- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.421
70 ile hamıle kaldım 104 ile doğuma girdım.doğum sonrası eve geldım 97 idim.10 gun içinde 90 oldum.çok ödemım vardı kalan 20 kgnınde gıtcenı sandım ama kaldı 3 ay durdu kılo veremedım. ankraya egıtım için 4 aylığına gelınce spora yazıldım bebegım 3 aylıktı dıyet yapmadımn suan 74 kgyım bebegım 10. ayına girdı.çok şükür sımdı 2 aylığına yıne ankaradayım.sporuma dun gene başladım ama dıyetsyenede gitmek istiyorum 64 olmak istiyorum boyum 1.67 yasım 27 bunu bıle basarı göruyorum hayatımda hiç bu kadar kılolu olmamaıstım.suan 40 bedene giriyorum cok şükür.işte göbegım hala gitmedı sezeryan hep kalırmı korkuyorum .göbekde değil gercı resmen karın buu offff
seninle aynı kilodayız ama ben eski kıyafetlermi hiç giyemiyorum basenler maşallah :))) iki bacağı birleştirsem anca girer eski pantolonlara. napalım yavaş yavaş veririz artık alıştım sanırım.:)bende doğum yapalı 2 ay oldu 50 kiloyla hamile kaldım.73 le doğum yaptım.doğumdna çıktıgımda 67 idim.1 ay sonra 62 olmuştum hala 62 yim.ama eski pantolonlarımı 36 ve 38 beden olanlar var.38 lerin içine biraz zorlanarakda olsa girmeyi başardım.hatta bir kaçı darda durmadı.bacak kısmı bol şort tarzındaydı o çok iyi oldu şimdi.diğerlerinde biraz bacaklar ortaya çıktı haliyle.eski kiloma değilde şöyle terazide 55 i görsem sevincem:)) diyet yapmıyorum ama son günlerde abur cuburu kestim sütüm azaldı bide kan hapı da yapmış olabilir tabi.o yüzden abur cubura geri döndüm:lepi:
uzun zamandır gözükmüyordun glup,Bende doğum yapalı 3 ay oldu. Sezeryan oldum. 62 ile hamile kaldım 89 ile doğum yaptım. Şuanda 77 kiloyum. Sezeryanlı doğumlarda kilo çok zor gidiyomuş bunu anladım. İlk doğumum normaldi ve 1 hafta içinde göbeğimden eser kalmamıştı. Şimdide kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyor maalesef. şu son 3 aydır halen 5 aylık hamile gibiyim. gerisini siz düşünün. Ya bide dikiş yerim halen uyuşuk
. Böyle olanınız varmı ???
70 ile hamıle kaldım 104 ile doğuma girdım.doğum sonrası eve geldım 97 idim.10 gun içinde 90 oldum.çok ödemım vardı kalan 20 kgnınde gıtcenı sandım ama kaldı 3 ay durdu kılo veremedım. ankraya egıtım için 4 aylığına gelınce spora yazıldım bebegım 3 aylıktı dıyet yapmadımn suan 74 kgyım bebegım 10. ayına girdı.çok şükür sımdı 2 aylığına yıne ankaradayım.sporuma dun gene başladım ama dıyetsyenede gitmek istiyorum 64 olmak istiyorum boyum 1.67 yasım 27 bunu bıle basarı göruyorum hayatımda hiç bu kadar kılolu olmamaıstım.suan 40 bedene giriyorum cok şükür.işte göbegım hala gitmedı sezeryan hep kalırmı korkuyorum .göbekde değil gercı resmen karın buu offff
slm kızlar.Bende doğum yapalı 23 gün oluyor.Tedaviyle hamile kaldım.tedavi sürecinde de kilo aldım.2 senelik evliyim.62 kiloydum evlendiğimde.78 kiloyla hamile kaldım.97 ile doğuma gittim.Şu an 90 kiloyum.Bayağı okudum topikte yazanları.Uzun zamandır pek kimse uğramıyor galiba.Bir an önce toparlanmak istiyorum.Yarından itibaren ekmeği bırakıp yürüyüşe başlayacağım.Benimle beraber yol arkadaşım olsun diye bu topiğe geldim.Hayırlısı bakalım
mmerhaba
bende dogum yapalı 10 ay oldu
71 kiloyum üzerime hiçbişey olmuyor
magazalardan xl ve 42 beden aramaktan sıkıldım
dünde eşim eski resimlerime bakıp şu haline dönsene diyip duruyodu:)
devamlı yaptıgınız bişeyler varmı
herkes emzirmeyi kkesene kadar bırak diyeti filan diyor... ama ben sıkıldım
evlendim 3 ayda 10kgaldımbukılonun ustune hamıle kaldım lohusalıktatada aldım 75 kg tarıda gordum karar verdım bebısım ek gıdaya baslasın dıyete baslıyacagım dıye
yabı kararlılıgımı esımın alay edıp dalga gecmesı ıgnelemeleri pekıstırdı bebegım 7.5 aylık hala emzırıyorum
sabah 9 a kadar kahvaltımı bıtırıyorum
1 ayda 4 kg verdım suan 71 kg yım
sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın cay
veya1dılımekmek bıraz peynır
veya 1 dılım ekmek yumurta
ara meyve
oglen 1 kase corba 2dılım ekmek 3 yk yogurt
veya 4 yk yenek1 dılım ekmek 1 kase yogurt koca bır tabak salata(en cok doyuran ve sut yapan bu)
ara meyve
akşam 18.30 gıbı egerkı kofte varsa ızgara tavuk ızgara veya haslama balıkızgara
3 kofte yogurt (pul biberli yag yakıyormus)
20.30 gıbı meyve
yatarkendde salep sekerli bol tarcınlı yok tuyor sut yapıyor
ve hergun kosu bandında 1saat yuruyorum bebekten dolayı 10 dk yuruyorum aglıyor sonra 20 dk yuruyorum ama mutlaka 60 dk tamamlıyorum gun içinde temızlık yaptım
kılo verme seruvenımı ay ay paylasacagım salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?