Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Bende sabah ılık ballı limonlu suyumu içtim
Biraz beyaz peynir,biraz kaşar peynir,domates,5 zeytin ,biraz ekmek ve süt

günaydın kızlar diyetleriniz güzel gidiyor maşllah..
önceden bu topik çok gerideydi kimse bakmazdı şimdi paylaşım daha fazla,daha çok motive olursunuz..

bu arada ben şu regl konusunda bişey dicem.herkes kilo vermek için regl olmayı bekler.ama bende hiç öyle olmadı.doğumdan sonra 4 ayda vermiştim kiloları ama 7. ay bitince regl oldum.kilo vermeme engel olmamıştı yani.üstelik regl olduktan sonra belki gider diye bende bekledim herkes ona bağlıyor kilosunu ama hiç değişiklik olmamıştı aynı kiloda devam ettim.

Loxandra çok çok geçmiş olsun, komposto sütün için iyi bir seçim
Yediklerin zaten çok birşey değil, sadece bugün hareket etmeye çalış ve bol bol su tüket, bir de yeşillik ile rezene çayı..süt üretiminde işe yarıyor

reglin tek bir faydası var: vücuttaki şu şişlik, ödem var ya..onu atıyorsun. yoksa dediğin gibi, kilo vermek doğru beslenmekten geçiyor.

süperrrrr!
bu arada ayıptır söylemesi bugün Antalya 20 derece, şu an kuşlar deli gibi cıvıldıyor, oğlumla dışarı çıkıp yürüyüş yapacağızzz

cnm bende anamurdayım hava burdada öyle.bide bişey sorcam çocukla nasıl yürüyüş yapabiliyorsun bebek arabsınımı sürüyorsun.o beni kambur yapıyor dik yürüyemediğim için onunla çıkmayı tercih etmiyorum hiçbide şimdi 34. haftadayım zaten iyice zorluyor yürümesi ittirmesi

günaydın kızlarrrr

bu sabah biraz geç kalktım, kahvaltı da 09.30 a sarktı.

sabah yediklerim

2 kayısı,2 bardak su içtim.

ardından kahvaltıya geçtim :

KK peynir,5 zeytin
domates,salatalık,biber (kahvaltılık köy biberleri çıktı Antalya'da,kütür kütür )
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

birazdan da 1 elma yiyeceğim.

herkese müthiş bir hafta ve kaybedilmiş kilolar diliyorummm

evet canım, oğlumu pusete atıp, evin orda düz yürüyüş yolu var, orada tempolu yürüyorum..hem denize bakmak içimi açıyor, karamsarlığımı üzerimden atıyor..

her kamburlaştığını farkettiğinde kendini düzelt, ben öyle yapıyorum, zamanla alışırsın
ve bu yürümelerin benim kilo kaybımı hızlandıdığını düşündüğümden alışkanlık haline getirdim, gündüz yürüyemediysem mutlaka akşam koşu bandında tempolu 40-50 dk yürüyorum.
ama mümkün mertebe dışarı çıkmaya çalış, hazır havalar harika olmuşken, bunu değerlendir..inan bana kendini çok iyi hissedeceksin

yok valla dik durmam mümkün değil boydan sanırım.dik bir şekilde sürmek fiziki olarakta aykırı yani.neyse evde 2 mil lesli falan yapıyorum yada koşu bandında yürüyorum bazen yormadan.yorduğum zaman zaten çok fena tekmeliyor benimkiama deniz kenarında yürümeyi hiç bişeye değişmem valla.doğumdan sonra annemde yanımda olacak inşallah sabah erkenden eşimle çıkıp yürüyeceğiz:81::81:

süperrrrr!
bu arada ayıptır söylemesi bugün Antalya 20 derece, şu an kuşlar deli gibi cıvıldıyor, oğlumla dışarı çıkıp yürüyüş yapacağızzz
Bizde 20 dak dolandık geldik:) parka gittik hava çok güzel
reglin tek bir faydası var: vücuttaki şu şişlik, ödem var ya..onu atıyorsun. yoksa dediğin gibi, kilo vermek doğru beslenmekten geçiyor.

Evet şişlik gidicek çok şişliğim var yüzük bile takamıyorum

günaydın kızlar biz kızımla biraz uykucuyuz :))
12buçukta uyandık
ben bi kflex yedim yarım yağlı sütle birde muz
şimdilik bu kadar ama ackıyorum yavaşcana :))

Aynen öyle, 1 çay kaşığı kadar atıyorum, tadı çok güzel oluyor
Evet dün içtim,tadı gerçekten güzel. Yarım çay kaşığı atmıştım,1 çay kaşığına çıkarayım :)
sağol canım :)
Gevrekle ilgili söylediğin şey üzdü beni Yememeye çalışacağım ama bazen kızımdan fırsat bulup yemek hazırlamakta zorluk çekiyorum.
Günaydın 30 dak sporumu yaptım:))
süperrrr...

Buda süperrrrr...

çok güzel canım,Antalya da yaşamanın avantajlarını yaşıyorsun.Buradaki domates,salatalık bile çok iyi değil...Sabahları kuru kayısı yemenin faydaları neymiş acaba

günaydın kızlar biz kızımla biraz uykucuyuz :))
12buçukta uyandık
ben bi kflex yedim yarım yağlı sütle birde muz
şimdilik bu kadar ama ackıyorum yavaşcana :))

12.30 mu maşallah biz her sabah 6-6.30 da ayaltayız kaçta yatarsak yatalım

Bir arkadaş videosunun nasıl indirildiğini sormuştu.Bozo85 arkadaşımızın verdiği linkte indirilmiş şekli var.Linkin 1. sayfasına bakarsanız ilk mesaj da var videosu...

12.30 mu maşallah biz her sabah 6-6.30 da ayaltayız kaçta yatarsak yatalım
Benim bebişimde 1 haftadır 6.30 da kalkıyor.Öncesinde 7-8 arası uyanırdı.Ama akşamları çok şükür 8-9 arası mutlaka uyuyoruz :)

Ben işe başladım arkadaşlar.Gerçi öğretmen olduğum için 1 günüm boş ve haftanın diğer günleri de 11 de dersim bitiyor.Çalışmak beni ve kızımı etkilemedi çok şükür.Ben işteyken de annem bakıyor bebişime.Sizler çalışıyor musunuz ?

Maşallah, ben çalışmıyorum.

bizimki de geç yatıp geç uyananlardan maalesef..
ben yıllık ücretli ücretsiz hepsini kullanıyorum,temmuz ortasında başlayacağım ama başlayıp başlamama konusunda çok kararsızım.tek başına bakıyorum çünkü.
bugün kuşluk öğününde canım bişey istemedi.
öğlen brokoli salatası,1 tabak kepekli makarna,salata,ev yoğurdu yedim.az önce de 1 avuç fındık ve 1elma yedim.

Canım neyseki geç uyanıyormuş,hadi geç yatıp erken kalksa ne kötü olurdu...

Ben bebeğim 7 aylıkken işe başladım.Annem bakmasaydı bırakamazdım bakıcıya,ücretsiz izin alırdım kesin...İnşallah temmuza kadar güvenebileceğin iyi bir bakıcı bulabilirsin.İşe başlamak psikolojik olarak bana iyi geldi açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…