Olmaz canim aksami beklemek.Karatay dan aldığım tek öğüt 30-40 zeytin yiyebilirsiniz:)) umarım bogazimi tutabilirim illa öğle yemeği yemelimiyiz hiç birşey yemeden aksamı beklemek yanlış mı olur
3 ana 2 ara ogun yemelisin. Hatta ara ogunun 3 de olur.Canım dayanamadım şimdi yemeğimi yedim henüz dikkat etmek bile zor ilk diyetin( Bayrama kardeşim nisanlaniyor en azından 4 kg vermek lazım.
1 tabak susuz haşlanmış karnabahar yemeği
2 adet köfte
3 bardak ayran
Domates
2 dilim beyaz ekmek((
Cuma gununu tarti gunu yapiyoruz tmam mi?Aksama birşey yemem artı k ben tarçın ceviz süt bal karisimi yapıyorum hem süt arttırıcı hem de tatlı krizini çok güzel bastırıyor oneririm sadece onu içerim 1 bardak belki birde elma
Merhaba , başarılar dilerim. Vücut şekliniz nasıl , göbek probleminiz varmı . Bende göbek var diyetisyenle görüşme imkanım olmadı henüz, halbuki 56 kg ım ben. Sizde de aynı sorun varsa yardımcı olabilirsini diye düşünüyorum. HoşçakalnKuru kuru takip etme arada yaz da deli gibi kendi kendime konusmayayim burda :))))
Tesekkur ederim.Merhaba , başarılar dilerim. Vücut şekliniz nasıl , göbek probleminiz varmı . Bende göbek var diyetisyenle görüşme imkanım olmadı henüz, halbuki 56 kg ım ben. Sizde de aynı sorun varsa yardımcı olabilirsini diye düşünüyorum. Hoşçakaln
Guzel menü. Boyle devam :)Sabah menumu dune gore gozden geçirdim bugün daha iyi hissediyorum
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
6 tane fındık
Marul+ maydanoz +1 salatalik
15 zeytin
1 tatlı kaşığı recel
Bende de aynı durum söz konusu. Benimde iki çocuk var aslında bu sefer tamam başladım diyorum ama koşuşturmadanmı , gerçekten kararlı olamadığımdn mı bilmiyorum devamını getiremiyorum. Sezeryan değil benim doğumlarım ama göbeğimde sanki 1-2 kilo fazlam var gibi. Kilo verdiğim zamanlarda da göbeğim biraz küçülsede gitmiyor gibi hissediyorumTesekkur ederim.
Ben hayatim boyunca zayif bir insan oldum.
Uzun ince vucut yapim.
Ama artik 2. Sezeryan sonrasi gobek pes etti.
Su an sadece gobek bolgemde sorun var.
Kilo verdikce inse de sporla toparlamak gerekiyor ama iki cocuktan o kadar yoruluyorum ki spor luks geliyor
Iste onu sporla sikilastirmamiz lazim.Bende de aynı durum söz konusu. Benimde iki çocuk var aslında bu sefer tamam başladım diyorum ama koşuşturmadanmı , gerçekten kararlı olamadığımdn mı bilmiyorum devamını getiremiyorum. Sezeryan değil benim doğumlarım ama göbeğimde sanki 1-2 kilo fazlam var gibi. Kilo verdiğim zamanlarda da göbeğim biraz küçülsede gitmiyor gibi hissediyorum(
Aynen öyleIste onu sporla sikilastirmamiz lazim.
Ama dogrudan gobek uzerinde nasil çalışılir bilmiyorum.
Mekik var herkesin bildigi ama ne kadar yapilmali nasil yapilmali araştırmak lazim.
Bir de mekik agir bir spor, öncesinde vucudu hazirlamak gerekir diye düşünüyorum. Pat diye girişip bir yerlerimizi incitebiliriz. Bir bilen olsa da anlatsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?