Doğum yaklaştıkça korkum artıyor

Oğlanlar da çok büyük değil onların da farklı istekleri olur kendileri halledecek yaşta da değiller

Tam Zamanlı yardımcı ayarlayın şimdiden

Yemek çamaşır bulaşık için bir kişi

Temizlik için bir kişi

Îki bebeğe bakmak için de bir kişi artı siz

Ancak yeter bence

Kolaylıklar dilerîm

Bîr de lütfen kızınızı çok kayırıp şımartmayın zor oldu deyip normalin dışında davranmayın

Bence en büyük yardımcıları 10, 8, 7 yaşındaki çocukları olacak.Onları bayağı zorlu bir süreç bekliyor
Katılmıyorum. Çocuktan yardımcı olmaz, üstelik bu onların görevi de değil.
İkiz bebekler tek başına bile anneyi zorlar. Oğullar okul çağında, bir yardımcı şart.

Katılmıyorum. Çocuktan yardımcı olmaz, üstelik bu onların görevi de değil.
İkiz bebekler tek başına bile anneyi zorlar. Oğullar okul çağında, bir yardımcı şart.
Tabii bende katılmıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla olan büyük çocuklara oluyor.Yardımcı tutacağını sanmıyorum.Öyle bir düşüncesi olsa ,bu kadar korkmazdı.

Tabii bende katılmıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla olan büyük çocuklara oluyor.Yardımcı tutacağını sanmıyorum.Öyle bir düşüncesi olsa ,bu kadar korkmazdı.
O zaman fena. Dediğiniz gibi çocuklar kaynayacak arada.
Durum tespitinizi düşünceniz olarak algıladım okuyunca. Kusura bakmayın lütfen, benim hatam.

Sırf kız evlat sahibi olabilmek için tüp bebeğe başvurduğunuza göre maddi durumunuz yerindedir diye düşünüyorum. Büyükler için bir yardımcı şart.

Dört taneye bakmayı göze alan 5 e de bakar..

Bu devirde ıyı cesaret vallahi..

Sorun bakım değil,doğum ise ınanki kendine yanlış sorun edinmişsin.

O yaşta ki erkek çocuklar ne yemek yazabilir, ne bulaşık, ne temizlik, ne de iki bebeğe Anne tek başına yetişebilşr, imkansız
Bncede imkansız ama gözlemlerime dayanarak söylüyorum.Çok görüyorum.
Oğlum sofrayı topla
Oğlum çocuğun bezini getir
biberonunu ,mamasını içir
ayağında salla
markete git
Hatta acıktım deyincede kendine ekmek arası yap ye
Çok görüyorum.Olan büyük çocuklara oluyor

Ben de korktum valla ne yalan soyleyeyim.

Kv, elti, gorumce, anne, kardes kimler gelebilir yardima?
Hamileliğin hayırlı olsun ama ben mi unuttum bu işleri hamileliğinin 1.haftasında olduğun yazıyor..

Ama 4haftalıkken belli olmuyor muydu hamilelik..unuttum mu ne..

Cesaretinize hayran kaldım. 4 ile 5 in sizin için farkı yoktur herhalde. Ayrıca kız olunca kuş mu konduracaklar.

Artık ha 4 ha 5 diyeceksiniz.

Allah yardımcınız olsun.

3 çocuktan sonra tüp bebek yaptırdığınıza göre durumunuz iyi muhtemelen, mutlaka yardımcı ayarlayın, anne-kayınvalide gelseler bile bir yere kadar.

Evin her işi olsun ki çocuklarınızdan kesmeyin ilgiyi.

Bende kesinlikle katılıyorum benim oğlum 1 yaşında ben bile yapıyorum teyzem kızıyla geliyo mesela kızıda daha 8 9 yaşında beril keremin bezini getir oyuncağıyla oynat yok şu odanın kapısını kapatırmısın bebek ağlıyomyu bi baksana falan ki aynı evde olsak bende isterim abilerinden yani

Pgt mi yaptırdınız genetik test o şekildemi hamile kaldınız nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim?

Hamileliğin hayırlı olsun ama ben mi unuttum bu işleri hamileliğinin 1.haftasında olduğun yazıyor..

Ama 4haftalıkken belli olmuyor muydu hamilelik..unuttum mu ne..

Totem yapiyorum
Henuz hamile degilim, ama oldugumu 3 hafta sonra ogrenicem

en büyük yardımcılarınız abileri olur :) başlarda azıcık zorlanırsınız. Her yeni şey zaten zamanla düzene girer sizde düzen oluşturursanız halledersiniz . Sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi inşallah :)
ayrıca arkadaşlar olumsuz olumsuz yazıp duruyorsunuz hamile bayana başta düşünseydin gibilerinden hakikaten tuhafsınız.Olan olmuş çözüm sunmak lazım keşkelerin faydası yok hem bence ne güzel birsürü kardeş büyüdüklerinde
kocaman kocaman olduklarında insna nasıl gururlanır :)

Ben de kalabalık aileyi çok severim :) en güzelini yapmışsınız. Canı veren rabbim sabrını da rızkını da verir. Diğerleri de çok küçük değillermiş. Annelerine ve kardeşlerine yardım ederler :) hep birlikte büyür gidersiniz. Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…