Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar beni de alin beni de
üc bucuk ay oldu dogum yapali. ikinci dogumumdu. ilk dogumumda ilk üc ayda on kilo verip elliye düsmüstüm. simdi zorlaniyorum. sekere karsi zaafim cikti.
boy 1 58 kilo 58.
hamileige baslangic kilom 54. 49 a düstüm ilk üc ay sonra da en son 72 falandim.
simdi neredeyse dört ay olacak kilolar hala benimle.
diyet yapamam hic yapamadim zaten, hem emziriyorum da. sadece motive olmaya ihtiyacim var.
zaman bulunca da tempolu yürüyorum
hadi beni de alin ben de vermek istiyorum yaza dügüne gidecegim 34 36 bedene inmem lazim

Hoş geldin canim
Bir hevesle konuyi actim, gelirim diyen gelmez oldu o yuzden pek yazmiyorum ben de.
Gel katil motive edelim birbirimizi.
Zaten tam diyet sayılmaz benimki de ama dikkat ediyorum iste. Etmeye calisiyorum daha dogrusu.
Bu yaz dugun herkesin basina bela :)))
Ne zaman dogum yaptin bu arada? 29 aralikta yaptim ben. Yakın herhalde tarihlerimiz.

Dun sutlu tatli yaptim. Ama pek masum degil kremali falan
Naapsin bu Esra, tatlisizliktan olsun mu? Yicem valla

Dun sutlu tatli yaptim. Ama pek masum degil kremali falan
Naapsin bu Esra, tatlisizliktan olsun mu? Yicem valla
Bizm evdede profetirol var bende yicem valla kac gundur aklimda yiyimde rahatlim

ocagin ortasinda sezeryanla oldu dogumum. ykain sayilir evet =)
ben de buraya yazayim, kendim konu acamadim bir türlü inan aklimdaydi burayi bulunca kacirmadim.
dügün yedinci ayda bu arada ve ben bu süre icinde yedi kilo versem yeter bana. henüz elbise almadim.
ideal kilom 50 52 arasi. boyum da kisa zaten. poopoda bir kilo birikti bakip bakip vay anasini diyorum. hic bu kadar genis kalcam olmamisti.
plates hareketleriyle toparlamaya calisiyorum.
fakat iki cocukla günüm bitiyor su aralar. benim bebek dis cikariyor inanirmisin iki gündür uyumuyor da
ben yaptiklarimi yazayim bir de
bol bol yulaf yiyorum aciktikca, genelde muzla tüketiyorum
nutelladir, cikolatadir kestim
hindistan cevizli cikolatalardan yiyorum aciktikca bazen acelem olunca
hmmm, bol su iciyorum
tartinin da pilini altim yeniden tartilmaya basladim birinin beni motive etmasi gerekiyor, gaz lazim gaz =)

7 kilo gayet guzel kolayca verirsin insallah.
Benim su an 5 kg var ideal kiloma.
Bugun eski pantolonlarimdan birini giyebildim rahatlikla ve cok mutlu oldum.
Ama ustten gobegim cok koti gorunuyordu
Gobek icin ne yapmalı bilmiyorum, mekik cekmekten de korkuyorum.
Bizim dugun 9. Ayda ama yazin halletmem lazim elbise vs isini.
Kilo vermekten de ziyade sıkılasmak gerek.

C Cupcake89 canim dogum yaptin mi? Nasilsin?
Yaptım canım sezeryanla yaptım. Ondan yadigar bi göbeğim var:)1 hafta oldu doğum yapalı. Şu an 58 kiloyum. Hedef şimdi 50, daha sonra 47:) yavaştan başlayabilirim düzgün beslenmeye. Öğünlerde ekmek yememeye özen fösteriyprum ve tatlı yerine meyve yemeye çalışıyorum şu an. Konpostolarıma da şeker attırmıyorum.

Oyy daha cok yeni.
Cok gecmis olsun güle gule buyut bebegini.
Hizli toparlanabilmek adına cok kisintiya gitme birazcik ayaklan ondan sonra baslarsin insallah kilo vermeye.

Evet bugun oturdum resmen bir paket biskuviyi hayvan gibi yedim. Batti balik yan gider dedim ve sutlu tatli yiyorum üstüne.
Yarin saglam bir sekilde geri döneceğim.
Niye böyle yaptim ki niye cunku canim cok istedi.
Normal hayatimda biskuviyi hic aklina bile getirmeyen, olsa donup bakmayan biri olmama ragmen ne zaman diyet soz konusu olsa ruyamda bakkaldan biskuvi asiriyorum:)))
Yarin aksama yemegim var. Isle gucle ugrasmadan yürüyüşe falan geri donsem iyi olacak.

Oyy daha cok yeni.
Cok gecmis olsun güle gule buyut bebegini.
Hizli toparlanabilmek adına cok kisintiya gitme birazcik ayaklan ondan sonra baslarsin insallah kilo vermeye.
57 kiloya düşmüşümaz öz ekmesiz ve kalorisiz sebze meyve ağırlıklı besleniyorum.bugünün şu ana kadar menüsü: 1 yumurta,3 zeytin, 2,5 dilim ekmek(ekmeği sabahları 3 dilimi geçemeyecek şekilde ve sadece bu öğünde kulşanıyorum)1 bardak çay , 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı pekmez, 1 çay kaşığı tereyağı. 1 bardak rezene. Öğlen yarım muz, 7-8 çilek, 4 dilim elma.

Her topikte bir ben varım kolay gelsin hanımlar

Merhaba hanımlar ben grubunuzu yeni tanıştım gerçekten çok faydalı olacağına inanıyorum 3 aylık bebisim var artik diyete başlamak lazım 20 kiloyla doğuma gittim umarım sizden güzel faydalanirim

boy: 165 Kilo:64. Hedef:56
Doğumdan 12 kilo gitti kaldı 8 kilo umarım temmuza kadar verebilirim Bu arada diyetisyene gitmeden vermek sütü etkiler mi küçük yerde yaşıyorum 3 aylık ve 3 yaşında iki cocukla diyetisyen benim için çok zahmetli(

Hos geldin canim, güle gule buyut bebegibu.
Ben diyetisyenle basladim ama 3.haftanin sonunda biraktim. Haftalik gidiyordum.
Ilk hafta verdigi listeyle 1800gr verdim ki kendisi500gr hedef koymustu.
Her yerde yaziyor emziren kadinlarin ayda 2 kilodan fszlasini vermesi uygun degil diye.
Tamam ilk hafta hizli verilir de benim diyetisyenik gittikce diyetin dozunu arttırmaya çalıştı. Detokslar falan verdi. Onun dedigi gibi yapsam ayda 6 kilo falan verirdim sanirim.
Baktim sinirimi bozmaya basladi biraktim ben de.
Senin bebegin de cok minik, agir diyetler yapamazsin. Ilk sayfalarda listemi paylaşmıştım onu incele.
Seker, karbonhidrat ve yagi azalttigin anda kilolar hemen gitmeye basliyor zsten.

Bugunku yemek listem:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, peynir , zeytin,domates, salatalik
Oglen: ton balikli salata
Aksam: sebzeli kofte yemegi
Aralarda; birkac dilim bitter cikolata, 2 kuru kayisi, 6-7 kucuk galeta, yarim armut ve 2 fincan Turk kahvesi ictim. Kebdim ictim sonra misafir geliverdi bir daha ictim :)

Kızlar ben bugün diyette ilk gunumdeyim ama sınırını koyamiyorum kendime engel olamadım sabah kalkmak bilmiyorum masadan bu hepinizin ilk günler başına geldimi size sabah yediklerimi yazayım(
1 bardak kuru incir suyu
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
3 yemek kaşığı bal
20 zeytin( en azından az tuzlu ev yapımı(
4 dilim tam buğday ekmeği
3-4 dilim sucuk

Ne kadar faydalı bir grup yazarken farkettim ben kahvaltiya hiç yeşillik koymuyormusum ne domates ne salatalık yiyorum üzüldüm gorunce

Kahvaltinda abartili olan sey zeytin gibi görünüyor. Bal miktarı da biraz fazla.
Onun disinda sucuk her zaman yiyecek değilsin nasilsa tadimlik olabilir.
Yesillik tuketirsen daha gec acikirsin:)

Karatay dan aldığım tek öğüt 30-40 zeytin yiyebilirsiniz:)) umarım bogazimi tutabilirim illa öğle yemeği yemelimiyiz hiç birşey yemeden aksamı beklemek yanlış mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…