- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.581
tebrik ederim canımm 1 haftada çok güzel kilo vermişsinnn...
günaydın herkese,çok mutluyum 1 haftada 2,2 kg vermişim.1 hafta bile kaçamaksız devam etmek benim için büyük bir şey,gurur duyuyorum kendimle,inş. böyle devam ederim ve yürüyüşleri de aksatmam,gerçekten hızlandırıyor kilo vermeyi.
bugün yediklerime gelince
kalkar kalkmaz kzıımı emzirdim,ondan sonra 8 fındık(metabolizmam çalıssın diye yedim)
1 saat sonra kahvaltıda 1 haslanmıs yumurta
2 kk beyaz kaşar peynir
2 zeytin
2 dlm cok tahıllı ekmek,pekmez ve cay
2 saat oldu kahvaltı yapalı,aslında ara ögün yapmam lazım ama hastalık devam ediyor sanırım canım hiç bişey istemiyor
bende geçen hafta başlamıştımama devam edemedim.internete de giremiyorum gündüzleri bakıcm oluyor.onun yanında ayıp oluyor gibime geliyor o iş yaparken.bu nedenle ne güzel 1 kilo vermişken motivasyon olamaynca hemen geri de aldım.bundan sonra hergün girmeye çalışacağm.3 çocukluyum.doğuma girerken 96 idim bu sabah 94.3 geldim.boyum 180cm.canım acaip tatlı istiyor.bi de bebişim küçük 49 günlüğüz.gelen giden olacak şu 1 ay içinde çok.ne yapacağım bilmem.yapınca yiyorum nasıl olmuş fln derken bayaa bi götürüyorum.ne yapacam ben.kendimden iğrenir oldum.dün komşuma bişi götürdüm.evde yokmuş annesi açtı.göbişime baktı durdu.hamişim sandı heralde
bravo cnm tebrik ederim çok güzel sonuç
bende geçen hafta başlamıştımama devam edemedim.internete de giremiyorum gündüzleri bakıcm oluyor.onun yanında ayıp oluyor gibime geliyor o iş yaparken.bu nedenle ne güzel 1 kilo vermişken motivasyon olamaynca hemen geri de aldım.bundan sonra hergün girmeye çalışacağm.3 çocukluyum.doğuma girerken 96 idim bu sabah 94.3 geldim.boyum 180cm.canım acaip tatlı istiyor.bi de bebişim küçük 49 günlüğüz.gelen giden olacak şu 1 ay içinde çok.ne yapacağım bilmem.yapınca yiyorum nasıl olmuş fln derken bayaa bi götürüyorum.ne yapacam ben.kendimden iğrenir oldum.dün komşuma bişi götürdüm.evde yokmuş annesi açtı.göbişime baktı durdu.hamişim sandı heralde
Canım her akşam tarçınlı ılık süt içmenin belli bir nedeni var mı zayıflamak adına...Tarçın tatlı isteğini bastırır diye duymuştum,bu nedenle mi canım.Ben de akşamları tarçınlı süt içeceğim :)
Bende bu sabah iki dilim tuzsuz etimek,üzerine labne light sürdüm 3 zeytin bir küçük domates birtanede acı sivribiber yedim.öğlende tavuk suyuna çorba bir tane etimek ile arada da bir kivi yemeyi düşünüyorum bugün ilk günüm aaayyyyyy çok heyecanlandım
kızlar acı metabolizmayı hızlandırıyormuş haberiniz olsun...birde bol yeşilçay içmek
günaydın herkese,çok mutluyum 1 haftada 2,2 kg vermişim.1 hafta bile kaçamaksız devam etmek benim için büyük bir şey,gurur duyuyorum kendimle,inş. böyle devam ederim ve yürüyüşleri de aksatmam,gerçekten hızlandırıyor kilo vermeyi.
bugün yediklerime gelince
kalkar kalkmaz kzıımı emzirdim,ondan sonra 8 fındık(metabolizmam çalıssın diye yedim)
1 saat sonra kahvaltıda 1 haslanmıs yumurta
2 kk beyaz kaşar peynir
2 zeytin
2 dlm cok tahıllı ekmek,pekmez ve cay
2 saat oldu kahvaltı yapalı,aslında ara ögün yapmam lazım ama hastalık devam ediyor sanırım canım hiç bişey istemiyor
merhaba...allah kolaylık versın..
bende doguma 65 kıloyla gırdım...
çıkınca 1 hafta sonra 57 ıdım..
şimdi bebegım 2 aylık...
ama ben 63 oldum bıle sımdıden..
süt olsun dıye yıyorum...
ama iştahım çok acıldı..
çikolata ıstıyor canım..ve tatlı alıskanlık yaptı sanırım bende..
kalçalar buyuyor....:26:
günaydın kızlaaaar!
haftasonu geldi diye sakınnnnn beslenme düzenimizi değiştirmiyoruz, genelde pazar günleri bozulur ya beslenme düzeni, biiiiiiiz hiççççç bozmuyoruz di mi kızlar? bunu bir yaşam biçimi haline getireceğiz, hem kilo vereceğiz hem sağlıklı yaşayacağız çocuklarımıza da aa ne kadar genç annen var diyecekler, bu ananen mi değil .. ayrıca nasıl beslenirsen çocuk onu örnek alırmış, günde 6 öğün yediğimizde bir süreden sonra o da bizim gibi davranmaya başlayacak,bizi taklit edecekler çünkü.bakacağız onlar da almış ellerine elma parçasını kemiriyorlar,oyyy yerim onları ben gerçi beslenme açısından çevre faktörlerinden(arkadaş grubu,reklam vs..) kötü etkileniyorlar ama biz elimizden geleni yapalım da artık onlar neyi seçerse..
kilo boy başlama günü başlangıç kilosu vs evet bir çizelge iyi olurdu aslında,iyi fikir kızlar..
ben spor yapmadıkça pek birşey farketmeyecek gibi geliyor bana yaaaa kendime kızıyorum bi yerden başlamam lazım erteliyorum, ne güzel yeme düzenime alışmaya başladım,bi de hafif egzersiz yapsam:84:
her arkadaşımıza kocamannnn sevgiler
Ahhh o pazar günleri yok muuuu :18::18::18:rejim birazcık bozuluyor ama haftada 1 güncük kaçamak olur canım
teşekkürler fikirlerin için.yarın yazayım ben.bu akşam yaramazlık yaptım çünkühoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin.evet daha çok küçükmüşsünüz ama ipin ucunu da bırakma.benimki de 3,5 aylık henüz ,sıkı bir diyet yapmıyorum,en az 2000 kalori almaya calısıyorum.zaten aldıgımız kilolar hamurişi tatlı aburcubur yüzünden değil mi? düzenli beslenirsek zaten sütümüz oluyor.boyun uzunmuş maşallah ,kilo kaldırır aslında,ama en azından 80 e düşsen çok güzel olursun eminim.ağır birşey yapmıyoruz gel katıl aramıza.bende de bakıcı var,onun yanında giriyorum valla nete,neden ayıp olsun ki,seni rahatlatsın diye tutmadınmı zaten.hadi bekliyoruz,hergün yediklerini eksiksiz yaz buraya,diyet polisi olalım birbirimizin
canım bak benim lohusalığımda çok gelen giden oldu tabi ikramlık hazırladık sürekli.evden hiç eksik olmadı.insanın canı istiyor ama ben kendime sürekli şunu dedim.eski haline mi dönmek istiyorsun yoksa bu kiloların üstüne almakmı..öyle deyince yemedim hatat gelenler neden yemiyorsun sen emziriyorsun yemen lazım dediler.bende siz gelmeden dayanamadım çok yedim tıkandım diye yalanlar söyledim.ama ağzıma sürmedim.sende böyle motive edebilirsin kendini
bizde kaçamak olmayacak yarın sabah,çünkü eşim de rejimde benimle birlikte..
Canım ben de her gün yapacağım bunu, çok eğlenceli, bebişle yürüyüş yapmam mümkün değil, Ankara çok soğuk.Havalar ısınana kadar leslie ile yürümek çok mantıklı bence...http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi-40.html
Kızlar ben yarından itibaren bunu yapmaya başlıycam. Sizde göz atın isterseniz.
Hoşgeldin canım.Emzirdiğimiz için çok acıkıyoruz malesefselam bende araniza yeni katildim benim bebis simdi 5 aylik 67 kg dan asagi inemiyordum cikolatayi biraz kestim yediklerimi azaltim 2 kilo verdim emziriyorum ama bende emzirmek ise yaramadi. dün gene basladim tatli yemeden duramiyorum sanki kim elimden tatlilari alicaksa birde gizli gizli yiyiorum mutfakta
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım.1 bardak süte ne kadar tarçın atıyorsun.1 çay kaşığı kadar atıyor musun?Canım benim de ilk sorum bu olmuştu diyetisyene, özellikle şeker hastalarına verirlermiş, çünkü tarçının şeker isteğini bastıran bir özelliği varmış..hakikatten doğru, çünkü 4 Martta rejime başladım,o günden bu yana hiç tatlı derdim olmadı, belki regl döneminde olur, o zaman sizinle paylaşırım.
Bir de tarçın kandaki şekeri düzenliyormuş.
Kontrole gittiğimde, tarçınlı süt olayını ikindide de tüketebileceğimi söyledi, çünkü ikindi ile akşam yemeği arası biraz uzun, acıkmamı da önlesin diye...ama ben gece tüketmeyi tercih ediyorum çünkü yemek sonrası tatlı alışkanlığım da bu sayede yok olmaya başladı
İnşallah dediğin gibi hızlıca gider kilolar...teşekkürler canım.ne kadar yağ ne kadar su kaybettim bilmiyorum ama.sanırım ilk hafta olmasından fazla verdim,bir de bunlar yeni aldıgım kilolar.doguma 92 ile gittim ben.zaten kilolu hamile kalmıstım,bu 2. bebek,ilki 2,5 yaşında. dogumdan 20 gün sonra 79,5 e düşmüştüm aslında,ama hem süt olsun diye hem de şuursuzca yedim ve 6,5 kilo aldım üstüne.şimdi öncelikle bu yeni aldıgım kiloları vermem lazım zaten,hızlı aldıgım gibi hızlı giderlerse sevinirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?