Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ramazan dolayisiyla kapaliyiz sanirim :))
Sahsen hiiic diyet yapmiyorum son zamanlarda, hatta dün baklava yedim ohh miss))
Slm canım kimse yazmıyor diye bende yazmadım bu hafta bende çok diyet yapamadım bebeğim de alerji falan çıktı hastane falan yorucu bir haftaydı eşimle spora başladık sabah tartildum 78.2 almamışım yinede şükür

Cok gecmis olsun canim duzelir insallah.
Ben hala kendimle ugrasiyorum tekrarlayan mastitle. Moralim bozuk olunca bir sey yazasim gelmiyor.
Ama guzel haber bugun sabah 62.7 yi gördüm.
Tam olarak dogum öncesi kilom, cok mutlu oldum.
Linam in da uyeligi silinmiş sanirim.

Süpersin Esra bence başlıycam iyice abarttım benide yazarmısın :) 67 ile hamile kaldım 79 ile doguma gittim 66 yim suan hedef şimdilik 60 :) boy 1.65

Evet kızlar foto yolladım 9 Mayıs ve 10 haziran arada 5 kilo verdim kıyafet koyu olunca tam belli değil ama 9 Mayıs a ait olduğu için bugün yine aynı kıyafetle spor sonrası çekildi m düşüncelerinizi gerçekçi olarak istiyorum kirilmak yok kilo konusunda

Serap fotograf tarihlerini ters anlamisim nasil olmus bu once daha zayifmis diye bakiyorum :)
Canim bariz bir sekilde belli incelmissin boyle devam

Süpersin Esra bence başlıycam iyice abarttım benide yazarmısın :) 67 ile hamile kaldım 79 ile doguma gittim 66 yim suan hedef şimdilik 60 :) boy 1.65
Tamam canim yaziyorum seni de.
Ben artik menu yazmiyorum indim cunku istedigim kiloya
Artik sporla desteklemem gerekiyor

Bende yazmıyorum bebeğimi n alerjisi çıktı ama neye olduğunu bilmiyoruz o yüzden alerji yapacak hiç birşey yemiyorum o yapar mı bu yaparmı diye düzensiz bir beslenme oldu

Bende yazmıyorum bebeğimi n alerjisi çıktı ama neye olduğunu bilmiyoruz o yüzden alerji yapacak hiç birşey yemiyorum o yapar mı bu yaparmı diye düzensiz bir beslenme oldu
Cok gecmis olsun Serap. Ne kadarlik oldu bebegin?
Alerjiden nasil suphelendiniz?

Cok gecmis olsun Serap. Ne kadarlik oldu bebegin?
Alerjiden nasil suphelendiniz?
16 sında 4 aylik olacak canım sürekli kolunda yüzünde kızarıklıklar çıkıyor sivilce başlangıcı gibi ama geri sönüyor izi kalıyor her emzirmem sonrası fazlalaşıyor kaşınıyor arada sönüyor sonra biranda tekrar başlıyor doktora gittik alerji iğnesi yaptılar 40 dk içinde geçti hiç birşey kalmadı 5 gün sonra tekrar başladı tekrar gittik alerji testi yaptılar ay sonu çıkacak sonuç şimdi ondan mı bundan mi diye hiç birşey yiyemiyorum şimdi sonuç çıkana kadar alerji ilacı veriyoruz çıkmıyor kremler losyonlar

Anladim canim cok geçmiş olsun.
En cok rastlanilani sut urunleri alerjisi herhalde. Alerji isi de cok zor insallah basit bir durumdur sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…