Teşekkür ederim kızlar,yazılarınız için..
çok uykum var,mert erken kalkıyor artık, o uyuyuncada ben yatmıyorum işlerim oluyor,hiç halim yok ,haftaya büyük bir ihtimalle tatile gidiyoruz ,eşimin amcasının oğlu ve hanımıyla,onlarında bebekleri var..ben bu sene tatil falan istemiyorum,hem domuz gribi,hem romatizmalarım,hem mert küçük dediysemde,çok ısrar ettiler napıyım,eşim tatile ihtiyacım var benimde dedi,benim daha çok var aslında ama,hiç gözüm kesmiyor..çok temiz bi ev var didimde denizide sakin ve temiz oraya gideceğiz bakalım.sen kafanı takma hepimiz birlik olur yemek işinide hallederiz mertlede ilgileniriz dediler,e iyi bakalım..giyecek kıyafetim yok,bütün şortlarım,badilerim,elbiselerim,eteklerim hepsi küçük geliyor,alışverişe çıkmayı sevmiyorum çünkü beğenemiyorum,gezerken denk gelecek alıcam, :)komşumla zaten sürekli gezme halindeyiz beni öyle gören bu kız sağlam der,dün saatlerce dışardaydık ama yorgunluğunu ayaklarımdan saçlarıma kadar hissediyorum..mert uyudu sanırım,beşikteydi..bende hemen yatayım,sersem olucam uyuynca ama böylede dayanamıyorum..
nurayyy takma kafana artık bişeyleri yaa,daha çok sağlık sorunların olur Allah korusun..çalışıyorsun bide,kafan dinç gitmelisin işe..ben artık eskisi kadar takmıyorum neler oluyor hayatta,görüyorsun haberleri..sesini yükselttiğine değmez.bende eşimi takardım takacak olsam,o olaydan sonra pek iyiydi artık bittii cicim günleri,en ufak şeyde dır dır dır..benden çok uzatıyo..durucuğada çok geçmiş olsun..
dayanamıyorum ben yatayım..byee