Doğum yaklaştıkça korkum artıyor

3erkekannesielif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
8
12
3
38
Merhaba hanımlar yeni üye oldum 3 tane oğlum var ve kızım olmasını istediğim için tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve nisan ayında doğum yapıcam bir kız bir erkek çocuğumuz olacak 5 çocukla nasıl idare edicem yaparken aklıma gelmedi doğum yaklaştıkça korkuyorum nasıl yapıcam

Allah kucağına almayı nasip etsin ama artık çok geç.Bunu baştan düşünmeniz gerekirdi.Kız olunca ne olacaktı bilmiyorum, hayırlısını istemek varken, cinsiyet tercih etmek bana komik geliyor açıkcası.Birbirlerini büyütürler artık.

1Madem 3 tane var hamile kalabiliyorsunuz.Neden tüp bebek
2Tüp bebekle cinsiyetine karar veremiyorsunuz ki.Kıbrısta yaptıdıysanız ne ala
3Korkunun ecele faydası yok,biraz zorlanacaksınız ama mecbur çekeceksiniz

Maşallah. Allah sabrini verir inşallah. Siz üzülmeyin. Zaman su gibi akıyor. Oğullarınız biraz büyükse kendilerini idare edebiliyorlarsa sorun olmaz. Çocuk zenginliktir bakacak gücünüz varsa 5 tane çocuk çok değil. Allah size sağlık sıhhat versin. Büyüdükten sonra etrafınızda 5 tane genç dolaşacak kızınız kahvenizi yapacak sofraniz kalabalık olacak:) bunları düşünün. Allah hayırlı evlat nasip etsin. Hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…