Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

tebrik ederim canımm 1 haftada çok güzel kilo vermişsinnn...

teşekkürler canım.ne kadar yağ ne kadar su kaybettim bilmiyorum ama.sanırım ilk hafta olmasından fazla verdim,bir de bunlar yeni aldıgım kilolar.doguma 92 ile gittim ben.zaten kilolu hamile kalmıstım,bu 2. bebek,ilki 2,5 yaşında. dogumdan 20 gün sonra 79,5 e düşmüştüm aslında,ama hem süt olsun diye hem de şuursuzca yedim ve 6,5 kilo aldım üstüne.şimdi öncelikle bu yeni aldıgım kiloları vermem lazım zaten,hızlı aldıgım gibi hızlı giderlerse sevinirim valla

by arada ayşebahar hanım.zahmet omazsa 7 ayda bu kadar kiloyu nasıl verdiğnizi hem de emzirirken anlatırmısınız???bi de 3 çocukla.onlar için onların sevdiği şeyleri de yapıyoruz mecburen .tabi bizim de sevdiğimiz şeyler oluyor bu yaptıklarımz.nasıl dayandınız???90 dan 68 e çok iyi vermişsiniz helal vallla.

bravo cnm tebrik ederim çok güzel sonuç

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin.evet daha çok küçükmüşsünüz ama ipin ucunu da bırakma.benimki de 3,5 aylık henüz ,sıkı bir diyet yapmıyorum,en az 2000 kalori almaya calısıyorum.zaten aldıgımız kilolar hamurişi tatlı aburcubur yüzünden değil mi? düzenli beslenirsek zaten sütümüz oluyor.boyun uzunmuş maşallah ,kilo kaldırır aslında,ama en azından 80 e düşsen çok güzel olursun eminim.ağır birşey yapmıyoruz gel katıl aramıza.bende de bakıcı var,onun yanında giriyorum valla nete,neden ayıp olsun ki,seni rahatlatsın diye tutmadınmı zaten.hadi bekliyoruz,hergün yediklerini eksiksiz yaz buraya,diyet polisi olalım birbirimizin

canım bak benim lohusalığımda çok gelen giden oldu tabi ikramlık hazırladık sürekli.evden hiç eksik olmadı.insanın canı istiyor ama ben kendime sürekli şunu dedim.eski haline mi dönmek istiyorsun yoksa bu kiloların üstüne almakmı..öyle deyince yemedim hatat gelenler neden yemiyorsun sen emziriyorsun yemen lazım dediler.bende siz gelmeden dayanamadım çok yedim tıkandım diye yalanlar söyledim.ama ağzıma sürmedim.sende böyle motive edebilirsin kendini

Canım benim de ilk sorum bu olmuştu diyetisyene, özellikle şeker hastalarına verirlermiş, çünkü tarçının şeker isteğini bastıran bir özelliği varmış..hakikatten doğru, çünkü 4 Martta rejime başladım,o günden bu yana hiç tatlı derdim olmadı, belki regl döneminde olur, o zaman sizinle paylaşırım.

Bir de tarçın kandaki şekeri düzenliyormuş.
Kontrole gittiğimde, tarçınlı süt olayını ikindide de tüketebileceğimi söyledi, çünkü ikindi ile akşam yemeği arası biraz uzun, acıkmamı da önlesin diye...ama ben gece tüketmeyi tercih ediyorum çünkü yemek sonrası tatlı alışkanlığım da bu sayede yok olmaya başladı

evet özellikle pulbiber ve kırmızı biber metabolizmayı hızlandırıyor,bu doğru ama yeşil çay konusunda bu hafta öğrendiğim şey, günde 2-3 fincandan fazla tüketilmemesi gerektiği, çünkü tıpkı bir ilaç vazifesi görüyormuş, yani hasta olmadığın halde ilaç almak gibi bir durum çıkıyormuş ortaya..

Tebrik ederimmmmm nasıl, isteyince oluyormuş, değil mi
daha yeni başladık, havalara girmeyelim,devam

olsun, gel katıl aramıza, verirsin
kalça büyümesi ile ilgili sorun varsa mümkün mertebe yürümeye çalış, çok işe yarıyor, tecrübe ile sabittir

ah pinktomato, şu azim hazır oluşmuşken, bir de spor yapmaya başlasan tadından yenmeyecek ama hala direniyorsun başla artık şu spora!!

evettt,bugünkü icraatımı yazıyıyorum :

Sabah
2 kayısı,2 bardak su

Yarım sarılı yumurta (yarısını oğluma yedirdim)
KK peynir,domates,salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Açık şekersiz çay

Kuşluk

7 adet iri çilek (6 yemem lazımdı ama o kadar güzeldi ki dayanamadım )

Öğle

2 küçük parça tavuk pirzola ızgara
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

İkindi

Yarım paket etiform

Akşam

6 kaşık dolusu sebze türlü
bol yağsız salata
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Gece

1 bardak ılık tarçınlı süt
7 çilek (yine 6 tane yemeyi beceremedim )

+ 2,5 lt su içip, 1 saat yürüyüşümü yaptım.

çarşambaya 3 gün kaldı...

teşekkürler fikirlerin için.yarın yazayım ben.bu akşam yaramazlık yaptım çünkü( en son 82 iken arkadaşlarım çok beğenmişlerdi.ben daha düşmeye çalışırken hamile kaldım.96 ile doğuma gittim 93,5 ile çıktım sinir oldum.şuan 94 üm...ama böyle gidersem daha artacak ve depresyona gireceğim...en iyisi buraya takılmak

ne kadar güzel iraden varmış maşallah yaw.ben geçen yıl ciddi bir diyet ve sporla 10 kilo verdim 2 ayda.ve bu verdiğim sırada arkadaşlarla fln toplanmışsak yiyordum ama sonraki öğnde azaltıyordum.yani hiç yememe hayatta yapamadım.sen çok iradelisin gerçekten maşallah.ben misafir kadar yesem razıyım.kalanları da yiyorum.bunu aşmam lazım ama aynadaki görüntüme bakıp eski kıyafetlerime giremedikçe hırslanıyorm bakalım.

selam bende araniza yeni katildim benim bebis simdi 5 aylik 67 kg dan asagi inemiyordum cikolatayi biraz kestim yediklerimi azaltim 2 kilo verdim emziriyorum ama bende emzirmek ise yaramadi. dün gene basladim tatli yemeden duramiyorum sanki kim elimden tatlilari alicaksa birde gizli gizli yiyiorum mutfakta

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi-40.html

Kızlar ben yarından itibaren bunu yapmaya başlıycam. Sizde göz atın isterseniz.
Canım ben de her gün yapacağım bunu, çok eğlenceli, bebişle yürüyüş yapmam mümkün değil, Ankara çok soğuk.Havalar ısınana kadar leslie ile yürümek çok mantıklı bence...

Hoşgeldin canım.Emzirdiğimiz için çok acıkıyoruz malesef Benim bebişim 11 aylık olacak ve ben daha yeni başlıyorum rejime, pişmanım öncesinde başlamadığım için.Ilıklı tarçınlı süt tatlı isteğini geçiriyormuş,dene bence.Ben her akşam içeceğim.

Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım.1 bardak süte ne kadar tarçın atıyorsun.1 çay kaşığı kadar atıyor musun?

İnşallah dediğin gibi hızlıca gider kilolar...

Bugün yediklerim :

Sabah : 1 simit + 1 yumurta + domates + peynir + süt

Ara : 1 elma

Öğle : 1 kase k- flakes ( Bebişten fırsat bulup bişeyler hazırlayamayınca k-flakes kurtarıcım oluyor )

Ara:1 yeşil çay + yarım paket etiform

Akşam :10 yemek kaşığı kuru fasülye + 2 yemek kaşığı pilav + 1 küçük kase yoğurt

Ara : 1 bardak tarçınlı süt + 1 elma

Mutlaka 1 saat leslie ile yürüyüş yapacağım akşam bebiş uyuduktan sonra.2 litre su .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…