- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.441
Bende emziren bi anneyim 9 aylık bi oğlum var,45 kilo ile hamile kaldım doğuma 64 kilo ile girdim ve doğum sonrası 54 kiloydum gayet de güzel bi şekilde yememden hiç eksiltmeden zayıflıyordum ki bi ara inanaılmaz tatlı krizim başladı başedemedim ve oğlum 4 aylıkken tekrar 55 kilo oldum 4 ay uğraştım veremedim ve doktora gittim emziren bi anne olduğumu söyledim boyumu ve kilomu ölçüp ideal kilomu hesapladı ve en fazla 48 kiloya inebilirsin çünkü emziren bi annesin bana kalsa 50 kilo bile gayet güzel dedi fazla verme dedi bende ben kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ve ben 4ski kiloma dönmek istiyorum yani 45 dedim olmaz dedi velhasıl hem oğlum gökdenizin beslenmesi için hemde benim nasıl beslenmem gerektiği konusunda liste hazırladı ve şuan devam ediyorum bence en iyisi doktor...bol salata tüketebilirsiniz,koyu yeşil yaprakları sebzeleri bol tüketmem gerektiğini söyledi ayrıca,ara öğünler hariç her öğünde 3 dilim ekmeğim var eğer ekmek yemek istemezsen onun yerine yiyebileceklerimi listeledi bide mesela 3 dilim ekmek yemedim bi öğünde bulgur veya pirinç pilavı var ondan 2 yemek kaşığı dolusu yiyebiliyorum veya tatlı veya başka şeyler ekmeğin alternatiflerinide sundu,light süt içiyorum ara öğünlerde veya yoğurt,bunları desteklemek için yarım saat yürüyüş veya spor onun içinde ebru şallının tv deki plates hareketlerini önerdi evde rahatlıkla yapabilirsin illaki spor salonu olması gerekmiyo dedi öyle yapıyorum...
2 hafta önce ebru şallı ile pilates yapmaya başladım 15 kilo vermek istiyorum yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama 1 gram bile veremedim
Ama kişinin bünyesine göre değişiyor canım ya,sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyorsan belli şeylere dikkat etmek şart bence...İstediğim gibi bir çok diyet listesi bulabirim netten ama benim vücut kitlem nasıl dayanır bunu bilmşyorum o yüzden doktora gittim ve emzirdiğimi kilo vermek istediğimi ama veremediğimi dile getirdim vermiş olduğu diyet listesinin yanında ilaveten bebeğim için de sağlıklı önerilerde bulundu ve onun içinde bi liste ayarladı... Dikkat etmek lazım zayıflamak uğruna kötü sonuçlarıda görüyoruz allah korusun...
benimde kızım 11 ayık olacak ve ben kilo vermek şöyle dursun hep aldım.55 ile hamile kalıp 67 ile doguma gittim.dogumdan çıkınca 60 kilo idim.çok sevindim.kolay gidecek kilolar diye.ama ben öyle iştaha geldimki şuan 67 kiloyum.evet dogum kilomu bile geçtim.ama artık vermek istiyorum.kızımda emiyo tabiki.arartırırken burayı buldum.inşallah bende veririm.hiç denemem olmadı daha vermek için .istedikten sonra verecegimi düşünüyorum.çünkü bu benim ikinci çocugum.ilk çocugumda 50 kilo ile hamile kalıp 70 kilo ile dogula girdim.kızım 7 aylıkken emmeyi bırakınca hemen diyete başladım ve 4 ay içinde ben 52 kioya düşmüştüm.aynen ilk çocugumdada emzirme döneminde 6 kilo almıştım.bu benim genetegim sanırım.ilk kızım 10 aylıkken ben 52 kiloydum.ama ikinci kızım 11 aylık ve ben 68 kiloyum.kendimi çok geç kalmış gibi hissideiyorum bu yüzden üzülmeye başladım.kimse beni kilolu görmedigi için bu ne hal demeyede başladı.yaza kadar anca gider zaten başlayacagım ama nasıll..sizler nasıl bi yol izliyorsunuz çok merak ettim.benide aranıza alırsanız çok sevinirim.umarım beraber kilolarımızı veririz...
bende kafayı platese taktım arastırıryorum cocukla yuruyuse gıtmek mumkun degıll hava soguk artı artık araba durmak ıstemıyorrrr en idealı platesssbu gün tam 1 ay oldu pilates yapmaya başlayalı ve tabi bol hareket edip yediklerimede dikkat ettim ama 71 kiloydum 1 gram bile oynamadı kafayı yiyicem vücudumdan hiç memnun değilim çok mutsuzum
özlemyb canım 2 tıcker nasıl yapılıyo bende hem oglumun hemde kednımın kılo tıckerı beraber olsun ıstıyorum nasıl olcak tıcker factory den yapıp yapıstırsam ıkısıde cıkarmı anlatırmısın?
özlemyb canım 2 tıcker nasıl yapılıyo bende hem oglumun hemde kednımın kılo tıckerı beraber olsun ıstıyorum nasıl olcak tıcker factory den yapıp yapıstırsam ıkısıde cıkarmı anlatırmısın?
evet bugun yediklerimle başlıyorum.
sabah:5 fındık
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2,5 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
1 küçük salatalık turşusu
2 çay k. ayva reçeli
3 SAAT SONRA ÖGLE YEMEĞİNDE
öğle:2 tabak kıymalı pırasa yemeği
3 dilim tam b. ekmeği
az önce de gül çayı içtim.
normal kilodaki bir insan bu kadar yemeye kilo bile alır ama 82 kilo olunca diyet menüsü oluyor işteçok şanslıyım böyle yemeye kilo verdiğim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?