Doğum sonrası kocam...

Çok normal.
Bizim doğumdan sonra 8 ay sürdü.
Robot değiliz hiçbiriniz.

Eşinle açık açık konuş derim. Aldatmaktan ziyade senin canını yakmaktan korkuyor da olabilir. Konuşmadan ogrenemezsin o yüzden mutlaka konuş derim.

Çünkü çoğu kadının kanaması 40 gün sürüyor.ayrıca normal doğumsa 40 güne anca toparlanıyorsun dikişler filan.sezeryan nasıl bilemiyorum.
Hele ki benim 45 günü buldu. Dikişler ancak 40 güne yakın düştü. Bir de insan ancak toparlanıyor. Bebek zaten uyumuyor felan. Yani işin hem dini hem sağlıkla ilgili boyutu var. Bazıları naz yaptığımızı felan mi düşünüyor anlayamıyorum.

Çok normal 1 sene böyle sürmüştü. Hele emzirmeyi kesene kadar göğüslerime hiç dokunmamıştı

Allah askina bir de oyle hisse mi kapiliyo bu herifler ya. Benimki duymasin direk kapilir. Valla gicik oluyorum artik bu adamlara.
Evet maalesef, bunu psikolog bir arkadaşım söylemişti bilinçaltında olan bir şey sanırım eşleri anne olunca onu sadece anne rolüyle algılıyorlar. Uzman yardımıyla çözülebilir diye düşünüyorum. Siz de sanırım bebek bekliyorsunuz

Evet az kaldi. Bakalim dogumdan sonra nasil bir hal alacaz merak ediyorum. Hamilelikte bahanesi belli. Korku!

Valla Doğumdan sonra fitifiti isteyen libidoya hayranım, benim uykusuzluktan aklıma gelmedi aylarca bendemi sorun vardı anlamadım pess

Evet az kaldi. Bakalim dogumdan sonra nasil bir hal alacaz merak ediyorum. Hamilelikte bahanesi belli. Korku!
Ayyy ne güzel hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah her şey gönlünüzce olur doğumdan sonra da inşallah, öyle ufak tefek şeyleri de kafanıza takıp üzmeyin kendinizi

Cok tesekkur ederim. İnsallahh :)

bence ilk yapman gereken açık açık eşinle konuşmak, tabi ki sakin dille
açık açık söyle duygularını ama eşini suçlamadan, "kendimi istenmiyor hissediyorum" gibi ne hissettiğini söyleyerek
insan eşiyle açık açık konuşabilmeli
susarak, içine atarak olmaz

Diğer davranışlarında da değişiklik var mı sadece bu konu mu o da önemli bence

Denedim cnm ama benim odun biraz konuşsam ne çok konuştun diyip benle tartışıyor biktim sulrd

Erkekler yetersiz hissettikleri için bu konuda konuşmaktan çok hoşlanmıyorlar hatta sanırım geri bile tepiyor,doğum sonrası bir dönem bizde de eskiye göre azalmıştı,ben istekli davranıp adım atarak çözmüştüm durumu,klasik kadınsal aktivitelerle
Ayrıca bu konuda gurur yapmak gereksiz,cinselliği başka talep edeceğimiz biri olmadığına göre gerekirse önce sevişir sonra bu konuyla ilgili trip atarım

Diğer davranışlarında da değişiklik var mı sadece bu konu mu o da önemli bence
Yani cok agresif bu aralar iş kuruyor kafası dolu ondan diyorum ama 2 yıllık esim biz hiç böyle olmadık ayrolik derecesine bile geldik zamanında ama o zamanlar bile yanyana yatarsın simdi ayrı kanapelerde

Biraz açık giyinmeyi denicem bakalım beynine dürtü gidicek mi

Ay ben de bunu anlamıyorum.

Sen sevişmek istiyor musun? Niye gidemezsin?

Evlisin ya

Ay ben de bunu anlamıyorum.

Sen sevişmek istiyor musun? Niye gidemezsin?

Evlisin ya
Canm benim eşim çok farkli ya beni sevmiyor galiba artk bak mesela suan bebeğim uyuyor kendind uyuyor sanki bebeğe bakıp gece uykusuz kalan kendisi gibi bende kendimi değerli hossetmek istiyorum bı guler yüz iyiki varsin seni seviyorum hoş bı. Sohbet benim de bunlara ihtiyacım var.. kocasını aldatan kadınların çok iyi anlıyorum şuan valla ilgisixlik ne demekmiş simdi anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…