Doğum tarihi mevzusu

Yıllar önce amcamı kaybetmişiz depremde değil gemi batmış.
Hatta o zamanlar haber olmuş geminin adını hatırlamıyorum şimdi.
Tabi mezarı falan yok kimse bulunamamış.
Bi ara araştırmıştım. Acaba kurtuldu da başka bir yere mi çıktı, hafızasını mı kaybetti?
Çok düşündüm, çok çalıştım ama olmadı, beni aştı bu konu.
Yani enkazdan çıkmayan ablanı aramak hiç aklınıza gelmedi mi? Çok ilginç yani yaş sorunundan öte çok değişik şeyler var bu ailede..

Haklısın değiştir az bir yaş yok 5 yaş çok saçma iyide o zaman sen birinci sınıfa kaç yaşında gittin ben o kısma takıldım.

Noldu acaba bu konu
Senin yüzünden konuya bir dalmışım, 24. Sayfada eski bir konuda olduğumu farkedişim ve sonuna kadar okuyup senin "Ne oldu acaba bu konu?" demenle de konunun sonunda olmam. Acaba ne oldu ben de merak ettim. En acısı o deprem yıllarına gittim, o acılı insanların acısını yüreğimde hissettim. Rabbim yaşatmasın, hallerimiz nice olur. İstanbul'dayım, sanmam ki insanları bulsunlar, hiç yeşil alanımız kalmamış, toplanma yerlerimiz yok. Dipdibe binalar, off bu konu hep gündemimizde olan bir konu ama ötelediğimiz bir konu, DEPREM!..

Kesinlikle Ma çok merak uyandırıcı

ne yazık ki 99 depreminde ortalık oralarda çok karışmış duyduğumuz çok durum var çocuklarla ilgili, belki gerçekten kendi çocuklarını kaybettiler fakat seni buldular. o civarda kayıp çocuklarla ilgili konuşulan çok şey var. ortada kalan alınan bebekler ve çocuklardan olma ihtimalin olabilir.

yani senin adın ayşe ablanın adı fatmaysa
sana evde ayşe dışarda fatma mı diyorlar

Benim nüfus kaydım yok
Asilarini nasil yaptirmislar? 8 aylik olana kadar doktora da mi goturmemisler hic? Cok sacma bir durum. Ailen cok bencilce davranmis. Acilari da olsa senin hayatinda bu kadar buyuk bir probleme neden olmaya haklari yok. Yaptiklari ayni zamanda suc.

Bence konu sahibesini enkazda bulmuslar, kendi kaybettikleri evlat yerine bagirlarina basmislar. Baska da hicbir aciklama bulamiyorum. Aile bu konuyu kurcalama demis kisacasi.
Valla konuyu okudugumda mantığıma uymadı ama boyle de dusunmemıstım ta ki seni okuyana kadar
Eger dedıgın gibiyse ki neden olmasın, konu komsu ya durumu nasıl izah ettiler akrabalara falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…