- Konu Sahibi 3erkekannesielif
-
Bence en büyük yardımcıları 10, 8, 7 yaşındaki çocukları olacak.Onları bayağı zorlu bir süreç bekliyorUmarım maddi durumunuz uygundur da bir yardımcı tutabilirsiniz.
Yardımcı tutucak şartlar mevcut mu peki?
Katılmıyorum. Çocuktan yardımcı olmaz, üstelik bu onların görevi de değil.Bence en büyük yardımcıları 10, 8, 7 yaşındaki çocukları olacak.Onları bayağı zorlu bir süreç bekliyor
Tabii bende katılmıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla olan büyük çocuklara oluyor.Yardımcı tutacağını sanmıyorum.Öyle bir düşüncesi olsa ,bu kadar korkmazdı.Katılmıyorum. Çocuktan yardımcı olmaz, üstelik bu onların görevi de değil.
İkiz bebekler tek başına bile anneyi zorlar. Oğullar okul çağında, bir yardımcı şart.
O yaşta ki erkek çocuklar ne yemek yazabilir, ne bulaşık, ne temizlik, ne de iki bebeğe Anne tek başına yetişebilşr, imkansızBence en büyük yardımcıları 10, 8, 7 yaşındaki çocukları olacak.Onları bayağı zorlu bir süreç bekliyor
O zaman fena. Dediğiniz gibi çocuklar kaynayacak arada.Tabii bende katılmıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla olan büyük çocuklara oluyor.Yardımcı tutacağını sanmıyorum.Öyle bir düşüncesi olsa ,bu kadar korkmazdı.
Bncede imkansız ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum.Çok görüyorum.O yaşta ki erkek çocuklar ne yemek yazabilir, ne bulaşık, ne temizlik, ne de iki bebeğe Anne tek başına yetişebilşr, imkansız
Hamileliğin hayırlı olsun ama ben mi unuttum bu işleri hamileliğinin 1.haftasında olduğun yazıyor..Ben de korktum valla ne yalan soyleyeyim.
Kv, elti, gorumce, anne, kardes kimler gelebilir yardima?
Bende kesinlikle katılıyorum benim oğlum 1 yaşında ben bile yapıyorum teyzem kızıyla geliyo mesela kızıda daha 8 9 yaşında beril keremin bezini getir oyuncağıyla oynat yok şu odanın kapısını kapatırmısın bebek ağlıyomyu bi baksana falan ki aynı evde olsak bende isterim abilerinden yaniBncede imkansız ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum.Çok görüyorum.
Oğlum sofrayı topla
Oğlum çocuğun bezini getir
biberonunu ,mamasını içir
ayağında salla
markete git
Hatta acıktım deyincede kendine ekmek arası yap ye
Çok görüyorum.Olan büyük çocuklara oluyor
Hamileliğin hayırlı olsun ama ben mi unuttum bu işleri hamileliğinin 1.haftasında olduğun yazıyor..
Ama 4haftalıkken belli olmuyor muydu hamilelik..unuttum mu ne..
Az önce cutemom da da aynısından gördüm..oda 1haftalık..Totem yapiyorum
Henuz hamile degilim, ama oldugumu 3 hafta sonra ogrenicem
Az önce cutemom da da aynısından gördüm..oda 1haftalık..
Dedim ben yanlış biliyorum herhalde..ona soramadım bı daha:)
İyi hadi inşallah tutar❤
Ben de kalabalık aileyi çok severim :) en güzelini yapmışsınız. Canı veren rabbim sabrını da rızkını da verir. Diğerleri de çok küçük değillermiş. Annelerine ve kardeşlerine yardım ederler :) hep birlikte büyür gidersiniz. Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin:)en büyük yardımcılarınız abileri olur :) başlarda azıcık zorlanırsınız. Her yeni şey zaten zamanla düzene girer sizde düzen oluşturursanız halledersiniz . Sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi inşallah :)
ayrıca arkadaşlar olumsuz olumsuz yazıp duruyorsunuz hamile bayana başta düşünseydin gibilerinden hakikaten tuhafsınız.Olan olmuş çözüm sunmak lazım keşkelerin faydası yok hem bence ne güzel birsürü kardeş büyüdüklerinde
kocaman kocaman olduklarında insna nasıl gururlanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?