Doğum tarihi mevzusu

bırakmışlar peşini ne kadar çok insan kayboldu..belki çıkartılıp hastaneye götürüldü.. insan evladı öldüysede ölüsünü görmeden nasıl inanır..böyle sorumsuzluk olamaz..

Tam sorumsuzluk ya, belki hayatini kaybetmedi :S hadi hayatini kaybetti diyelim yahu insan hic mi bir mezar tasi olsun bari diye istemez ya da merak etmez ne oldu diye. Diger kizlarinin da basini yakmislar resmen

5 yaş kocaman bir yaş.
Büyüdükçe fark edilmez belki ama küçük çocukken bu hiç bir yetkilinin de dikkatini çekmedi pes artık
İşte fark edildi tabiki ama ailem devreye girdi konuşuldu falan onlar halletti bi şekilde yetkililerle ve onların bilgisi dahilinde hep saklandı bu konu

O kısmı hiç bilmiyorum inanın araştırmadım da

Ablan kayıp yıllardır farkında mısınız?
Belki ölmedi...
Hafızasını kaybetti...
Bir aile ölüsunu bulamadığı yavrusunu nasıl aramaz ?
Deli divane olmaz?
Müge Anlı 'ya basvurmaz?
Bu nasıl is kuzum?
Bu işin altında başka bir şey olmasın ??

İşte fark edildi tabiki ama ailem devreye girdi konuşuldu falan onlar halletti bi şekilde yetkililerle ve onların bilgisi dahilinde hep saklandı bu konu
Kocaman bir suç işlenmiş işlenmeye devam ediliyor. Bu hususta yetkili bir merci bunu duymali. Gerekirse buradaki adminler yetkililerle irtibata girmeli...

Bilmiyorum gerçekten.. Altında başka bir şey olabilir neden olmasın yani ailem mi bana uydurdu bu hikayeleri sanmıyorum da neden peşine düşmediklerini falan hiç bilmiyorum enkazda cesedi bulunamadı dediler altında bi şey varsa da bunu asla bilemeyeceğim

Sen 5 yaş büyük olan yaşının değil kayıp olan ablanın bulunması için çaba sarf etmelisin...

Enkaz da cesedi bulunmadiysa yaşıyor olma ihtimali var peşine duş bence belki ablan bulunur.

Üni den mezun olunca daha çok genç olanlara öncelik veriliyor. Sen 26 yaşında olacaksın

Bunu nasıl yapacağım ki? Hem diyelim ki bulduk bu sefer ben ne olacağım? Tamamen hiçbir kaydı olmayan yaşamayan biri gibi olacağım sonuçta o kimliğin sahibi belli?

ablanı bulsan derdin bu mu olur yani?
ailecek bir tuhafsınız.. e sen yokmuş gibi olma diye bulmayın madem bulunma ihtimali varsa bile..

Bunu nasıl yapacağım ki? Hem diyelim ki bulduk bu sefer ben ne olacağım? Tamamen hiçbir kaydı olmayan yaşamayan biri gibi olacağım sonuçta o kimliğin sahibi belli?

E sana da 18 yıl gecikmeli kimlik cikartacaklar. Kimliksiz mi yasayacaksin bunun da bi bedeli var onu da ailen ödeyecek. Odesinlerde bi zahmet.

devlet mevlet bir şekilde atanırsın belki de..
hadi onu hallettin evlenirken ne yapacaksın?
sana 8 ay boyunca ne isim vermişler.. sonra ablanın ismiylemi hitap ettiler?
resmen hayatını çalmış ailen ..
Benim kulağıma üflenen isimle hitap ediyorlar evde. Ablamın ismini nüfusta kullanıyorum ve tabi arkadaşlarım da bana ablamın ismiyle hitap ediyor. Off konu cidden çok karmaşık yani neresinden bakarsak bi falso var. Evlenirken ne yapacağım bilmiyorum ve bunu evleneceğim kişiye de nasıl açıklarım hiçbir fikrim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…