- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 23
- 31
- Konu Sahibi kitapkurdu93
-
teşekkür ederim.Üzmemek için bi şey diyememek ne oluyor? Eşiniz sizin fikrinizi sormamış, ailesi ile konuşmuş ve size emrivaki yapmış. Hadi kayınvalideniz neyse, o kadın, size faydası dokunur eğer iyi bir ilişkiniz varsa ama kayınpederinizin 1 ay boyunca sizde kalmasının ne gereği var. 3 saatlik yol uzun değil. Torununu sevsin gitsin. Ayrıca yerinizde olsam 2 hafta kendi annemi, 2 haftada kayınvalidemi çağırırdım sırasıyla. Hem anneniz kayınpederinizin yanında nasıl rahat etsin? Bence kararlı ve tatlı dille bunu eşinize söyleyin.
Bence de kırıcı olmadan her şeyi direkt söylemeniz daha iyi olur. Herkes en birinci kendi annesine nazlanabilir, rahat eder. Kayınvalideniz anlayış gösterir inşallah.teşekkür ederim.
evet dün doguma daha var tatsızlık olmasın diye sustum ama bugun yazılanlar baya akıl verdi lohusalık hakkında bol bol konusacagım esıme ve onumuzdekı ay annesıne gittigimizde annemın kalacagını söyleyecegım. onlar gelse karı koca gelir annesi tek gelmez yapısıklar baya + onlar bana bakmaz onlar bebek icin gelir. ama ben bebegime bakmak istiyorum annem ise bana baksın, yemegimi yapsın istiyorum. o yuzden en saglıklısı ben iyileşene dek annemın kalması. bunu da söyleyecegim.
ay benim de doğumum eylülde olacak inşallah allah kısmet ederse, bizimki nasıl olacak hiç bilmiyorum hiç konusu da geçmedi ama ben de istemiyorum kaynanamla kayınbabamın gelip o lohusa halimle bizim evde kalmalarını ama bunu nasıl dile getirebilirim bilmiyorum biteşekkür ederim.
evet dün doguma daha var tatsızlık olmasın diye sustum ama bugun yazılanlar baya akıl verdi lohusalık hakkında bol bol konusacagım esıme ve onumuzdekı ay annesıne gittigimizde annemın kalacagını söyleyecegım. onlar gelse karı koca gelir annesi tek gelmez yapısıklar baya + onlar bana bakmaz onlar bebek icin gelir. ama ben bebegime bakmak istiyorum annem ise bana baksın, yemegimi yapsın istiyorum. o yuzden en saglıklısı ben iyileşene dek annemın kalması. bunu da söyleyecegim.
Merhaba, vaktınızı almamak ıcın cok kısa keseceğim.
ben hamileyim ocak ayında inşallah dogumum var ve annem benımle kalacak. erkek kardesımle babam gelmeyecek bile dusunun tek annem.
eşimin ailesi şehir dısında yasıyor 3 saatlık mesafe. dun aksam eşim dogumda annem ve babam büyük ihtimal 1 ay kalır bizde dedi.
üzülmesın diye bir şey diyemedim ama lohusa halimle nasıl aynı evde olabılırım? esım işe gidince ben babası ve annesiyle napacagım?
esım lohusalıgı bılmıyor dikişlerim, emzırme, benım pijamayla dolasacagımı sanırım anlamıyor.
onumuzdekı ay onlara gideceğiz.
ben yine annesıne 15 gün kadar bana annemın bakacagını söyleyeceğim. kırmadan nasıl diyebilirim?
okudugunuz ıcın teşekkür ederim.
Allah bir avazda kurtulmayı nasıp etsin güzel yavrunuza kavusun inşallah.ay benim de doğumum eylülde olacak inşallah allah kısmet ederse, bizimki nasıl olacak hiç bilmiyorum hiç konusu da geçmedi ama ben de istemiyorum kaynanamla kayınbabamın gelip o lohusa halimle bizim evde kalmalarını ama bunu nasıl dile getirebilirim bilmiyorum bi
kere ben rahat edemem ki, annem de yok benim vefat etti. gelip yardım edebilecek potansiyel bi kişi de yok ki yani ben de bu dertten muzdaribim maalesef
haklısınız geldiginde biraz cıtlattim, eylulde de annesine diyecegim annem kalacak benımle 1 ay diye.Sak diye kirilsada esine söyliceksin. Oda anasina babasina dicek. Kirilmasin diye ugrastigin hic bir insan senin kirilip kirilmamani umursamiyor....
çok teşekkür ederim allah razı olsun, inşallahhAllah bir avazda kurtulmayı nasıp etsin güzel yavrunuza kavusun inşallah.
söylenen tecrubelere göre kv ve kp istenmiyor hatta ekşi de biri birini tutun aileden olmasın demisinşallah gerçekten yardımcı olcak biri gelir yanınıza.
Bence durumu guzellestirip kaos olmasin diye şunu ekleyin ya dikisim varken annem bakacak ama 1 ay yetmeyecek sonrasinda sizde gelirmisiniz duzelmezsem diyinevet şey diyeceğim bebegime ben bakacagım annemde bana bakacak evimi temizleyıp yemek yapacak. onlar bebek ıcın geliyor annem benım ıcın geliyor.
o yuzden açık açık annesıne diyeceğim onumuzdekı ay bana annem bakacak diye yoksa kaos
evet evet eşime aksam öyle dedım annesıne de oyle diyecegim. inşallah gönlümüzce olur en güzel zamanlarımız stresle geçiyorBence durumu guzellestirip kaos olmasin diye şunu ekleyin ya dikisim varken annem bakacak ama 1 ay yetmeyecek sonrasinda sizde gelirmisiniz duzelmezsem diyin
Yok ya hic stres yapmayin hepimiz ayni yoldan geciyoruz emin olun hic gelmek istemeseler daha cok uzulursunuz en azindan gelebilecek aileleriniz var cok sukurevet evet eşime aksam öyle dedım annesıne de oyle diyecegim. inşallah gönlümüzce olur en güzel zamanlarımız stresle geçiyor
Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kayınpederinizin gelmesine engel olun. Ben ağustosta doğum yaptım. Kayınvalide kayınpeder kayın görümce hepsi geldiler. 1 haftanın sonunda olaylar kopma noktasına geldi. Boşanmanın eşiğinden döndük ki hala eşimle aramız iyi değil.Merhaba, vaktınızı almamak ıcın cok kısa keseceğim.
ben hamileyim ocak ayında inşallah dogumum var ve annem benımle kalacak. erkek kardesımle babam gelmeyecek bile dusunun tek annem.
eşimin ailesi şehir dısında yasıyor 3 saatlık mesafe. dun aksam eşim dogumda annem ve babam büyük ihtimal 1 ay kalır bizde dedi.
üzülmesın diye bir şey diyemedim ama lohusa halimle nasıl aynı evde olabılırım? esım işe gidince ben babası ve annesiyle napacagım?
esım lohusalıgı bılmıyor dikişlerim, emzırme, benım pijamayla dolasacagımı sanırım anlamıyor.
onumuzdekı ay onlara gideceğiz.
ben yine annesıne 15 gün kadar bana annemın bakacagını söyleyeceğim. kırmadan nasıl diyebilirim?
okudugunuz ıcın teşekkür ederim.
Allah size sabır versin dilerim hemen toparlarsınız. ne ayıp ne saçma ya. insanlar en güzel zamanları stresle geçiyor. emzirenin yanında erkek mi olur delirmemek elde mi iyi koruyoruz ruh halimizi.Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kayınpederinizin gelmesine engel olun. Ben ağustosta doğum yaptım. Kayınvalide kayınpeder kayın görümce hepsi geldiler. 1 haftanın sonunda olaylar kopma noktasına geldi. Boşanmanın eşiğinden döndük ki hala eşimle aramız iyi değil.
tabi öyle cok sukur ama gelip zehir eden de var gelmese daha iyi de deniyor en azından ruh saglıgımız daha iyi oluyor. o yuzden hiç uzulmeyelimYok ya hic stres yapmayin hepimiz ayni yoldan geciyoruz emin olun hic gelmek istemeseler daha cok uzulursunuz en azindan gelebilecek aileleriniz var cok sukur
ediyorum çünkü evet bebek doğmadan bana sorulmadan planlar programlar yapılıyor, yok 40 benım evimde okunacak, yok biz 1 ay kalırız. doğal olarak ben kendi ruh sagligima göre plan yapiyorum ama baska seyler duyunca stres oluyorum.Daha Ocak ayına çok var bunu mu dert ettiniz hele bir sağlıkla doğsun yahu söylersiniz sadece anneler kalsın diye
Eşinle halledersiniz her şeyi hiç merak etme. Ev işiymiş yemekmiş dert etme. Yardımcı çağırırsın, yemeği dışarıdan söylersin öyle idare edersiniz bir süreay benim de doğumum eylülde olacak inşallah allah kısmet ederse, bizimki nasıl olacak hiç bilmiyorum hiç konusu da geçmedi ama ben de istemiyorum kaynanamla kayınbabamın gelip o lohusa halimle bizim evde kalmalarını ama bunu nasıl dile getirebilirim bilmiyorum bi
kere ben rahat edemem ki, annem de yok benim vefat etti. gelip yardım edebilecek potansiyel bi kişi de yok ki yani ben de bu dertten muzdaribim maalesef
Sen sustugun için bunlar oluyor. Susma sebebin ne?40 bebegin kendi evinde okunur ya da uygun dille söylenir eger söylenmezse bebegin evinde okunur. susuyorum ama patlamama az kaldı
kımseyı kırmak istemiyorum. esım tek cocuk. benı hıc incitmiyor ama bazen dusunemiyor böyle seyleri ailesini de kırmak istemez. ben de keza.Sen sustugun için bunlar oluyor. Susma sebebin ne?
Lohusa olan sizsiniz. Onların sizi kirmamasi gerekir.kımseyı kırmak istemiyorum. esım tek cocuk. benı hıc incitmiyor ama bazen dusunemiyor böyle seyleri ailesini de kırmak istemez. ben de keza.
bugun uygun dille bazı seylerın özel oldugunu söyledim. ruh sagligim icinde diğer ay annesine söyleyeceğim laf arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?