dogum ve esımın ailesi

teşekkür ederim.
evet dün doguma daha var tatsızlık olmasın diye sustum ama bugun yazılanlar baya akıl verdi lohusalık hakkında bol bol konusacagım esıme ve onumuzdekı ay annesıne gittigimizde annemın kalacagını söyleyecegım. onlar gelse karı koca gelir annesi tek gelmez yapısıklar baya + onlar bana bakmaz onlar bebek icin gelir. ama ben bebegime bakmak istiyorum annem ise bana baksın, yemegimi yapsın istiyorum. o yuzden en saglıklısı ben iyileşene dek annemın kalması. bunu da söyleyecegim.

Bence de kırıcı olmadan her şeyi direkt söylemeniz daha iyi olur. Herkes en birinci kendi annesine nazlanabilir, rahat eder. Kayınvalideniz anlayış gösterir inşallah.

ay benim de doğumum eylülde olacak inşallah allah kısmet ederse, bizimki nasıl olacak hiç bilmiyorum hiç konusu da geçmedi ama ben de istemiyorum kaynanamla kayınbabamın gelip o lohusa halimle bizim evde kalmalarını ama bunu nasıl dile getirebilirim bilmiyorum bi
kere ben rahat edemem ki, annem de yok benim vefat etti. gelip yardım edebilecek potansiyel bi kişi de yok ki yani ben de bu dertten muzdaribim maalesef

Sak diye kirilsada esine söyliceksin. Oda anasina babasina dicek. Kirilmasin diye ugrastigin hic bir insan senin kirilip kirilmamani umursamiyor....

Allah bir avazda kurtulmayı nasıp etsin güzel yavrunuza kavusun inşallah.
söylenen tecrubelere göre kv ve kp istenmiyor hatta ekşi de biri birini tutun aileden olmasın demis inşallah gerçekten yardımcı olcak biri gelir yanınıza.

çok teşekkür ederim allah razı olsun, inşallahh

Bence durumu guzellestirip kaos olmasin diye şunu ekleyin ya dikisim varken annem bakacak ama 1 ay yetmeyecek sonrasinda sizde gelirmisiniz duzelmezsem diyin

Bence durumu guzellestirip kaos olmasin diye şunu ekleyin ya dikisim varken annem bakacak ama 1 ay yetmeyecek sonrasinda sizde gelirmisiniz duzelmezsem diyin
evet evet eşime aksam öyle dedım annesıne de oyle diyecegim. inşallah gönlümüzce olur en güzel zamanlarımız stresle geçiyor

evet evet eşime aksam öyle dedım annesıne de oyle diyecegim. inşallah gönlümüzce olur en güzel zamanlarımız stresle geçiyor
Yok ya hic stres yapmayin hepimiz ayni yoldan geciyoruz emin olun hic gelmek istemeseler daha cok uzulursunuz en azindan gelebilecek aileleriniz var cok sukur

Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kayınpederinizin gelmesine engel olun. Ben ağustosta doğum yaptım. Kayınvalide kayınpeder kayın görümce hepsi geldiler. 1 haftanın sonunda olaylar kopma noktasına geldi. Boşanmanın eşiğinden döndük ki hala eşimle aramız iyi değil.

Allah size sabır versin dilerim hemen toparlarsınız. ne ayıp ne saçma ya. insanlar en güzel zamanları stresle geçiyor. emzirenin yanında erkek mi olur delirmemek elde mi iyi koruyoruz ruh halimizi.

Yok ya hic stres yapmayin hepimiz ayni yoldan geciyoruz emin olun hic gelmek istemeseler daha cok uzulursunuz en azindan gelebilecek aileleriniz var cok sukur
tabi öyle cok sukur ama gelip zehir eden de var gelmese daha iyi de deniyor en azından ruh saglıgımız daha iyi oluyor. o yuzden hiç uzulmeyelim

Daha Ocak ayına çok var bunu mu dert ettiniz hele bir sağlıkla doğsun yahu söylersiniz sadece anneler kalsın diye
ediyorum çünkü evet bebek doğmadan bana sorulmadan planlar programlar yapılıyor, yok 40 benım evimde okunacak, yok biz 1 ay kalırız. doğal olarak ben kendi ruh sagligima göre plan yapiyorum ama baska seyler duyunca stres oluyorum.

Eşinle halledersiniz her şeyi hiç merak etme. Ev işiymiş yemekmiş dert etme. Yardımcı çağırırsın, yemeği dışarıdan söylersin öyle idare edersiniz bir süre

Sen sustugun için bunlar oluyor. Susma sebebin ne?
kımseyı kırmak istemiyorum. esım tek cocuk. benı hıc incitmiyor ama bazen dusunemiyor böyle seyleri ailesini de kırmak istemez. ben de keza.
bugun uygun dille bazı seylerın özel oldugunu söyledim. ruh sagligim icinde diğer ay annesine söyleyeceğim laf arasında.

Ya 1 ay bakılacak bir şey yok en fazla 1 hafta o da siz nazlıysanız ..yeni doğan bebek gündüz uyur zaten

Lohusa olan sizsiniz. Onların sizi kirmamasi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…