- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.881
Hamilelik oncesi 68. Hamilelik sonu82. Suan76. Hedef65. Baslama tarihi 19-03-2011 Boy168 beni de eklerseniz sevinirim. Bu arada ancak annemlere gidince tartilabiliyorum
bence hafta sonu geçsin herkes genelde pazartesileri tartılır cuma günü biraz ters gibi geldi yolla istersen bana denerim ama pazartesi güncellerim haftasonu malum pek evde olunmaz:))
tamam boanhuar,o zaman bu haftaki görev sana düşsün, özelden atmayı denedim ama mümkün görünmüyor, e-mail adresini bana özelden gönderirsen sevinirim
canım bende atamadı100msj yazmadan yane kıdemli olmada olmuyomuş özel msj falan sen son halii paylaş ben yapmaya çalışırım
melek merhaba,
evet regl olmak üzere iken vücut ödem yapıyormuş,regl bitene kadar da kilolu gibi olmaya devam ediyormuşuz.
reglimin 2. gününde diyetisyen kontrolü vardı, tartıldım,500 gr yağ yakmış görünmeme rağmen, sadece 200 gr vermiş gözüküyorum..diyetisyenin tahmini yine bir haftada 1 kg verdim ama regl bitene kadar gerçek ki,lo kaybını göremeyeceğiz,beklemedeyiz..
o yüzden sıkma canını, regl bitince -tüm rutini uyguladığın sürece- gidecek kilolar, göreceksin
canım diyete başladığında kaç kilo idin,bu bilgi lazım..teşekkürler
günaydın kızlar biraz soğuk algınlığı nedeniyle başım çok ağrıyor ama yinede birazdan aşağı inip yürüyüş yapıcam öğlene kadar yatıyormuş bunda iş yok demeyin diye çünkü 2 gündür yatmıyorum. ama malesef yürüyüşten sonra yatarım herhalde çünkü kendimi iyi hissetmiyorum. bir hap ve dopink içtim faydasını bekliyorum.şimdilik :2::2:bay
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?