Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugunku menum
Kahvaltı peynir domates 1 çatal helva 1 muz
Öğlen yedim diyemem öğleye doğru yapınca kahvaltıyı
Ikındın ceviz uzun
Akşam kıymalı mantar sote ve nercimek çorba

Bugunki menüm
Kahvaltı beyaz peynir domates kuru kadıyı uzum muz
Öğle 1 dilim ekmek yoğurt muz
Ikındın 1 petibör bisküvi
Akşam ıspanak yemeği ve karnabahar haşlama fırında dilimlenmiş küçük bir patates
2 bardak çay ve kavrulmuş fıstık
30 Dk yürüyüş (spor salonunda yapıyorum kızlar )
Nerelere gittiniz ramazan telaşı var sanırım

Serapcim benim oglan dis cikardi ve cikarmaya devam ediyor sanirim.
Gece memede, gunduz kucakta. Firsat bulunca da esime iftar hazirliyorum biraz yoğunluk var yani.
Diyet miyet hak getire. Homini girtlak yiyorum.
Bir de oğlanın huysuzlugundsn kahvaktiyi geç yapip oglrn yemegini atlar oldum iki gündür. Oyle olunca da iyice sasiyor dengeler.

Anlıyorum canım cabuk çıkar inşallah bizimki de çıkarınca sen gibi olurum heralde kolay gelsin

Bugünkü menüm
peyaz peynir domates 1 kuru kayısı ve 6 kuru üzüm 1 muz
Öğlen 1 kase yoğurt
Akşam kurutulmuş taze fasulye kavurması yarim kase yoğurt yarim dilim ekmek
Yarim nar bir kaç tane uzum ve kiraz yedim

Baslayacam boyle diyetin izdirabina yemin ederim yildim artik:))))
Kremali biskuviyle kahveyi gömüyorum su an.

Bugünkü menüm peyaz peynir domates 1 muz kuru kayısı
Öğlen küçük parca ızgara tavuk ve yoğurt
Akşam canım birşey istemedi misafirler icinbyaptigim içki köftenin kiymasindan 2 kaşık yedim küçük bir ekmekle
Sabah tartılma günü cokkk merak ediyirumm

Tarti gununu ben hic merak etmiyorum bu sefer :))))

Günaydın kızlar bende çok heyecanla beklemiştim sadece 79.1 geldim geçen hafta 79.3 du neden böyle oldu acaba

Günaydın kızlar bende çok heyecanla beklemiştim sadece 79.1 geldim geçen hafta 79.3 du neden böyle oldu acaba
Gunaydin Serap.
Olabiliyor oyle. Tuvalette falan sıkıntı varsa kilo verilmiyor gibi gorunuyor sonra birden düşüyor.
Benim de 63.800 bu hafta. 100 gr gitmis ama benim diyetle uzaktan yakindan alakam yoktu. Pizzalar pideler yedim surekli.

Esracim takipteyim bende günlük de açtım buraya da yazarım. 74 ile doğuma girdim 64 oldum kaldım öyle artik zayıflama zamanı geldi geçiyor bile.

Yememe rağmen almamışsın tatlım çok iyi bence

Kızlar nasılsınız
Selam canim. Yine haftada 3-4 kez tekrar eden sut kanali tikanikliklariyla ugrasiyorum. Moral olarak da beden olarak da bitik durumdayim. Daha önce de dedim oglum da dis çıkarıyor. Gece gunduz kalmadi.
Sen nasilsin?
Linam uğramıyor dur bi etiket yapalim

Aaa pasif görünüyor uyeligi ceza mi aldi acaba

Geçmiş olsun canım bende bugün diyeti bozdum gibi birşey oldu dün misafirim vardı 1 yıldır hiç yemedigim sarmadan yedim 15 kadar ve tatlı yedim bu hafta 2 dilim güzel olan cuma 79.1 cumartesi 78.3 geldim lavaboya çıkarmamıştım baya süredir öyle bir haftaydı cuma gününe kadar biraz daha verip 77 rakamını görmek istiyorum
Eşimle kiyafet almaya ciktik ve esim 44 bedenden 40 a inmem gerektigini soyledi basen ve kalcaya yogunlasmam lâzım eher sizinde böyle bir sorununa varsa birlikte spor da yapalım evde yapılan hareketlerden

Bak demistim ben tuvalet sorunu yuzundendir diye.
Benim gobek kaldi biraz saliyor kendini cok sukur 38 bedene indim.
Spor yapmayi cok istiyorum ama dun gece saat 11 de ev sildim dusun halimi hic vakit bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…