Canim ya üzülme, daha yeni dogum yaptin zaman ver kendine biraz.Kizlar bugun alışverişe çıktık sanki Hiç birşey nana göre değildi herşey kötü gozukuyirudu üstümde eşime herkeste kıyafet çok güzel duruyor neden bende kötü duruyor dedim oda onlar zayıf dedi alındım evet yenindogum yaptım kilolu olmam normal ama ıçime sindiremedim eşimde senin alasın yok dolaniyon dedi oysa ben gerçekten çabaliyordum açık giyinmeyi çok severim ama eşim izin vermiyor kıyafetlerin hepsi gözümde kalıyor resmen neyse H&M den çıkarken dedim eşime bak seneye bende fit bir kadın olacam sana burda söylüyorum dedim tabi oda guldu insallh olurum
Tebrik ederim canim, bakalim benim durum ne birazdan tartilip yazarim.Selam kızlar bu arada gunaydin 67.4 den 66.9 olmuşum bu haftaIlk hamilelik kiloma son 5 hedefime son 12 kilo kaldı
Tebrik ederim canim, bakalim benim durum ne birazdan tartilip yazarim.
Bir de siz nasil tartiliyorsunuz? Kiyafetli mi yojsa sadece camasirli mi?
Ben hep kiyafetli tartiliyordum ama bugun camasirla tartilacagim:)))))
63.9Kıyafetle canım ama zaten ne ki bi penye short bi penye atlet ağırlığı yoktur tartildim öyle. Altımda uzun bişey varsa onu çıkarıp tartılıyorum ama o ayrıtartil bakalım hadi ne olmuş görelim
63.9
Aslinda yine kacamakli bir haftaydi ama saniyorum ki oglumun gece sabaha kadar memeyi hic birakmadan emmesi kalori yakmami sagliyor. Bu ara cok arttirdi emmeyi çünkü.
Geçen hafta 65.100 dum 1 kg gitmis cok mutlu oldum.
Hedefe son 2.
Ama ben 2 kilo fazladan verip sonrasında hayvan gibi her istedigimi yiyerek o 2 kiloyu geri almayi planliyorumcanim serbetli tatli istiyor sürekli.
Her gordugumu bundan yesem su kadar kalori alirim, bugun şundan su kadar yedim zaten, bunu yiyene kadar hem doyurucu hem hafif bilmem neden yerim demekten beynim yandi.Ahah ahhahahahah ahahha 2 kilo mantığı güzeltebrik ederimm
Haklısın canım bende hala aynı pantalonu giyiyorum gebelik dışarıya cikarkenn esortman giyiyorum bugun yemege gidicez misafirlige yine ayni pantalon belki karsi yarafin dikkatini bile cekmiyir ama benim aklimda surekli acaba yine aynisini mi giymis kotu durmus mu gibi takıntılar ...... anlatmakla bitmez ilerlemeye devamCanim ya üzülme, daha yeni dogum yaptin zaman ver kendine biraz.
Yavas yavas ama kararli adimlarla istedigin kiloya ulasacaksin bence.
Ben de dogum sonrasi 1 tane pantolon aldim, elbet zayiflar ve digerlerini giyerim zamanla diyerek.
Hep o pantolonu yikayip yikayip giyiyordum
Bir gun yikadim ve kurumamis ve disari cikmamiz gerekiyordu, hicbir pantolonum olmadi ve hamile pantolonumu giymek zorunda kaldim.
O gun o kadar uzuldum ki anlatamam, seni cok iyi anliyorum yani.
Bir de erkekler biraz anlayissiz, bizim bu konulara ne kadar takildigimizi bilemiyorlar.
Superrrrrr haklisin vallaa benimde canım istiyor bayram da herkes tatlı verecek gezmelerinizde kızlar benim kimsem yok burda ama sizin için ıyi fikir63.9
Aslinda yine kacamakli bir haftaydi ama saniyorum ki oglumun gece sabaha kadar memeyi hic birakmadan emmesi kalori yakmami sagliyor. Bu ara cok arttirdi emmeyi çünkü.
Geçen hafta 65.100 dum 1 kg gitmis cok mutlu oldum.
Hedefe son 2.
Ama ben 2 kilo fazladan verip sonrasında hayvan gibi her istedigimi yiyerek o 2 kiloyu geri almayi planliyorumcanim serbetli tatli istiyor sürekli.
Supersin canim.Günaydın kizlar önceki kilom 81.0 şimdiki kilom 79.37 rakamını görmek te çok güzel
NightStalker canım sende çok iyi vermişsin masallh
Esra ben kiayfetli tartılıyordum hep şimdi denedim kıyafetli ve kıyafetsiz 400 gr oynuyor gr gr veriyiruz bundan sobra kiyafetsizz
Hayirli ramazanlar Serap.Kızlar hayırlı ramazanlar napyorsunuz dun misafirlikteydim balik tavuk izgara vardi
Öğlen gittik 3 te yedik akşam karpuz muz yedim sadede fotograf yukleyemiyorum denedim de olmadi
Hayirli ramazanlar canim.Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar. Ben 55 ten 56 ya cıkmışımbu sıralar düzensiz beslenmeye başladım ondan sanırım. Bugün itibari ile düzenime döndüm.Bakalım bir hafta sonra ne durumda olacağım
1 kilo yükselmişsin canını sıkma rahat verirsin bence. Hayırlı ramazanlarMerhaba kızlar, hayırlı ramazanlar. Ben 55 ten 56 ya cıkmışımbu sıralar düzensiz beslenmeye başladım ondan sanırım. Bugün itibari ile düzenime döndüm.Bakalım bir hafta sonra ne durumda olacağım
Sağol canım biraz ara ver istersen belki diyet ten sıkılmışsındır 1 hafta sonra tekrar sıkı başlarsınHayirli ramazanlar Serap.
Aksam yemegi hazirlamaya çalışıyorum.
Ben su sira bir ogunum diyete uygun gecerse diger ogun bozuluyor. Hedefe az kalinca motivasyonum dustu nasilsa veririm diye
Zorunlu bir ara verme oluyor benimki.Sağol canım biraz ara ver istersen belki diyet ten sıkılmışsındır 1 hafta sonra tekrar sıkı başlarsın
Sogol canım hemde nasıl sevinc anlatilmaz yasanir yani bugün akşam eşim kıskançlık yaptı kiskandigigini açıkça soylediZorunlu bir ara verme oluyor benimki.
Bu aralar benim oglana bir haller oldu.
Sabaha kadar emmek istiyor.
Hic dermanim kalmadi.
Ayakta durabilmek icin ne bulursam onu yiyorum, vermek önemli degil pek bir sey kalmadi da almam insallah.
Eski pantolonlarin gelmesi de insani sevincten delirten bir sey degil mi:)) tebrik ederim devami da gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?