- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Oglen menum dunle ayni, kıymalı kabak.
Öğleden once komsucugumla kahve ictik, yaninda birkac dilim bitter cikolata
Simdi de aksam yemegi telasi
Kadin olmak ne zor.mutfaktan çıkamıyorum
Sen sanirim kahvaltıyi meyveyle yapip ogle yemeginde kahvaltı yapıyorsun.Ahaha ben 8 e kadar bebisim le ilgilenip 8 den sonra yemek yapmaya çalışıyorum ya kendime mi bakayım eve mi yemek mi yapayım bilmiyorum. Sabah ılık su limon muz sonra yine kahvalti menüsü klasik aynı benim yumurta falan. Sonra 1 tane yine dondurulmuş fındık bar yedim sonra 5,6 tane kuru üzüm yedim 3.30 da. Şuan hiçbişey yemedim etmedim artık 6 da birakicam sanırım yemeyi.
Sen sanirim kahvaltıyi meyveyle yapip ogle yemeginde kahvaltı yapıyorsun.
Anladim canim, ben de ogun atlayamiyorum halsiz dusuyorum yoksa. Siz bana gore az yiyorsunuzYok 7 de uyanıyorum hemen muzu falan yiyorum 1 1.5 saat sonra falan da kahvaltı yapiyorum
Anladim canim, ben de ogun atlayamiyorum halsiz dusuyorum yoksa. Siz bana gore az yiyorsunuz
Bu arada aksam yemegim bezelyeli tavuk yemegi
Slm kızlar kahvaltı domates salatalık beyaz peynir kuru kayısı 3 ceviz 4 badem
Öğle 1 dilim ince ekmek ve bakla yemeği
Akşam sebzeli pizza 2 dilim
Canım bence çok belli verdiğin masallh çatlakların aynı benim gibi yan ve onSon olarak da bu var birlestiremedim. Bugün kilom yine aynı bi farklılık yok 67.4 cuma bidaha tartilirim
Canım bence çok belli verdiğin masallh çatlakların aynı benim gibi yan ve on
Baseninn çok iyi erimiş canım bu arada ger ne spor yapıyorsa. N devam et. Bence
Canim fotograflari acamadim ben küçük resim olarak senin ekledigin sekliyle görülüyor. Ona ragmen belli zayifladigin. Tam gaz devam.Ya devamlı yaptığım bişey yok ki 1 aydır ara ara yürüyüşe cikiyodum 1 haftadır çıkmıyorum mesela ama evde esneme germe hareketleri yapıyorum bacak hareketleri yapıyorum yana eğiliyorum falan öyle doğaçlama gidiyo yani
Bende 26.5 kilo aldım canım 38 . Hafta çatlamaya başladı biranda 41 . Sonuna kadar durmadan çatladı göbek deliğine kadar çok kotu görünüyor benimki borde sarktiTeşekkür ederim inşallah eski halimden daha da dusucem yetti gari :)) aynen yanda önde bacak aralarimda çatlaklar var 25 kilo aldım ben hamilelikte
Kizlar bugun alışverişe çıktık sanki Hiç birşey nana göre değildi herşey kötü gozukuyirudu üstümde eşime herkeste kıyafet çok güzel duruyor neden bende kötü duruyor dedim oda onlar zayıf dedi alındım evet yenindogum yaptım kilolu olmam normal ama ıçime sindiremedim eşimde senin alasın yok dolaniyon dedi oysa ben gerçekten çabaliyordum açık giyinmeyi çok severim ama eşim izin vermiyor kıyafetlerin hepsi gözümde kalıyor resmen neyse H&M den çıkarken dedim eşime bak seneye bende fit bir kadın olacam sana burda söylüyorum dedim tabi oda guldu insallh olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?