- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.401
valla benim oyle olmadi benim cok feci gecti hamileligim ilk 6 ay hep kustum bu yuzden 4 ay hic kilo almadim...sonrada bebege bisey olur korkusuyla yedimde aldim yoksa ben 8 kiloyu gecmezdim hamileligimde olsun 15 kiloda cok degil zaten....su an kac kilosun peki sen???Selam millet , ben 4. takımın üyesiyim belki burayada zaman buldukça uğrayabilirim diye düşündüm .2Hafta sonra 1 yaşında olacak olan bir oğlum var .64 ile hamile kaldım , 87 ile doğuma gittim ... Emzirdiğim düre zarfında kilolarım çok muntazam gitti, daha sonra emme faslı bitip de ben yine yemeye devam edince bir kaç kilo aldım yaklaşık 21 gündür diyetteyim ( arada kaçaklar oluyor tabi ) 4.5 kg verdim şu an hamile kaldığım kilodayım ama mekikde çekiyorum , göbeğimde ancak inmeye başladı bir yıl içimde bir tane daha varmış edasıyla gezdim saklamaktan , bunaldım ama denize gidince saklayamadım ve kendimden utandım hamileyken tam 23 kilo almıştım sanki ömrümce aç kalmışım gibi yedim şimdi düşünüyorum boğazıma hakim olsaydım normal insan evladı gibi yeseydim zaten 13 kilo doğumdan 20 gün sonra gitmişti, şimdiye kızlık kiloma bile inerdim ....Emziren yeni annlere tavsiyem ona buna inanıp helvaları yok tatlıları götürmeyin bol bol sıvı , yeşiilik ve et tüketin bence , bir de bebek ne kadar çok emerse süt o kadar çok üretilir hem bebiş büyür hem siz zayıflarsınız , bir de sezaryanda 6 aydan sonra mekik çekiliyor ona göre , erken davranıp dikişleri attırmayın içerde ...
hahahaha ben oyle diyenlere guluyorum sadece sezeryanla dogum yaptim bebegim 5-6 aylikken karnim dumduzdu..su anda incecik belim ve dumduz karnim var..popoda azcik kuculse daha ne isterim...:asigim:boğazımı tutamadım ne bulduysam yedim abur cubur hamileyken o yüzden kızıyorum kendime. tabiki bebeğim daha önemli o yüzden diyet felan yapmıyorum bol bol yiyorum şimdi de. çatlağım olmaz mı kırmızı kırmızı damarlar çıktı zannediyordum meğerse onlar çatlakmış.popomda karnımın yanlarında bacaklarmın arkasında çatlaklarm var.alıştım artık yapacak bişey yok.göbeğin kalır gitmez diyenlere sinir oluyorum bide okadar..
merhaba benim de 6 aylık bir oğlum var. 13 kilo da fazlam var. sezaryen sonrası koca bir göbek kaldı. acaba diyet uygulayan var mı tavsiye edebileceğiniz bir diyet listesi ekler misiniz. bir de koşu bandı kullanarak zayıflayanlar var mı aranızda. tavsiyelerinizi bekliyorum. çözüm olacaksa almayı düşünüyorumda. bıktım bu kilolardan
merhabalar bende hamileyken 20 kilo aldım.Şu an10 kilo fazlam var.şuan 65 kiloyum hayatımda ilk defa 60 ve 70 i gördüm.Göbeğim kötü görünüyor ne yapmalıyım?
keske herkesin diyetisyene verebilecek parasi olsa ama burda herkes diyetisyene gidemiyor maddiyat yuzunden herkes kendi capinda biseyler yapmaya calisiyor ....
Bende başta gitme konusunda kararsızdım güelim ama neere para vermiyoruz ki toplsan diyetisyene ödeyeceğinden fazladır ki bunce sağlık.Bende araştırdım özzel hastaneye gidiyorum aylık 60tl ki bence sağlıklı bişeyler yapacağını düşününce hiçbişey.Ayrıca devlet hastanelerindede bulunuyor.Ben kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum.İstediğimiz zaman herşeyi yaparız ama kendimize zarar verirsekte olmaz.
tabiki saglik onemli ama benim demek istedigim sey suydu...
asgari ucretle gecinen bir aile icin diyetisyen ozele giriyor ki 60 tl o kisiler icin cok byuk bir para...burda kac kisi aylik 1000 tl ve uzeri aliyorki?gecim derdine dusmus insanlar ,hastalaninca hastaneye bile gidemeyenler var..kaldiki diyetisyene gitsinler...ama kazanci iyi olanlar icin bisey degil gitmeliler kesinlikle....
elbette canım geçinmek çok zor ama bende diyorum ki internete ona buna veriyoruz oda bi bakıma dr sayılır dimi.Ki bende bazı şeylerden feragat ediyorum oraaya veriyorum.yoksa şu zamnda kazanmak güç iş.Herkesin durumu bir değil.ama kimsenin sağlıklıksız bişey yapmasını istemem.Ben ilk hafta gittim vücudumdan yağ gideceğine kas gitmiş mesela sonra yağ gitmeye başladı yanlış şeyler yapıyormuşum.Ayrıca emziriken yanlış bişey yapacak olsam benden besleln bebeğimde etkilenecek onun hakkına giremem.Emzirme döneminde diyet yapıp bebeğide annesiyle birlikte zayıflayan bebeklere duydum.En büyük endişem bize muhtaç olan bebeklerimiz başkada bişey değil.Bu yüzden yanlış bişey yapmadığımı düşünüyorum ve içim rahat.Ha burdan arkadaşlarla paylaşımda bulunabilirim.Herkese kolay gelsin.
Kızlar merhaba, bu topicleri okuyorum okuyorum durumu benim kadar kötü olan göremedim henüz.
hamile kaldığımda 60 kiloydum hamileliğim boyunca 25 kilo aldım doğuma 85 kilo ile gittiğimi tahmin ediyorum. Malum sezeryan doğum yaptığım için doğumda sadece 7 kilo gitti doğumdan sonra 78 kiloya düştüm. Emzirme dönemi baskıları ile 83 ile 75 arasında gittim geldim. En son geçen hafta tartıldığımda 77,6 kilo geldim. Asıl bomba Doğum yapalı 10 ay olcak nerdeyse ve hala doğumdan çıktığım kilodayım.
Ama artık kararlıyım kilo vereceğim. Ama bunu yiyerek yapmayı düşünüyorum diyet diye düşe yok artık benim için diyet başlanan ve bitttiğinde verdiğin kiloları güzel güzel aldığın kalıcı olmayan bir kavram. Onun yerine sağlıklı beslenerek hem kilolardan kurtulacağım hemde emzirme dönemim hala bitmediği için sorun olmayacaktır. Yavaş yavaş geçtiğim için bu sisteme hiçte zorlanmıyorum. sizede tavsiye ederim. Hatta uygulamak isteyen olursa birlikte de gidebiliriz. Hepsi aslında bildiğimiz şeyler ama hayatmıza dahil edemediğimiz şeyler. Ben hayatıma dahil etme aşamasındayım.
selam arkadaşlar benim bebeğim 16 aylık
doğımdan önce 54 kiloydum doğuma 79 kilo gittim
doğumdan sonra tartıldığımda 72 kiloydum
16 aydır hiç diyet yapmadım açıkcası, işe başlarsam veriririm nasıl olsa diyerek
12 kilo verdim ve 60 kiloyum, henüz işe de başlamadım
ama belirteyim ilk aylarda kilo verilmiyor, vücutta genel bir gevşeklik ve genişleme oluyor, bebek bir yaşına girdikten sonra anck, vücudum toparlamaya başladı, göbek kalmadı
en güzeli de eski kıyafetlere girebilmek heralde, 6 kilo fazlam var ekiye göre ama kıyafetlere giriyorum
armaganim cok sevindim 500 kilo olmana canim...kacbeden giyiyorsun???XXXXXXXL bedenmi??:roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz Allah seni ne etmesin emi guldurdun beni valla...
kac kiloydunki senle en son konustugumuzda??nasil verdin anlat kiz:jeyyar:
valla sır mır diye bişi yok.. koşturmacam çok bu yüzden veriyorum:))hehehee 500 kılosırrını bizede anlat
aynen öyle 50 yazıcakken 500 olmuş:))500 kilo iyiydir :) bu bedeni bulmak pek zorlamamış olsa gerek :))) sanırım 50 kilo dedmek istedi:) ahh ahh bende tekrar 50 olmak için ne yapmalıyım bilmiyorum geçen sene bu zamanlar 48 kiloydum ve herkes bana baskı yapıyordu kilo al diye şimdi 62-63 kiloyum ve bi gram ble veremiyorum spor yapıyorum akşamları yürüyorum banamısın demiyıor. ama o kadar çok yersem olca bu... çok çabuk açıkıyorum ve başım dönüyor.
eski pantolonlarıma bakıp iç geçiriyorum diz kapğımdan yukarı çıkmıyor. kendimden nefret ediyorum artık.:gitme:
Bende doğum yapalı 3 ay oldu. Sezeryan oldum. 62 ile hamile kaldım 89 ile doğum yaptım. Şuanda 77 kiloyum. Sezeryanlı doğumlarda kilo çok zor gidiyomuş bunu anladım. İlk doğumum normaldi ve 1 hafta içinde göbeğimden eser kalmamıştı. Şimdide kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyor maalesef. şu son 3 aydır halen 5 aylık hamile gibiyim. gerisini siz düşünün. Ya bide dikiş yerim halen uyuşuk
. Böyle olanınız varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?