiyorum 64 olmak istiyorum boyum 1.67 yasım 27 bunu bıle basarı göruyorum hayatımda hiç bu kadar kılolu olmamaıstım.suan 40 bedene giriyorum cok şükür.işte göbegım hala gitmedı sezeryan hep kalırmı korkuyorum .göbekde değil gercı resmen karın buu offff

Maşallah bayağı iyi kilo vermişsin.Sadece 4 ayda mı 16 kiloyu verdin.Yediklerine dikkat ettin mi merak ettim.Birde bebişini emzirmeye devam ediyor musun
Ben en zayıf olduğum dönemde bile 42 beden giyiyorum.Kemik yapım iri galiba.Boyum 171.

seninle aynı kilodayız ama ben eski kıyafetlermi hiç giyemiyorum basenler maşallah :))) iki bacağı birleştirsem anca girer eski pantolonlara. napalım yavaş yavaş veririz artık alıştım sanırım.:)
uzun zamandır gözükmüyordun glup,
bende sezeryan oldum ve çok vicdan azabı duydum sancı çekmeden verdiler kucağıma

bravo azmin elinden hiç birşey kurtulamaz tabi çalışıyor olmak büyük avantaj dış dünyaya adaptasyon bakımında.

çok acele etme derim.

doğum yapalı 5buçuk ay oldu 73 ile hamile kaldım.

100 ile doğuma girdim doğumdan 5 gün sonra tartıldım tam 90 kilo geldim sonra sütüm azdı bebeğim doymuyor diye abuk subuk bi sürü şey yedim (yemez olaydım, süt yerine kilo aldım) sonra bi tartıldım 104 kiloyum...... 4 ay sonra 100 olmuştum ama ölece kaldım hiç bir kıyafetim olmuyordu ama evdeydim hep kıyafet sorunumda yoktu eşimle aynı giyinmeye başladım ama eylül ortasında işe başladım 1 2 yeni kıyafet aldım yakışmasada giydim ve hızla vermeye başladım suan 26gündür çalışıyorum ve 8 kilo verdim . mutluyum ama açım yorgunum uykusuzum. evde ev işi bebek koşturmaca işte yol çalışmak ve birde bebekten ayrı olmanın verdiği hüzün.... inş böyle vermeye devam ederim

evlendim 3 ayda 10kgaldımbukılonun ustune hamıle kaldım lohusalıktatada aldım 75 kg tarıda gordum karar verdım bebısım ek gıdaya baslasın dıyete baslıyacagım dıye
yabı kararlılıgımı esımın alay edıp dalga gecmesı ıgnelemeleri pekıstırdı bebegım 7.5 aylık hala emzırıyorum
sabah 9 a kadar kahvaltımı bıtırıyorum
1 ayda 4 kg verdım suan 71 kg yım
sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın cay
veya1dılımekmek bıraz peynır
veya 1 dılım ekmek yumurta
ara meyve
oglen 1 kase corba 2dılım ekmek 3 yk yogurt
veya 4 yk yenek1 dılım ekmek 1 kase yogurt koca bır tabak salata(en cok doyuran ve sut yapan bu)
ara meyve
akşam 18.30 gıbı egerkı kofte varsa ızgara tavuk ızgara veya haslama balıkızgara
3 kofte yogurt (pul biberli yag yakıyormus)
20.30 gıbı meyve
yatarkendde salep sekerli bol tarcınlı yok tuyor sut yapıyor
ve hergun kosu bandında 1saat yuruyorum bebekten dolayı 10 dk yuruyorum aglıyor sonra 20 dk yuruyorum ama mutlaka 60 dk tamamlıyorum gun içinde temızlık yaptım
kılo verme seruvenımı ay ay paylasacagım
salata

bu aralar aynalara küsüm.12 kilo fazlam var.50 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim.doğumdan çıktığımda 70 kiloydum.oğlum 5 aylık ben 62 kiloyum.metabolizma hızlandırıcı sudan yapıp içiyorum.umarım işe yarar.

mmerhaba
bende dogum yapalı 10 ay oldu
71 kiloyum üzerime hiçbişey olmuyor
magazalardan xl ve 42 beden aramaktan sıkıldım
dünde eşim eski resimlerime bakıp şu haline dönsene diyip duruyodu:)
devamlı yaptıgınız bişeyler varmı
herkes emzirmeyi kkesene kadar bırak diyeti filan diyor... ama ben sıkıldım

Tabiki veririm canım bende bu siteden öğrenip uyguladım.3 litre suya 3tane yeşil elmayı 4 e bölüp çekirdeklerini çıkartıp koyuyorum.bir limonu 4 eşit parçaya bölüyorum.1 tane çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı tane karanfil 1 yemek kaşığı tane karabiber.tüm bunlaı düdüklüde kaynatıyorum.fısss sesi çıkınca 7 dk. daha duruyor.süzüp 2 günde bitiriyorum.ama miğde problemin varsa içmemelisin.

merhaba bnm kızımda 1.5 yaşnda 40.çıktığında 3 kilom kalmıştı kızım emmiynce doğum kontrol hapı kullandım doğmdan 14 kilom var oldu yani vede kiloluydum zaten artk vermek istiyom ken dimi kötü hissediyom

kızlar bence emzirmeyi bırakmayı beklemeyin kilolarınızı vermek için,
tam aksine emmeyi bıraktığınız anda kiloları vermek daha da zor olacak...
emzirme döneminizde bol sıvı ve bol salata alarak geçirirseniz hem çok zorlanmadan hem de daha hızlı verebilirsiniz kilolarınızı...
ben doğum yapalı 40 gün kadar oldu 5 kilo verdim bu yöntemle... bol yeşil salata yapıyorum, gün içinde bol bol su içiyorum...
buarada 87 kilo ile doğuma girdim, 78 ile çıktım, şuanda 72 kiloyum...
hamile kaldığımda 62 idim... hedefim en az yine o rakama ulaşmak 3 ay içinde en fazla...
6 ay sadece emzirmeyi düşünüyorum ama 6 ay duramam bu kilolarla...

bence emzirmeyi bırakmadan verin kilolarınızı...
10 ay da az bi zaman değil bence, şimdiye kadar verebilirdiniz bile kilolarınızın hepsini... tam bilmiorum kaç ile doğmdan çıktığınızı ama..

aynen katılıyorum en çok doyuran ve süt yapan,
koca bi tabak yeşil salata

Cevabın için teşekkürler. Herhangi bir mide problemim yok deniycem bakalım sağol.(jelyb10)

Son düzenleme:
67 kilo ile hamile kaldım. 11 kg alıp 78 kg ile doğum yaptım. doğumun 5. günü 68,5 kg dım. lohusalıkta 71 kg oldum. şimdi kızım 9 aylık oldu ben hala emziriyorum, kendiliğinden 64 kg oldum ama görüntü olarak hamilelik öncesi gibi ince değilim. spor yapmam lazım, karnım yağlandı, bacaklarımda...

merhaba arkadaşlar bende doğum yapalı 46 gün oldu sezeryanla doğum yaptım.65 le hamile kaldım 78 kilo ile doğuma girdim şu an 71 kiloyum kilolarımdan sütüm azalmadan kurtulmak istiyorum 1 hafta oldu pilatese başladım.burdan gelişmeleri aktaralım kızlar

merhaba bende doğum yapalı 70 gün oldu 53 le hamile kaldım 63le doğum yapım şimdi 57 kiloyum hedefim 50 kilo sezeryan olduğu için spor yapamıyorum süt verdiğim içinde rejim yapamıyorum bugün yürüyüşe başladım 1 saat yürüdüm bu arada canım çok tatlı çekiyor bugün kendimi tuttum tatlı olarak sadece tahin helvası yedim sütümü kesmeden nasıl zayılayabilirim yardım lütfen

Bende emziren bi anneyim 9 aylık bi oğlum var,45 kilo ile hamile kaldım doğuma 64 kilo ile girdim ve doğum sonrası 54 kiloydum gayet de güzel bi şekilde yememden hiç eksiltmeden zayıflıyordum ki bi ara inanaılmaz tatlı krizim başladı başedemedim ve oğlum 4 aylıkken tekrar 55 kilo oldum 4 ay uğraştım veremedim ve doktora gittim emziren bi anne olduğumu söyledim boyumu ve kilomu ölçüp ideal kilomu hesapladı ve en fazla 48 kiloya inebilirsin çünkü emziren bi annesin bana kalsa 50 kilo bile gayet güzel dedi fazla verme dedi bende ben kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ve ben 4ski kiloma dönmek istiyorum yani 45 dedim olmaz dedi velhasıl hem oğlum gökdenizin beslenmesi için hemde benim nasıl beslenmem gerektiği konusunda liste hazırladı ve şuan devam ediyorum bence en iyisi doktor...bol salata tüketebilirsiniz,koyu yeşil yaprakları sebzeleri bol tüketmem gerektiğini söyledi ayrıca,ara öğünler hariç her öğünde 3 dilim ekmeğim var eğer ekmek yemek istemezsen onun yerine yiyebileceklerimi listeledi bide mesela 3 dilim ekmek yemedim bi öğünde bulgur veya pirinç pilavı var ondan 2 yemek kaşığı dolusu yiyebiliyorum veya tatlı veya başka şeyler ekmeğin alternatiflerinide sundu,light süt içiyorum ara öğünlerde veya yoğurt,bunları desteklemek için yarım saat yürüyüş veya spor onun içinde ebru şallının tv deki plates hareketlerini önerdi evde rahatlıkla yapabilirsin illaki spor salonu olması gerekmiyo dedi öyle yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…