- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.601
Kimler gelmiş :)) canım sıkı diyet yapma en azından kızın ek gıdaya başlasın
hoşbulduk tatlımmerhaba e_pack hoşgeldin aramıza,
evet bozo85 haklı, dişini sık şurda birkaç haftan kaldı
ama şimdiden yazdıklarımızı takip et, kafaca kendini o zamana kadar hazırlamış olursun
selam bende araniza yeni katildim benim bebis simdi 5 aylik 67 kg dan asagi inemiyordum cikolatayi biraz kestim yediklerimi azaltim 2 kilo verdim emziriyorum ama bende emzirmek ise yaramadi. dün gene basladim tatli yemeden duramiyorum sanki kim elimden tatlilari alicaksa birde gizli gizli yiyiorum mutfakta
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi-40.htmlhoş geldin canımmmmmm bende burdayım gaz verelim birbirimize
Kızlar ben yarından itibaren bunu yapmaya başlıycam. Sizde göz atın isterseniz.
selam bende araniza yeni katildim benim bebis simdi 5 aylik 67 kg dan asagi inemiyordum cikolatayi biraz kestim yediklerimi azaltim 2 kilo verdim emziriyorum ama bende emzirmek ise yaramadi. dün gene basladim tatli yemeden duramiyorum sanki kim elimden tatlilari alicaksa birde gizli gizli yiyiorum mutfakta
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım.1 bardak süte ne kadar tarçın atıyorsun.1 çay kaşığı kadar atıyor musun?
Bugün yediklerim :
Sabah : 1 simit + 1 yumurta + domates + peynir + süt
Ara : 1 elma
Öğle : 1 kase k- flakes ( Bebişten fırsat bulup bişeyler hazırlayamayınca k-flakes kurtarıcım oluyor )
Ara:1 yeşil çay + yarım paket etiform
Akşam :10 yemek kaşığı kuru fasülye + 2 yemek kaşığı pilav + 1 küçük kase yoğurt
Ara : 1 bardak tarçınlı süt + 1 elma
Mutlaka 1 saat leslie ile yürüyüş yapacağım akşam bebiş uyuduktan sonra.2 litre su .
selam bozocum
biz ek gıdaya başladık cnm kızım 4. ayında kilo almadı doktorda başlattı 5. ayından itibaren
bende artık başlamak istiyorum çünkü çok kilo var bende çoookkkkk
hoşbulduk tatlım
bozo ben bi indiremedim ya ordan o yürüyüşü sen nerden indirmiştin ?
O zaman rejim zamanı gelmiş :) canım unuttum ya nasıl indiriğimi Azra 2.5 ayıkken indirmiştim:)
ooo sen ozmndan başlamışsın helal sana :))
Evet bi ara güzel yaptım hatta sabah akşam yapıyordum kısa olanlardan baya etkisi vardı yarın yine başlıycam
benmde acilen başlamam lazım
iğrenç görünüyorum
6 aylık hamile gibiyim
benmde acilen başlamam lazım
iğrenç görünüyorum
6 aylık hamile gibiyim
sende ekim annelerinden benim gibi buraya terfi etmissin anlasilan su videyoyu siz bir anlatsaniz acilmiyor ben aksam suyun icinde 3 kayisi atiyorum tarcin sabah kalkinca icmeye basladim kayisilarida yixebildigimi yiyor digerini sora yiyorum. aksamda tarcinli süt icmeye basladim bugun resmen kendimi zor tutum yememek icin cok yiyiorum tutmasam 3 kisinin yedigini yiyiye bilirim resmen eski kiyafetlerime dönmek giymek istiyorum burda birinin sihirli cubugu olsada dokunsalar
ben çok kiloluyum söyleyemiyorum bile bakKaç kilosun?ben 16 kilo almıştım 12 si gitti kaldı 4 kilosu 63 kilo oldum, regli olamıyorum olsam rahatlıycam
sende ekim annelerinden benim gibi buraya terfi etmissin anlasilan su videyoyu siz bir anlatsaniz acilmiyor ben aksam suyun icinde 3 kayisi atiyorum tarcin sabah kalkinca icmeye basladim kayisilarida yixebildigimi yiyor digerini sora yiyorum. aksamda tarcinli süt icmeye basladim bugun resmen kendimi zor tutum yememek icin cok yiyiorum tutmasam 3 kisinin yedigini yiyiye bilirim resmen eski kiyafetlerime dönmek giymek istiyorum burda birinin sihirli cubugu olsada dokunsalar
ben çok kiloluyum söyleyemiyorum bile bak80 küsür diyim anla :)
bende doumdan sonra regl olmadım ondan veremiyorum diye düşünüyorum inş olurumda veririm şu kilolarısenin avantajın az kilo ile kalmşsın hamile
sen nasıl verdin o 12 kiloyu ?
dün alışveriş yapayım dedim üzerime ne giysem iğğğrennnçççç oldu
xl giyiyorum artık
aynen cnm artık buraya terfi ettim :))
tarçınlı sütü bende deniycem
güüüünaaaaaydın kızlaaaaaar! iyi bir hafta olsun inşallaaaaaaah,heep beraber kurtulalım kilolarımızdan..
loxandracım geçmiş olsun çokbozocum leslie programını önerdiğin için çok teşekkürler canım,indirmeye çalışacağım.
bugünkü yediklerimi yazayım:
kalktığımda 1 büyük bardak su+2 ceviz
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,birsürü cherry domates(nick imden de anlaşılacağı üzere ben domates hastasıyım,aslında biliyorum mevsimi değil o yüzden kötünün iyisi cherry domates yiyorum ahhhhh yaz gelse de yine günde 1-2 kg pembe domates yesem.. tadını bilen bilir.. off..)nerede kalmıştım,salatalık,çarliston biber,az maydonoz ve dereotu(üzeri limonlu),3 dilim yulaflı ekmek,rezene çayı
öğlen için brokoli haşlıyorum şimdi,akşam da tavuk olacak..neyse yiyelim görelim.
yemek için yaşamayalım, yaşamak için yiyelim.
Kızım saolsun 6-6.30 da kalkıyor. Geçmiş olsungünaydın bozo.sen de benim gibi erkencisin bugun.sporunu da yapmıssın ne güzel.
kızlar benim hafta honu berbat geçti,hastalıkla bogustum,ctesi her yanım dökülüyordu,pazar ateş başladı,bir ara havale bile geçirdim sanırım,sütüm azaldı,çocuk bas bas bağırır bir taraftan,iştah yok,zorla yediklerim de yeterince süt yapmadı heralde.çok şükür şu an iyi gibiyim,dün bütün günü yatarak geçirince bugün 5 te kalktım,bir tartıldım 83 kiloyumtabii şimdilik kayıtlara geçmiyorum bunu,asıl tartılma günü ctesi,hastalıktan olabilir hem kilo kaybı dimi?hemen kendime elma kompostosu pişirdim, koca bir tencere de tavuklu şehriye corbası.yine dikkat edicem ama benim diyet biraz askıda kalcak sütüm artana kadar.bugün yediklerim
05:00 1 kase kayısı kompostosu
06:001 kase elma kompostosu
07:00 2 kase şehriye çorba
1 dlm çok tahıllı ekmek
07:30 2 yumurtalı ve peynirli omlet
1 dlm ç.t.ekmek
şimdilik bu kadar.
oğluş uyand+ı
güüüünaaaaaydın kızlaaaaaar! iyi bir hafta olsun inşallaaaaaaah,heep beraber kurtulalım kilolarımızdan..
loxandracım geçmiş olsun çokbozocum leslie programını önerdiğin için çok teşekkürler canım,indirmeye çalışacağım.
bugünkü yediklerimi yazayım:
kalktığımda 1 büyük bardak su+2 ceviz
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,birsürü cherry domates(nick imden de anlaşılacağı üzere ben domates hastasıyım,aslında biliyorum mevsimi değil o yüzden kötünün iyisi cherry domates yiyorum ahhhhh yaz gelse de yine günde 1-2 kg pembe domates yesem.. tadını bilen bilir.. off..)nerede kalmıştım,salatalık,çarliston biber,az maydonoz ve dereotu(üzeri limonlu),3 dilim yulaflı ekmek,rezene çayı
öğlen için brokoli haşlıyorum şimdi,akşam da tavuk olacak..neyse yiyelim görelim.
yemek için yaşamayalım, yaşamak için yiyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?