- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.712
- 448
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.621
Günaydın 30 dak sporumu yaptım:))
günaydın bozo.sen de benim gibi erkencisin bugun.sporunu da yapmıssın ne güzel.
kızlar benim hafta honu berbat geçti,hastalıkla bogustum,ctesi her yanım dökülüyordu,pazar ateş başladı,bir ara havale bile geçirdim sanırım,sütüm azaldı,çocuk bas bas bağırır bir taraftan,iştah yok,zorla yediklerim de yeterince süt yapmadı heralde.çok şükür şu an iyi gibiyim,dün bütün günü yatarak geçirince bugün 5 te kalktım,bir tartıldım 83 kiloyumtabii şimdilik kayıtlara geçmiyorum bunu,asıl tartılma günü ctesi,hastalıktan olabilir hem kilo kaybı dimi?hemen kendime elma kompostosu pişirdim, koca bir tencere de tavuklu şehriye corbası.yine dikkat edicem ama benim diyet biraz askıda kalcak sütüm artana kadar.bugün yediklerim
05:00 1 kase kayısı kompostosu
06:001 kase elma kompostosu
07:00 2 kase şehriye çorba
1 dlm çok tahıllı ekmek
07:30 2 yumurtalı ve peynirli omlet
1 dlm ç.t.ekmek
şimdilik bu kadar.
oğluş uyand+ı
günaydın kızlar diyetleriniz güzel gidiyor maşllah..
önceden bu topik çok gerideydi kimse bakmazdı şimdi paylaşım daha fazla,daha çok motive olursunuz..
bu arada ben şu regl konusunda bişey dicem.herkes kilo vermek için regl olmayı bekler.ama bende hiç öyle olmadı.doğumdan sonra 4 ayda vermiştim kiloları ama 7. ay bitince regl oldum.kilo vermeme engel olmamıştı yani.üstelik regl olduktan sonra belki gider diye bende bekledim herkes ona bağlıyor kilosunu ama hiç değişiklik olmamıştı aynı kiloda devam ettim.
süperrrrr!
bu arada ayıptır söylemesi bugün Antalya 20 derece, şu an kuşlar deli gibi cıvıldıyor, oğlumla dışarı çıkıp yürüyüş yapacağızzz
cnm bende anamurdayım hava burdada öyle.bide bişey sorcam çocukla nasıl yürüyüş yapabiliyorsun bebek arabsınımı sürüyorsun.o beni kambur yapıyor dik yürüyemediğim için onunla çıkmayı tercih etmiyorum hiçbide şimdi 34. haftadayım zaten iyice zorluyor yürümesi ittirmesi
evet canım, oğlumu pusete atıp, evin orda düz yürüyüş yolu var, orada tempolu yürüyorum..hem denize bakmak içimi açıyor, karamsarlığımı üzerimden atıyor..
her kamburlaştığını farkettiğinde kendini düzelt, ben öyle yapıyorum, zamanla alışırsın
ve bu yürümelerin benim kilo kaybımı hızlandıdığını düşündüğümden alışkanlık haline getirdim, gündüz yürüyemediysem mutlaka akşam koşu bandında tempolu 40-50 dk yürüyorum.
ama mümkün mertebe dışarı çıkmaya çalış, hazır havalar harika olmuşken, bunu değerlendir..inan bana kendini çok iyi hissedeceksin
Bizde 20 dak dolandık geldik:) parka gittik hava çok güzelsüperrrrr!
bu arada ayıptır söylemesi bugün Antalya 20 derece, şu an kuşlar deli gibi cıvıldıyor, oğlumla dışarı çıkıp yürüyüş yapacağızzz
reglin tek bir faydası var: vücuttaki şu şişlik, ödem var ya..onu atıyorsun. yoksa dediğin gibi, kilo vermek doğru beslenmekten geçiyor.
Evet dün içtim,tadı gerçekten güzel. Yarım çay kaşığı atmıştım,1 çay kaşığına çıkarayım :)Aynen öyle, 1 çay kaşığı kadar atıyorum, tadı çok güzel oluyor
sağol canım :)çok güzel beslenmişsin,tebrik ederim!!afiyet olsun bu arada
yalnız birşey söyleyeyim, ben de bir gevrek bağımlısıyım, ama bir gevrek=4 dilim ekmek demekmiş..diyetisyenden haftada bir kere mönüde olmasını istedim ama kilo verene kadar buna izin veremeyeceğini söyledi
ama sen sonrasında pek ekmek yemediğin için kurtarmışsın durumu
süperrrr...Günaydın 30 dak sporumu yaptım:))
Buda süperrrrr...bu arada ayıptır söylemesi bugün Antalya 20 derece, şu an kuşlar deli gibi cıvıldıyor, oğlumla dışarı çıkıp yürüyüş yapacağızzz
çok güzel canım,Antalya da yaşamanın avantajlarını yaşıyorsun.Buradaki domates,salatalık bile çok iyi değil...Sabahları kuru kayısı yemenin faydaları neymiş acabagünaydın kızlarrrr
bu sabah biraz geç kalktım, kahvaltı da 09.30 a sarktı.
sabah yediklerim
2 kayısı,2 bardak su içtim.
ardından kahvaltıya geçtim :
KK peynir,5 zeytin
domates,salatalık,biber (kahvaltılık köy biberleri çıktı Antalya'da,kütür kütür)
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay
birazdan da 1 elma yiyeceğim.
herkese müthiş bir hafta ve kaybedilmiş kilolar diliyorummm
günaydın kızlar biz kızımla biraz uykucuyuz :))
12buçukta uyandık
ben bi kflex yedim yarım yağlı sütle birde muz
şimdilik bu kadar ama ackıyorum yavaşcana :))
Benim bebişimde 1 haftadır 6.30 da kalkıyor.Öncesinde 7-8 arası uyanırdı.Ama akşamları çok şükür 8-9 arası mutlaka uyuyoruz :)12.30 mu maşallah biz her sabah 6-6.30 da ayaltayız kaçta yatarsak yatalım
Benim bebişimde 1 haftadır 6.30 da kalkıyor.Öncesinde 7-8 arası uyanırdı.Ama akşamları çok şükür 8-9 arası mutlaka uyuyoruz :)
Ben işe başladım arkadaşlar.Gerçi öğretmen olduğum için 1 günüm boş ve haftanın diğer günleri de 11 de dersim bitiyor.Çalışmak beni ve kızımı etkilemedi çok şükür.Ben işteyken de annem bakıyor bebişime.Sizler çalışıyor musunuz ?
12.30 mu maşallah biz her sabah 6-6.30 da ayaltayız kaçta yatarsak yatalım
Benim bebişimde 1 haftadır 6.30 da kalkıyor.Öncesinde 7-8 arası uyanırdı.Ama akşamları çok şükür 8-9 arası mutlaka uyuyoruz :)
Ben işe başladım arkadaşlar.Gerçi öğretmen olduğum için 1 günüm boş ve haftanın diğer günleri de 11 de dersim bitiyor.Çalışmak beni ve kızımı etkilemedi çok şükür.Ben işteyken de annem bakıyor bebişime.Sizler çalışıyor musunuz ?
Canım neyseki geç uyanıyormuş,hadi geç yatıp erken kalksa ne kötü olurdu...bizimki de geç yatıp geç uyananlardan maalesef..
ben yıllık ücretli ücretsiz hepsini kullanıyorum,temmuz ortasında başlayacağım ama başlayıp başlamama konusunda çok kararsızım.tek başına bakıyorum çünkü.
bugün kuşluk öğününde canım bişey istemedi.
öğlen brokoli salatası,1 tabak kepekli makarna,salata,ev yoğurdu yedim.az önce de 1 avuç fındık ve 1elma yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?