- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Hoş geldin canimkizlar beni de alin beni de
üc bucuk ay oldu dogum yapali. ikinci dogumumdu. ilk dogumumda ilk üc ayda on kilo verip elliye düsmüstüm. simdi zorlaniyorum. sekere karsi zaafim cikti.
boy 1 58 kilo 58.
hamileige baslangic kilom 54. 49 a düstüm ilk üc ay sonra da en son 72 falandim.
simdi neredeyse dört ay olacak kilolar hala benimle.
diyet yapamam hic yapamadim zaten, hem emziriyorum da. sadece motive olmaya ihtiyacim var.
zaman bulunca da tempolu yürüyorum
hadi beni de alin ben de vermek istiyorum yaza dügüne gidecegim 34 36 bedene inmem lazim
Bizm evdede profetirol var bende yicem valla kac gundur aklimda yiyimde rahatlimDun sutlu tatli yaptim. Ama pek masum degil kremali falan
Naapsin bu Esra, tatlisizliktan olsun mu? Yicem valla
Biz emzikliyiz olur o kadar:))))Bizm evdede profetirol var bende yicem valla kac gundur aklimda yiyimde rahatlim
Hoş geldin canim
Bir hevesle konuyi actim, gelirim diyen gelmez oldu o yuzden pek yazmiyorum ben de.
Gel katil motive edelim birbirimizi.
Zaten tam diyet sayılmaz benimki de ama dikkat ediyorum iste. Etmeye calisiyorum daha dogrusu.
Bu yaz dugun herkesin basina bela :)))
Ne zaman dogum yaptin bu arada? 29 aralikta yaptim ben. Yakın herhalde tarihlerimiz.
7 kilo gayet guzel kolayca verirsin insallah.ocagin ortasinda sezeryanla oldu dogumum. ykain sayilir evet =)
ben de buraya yazayim, kendim konu acamadim bir türlü inan aklimdaydi burayi bulunca kacirmadim.
dügün yedinci ayda bu arada ve ben bu süre icinde yedi kilo versem yeter bana. henüz elbise almadim.
ideal kilom 50 52 arasi. boyum da kisa zaten. poopoda bir kilo birikti bakip bakip vay anasini diyorum. hic bu kadar genis kalcam olmamisti.
plates hareketleriyle toparlamaya calisiyorum.
fakat iki cocukla günüm bitiyor su aralar. benim bebek dis cikariyor inanirmisin iki gündür uyumuyor da
ben yaptiklarimi yazayim bir de
bol bol yulaf yiyorum aciktikca, genelde muzla tüketiyorum
nutelladir, cikolatadir kestim
hindistan cevizli cikolatalardan yiyorum aciktikca bazen acelem olunca
hmmm, bol su iciyorum
tartinin da pilini altim yeniden tartilmaya basladim birinin beni motive etmasi gerekiyor, gaz lazim gaz =)
Yaptım canım sezeryanla yaptım. Ondan yadigar bi göbeğim var:)1 hafta oldu doğum yapalı. Şu an 58 kiloyum. Hedef şimdi 50, daha sonra 47:) yavaştan başlayabilirim düzgün beslenmeye. Öğünlerde ekmek yememeye özen fösteriyprum ve tatlı yerine meyve yemeye çalışıyorum şu an. Konpostolarıma da şeker attırmıyorum.
Oyy daha cok yeni.Yaptım canım sezeryanla yaptım. Ondan yadigar bi göbeğim var:)1 hafta oldu doğum yapalı. Şu an 58 kiloyum. Hedef şimdi 50, daha sonra 47:) yavaştan başlayabilirim düzgün beslenmeye. Öğünlerde ekmek yememeye özen fösteriyprum ve tatlı yerine meyve yemeye çalışıyorum şu an. Konpostolarıma da şeker attırmıyorum.
57 kiloya düşmüşümOyy daha cok yeni.
Cok gecmis olsun güle gule buyut bebegini.
Hizli toparlanabilmek adına cok kisintiya gitme birazcik ayaklan ondan sonra baslarsin insallah kilo vermeye.
Hos geldin canim, güle gule buyut bebegibu.boy: 165 Kilo:64. Hedef:56
Doğumdan 12 kilo gitti kaldı 8 kilo umarım temmuza kadar verebilirim Bu arada diyetisyene gitmeden vermek sütü etkiler mi küçük yerde yaşıyorum 3 aylık ve 3 yaşında iki cocukla diyetisyen benim için çok zahmetli(
Kahvaltinda abartili olan sey zeytin gibi görünüyor. Bal miktarı da biraz fazla.Kızlar ben bugün diyette ilk gunumdeyim ama sınırını koyamiyorum kendime engel olamadım sabah kalkmak bilmiyorum masadan bu hepinizin ilk günler başına geldimi size sabah yediklerimi yazayım(
1 bardak kuru incir suyu
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
3 yemek kaşığı bal
20 zeytin( en azından az tuzlu ev yapımı(
4 dilim tam buğday ekmeği
3-4 dilim sucuk
Ne kadar faydalı bir grup yazarken farkettim ben kahvaltiya hiç yeşillik koymuyormusum ne domates ne salatalık yiyorum üzüldüm gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?