Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karatay dan aldığım tek öğüt 30-40 zeytin yiyebilirsiniz:)) umarım bogazimi tutabilirim illa öğle yemeği yemelimiyiz hiç birşey yemeden aksamı beklemek yanlış mı olur
Olmaz canim aksami beklemek.
Yani sen emzirmiyor musun? Dayanabilir misin?

Bu arada kacamak yapmak isteyenler icin, 1 koca magnum 1 paket kremali biskuviden daha az kaloriliymis. Bugun de bunu ogrendim :)

Canım dayanamadım şimdi yemeğimi yedim henüz dikkat etmek bile zor ilk diyetin( Bayrama kardeşim nisanlaniyor en azından 4 kg vermek lazım.
1 tabak susuz haşlanmış karnabahar yemeği
2 adet köfte
3 bardak ayran
Domates
2 dilim beyaz ekmek((

Aksama birşey yemem artı k ben tarçın ceviz süt bal karisimi yapıyorum hem süt arttırıcı hem de tatlı krizini çok güzel bastırıyor oneririm sadece onu içerim 1 bardak belki birde elma

3 ana 2 ara ogun yemelisin. Hatta ara ogunun 3 de olur.
Ana ogunlerden kacarsan bu sefer de surekli bir seyler atistirmak zorunda kalirsin ki sagliksiz olup kilo aldirani o.
Beyaz ekmek olmasaymis iyiymiş ama o kadar da sorun olmamali.
Bayrama 2 ay var daha, 4 kiloyu her turlu verirsin

Kilom takildi kaldi düşme durdu , niye cunku verdim coşkuyu.
Bu kadar düşme bu sure icin fszla bile geldi o yuzden rolantiye aldim kendimi:)
Sabah 1 yumurta, peynir , zeyrin, domates salatalık, kepekli ekmek
Hastanedeydim ara ogun yapamadım, oglen yemegi vaktini de kacirip deli gibi aciktim ve disarda yedik. 1 lahmacun ve 2 dilim kiymali pide ( kizimin artani:))
Ustune bir de dondurma gömdüm hadi hayirlisi :)))

Aksama birşey yemem artı k ben tarçın ceviz süt bal karisimi yapıyorum hem süt arttırıcı hem de tatlı krizini çok güzel bastırıyor oneririm sadece onu içerim 1 bardak belki birde elma
Cuma gununu tarti gunu yapiyoruz tmam mi?
Ilk gonderiye tablo yapmak istedim ama beceremiyorum bir turlu.
Ordan guncelleyecegim kilolarimizi.
Gorunen o ki ikimiz devam ediyoruz.
Gelirim ugrarim diyenlerin hicbiri geri donmedi :/

Benim bugün diyet yapmış halim bu çok da anlamıyorum o halde ben bileni dinleyip akşam 4-5 kaşık karnabahar ve 1 bardak ayran içerim maksat akşam olunca ne yesem krizi olmaması haklisiniz cidden
Ben hevesliyim çünkü memlekete gitcem dugunler sıraya girdive 1 ay kalcam bu halimle gidersen baştan aşağı kıyafet almalıyım o da bana ağır gelir

A alacamavi ben bir fırsat bulup diyet listemi kopyalayayim buraya. Ara ogunde falan ne yenir ordan bak bir fikir olur.
Ben yazdim sanıyordum ilk sayfaya ama dogrudan diyete baslamisim.

Ben ilk günümden pes etmek uzereyim adam akıllı akşam yemeği görmediğim için eşimi mutfakta sicak ekmekle tereyağ bal yerken buldum bende oturdum 1 tatlı kaşığı bal 3 dilim kaşar peyniri 1 dilim ekmek ustune bir kase kuruyemiş sanırım ben yapamiyorum eşim hiç destek olmuyor gözünün önünde bu saatte kuruyemiş çıkarıyor bende dayanamıyorum offfff

Ben iki hamileligimde de diyabet yüzünden diyet yaptim.
Esek kocam kendisine koca bir tabak patates kizartirdi hix umursamazdi. Benim de dibiml duserdi ama tadina bile bakamazdim
Hamilelikte sallamayan adam simdi umursar mi hicbir destek beklemiyorum ondan.
Ben de aksam bozdum diyeti malesed bir küçük pogaca yedim
Komsum cagirdi moralim de.cok bozuktu yedim gitti
Hadil bugun sayilmasin yarin yeniden başlayalım:)))

Kuru kuru takip etme arada yaz da deli gibi kendi kendime konusmayayim burda :))))
Merhaba , başarılar dilerim. Vücut şekliniz nasıl , göbek probleminiz varmı . Bende göbek var diyetisyenle görüşme imkanım olmadı henüz, halbuki 56 kg ım ben. Sizde de aynı sorun varsa yardımcı olabilirsini diye düşünüyorum. Hoşçakaln

Sabah menumu dune gore gozden geçirdim bugün daha iyi hissediyorum
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
6 tane fındık
Marul+ maydanoz +1 salatalik
15 zeytin
1 tatlı kaşığı recel

Tesekkur ederim.
Ben hayatim boyunca zayif bir insan oldum.
Uzun ince vucut yapim.
Ama artik 2. Sezeryan sonrasi gobek pes etti.
Su an sadece gobek bolgemde sorun var.
Kilo verdikce inse de sporla toparlamak gerekiyor ama iki cocuktan o kadar yoruluyorum ki spor luks geliyor

Sabah menumu dune gore gozden geçirdim bugün daha iyi hissediyorum
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
6 tane fındık
Marul+ maydanoz +1 salatalik
15 zeytin
1 tatlı kaşığı recel
Guzel menü. Boyle devam :)
Ben de omlet, peynir , zeytin,domates salatalık ve dere otu yedim.

Bende de aynı durum söz konusu. Benimde iki çocuk var aslında bu sefer tamam başladım diyorum ama koşuşturmadanmı , gerçekten kararlı olamadığımdn mı bilmiyorum devamını getiremiyorum. Sezeryan değil benim doğumlarım ama göbeğimde sanki 1-2 kilo fazlam var gibi. Kilo verdiğim zamanlarda da göbeğim biraz küçülsede gitmiyor gibi hissediyorum (

Iste onu sporla sikilastirmamiz lazim.
Ama dogrudan gobek uzerinde nasil çalışılir bilmiyorum.
Mekik var herkesin bildigi ama ne kadar yapilmali nasil yapilmali araştırmak lazim.
Bir de mekik agir bir spor, öncesinde vucudu hazirlamak gerekir diye düşünüyorum. Pat diye girişip bir yerlerimizi incitebiliriz. Bir bilen olsa da anlatsa keske

Aynen öyle boynumda problem var ben mekikte çekemiyorum zaten. Öncelikle hamilelikte gevşeyen kaslarımızı kuvvetlendirmek lazım , bir ara forumda da bayağı araştırma yapmıştım bu göbek belasıyla ilgili. Siz doğum yapalı ne kadar oluyor , dikişleriniz düzeldimi mesele ,. Dediğiniz gibi keşke bişeyler deneyip sonuç alan arkadaşlar fikir verip , bizide yönlendirseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…