Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ben varım, tamam yazalım listeye..hem en azından görür,ona göre kendimizi kontrol altına alırız.
ben evde takvime kontrole gittiğim günler kaç kilo çıktıysam yazmaya başladım, benim garip garip yöntemlerim işte

slm
bende geldim aranıza kızım var 5.5 aylık
bende kilo vermek istiyorum

merhaba e_pack hoşgeldin aramıza,

evet bozo85 haklı, dişini sık şurda birkaç haftan kaldı
ama şimdiden yazdıklarımızı takip et, kafaca kendini o zamana kadar hazırlamış olursun

Günaydın kızlar,
Beimde 7 aylık bir oğlum ve 5 kilo fazlam varbende artık diyete başlamak istiyorum aranıza katılmak istedim neler yapıyorsunuz malum yazda geliyor

çok iyi gidiyorsun canım.maşallah sana.birşey sorucam ,gece öğününü yatmadan hemen önce mi yiyorsun,bunu diyetisyen mi tavsiye etti?

sağolasın locxandra, çarşamba gününü iple çekiyorum, bakalım kilo verebildim mi diye..
gece öğünümü saat 21.00-21.30 arası yiyorum. onu benim uyandığım ve kahvaltı ettiğim saate göre düzenledik.

benim öğün saatlerim şöyle:

kalkar kalkmaz 1-2 bardak ılık su+2 kayısı

08.30-09.00 arası kahvaltı
10.00-11.00 arası kuşluk
13.00-13.30 arası öğle yemeği
16.00-16.30 arası ikindi
19.00-19.30 arası akşam yemeği
21.00-21.30 arası gece öğünü

şeklinde..
yani daha erken kahvaltı etseydim,gece öğünüm de daha erken olacaktı.
dilersen bu saat aralıklarına göre beslenme düzenini düzenleyebilirsin
sevgiler

Günaydın kızlar,
Beimde 7 aylık bir oğlum ve 5 kilo fazlam varbende artık diyete başlamak istiyorum aranıza katılmak istedim neler yapıyorsunuz malum yazda geliyor

günaydın canım,

hayırlısı olsun bebeğin, bahtları güzel olsun..
5 kilo ne ki, sen bizim fazlaları görsen
önceki sayfalarda herkes yediklerini yazdı,onlara göz atıp dilediğin şekilde diyet yapabilirsin

aramıza hoşgeldin.
sevgiler

merhaba...allah kolaylık versın..
bende doguma 65 kıloyla gırdım...
çıkınca 1 hafta sonra 57 ıdım..
şimdi bebegım 2 aylık...
ama ben 63 oldum bıle sımdıden..
süt olsun dıye yıyorum...
ama iştahım çok acıldı..
çikolata ıstıyor canım..ve tatlı alıskanlık yaptı sanırım bende..
kalçalar buyuyor....:26:

Bende şu Ebru Şallı ile platese başlamak istiyorum arkadaşım 2 aydır yapıyor bayağı farketti hem bebekle spora falan gidemem en güzeli bu galiba denemek istiyorum ben 3 yıl önce koşu bandı ve sıkı bir diyetle tam 10 kilo vermiştim:87: o günlerime geri dönmek istiyorum azimli olmak şart:86:

günaydın kızlaaaar!
haftasonu geldi diye sakınnnnn beslenme düzenimizi değiştirmiyoruz, genelde pazar günleri bozulur ya beslenme düzeni, biiiiiiiz hiççççç bozmuyoruz di mi kızlar? bunu bir yaşam biçimi haline getireceğiz, hem kilo vereceğiz hem sağlıklı yaşayacağız çocuklarımıza da aa ne kadar genç annen var diyecekler , bu ananen mi değil .. ayrıca nasıl beslenirsen çocuk onu örnek alırmış, günde 6 öğün yediğimizde bir süreden sonra o da bizim gibi davranmaya başlayacak,bizi taklit edecekler çünkü.bakacağız onlar da almış ellerine elma parçasını kemiriyorlar,oyyy yerim onları ben gerçi beslenme açısından çevre faktörlerinden(arkadaş grubu,reklam vs..) kötü etkileniyorlar ama biz elimizden geleni yapalım da artık onlar neyi seçerse..
kilo boy başlama günü başlangıç kilosu vs evet bir çizelge iyi olurdu aslında,iyi fikir kızlar..
ben spor yapmadıkça pek birşey farketmeyecek gibi geliyor bana yaaaa kendime kızıyorum bi yerden başlamam lazım erteliyorum, ne güzel yeme düzenime alışmaya başladım,bi de hafif egzersiz yapsam:84:
her arkadaşımıza kocamannnn sevgiler

Bende şu Ebru Şallı ile platese başlamak istiyorum arkadaşım 2 aydır yapıyor bayağı farketti hem bebekle spora falan gidemem en güzeli bu galiba denemek istiyorum ben 3 yıl önce koşu bandı ve sıkı bir diyetle tam 10 kilo vermiştim:87: o günlerime geri dönmek istiyorum azimli olmak şart:86:

Günaydın kızlar itiraf ediyim dün küçük bi pizza yedim :26: ama sabah pilates ve 3 saat hiç oturmaya fırsat olmadı baya hareketliydim, akşam da sadece yoğurtlu havuç salatası yedim telafimi yaptım

Son düzenleme:

Ben de yapmaya çalışıyorum eğer sabah tv den yapamazsam akşam netten yapmaya çalışıyorum büyük topum ve lastiğim var bide küçük top alıcam.

Ahhh o pazar günleri yok muuuu :18::18::18: rejim birazcık bozuluyor ama haftada 1 güncük kaçamak olur canım

günaydın herkese,çok mutluyum 1 haftada 2,2 kg vermişim.1 hafta bile kaçamaksız devam etmek benim için büyük bir şey,gurur duyuyorum kendimle,inş. böyle devam ederim ve yürüyüşleri de aksatmam,gerçekten hızlandırıyor kilo vermeyi.

bugün yediklerime gelince
kalkar kalkmaz kzıımı emzirdim,ondan sonra 8 fındık(metabolizmam çalıssın diye yedim)
1 saat sonra kahvaltıda 1 haslanmıs yumurta
2 kk beyaz kaşar peynir
2 zeytin
2 dlm cok tahıllı ekmek,pekmez ve cay

2 saat oldu kahvaltı yapalı,aslında ara ögün yapmam lazım ama hastalık devam ediyor sanırım canım hiç bişey istemiyor

tebrik ederim canımm 1 haftada çok güzel kilo vermişsinnn...

Meraba canımmmm,çok haklısın,çıtır anneee olmalıyız hepimiz :)
Leslie ile yarım saatlik yürü ve incel programı var canım,evde yürüyüş yapıyorsun,çok eğlenceli,denemediysen öneririm spor için.
slm
bende geldim aranıza kızım var 5.5 aylık
bende kilo vermek istiyorum
hoşgeldin canımmm

Kızlar listeyi hazırlamak için gönüllü var mı ? Hepimizin bebişleri var , olmazsa her hafta biri düzenler listeyi...

Canım her akşam tarçınlı ılık süt içmenin belli bir nedeni var mı zayıflamak adına...Tarçın tatlı isteğini bastırır diye duymuştum,bu nedenle mi canım.Ben de akşamları tarçınlı süt içeceğim :)

Bende bu sabah iki dilim tuzsuz etimek,üzerine labne light sürdüm 3 zeytin bir küçük domates birtanede acı sivribiber yedim.öğlende tavuk suyuna çorba bir tane etimek ile arada da bir kivi yemeyi düşünüyorum bugün ilk günüm aaayyyyyy çok heyecanlandım
kızlar acı metabolizmayı hızlandırıyormuş haberiniz olsun...birde bol yeşilçay içmek

bende geçen hafta başlamıştımama devam edemedim.internete de giremiyorum gündüzleri bakıcm oluyor.onun yanında ayıp oluyor gibime geliyor o iş yaparken.bu nedenle ne güzel 1 kilo vermişken motivasyon olamaynca hemen geri de aldım.bundan sonra hergün girmeye çalışacağm.3 çocukluyum.doğuma girerken 96 idim bu sabah 94.3 geldim.boyum 180cm.canım acaip tatlı istiyor.bi de bebişim küçük 49 günlüğüz.gelen giden olacak şu 1 ay içinde çok.ne yapacağım bilmem.yapınca yiyorum nasıl olmuş fln derken bayaa bi götürüyorum.ne yapacam ben.kendimden iğrenir oldum.dün komşuma bişi götürdüm.evde yokmuş annesi açtı.göbişime baktı durdu.hamişim sandı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…