Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

valla benim oyle olmadi benim cok feci gecti hamileligim ilk 6 ay hep kustum bu yuzden 4 ay hic kilo almadim...sonrada bebege bisey olur korkusuyla yedimde aldim yoksa ben 8 kiloyu gecmezdim hamileligimde olsun 15 kiloda cok degil zaten....su an kac kilosun peki sen???

hahahaha ben oyle diyenlere guluyorum sadece sezeryanla dogum yaptim bebegim 5-6 aylikken karnim dumduzdu..su anda incecik belim ve dumduz karnim var..popoda azcik kuculse daha ne isterim...:asigim:

merhaba benim de 6 aylık bir oğlum var. 13 kilo da fazlam var. sezaryen sonrası koca bir göbek kaldı. acaba diyet uygulayan var mı tavsiye edebileceğiniz bir diyet listesi ekler misiniz. bir de koşu bandı kullanarak zayıflayanlar var mı aranızda. tavsiyelerinizi bekliyorum. çözüm olacaksa almayı düşünüyorumda. bıktım bu kilolardan

canim bebegini emziriyorsan malesef diyette sporda yapamazsin ama haftada 3 kez yuruyus yapabilirsin o yuzden kosu bandi ideal senin icin..bence cok faydali bir alet imkanin varsa al derim...ekmegi azalt tatli ve hamur isi hic yeme bol yesillik ye ve su ic bak nasil veriyorsun..kac kilosun boy kac???

Kızlar merhaba, bu topicleri okuyorum okuyorum durumu benim kadar kötü olan göremedim henüz.
hamile kaldığımda 60 kiloydum hamileliğim boyunca 25 kilo aldım doğuma 85 kilo ile gittiğimi tahmin ediyorum. Malum sezeryan doğum yaptığım için doğumda sadece 7 kilo gitti doğumdan sonra 78 kiloya düştüm. Emzirme dönemi baskıları ile 83 ile 75 arasında gittim geldim. En son geçen hafta tartıldığımda 77,6 kilo geldim. Asıl bomba Doğum yapalı 10 ay olcak nerdeyse ve hala doğumdan çıktığım kilodayım.
Ama artık kararlıyım kilo vereceğim. Ama bunu yiyerek yapmayı düşünüyorum diyet diye düşe yok artık benim için diyet başlanan ve bitttiğinde verdiğin kiloları güzel güzel aldığın kalıcı olmayan bir kavram. Onun yerine sağlıklı beslenerek hem kilolardan kurtulacağım hemde emzirme dönemim hala bitmediği için sorun olmayacaktır. Yavaş yavaş geçtiğim için bu sisteme hiçte zorlanmıyorum. sizede tavsiye ederim. Hatta uygulamak isteyen olursa birlikte de gidebiliriz. Hepsi aslında bildiğimiz şeyler ama hayatmıza dahil edemediğimiz şeyler. Ben hayatıma dahil etme aşamasındayım.

merhabalar bende hamileyken 20 kilo aldım.Şu an10 kilo fazlam var.şuan 65 kiloyum hayatımda ilk defa 60 ve 70 i gördüm.Göbeğim kötü görünüyor ne yapmalıyım?

Meraba kızlaar benimde 2 aylık oğlum var.Hamile kalmadan önce 55 tim doğuma girerken 74ü gördüm toplamda 19 kilo aldım ki hayatımda ilk defa 60 ve üzerini gördüm.Doğumda 9 gitti 10 kaldı ki sezeryanla doğum yaptım. Bundan 3 hafta önce diyetisyene gitmeye karar verdim malum emziriyorum ve çok şükür ki sütüm azalacağına arttı ve oğlum 1 ayda 1.5 kilo aldı.Keşke diyorum doğum yapar yapmaz gitseymişim.Ve nerdeyse 3 hafta oluyor ben 3 kilo vermiş gözüküyorum.Ve yemem içmem herşeyim düzene girdi.Milletin ne dediğini takmayın kızlar ve diyetisyene gidin o sizin özel durumunuzu göz önünde bulundurarark size göre hazırlıyor herşeyi hatta ben vitamin bile kullanmıyorum diyetisyenim gerek yok dedi listede günlük alacağın bütün vitaminler var.Şİmdi 62 oldum hedefim önce 58 diyetisyenin dediğine göre yaşıma ve boyuma göre ideal kilomuş sonra 55 e ve iniebilirsem 53e inmek istiyorum.hihoyyyt

keske herkesin diyetisyene verebilecek parasi olsa ama burda herkes diyetisyene gidemiyor maddiyat yuzunden herkes kendi capinda biseyler yapmaya calisiyor ....

keske herkesin diyetisyene verebilecek parasi olsa ama burda herkes diyetisyene gidemiyor maddiyat yuzunden herkes kendi capinda biseyler yapmaya calisiyor ....

Bende başta gitme konusunda kararsızdım güelim ama neere para vermiyoruz ki toplsan diyetisyene ödeyeceğinden fazladır ki bunce sağlık.Bende araştırdım özzel hastaneye gidiyorum aylık 60tl ki bence sağlıklı bişeyler yapacağını düşününce hiçbişey.Ayrıca devlet hastanelerindede bulunuyor.Ben kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum.İstediğimiz zaman herşeyi yaparız ama kendimize zarar verirsekte olmaz.

tabiki saglik onemli ama benim demek istedigim sey suydu...
asgari ucretle gecinen bir aile icin diyetisyen ozele giriyor ki 60 tl o kisiler icin cok byuk bir para...burda kac kisi aylik 1000 tl ve uzeri aliyorki?gecim derdine dusmus insanlar ,hastalaninca hastaneye bile gidemeyenler var..kaldiki diyetisyene gitsinler...ama kazanci iyi olanlar icin bisey degil gitmeliler kesinlikle....

elbette canım geçinmek çok zor ama bende diyorum ki internete ona buna veriyoruz oda bi bakıma dr sayılır dimi.Ki bende bazı şeylerden feragat ediyorum oraaya veriyorum.yoksa şu zamnda kazanmak güç iş.Herkesin durumu bir değil.ama kimsenin sağlıklıksız bişey yapmasını istemem.Ben ilk hafta gittim vücudumdan yağ gideceğine kas gitmiş mesela sonra yağ gitmeye başladı yanlış şeyler yapıyormuşum.Ayrıca emziriken yanlış bişey yapacak olsam benden besleln bebeğimde etkilenecek onun hakkına giremem.Emzirme döneminde diyet yapıp bebeğide annesiyle birlikte zayıflayan bebeklere duydum.En büyük endişem bize muhtaç olan bebeklerimiz başkada bişey değil.Bu yüzden yanlış bişey yapmadığımı düşünüyorum ve içim rahat.Ha burdan arkadaşlarla paylaşımda bulunabilirim.Herkese kolay gelsin.

aaa bak o iyi olur iste..bildiklerini burda paylasirsan diyetisyene gidemeyenlerde faydalanmis olur....senin boy ve yas kac??aslinda kilon diyetisyene gidecek kadar cok degilmis...yani tek basinada verebilirdin saglikli beslendikten sonra sankiCADIARZU

slm ben varım aynen bende o kiloyla hamile kaldım şuan 75 kiloyum 6 ay oldu doğum yapalı hiç birşey gitmedi bende kararlıyım zayıflamaya ayrıyetten ben emzirmiyorum aslında diyette yapabilirim ama iradem yok aşırı tatlı yiyen birisiyim bayramdan sonrada spora başlamayı düşünüyorum eşim bile beğenmiyor çoğu zaman ne giysem yakışmıyor aşırı stres yaptı bende

selam arkadaşlar benim bebeğim 16 aylık
doğımdan önce 54 kiloydum doğuma 79 kilo gittim
doğumdan sonra tartıldığımda 72 kiloydum
16 aydır hiç diyet yapmadım açıkcası, işe başlarsam veriririm nasıl olsa diyerek
12 kilo verdim ve 60 kiloyum, henüz işe de başlamadım
ama belirteyim ilk aylarda kilo verilmiyor, vücutta genel bir gevşeklik ve genişleme oluyor, bebek bir yaşına girdikten sonra anck, vücudum toparlamaya başladı, göbek kalmadı
en güzeli de eski kıyafetlere girebilmek heralde, 6 kilo fazlam var ekiye göre ama kıyafetlere giriyorum

peki boy ve yas kac canim??daha verirsin sena.s

armaganim cok sevindim 500 kilo olmana canim...kacbeden giyiyorsun???XXXXXXXL bedenmi??:roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz Allah seni ne etmesin emi guldurdun beni valla...
kac kiloydunki senle en son konustugumuzda??nasil verdin anlat kiz:jeyyar:

:)))evet yazım hatası olmuş==:))50 dicektim:)şiuanda aynmyıımbaşta 49 a düştüm ama sornadan aldım gene valla koşturmaca içindeyim bişey yaptığım yok kıızm bğüyüdü yaramzlaştı onun peşinden koşuyorum canım fazlda yemniyorum:)sır bu:)

hehehee 500 kılo sırrını bizede anlat
valla sır mır diye bişi yok.. koşturmacam çok bu yüzden veriyorum:))

aynen öyle 50 yazıcakken 500 olmuş:))

bende doğum yapalı 2 ay oldu 50 kiloyla hamile kaldım.73 le doğum yaptım.doğumdna çıktıgımda 67 idim.1 ay sonra 62 olmuştum hala 62 yim.ama eski pantolonlarımı 36 ve 38 beden olanlar var.38 lerin içine biraz zorlanarakda olsa girmeyi başardım.hatta bir kaçı darda durmadı.bacak kısmı bol şort tarzındaydı o çok iyi oldu şimdi.diğerlerinde biraz bacaklar ortaya çıktı haliyle.eski kiloma değilde şöyle terazide 55 i görsem sevincem:)) diyet yapmıyorum ama son günlerde abur cuburu kestim sütüm azaldı bide kan hapı da yapmış olabilir tabi.o yüzden abur cubura geri döndüm:lepi:

Bende doğum yapalı 3 ay oldu. Sezeryan oldum. 62 ile hamile kaldım 89 ile doğum yaptım. Şuanda 77 kiloyum. Sezeryanlı doğumlarda kilo çok zor gidiyomuş bunu anladım. İlk doğumum normaldi ve 1 hafta içinde göbeğimden eser kalmamıştı. Şimdide kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyor maalesef. şu son 3 aydır halen 5 aylık hamile gibiyim. gerisini siz düşünün. Ya bide dikiş yerim halen uyuşuk
. Böyle olanınız varmı ???

HAYATIM DİKİŞ YERLERİN HEP UYUŞUK OLACAK ARTIKIN. İYİ TARAFI AGDADA ORAYI HİSSETMİYORSUNdelikafadulden

slm kızlar.Bende doğum yapalı 23 gün oluyor.Tedaviyle hamile kaldım.tedavi sürecinde de kilo aldım.2 senelik evliyim.62 kiloydum evlendiğimde.78 kiloyla hamile kaldım.97 ile doğuma gittim.Şu an 90 kiloyum.Bayağı okudum topikte yazanları.Uzun zamandır pek kimse uğramıyor galiba.Bir an önce toparlanmak istiyorum.Yarından itibaren ekmeği bırakıp yürüyüşe başlayacağım.Benimle beraber yol arkadaşım olsun diye bu topiğe geldim.Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…