- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Çünkü çoğu kadının kanaması 40 gün sürüyor.ayrıca normal doğumsa 40 güne anca toparlanıyorsun dikişler filan.sezeryan nasıl bilemiyorum.kırk çıksın diye neden beklenir ki?
o kadar süre uzak durmak neden?
Hele ki benim 45 günü buldu. Dikişler ancak 40 güne yakın düştü. Bir de insan ancak toparlanıyor. Bebek zaten uyumuyor felan. Yani işin hem dini hem sağlıkla ilgili boyutu var. Bazıları naz yaptığımızı felan mi düşünüyor anlayamıyorum.Çünkü çoğu kadının kanaması 40 gün sürüyor.ayrıca normal doğumsa 40 güne anca toparlanıyorsun dikişler filan.sezeryan nasıl bilemiyorum.
Evet maalesef, bunu psikolog bir arkadaşım söylemişti bilinçaltında olan bir şey sanırım eşleri anne olunca onu sadece anne rolüyle algılıyorlar. Uzman yardımıyla çözülebilir diye düşünüyorum. Siz de sanırım bebek bekliyorsunuzAllah askina bir de oyle hisse mi kapiliyo bu herifler ya. Benimki duymasin direk kapilir. Valla gicik oluyorum artik bu adamlara.
Evet az kaldi. Bakalim dogumdan sonra nasil bir hal alacaz merak ediyorum. Hamilelikte bahanesi belli. Korku!Evet maalesef, bunu psikolog bir arkadaşım söylemişti bilinçaltında olan bir şey sanırım eşleri anne olunca onu sadece anne rolüyle algılıyorlar. Uzman yardımıyla çözülebilir diye düşünüyorum. Siz de sanırım bebek bekliyorsunuz
Ayyy ne güzel hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet az kaldi. Bakalim dogumdan sonra nasil bir hal alacaz merak ediyorum. Hamilelikte bahanesi belli. Korku!
Cok tesekkur ederim. İnsallahh :)Ayyy ne güzel hayırlı olsun şimdiden Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahher şey gönlünüzce olur doğumdan sonra da inşallah, öyle ufak tefek şeyleri de kafanıza takıp üzmeyin kendinizi
İyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar
Niye gidemiyorsun?
Bi ben arsızım heralde ya. Reddedilince başka taktikle giderim :)
Uzaklaştık derken? Muhabbbet etme, sarılma, öpüşme vs de mi yok?
Bende şuan hamileyim eşimle hep beraber olduk sonra göbeğim büyüdü haftada bir fln anca yapabildik şimdi eşim görevi nedeniyle uzakta biz birbirimizi okdr özlüyoruz ki telefondan dayanamayıp bu konuları konuşuyoruz eşim daha bi istekli oluyor hatta Doğumdan sonra seni rahat bırakmıycam dedi bence eşinize gurur yapıcağınıza onun hoşuna giden şeyleri yapın siz yaklaşın sürekli gecelik giyin yanında emzirmeyin bunu uzmanlar da söylüyor erkek adam sonuçta biraz cilve yapın bakın ne oluyor üzmeyin kendinizi
Yani cok agresif bu aralar iş kuruyor kafası dolu ondan diyorum ama 2 yıllık esim biz hiç böyle olmadık ayrolik derecesine bile geldik zamanında ama o zamanlar bile yanyana yatarsın simdi ayrı kanapelerdeDiğer davranışlarında da değişiklik var mı sadece bu konu mu o da önemli bence
Erkekler yetersiz hissettikleri için bu konuda konuşmaktan çok hoşlanmıyorlar hatta sanırım geri bile tepiyor,doğum sonrası bir dönem bizde de eskiye göre azalmıştı,ben istekli davranıp adım atarak çözmüştüm durumu,klasik kadınsal aktivitelerle
Ayrıca bu konuda gurur yapmak gereksiz,cinselliği başka talep edeceğimiz biri olmadığına göre gerekirse önce sevişir sonra bu konuyla ilgili trip atarım
Canm benim eşim çok farkli ya beni sevmiyor galiba artk bak mesela suan bebeğim uyuyor kendind uyuyor sanki bebeğe bakıp gece uykusuz kalan kendisi gibi bende kendimi değerli hossetmek istiyorum bı guler yüz iyiki varsin seni seviyorum hoş bı. Sohbet benim de bunlara ihtiyacım var.. kocasını aldatan kadınların çok iyi anlıyorum şuan valla ilgisixlik ne demekmiş simdi anladimAy ben de bunu anlamıyorum.
Sen sevişmek istiyor musun? Niye gidemezsin?
Evlisin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?