Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

baya çokmuş iki yemek kaşığı pilav

merhabalar bende 7 ay önce doğum yaptım 80 kilo ile hamile kaldım malesef kiloluydum önceden ama kötü bi hamiilelik dönemi geçirdim doğumdan sonra 75 kiloya düştm ama sonra kendimi tutamadım ve şimdi 82 kiloyum zayıflamayı kafaya koydum önce 70 leri görmek istiyorum hemen başlayacam rejime böle olmuyor yaa iderek kilo alıyorum zamanım oldukça sizekatılacam malum bebeğim var ne yapmam gerektiğini bana önerilerinizi yazarmısınız

2 hafta önce ebru şallı ile pilates yapmaya başladım 15 kilo vermek istiyorum yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama 1 gram bile veremedim

2 hafta önce ebru şallı ile pilates yapmaya başladım 15 kilo vermek istiyorum yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama 1 gram bile veremedim

ben ebru şallıya tahammül edemiyorum onun nefes alıpvermesi benim her an ruhumu daraltıyor bayılacak gibi oluyorum nasıl dayanıyor bilmiyorum yok spora gerk yok hergün 10 defa öyle nefes alıp versm kesin zayıflarım.
bu ara kızlar ben daha önce 15 kilo vermiş birisi olarak şunu söyleyeyim kilo vermek için yaşam bişiminizi değiştireceksiniz yemeyeceksiniz fazla, her yere yürüyerek gideceksiniz gidebileceğiniz mesafelere, akşam yemeği yemeyeceksiiniz ekmekği keseceksiniz tuz şeker yok bol spor yapacaksınız haftada en az üç gün bir saatten az olmayacak.
ben bunların hepsini bildiğim için hiç yormuyorum kendimi emziriyorum kilo verilir nasıl osa şimdi tadını çıkarmaya karar verdim

Ama kişinin bünyesine göre değişiyor canım ya,sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorsan belli şeylere dikkat etmek şart bence...İstediğim gibi bir çok diyet listesi bulabirim netten ama benim vücut kitlem nasıl dayanır bunu bilmşyorum o yüzden doktora gittim ve emzirdiğimi kilo vermek istediğimi ama veremediğimi dile getirdim vermiş olduğu diyet listesinin yanında ilaveten bebeğim için de sağlıklı önerilerde bulundu ve onun içinde bi liste ayarladı... Dikkat etmek lazım zayıflamak uğruna kötü sonuçlarıda görüyoruz allah korusun...

evet haklısın canım en doğrusu uzman lardan destek almak. izmirde yada manisada yaşayan arkadaşlar diyetisyen tavsiyeleriniz varmı?

doğru diyorsunda bende bunu düşünerek diyetisyene gittim hemde 2 tane ikiside kovaladı beni resmen.hiç bir öneride bulunmadan bebeğin 6 aylık olsun el ddiler.ne alakaysa.sanki sütümde değişiklik olmadan verebilecekleri bir diyet yokmuş gibi.psikolojim bozuldu.gece rüyamda eşim beni zayıf kadınlarla aldatıyo(nasıl bir duygu bu

bu gün tam 1 ay oldu pilates yapmaya başlayalı ve tabi bol hareket edip yediklerimede dikkat ettim ama 71 kiloydum 1 gram bile oynamadı kafayı yiyicem vücudumdan hiç memnun değilim çok mutsuzum

benimde kızım 11 ayık olacak ve ben kilo vermek şöyle dursun hep aldım.55 ile hamile kalıp 67 ile doguma gittim.dogumdan çıkınca 60 kilo idim.çok sevindim.kolay gidecek kilolar diye.ama ben öyle iştaha geldimki şuan 67 kiloyum.evet dogum kilomu bile geçtim.ama artık vermek istiyorum.kızımda emiyo tabiki.arartırırken burayı buldum.inşallah bende veririm.hiç denemem olmadı daha vermek için .istedikten sonra verecegimi düşünüyorum.çünkü bu benim ikinci çocugum.ilk çocugumda 50 kilo ile hamile kalıp 70 kilo ile dogula girdim.kızım 7 aylıkken emmeyi bırakınca hemen diyete başladım ve 4 ay içinde ben 52 kioya düşmüştüm.aynen ilk çocugumdada emzirme döneminde 6 kilo almıştım.bu benim genetegim sanırım.ilk kızım 10 aylıkken ben 52 kiloydum.ama ikinci kızım 11 aylık ve ben 68 kiloyum.kendimi çok geç kalmış gibi hissideiyorum bu yüzden üzülmeye başladım.kimse beni kilolu görmedigi için bu ne hal demeyede başladı.yaza kadar anca gider zaten başlayacagım ama nasıll..sizler nasıl bi yol izliyorsunuz çok merak ettim.benide aranıza alırsanız çok sevinirim.umarım beraber kilolarımızı veririz...

doğumdan sonra buralara gelicem bende..
kaç alırım kaçla biter,doğumda ne kadar gider bilemem
ama 64 le hamile kaldım,boyum 1.74 herkes çok normal ve güzel göründüğümü söylüyor ama ben daha ince olmak istiyorum.58 olmak istiyorum
görenler vaaay 2 çocuklu manken gibi maşallah desin

cnm ben ilkinde 18 aldım doğumdan sonra sadece 5 kilo gitmişti
tatlının süt yapmasının yanında kalorisinin bana kalacağını bildiğim için hiç yemedim
hep su,şekersiz komposto,rezene,ısırgan çayı içtim
bol bol slata yedim
meyveyi 3 tane yedim günde fazlasını yemedim
çokta sütüm oldu
4 ay gibi zamanda eski halime dönmüştüm egzersizde yaptığım için sıkılaşmıştım
aynı kiloda hamile kaldım yine bakalım kaç alacağım
ama 12 yi geçmek istemiyorum
böylece ilkiyle arasında 6 kilo fark olur,o farkıda aynı yöntemleri uygulayarak hamile kaldığım kilodan 6 eksik düşersem hayal ettiğim 58 kiloya ulaşırım..
ay ne güzel olur yaa

ben dogum yapali tam 3 ay oldu gitmedi yapisti su 7 kilo dolapimi acip kapyiorum hic bir kiyafetim olmuyor sinirden bir haller oldu hemen zayiflamak istiyorum emdirince kilo gidiyor diyorlarda nedense bende bu bir ise yaramadi

merhabaaa
bende dogum sonrası kılo veremeyen bı anneyımm oğlum önümüzdekı hafta 2 yasına grecek son surat emzırmeye devam edıyorum tek bildiğim var emzırmek kılo verdırmıyorrrrr yedıklerıme dıkkat etsemde hıcc kılo veremıyorum
şimdi asıldım diyete ıyıce mıtıve oldum bakalım gorelım inşallah uzerımdekı bu yukden kurtulurum bıran evvel hepinizede bıran evvel forma gırmıs fıt vuzcutlar dılıyorummmm

bu gün tam 1 ay oldu pilates yapmaya başlayalı ve tabi bol hareket edip yediklerimede dikkat ettim ama 71 kiloydum 1 gram bile oynamadı kafayı yiyicem vücudumdan hiç memnun değilim çok mutsuzum
bende kafayı platese taktım arastırıryorum cocukla yuruyuse gıtmek mumkun degıll hava soguk artı artık araba durmak ıstemıyorrrr en idealı platesss
yanlız bişey dicem plates zayıflatmıyorr sıkılastırıyor kılo verırrken hemde dogum kılosu verdıkden sonra heryerımız torblanıyor arkadaslar dıkkat edın
sen tv yada dvd fılan mı yapıyorsun canım bılgı verırrsen cok sevınırım bırde top olayı var nasıl bısey almak lazım alırken dıkkat etmemız gereken bısey varmıı

özlemyb canım 2 tıcker nasıl yapılıyo bende hem oglumun hemde kednımın kılo tıckerı beraber olsun ıstıyorum nasıl olcak tıcker factory den yapıp yapıstırsam ıkısıde cıkarmı anlatırmısın?

kk pro üye olman lazım canım
sadece onlar imza ekleyebiliyor 2 tane ticker yapabiliyorlar

kontrol panelinden imza bolumune gel yaptıgın tıckerın kodunu kopyala grafık ekle kısmını tıkla ımza bolumunde oraya yapıstır kaydet bu kadar

bende yeni başladım bebeğim 8aylık nerdeyse 10 kilo fazlam varrr

merhaba.ben 2,5 ay önce 2. bebeğimi doğurdum.dogumdan 20 gün sonra hamilelik öncesi kiloma erişmiştim aslında ama 1,5 ayda sırf sıkıntıdan ve oburluktan 5 kilo almayı başardım :18:zaten hamilelik öncesi de 79 kiloydum,yani yine kiloluydum.şimdi emzirmenin avantajını da kullanarak haftada 1 kilo vermek ve 60 kiloya ulaşmak istiyorum.yediklerime dikkat etmeye 5 gün önce başladım,ağır birşey yapmadım şimdilik sadece tatlı ve hamurişi yemedim ,normal ekmek yerıne tam bugday ekmeği yedim,sonuç 5 günde 2.3 kilo verdim,böyle devam etsem yani abartmadan yesem bana yeter.burada yediklerimi paylaşmaya karar verdim.haydi siz de bana katılın yeni doğum yapmış hanımlar

evet bugun yediklerimle başlıyorum.
sabah:5 fındık
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2,5 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
1 küçük salatalık turşusu
2 çay k. ayva reçeli
3 SAAT SONRA ÖGLE YEMEĞİNDE

öğle:2 tabak kıymalı pırasa yemeği
3 dilim tam b. ekmeği

az önce de gül çayı içtim.
normal kilodaki bir insan bu kadar yemeye kilo bile alır ama 82 kilo olunca diyet menüsü oluyor işteçok şanslıyım böyle yemeye kilo verdiğim için:)

iyiymiş valla ben de hamileliğimde 50 kilo aldım 20si gitti sayılır ama kaldı gerisi bu kadar yemiyorum valla ama doğru dürüst kilo da veremiyorum sabah bi haşlanmış yumurta bi-iki dilim kepek ekmeği 5 adet zeytin birazcık da peynir yiyorum öğlende de bir adet ton balığıyla mısır karıştırıyorum azıcık da mayonez koyuyorum :26::26: iki dilim ekmekle akşam da evde ne yapmışlarsa ondan yiyorum bir ayda 4 kiloyu zor verdim şu an 102 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…