- Konu Sahibi liliac wine
-
Bitane amcada kızını arıyordu yanlış degilsem oda bulamadı.Müge anliya biri katılmıştı ya Gölcük depreminde ailesini kaybetmişti daha doğrusu bulamamisti ama o kız ailesine kavusamadi bak hatırladım öyle bişey
Tabi dogruysa ailenin deprem mevzusu
O depremde kayıp çok insan var gercekten bulunamamış olabilir yada bulunup aileye ulaşılamamış olabilir ailede peşine düşmediyse arada kaynamıştır kızcagız.
Bitane amcada kızını arıyordu yanlış degilsem oda bulamadı.
Babasıydı ya kız buyuktu resımleri vardı bılemıyorum.O amca babası değildir bence belki de ablasiydi o katilan
Olayın dindarlikla ilgisi yok.Bu ulke insani kadar ilginc bir insan grubu daha gormedim yeminle; yeni dogan kizlarinin kulagina ismini okuyacak kadar dindarlar, ama olen kizlarinin ardina dusmeye, bir mezar tasi icin mucadele etmeye gelince o dindarliktan eser yok:S Her gun bir yasima daha giriyorum vallahi.
Ne yazık ki benim de kanayan yaram... Hatırlamasam da ailem ve ben yaşadık o faciayıBu konu içimi burktu aklıma deprem gelince..
Ay bence biri aileni durdursun hangi devirde yaşıyorsunuz kızım siz nufüsa basvurup kımlık cıkarmak bu kadar zor degıl ya.Bana nüfus cüzdanı çıkarılması gerekirdi ben de bunun farkındayım ne yazık ki ailem diğer kardeşlerimde de aynısını yaptı. 2000 yılında doğan kardeşimin nüfus cüzdanı 2004 yılında doğan kardeşiminkisiyle birlikte 2005 yılında çıkartıldı
Bana nüfus cüzdanı çıkarılması gerekirdi ben de bunun farkındayım ne yazık ki ailem diğer kardeşlerimde de aynısını yaptı. 2000 yılında doğan kardeşimin nüfus cüzdanı 2004 yılında doğan kardeşiminkisiyle birlikte 2005 yılında çıkartıldı
Bilmiyorum inanın ki ben de anlattığım kadarıyla biliyorum. Hatta benden bi küçük olan kardeşim ara sıra niye beni o kadar geç yazdırdınız neden nüfus cüzdanım yoktu diye sorguladı ama verilen cevap şu, öyle oldu o zamanlar işte, bu kadar..Ya o nasıl oluyor ?
Aynı yıllarda bende doğum yaptım ama bir gün geç yazdiramadim...
Ya bu işin sırrı ne?
Doğru diyorsun kötü niyetle yazmadım ama bu ülke insanı ilginç cidden ya, ya cezası yok mü okula başlamayan çocuk ıcın kesilen?Olayın dindarlikla ilgisi yok.
Kayıp kızı aramaları bir insanlık vazifesi...
( kız kulağima adımı okumuslar demiş, ismin ne peki diye sordular çünkü. Olay dini yoruma kaymasın çünkü dini yorum yasak. )
Bir şekilde insanlar bu yorumuna tartışma baslatmadan önünü keselim )
Senin belki de iyi niyetle yazdığın yorumunun yanlış anlasilabilecegini unutmayalım
Hayır öyle değil nüfusta yaşı doğru onların ama nüfus cüzdanı o zaman çıkarıldı17 yasındakı cocuk 12 yasında görünüyor bana bişeyler oluyor
Bana nüfus cüzdanı çıkarılması gerekirdi ben de bunun farkındayım ne yazık ki ailem diğer kardeşlerimde de aynısını yaptı. 2000 yılında doğan kardeşimin nüfus cüzdanı 2004 yılında doğan kardeşiminkisiyle birlikte 2005 yılında çıkartıldı
Ne gerek var kafasındalar aynen. Rahmetli ablam ve en küçük kardeşim hariç hepimiz evde doğdukniye bu kadar sorumsuz senin ailen yahu..
aman ne gerek var kafasındalar mı?
diğer 2 kardeşinide evde mi doğurdu ?
nasıl oluyor o kimlik çıkartmama hiç aşılarını yaptırmadılar mı bebeklerin? hiç hastalanıp hastaneye sağlık ocağına gitmedimi bunlar
Ay öyle deseneHayır öyle değil nüfusta yaşı doğru onların ama nüfus cüzdanı o zaman çıkarıldı
Ne gerek var kafasındalar aynen. Rahmetli ablam ve en küçük kardeşim hariç hepimiz evde doğduk
Aramızda iki yaş var sadece ben o kadarını hatırlayabilecek yaşta değildim aileme de sormadım hiç aklıma da gelmedi açıkçası aşı olmadı mı diye ve olmamış olabilirAy öyle desene
Ama çocuk 5 sene kimliksiz hiç hastaneye gitmedimi aşı olmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?