Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ben denedim ama tarçınlı elma sevemedim yaa..sade yesem dada iyi emlayı.:)
liste çok güzel ellerine sağlık.

teşekkür ederim.
ama elma tek başına şekeri ani yükseltir ve ani düşürür yanında 1 2 adet ceviz, kepekli ekmek yada biskivi ya da yoğurtla yemek lazım yoksa aniden acıktırır

teşekkür ederim.
ama elma tek başına şekeri ani yükseltir ve ani düşürür yanında 1 2 adet ceviz, kepekli ekmek yada biskivi ya da yoğurtla yemek lazım yoksa aniden acıktırır

yokk elmayı tarçın diyorya ben ondan dedim sade derken tarçınsız sevmem dedim.
ben meyvenin yanında ya bi tane galeta yada yogurt yerim.alışkanlık oldu yani..

kızlaaaar tatlı yemeden duramıyorum kahveyi çok içiyorum ve yanında illa tatlı birşeyler yemeden duramıyorum çikolata tatlı şekerli jelibonlar vs gibi ekmek ve yağlı şeyleri kessemde tatlıyı kesmeden nasıl zayıflıcam en kötüsüde çocuklar seviyor diye pasta ve kurabiye çeşitlerini çok yaparım sağlıklı olmadığını biliyorum ama anasına çekmişler abur cubur ve tatlı şeyleri seviyorlar birşey yemiyorlar diye ne istiyorlarsa yapıyorum ama onlar değil ben kilo alıyorum ne yapıcam ben:84::84::84:ben yalnız başıma spor yapmayı sevmediğim için eşim bana eşlik edicek ve beraber spor yapacağız yaptığın her hareketi yapmam diyor ama bakalım ne olucak bu akşam başlıyacağız inşallah faydasını görürüm

Ben kasımda ölçülerimi yazmıştım biraz önce tekrar ölçtüm kasımda basen 105 miş bugün 99-100 gibi:)))

kahvaltıdan bi süre sonra elmayı 4e böl üstüne tarçın dök ye işe yarıyo:)))

çok teşekkürlerrr

a:44:ynen beni anlatmışsın

benim son durum 64,4 olacak boanhuar,regl olunca o 200 gr bile kıymetli oluyor
bu arada sana özelden mesaj attım,aldın mı??

kızlar callenetics diye bi egzersize başladım çok faydalıymış ve 10 günde inceltiyomuş ama hareketler ilk başlarda çok zor geliyo hatta forumda konusuda callanetics egzersileri diye orda yapan herkes çok memnun 1 saatlik video internetten indiriyosunuz ben 2 gün önce indirdim 21 gün yapılıyomuş 6 gün yapıp 1 gün ara veriliyo

ben de bu hafta birkaç kaçamak yaptım :26: ama reglim bugün bitti, artık toparlayacağım bir an önce, perşembe günü kontrol var

geçen hafta kontrolde diyetisyen birşey demişti :genelde her rejimin 3.haftasında kilo verme dururmuş, sıkıntılı olurmuş,diyette en kritik haftaymış..benim 3. haftada şansıma bir de regl oldum,çok sıkıntılıydı hepsi birden ama geçecek, zayıflayacağım!

Canım senin bebeğin kaç aylık?

İndirdiğin yeri bana özelden link atar mısın? Merak ettim

iyi geceler kızlar.listeye bakıyorumda genel olarak pek kılo sorununuz yok gibi.ne güzellll .benım ise çoook uzun yolum var.bugün oğlum uyuyunca 45 dk bantta yürüdüm.300 cal yaktım.inş devam edebilirim.varmı bu konuda bana destek olacak.ayrıca callenitcs yapan arkadaşım bende yapmayı düşünüyorum tekrardan geçen sene yapmıştım 5 günde bile 2-3 cm incelmiştim.ama hareketler cidden zor.

Çok merak ettim netten baktım tam bulamadım bi video var çok yavaş hareketler öyle bişey mi?Yani leslie gibi hızlı değil

tamm canım bak değiştirdim haklısın biz o 200gr için ooo ne emekler harcıyoz benim kilo vermemde durdu zaten çok ağır diyette yapamıyorum ki sütüm çok farkediyo hemen azalıyo benim şu anda yaptığımı başkası yapsa tığ gibi kalır allahtan günde 4 litre su içen biriyim yoksa süt falan hikaye olur(

bu arada msja daha yeni baktım

bunu kesin deneyecegim karabiber atmasam olurmu icine
sabah ne güzel diete başladım kahvaltı harikaydı ama şimdi dolapta ne gördüysem yedim abur cubur vs vs
hahhaha bir an kendimi gördüm
teşekkür ederim.
bunu bilmiyordum

sende beni anlatmisin benim yaptigim yürüyüs leri yediklerimi baskasi yapsa tig degil manken olurdu bendede öyle bir metobolizma varki dövecem cidden elime gecerse inat etmis birakmiyor yaglari kendimi ne zemandir tutuyordum bugun bozdum yedim de yedim tatliyi ama yarin yemicem savasicam

bulamadım nerde ya ama bakın ararken ne buldum benden kötü baseni olanlarda varmış kendimi avuttum

Callanetics Before and After Pictures – Results Of Callanetics - CallaneticsExercises.com

Buldum baya zor bişeye benziyor yanlız bu hareketlerden sonra 30 dak daha yürüyüş felan yapmak gerekliymiş galiba

Çok merak ettim netten baktım tam bulamadım bi video var çok yavaş hareketler öyle bişey mi?Yani leslie gibi hızlı değil

yaşlı bir bayan mayolu arkada birkaç kişi daha.hareketler zor ama çok faydalı.ha bide çook sıkıcı ama sonuç için her şeye değer.yaklaşık 45 dk.alt yazılı olanı var.6 gün yapılıyo bir gun ara verilmek zorunda kaslar için.ancak 48 saati geçirmemek gerekiyor.iyi bir sonuç için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…