Slm canım kimse yazmıyor diye bende yazmadım bu hafta bende çok diyet yapamadım bebeğim de alerji falan çıktı hastane falan yorucu bir haftaydı eşimle spora başladık sabah tartildum 78.2 almamışım yinede şükürRamazan dolayisiyla kapaliyiz sanirim :))
Sahsen hiiic diyet yapmiyorum son zamanlarda, hatta dün baklava yedim ohh miss))
Cok gecmis olsun canim duzelir insallah.Slm canım kimse yazmıyor diye bende yazmadım bu hafta bende çok diyet yapamadım bebeğim de alerji falan çıktı hastane falan yorucu bir haftaydı eşimle spora başladık sabah tartildum 78.2 almamışım yinede şükür
Süpersiniz çok az kilo almissjniz 68 ile hamile kalıp 94.5 la girdim doğuma suan 77 yim şükürSüpersinEsra bence başlıycam iyice abarttım benide yazarmısın :) 67 ile hamile kaldım 79 ile doguma gittim 66 yim suan hedef şimdilik 60 :) boy 1.65
Sizde çok iyi kilo vermişsiniz maşallah :) eminim ki istediginiz kiloya yakında ulaşacaksınızz :) birbirimizi motive ederek hedefimize ulaşacagız inşallah :)Süpersiniz çok az kilo almissjniz 68 ile hamile kalıp 94.5 la girdim doğuma suan 77 yim şükür
Sıkılaşmışsınız gibi gözüküyor ama maşallah hiç 77 kilo gibi gözülmüyosun :)
Tesekur ederim canım mutlu oldumSıkılaşmışsınız gibi gözüküyor ama maşallah hiç 77 kilo gibi gözülmüyosun :)
Tesekur ederim canım mutlu oldum
Bende isterdim ama 77 yim tatlım ustum hayatım boyunca gideri kemik gibi gobek haric alt felaket bütün kilo orda saklanıyor tatlım
Inşallah canımBenimde karnım 5 aylık hamile karnı gibi :) göbek giderse bayagı iyi olacak inşallah :)
Tamam canim yaziyorum seni de.SüpersinEsra bence başlıycam iyice abarttım benide yazarmısın :) 67 ile hamile kaldım 79 ile doguma gittim 66 yim suan hedef şimdilik 60 :) boy 1.65
Cok gecmis olsun Serap. Ne kadarlik oldu bebegin?Bende yazmıyorum bebeğimi n alerjisi çıktı ama neye olduğunu bilmiyoruz o yüzden alerji yapacak hiç birşey yemiyorum o yapar mı bu yaparmı diye düzensiz bir beslenme oldu
16 sında 4 aylik olacak canım sürekli kolunda yüzünde kızarıklıklar çıkıyor sivilce başlangıcı gibi ama geri sönüyor izi kalıyor her emzirmem sonrası fazlalaşıyor kaşınıyor arada sönüyor sonra biranda tekrar başlıyor doktora gittik alerji iğnesi yaptılar 40 dk içinde geçti hiç birşey kalmadı 5 gün sonra tekrar başladı tekrar gittik alerji testi yaptılar ay sonu çıkacak sonuç şimdi ondan mı bundan mi diye hiç birşey yiyemiyorum şimdi sonuç çıkana kadar alerji ilacı veriyoruz çıkmıyor kremler losyonlarCok gecmis olsun Serap. Ne kadarlik oldu bebegin?
Alerjiden nasil suphelendiniz?
Sağol canım insallhhAnladim canim cok geçmiş olsun.
En cok rastlanilani sut urunleri alerjisi herhalde. Alerji isi de cok zor insallah basit bir durumdur sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?