Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Evet bebekle yürüyüş yapmak zor hele benim gibi bırakıcak kimseniz de yoksa çok zor. Bu videoda tempolu yürüyüş yapıyorsun. Ben bi ara yaptım gerçekten iyi sonuç aldım gel gör ki tembellik yapıp bıraktım ama yarın tekrar başlıycam.

Kimler gelmiş :)) canım sıkı diyet yapma en azından kızın ek gıdaya başlasın

selam bozocum
biz ek gıdaya başladık cnm kızım 4. ayında kilo almadı doktorda başlattı 5. ayından itibaren
bende artık başlamak istiyorum çünkü çok kilo var bende çoookkkkk
merhaba e_pack hoşgeldin aramıza,

evet bozo85 haklı, dişini sık şurda birkaç haftan kaldı
ama şimdiden yazdıklarımızı takip et, kafaca kendini o zamana kadar hazırlamış olursun
hoşbulduk tatlım

bozo ben bi indiremedim ya ordan o yürüyüşü sen nerden indirmiştin ?

merhabaa hoşgeldin aramıza

benim de tatlı sorunum vardı, hergün ara öğünlerden birinde tarçınlı süt içsen...bana da diyetisyenim önerdi, 10 gündür tatlı aramıyorum..kandaki şekeri düzenleyip, şeker isteğini azaltıyormuş tarçın..

çok güzel beslenmişsin,tebrik ederim!!afiyet olsun bu arada

yalnız birşey söyleyeyim, ben de bir gevrek bağımlısıyım, ama bir gevrek=4 dilim ekmek demekmiş..diyetisyenden haftada bir kere mönüde olmasını istedim ama kilo verene kadar buna izin veremeyeceğini söyledi

ama sen sonrasında pek ekmek yemediğin için kurtarmışsın durumu

selamlar, iyi pazarlarr,

bugünkü icraatım:

sabah

2 kayısı+2 bardak su
Yarım sarılı haşlanmış yumurta
domates,salatalık
KK peynir, 1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk

1 küçük boy yerli muz

öğle

6 adet küçük köfte
1 dilim beyaz ekmek (restoranda kepekli ekmek yoktu )
bol yağsız salata

ikindi

yarım paket etiform

akşam

6 kaşık domatesli kabak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
bol yağsız salata
5 kaşık yoğurt

gece

1 bardak ılık tarçınlı süt
7 adet irili ufaklı çilek

Gün boyunca 1,5 lt su içtim.
özel bir yürüyüş yapmadım ama bugün oğluma oto koltuğu almaya gittiğimizden 4-5 saat alışveriş merkezlerinde dolaştım,sanırım toplam 1 saat yürümüşümdür..:26:

O zaman rejim zamanı gelmiş :) canım unuttum ya nasıl indiriğimi Azra 2.5 ayıkken indirmiştim:)

benmde acilen başlamam lazım
iğrenç görünüyorum
6 aylık hamile gibiyim

sende ekim annelerinden benim gibi buraya terfi etmissin anlasilan su videyoyu siz bir anlatsaniz acilmiyor ben aksam suyun icinde 3 kayisi atiyorum tarcin sabah kalkinca icmeye basladim kayisilarida yixebildigimi yiyor digerini sora yiyorum. aksamda tarcinli süt icmeye basladim bugun resmen kendimi zor tutum yememek icin cok yiyiorum tutmasam 3 kisinin yedigini yiyiye bilirim resmen eski kiyafetlerime dönmek giymek istiyorum burda birinin sihirli cubugu olsada dokunsalar

Tempolu yürüyüş hareketler ile yapılıyor.

Kaç kilosun?ben 16 kilo almıştım 12 si gitti kaldı 4 kilosu 63 kilo oldum, regli olamıyorum olsam rahatlıycam
ben çok kiloluyum söyleyemiyorum bile bak 80 küsür diyim anla :)
bende doumdan sonra regl olmadım ondan veremiyorum diye düşünüyorum inş olurumda veririm şu kiloları senin avantajın az kilo ile kalmşsın hamile
sen nasıl verdin o 12 kiloyu ?
dün alışveriş yapayım dedim üzerime ne giysem iğğğrennnçççç oldu
xl giyiyorum artık

aynen cnm artık buraya terfi ettim :))
tarçınlı sütü bende deniycem

Canım ben tek başımayım olduğum şehirde hiç kimse yok herşey ben de. Kızartma türü, şerbetli tatlı yemem hamur işi de çok fazla yapmam çok nadir.

Son düzenleme:
günaydın bozo.sen de benim gibi erkencisin bugun.sporunu da yapmıssın ne güzel.

kızlar benim hafta honu berbat geçti,hastalıkla bogustum,ctesi her yanım dökülüyordu,pazar ateş başladı,bir ara havale bile geçirdim sanırım,sütüm azaldı,çocuk bas bas bağırır bir taraftan,iştah yok,zorla yediklerim de yeterince süt yapmadı heralde.çok şükür şu an iyi gibiyim,dün bütün günü yatarak geçirince bugün 5 te kalktım,bir tartıldım 83 kiloyumtabii şimdilik kayıtlara geçmiyorum bunu,asıl tartılma günü ctesi,hastalıktan olabilir hem kilo kaybı dimi?hemen kendime elma kompostosu pişirdim, koca bir tencere de tavuklu şehriye corbası.yine dikkat edicem ama benim diyet biraz askıda kalcak sütüm artana kadar.bugün yediklerim
05:00 1 kase kayısı kompostosu
06:001 kase elma kompostosu
07:00 2 kase şehriye çorba
1 dlm çok tahıllı ekmek
07:30 2 yumurtalı ve peynirli omlet
1 dlm ç.t.ekmek

şimdilik bu kadar.
oğluş uyand+ı

güüüünaaaaaydın kızlaaaaaar! iyi bir hafta olsun inşallaaaaaaah,heep beraber kurtulalım kilolarımızdan..
loxandracım geçmiş olsun çok bozocum leslie programını önerdiğin için çok teşekkürler canım,indirmeye çalışacağım.
bugünkü yediklerimi yazayım:
kalktığımda 1 büyük bardak su+2 ceviz
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,birsürü cherry domates(nick imden de anlaşılacağı üzere ben domates hastasıyım,aslında biliyorum mevsimi değil o yüzden kötünün iyisi cherry domates yiyorum ahhhhh yaz gelse de yine günde 1-2 kg pembe domates yesem.. tadını bilen bilir.. off..)nerede kalmıştım,salatalık,çarliston biber,az maydonoz ve dereotu(üzeri limonlu),3 dilim yulaflı ekmek,rezene çayı
öğlen için brokoli haşlıyorum şimdi,akşam da tavuk olacak..neyse yiyelim görelim.
yemek için yaşamayalım, yaşamak için yiyelim.

sağolasın pinktomato,şu saat itibariyle daha iyiyim sanki sen de çok iyi gidiyorsun,böyle devam:13:

Kızım saolsun 6-6.30 da kalkıyor. Geçmiş olsun

Rica ederim inşallah faydası olur sizlere de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…