• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kısslar

canım sıkılıyor şuanda sinirliyim kaç gündür okuyorum yazamıyorum
şu patronu gider ayak bozacam ama insanı aptal yerine koyması yok mu onun yüzünden kendime olan güvenimi kaybedicem off şu haziran bitse hayırlısıyla

ezdirme kendini bacım madem çıkacan lafını koyda çıkk içinde kalacağına karşındakinin içinde kalsınnnnnnnnnvereliniortak

Teşekkür ederim kızlar,yazılarınız için..
çok uykum var,mert erken kalkıyor artık, o uyuyuncada ben yatmıyorum işlerim oluyor,hiç halim yok ,haftaya büyük bir ihtimalle tatile gidiyoruz ,eşimin amcasının oğlu ve hanımıyla,onlarında bebekleri var..ben bu sene tatil falan istemiyorum,hem domuz gribi,hem romatizmalarım,hem mert küçük dediysemde,çok ısrar ettiler napıyım,eşim tatile ihtiyacım var benimde dedi,benim daha çok var aslında ama,hiç gözüm kesmiyor..çok temiz bi ev var didimde denizide sakin ve temiz oraya gideceğiz bakalım.sen kafanı takma hepimiz birlik olur yemek işinide hallederiz mertlede ilgileniriz dediler,e iyi bakalım..giyecek kıyafetim yok,bütün şortlarım,badilerim,elbiselerim,eteklerim hepsi küçük geliyor,alışverişe çıkmayı sevmiyorum çünkü beğenemiyorum,gezerken denk gelecek alıcam, :)komşumla zaten sürekli gezme halindeyiz beni öyle gören bu kız sağlam der,dün saatlerce dışardaydık ama yorgunluğunu ayaklarımdan saçlarıma kadar hissediyorum..mert uyudu sanırım,beşikteydi..bende hemen yatayım,sersem olucam uyuynca ama böylede dayanamıyorum..
nurayyy takma kafana artık bişeyleri yaa,daha çok sağlık sorunların olur Allah korusun..çalışıyorsun bide,kafan dinç gitmelisin işe..ben artık eskisi kadar takmıyorum neler oluyor hayatta,görüyorsun haberleri..sesini yükselttiğine değmez.bende eşimi takardım takacak olsam,o olaydan sonra pek iyiydi artık bittii cicim günleri,en ufak şeyde dır dır dır..benden çok uzatıyo..durucuğada çok geçmiş olsun..
dayanamıyorum ben yatayım..byee

git tatile git mekan değişikliği bile iyi geliyor canım e tatile gidincede eş dost bakıma yardımcı olur mert için

ayyy nuray aynı muhabettlerrr bizde eşimle ters düştüğümüzde yani mesela ben annen şunu yedirmesin yağda balık yapıp vermesin dediğimdeee bana onlar tost makinasında ızgra yapıyolar dedi bende ne alak daha dün akşam egeyi almaya gittiğimde annennn egeye yağda kızarmış balık yediriyodu dedim o da bana annen daha ii bakar çağır anneni istersen dedi. bu adamlar hepppppppppppp aynıııııııııııııııııı idare eder sözler laflar edicezz artıkkkk alttan alıcaz arada sen canını sıkma bir tek senin başında değil bu tür olaylar.:teselli:

Haklısın ayten ama benimki farklı bi durum. annesine söylememsini söylemiş ya.Kadın bi daha ürkecek düşse falan söylemeyecek diye korkuyom ya.
Ne alakaki söyleme demiş benim adam da bi acaip ya. Söyletmedi de ne oldu . Sabaha kadar ben bekledin çocuğu iyi mi oldu....

fazla vaktim yok komşum gelecek akşam yürüyüşüne gidicez bahçeye hemen soriim sorularımı olmasmııı =))

1- kızlar balık verenlere soruyom ne balığı veriyonuzzz
2- gece mama veriyormusunuz en son kaçta veriyorsunuz ne veriyorsunuz ceylin yatana kadar ne verirsem onu yiyor 10 gündür hemen hemen uykuda artık biberonu almıyor

selam arkadaşlar bende ne girebildim bu ara ne yazabildim son hafta ya okulların acyip yoğun geçiyor...umarım herkes iyidir..Duru nun ateşi olduğunu okudum geçmiş olsun Nuraycığım
KAyınvalidesi olanların ve bebeklerini bırakanlara da Allah ayrı kolaylık versin..
Balık sorusuna cevap vereyim ben hamsi,mezgit ve somon verdim ama tadımlık ızgara hepside..Mevsimi takip etmek lazım galiba mevsime uygun ve dip balığı olmayan balıklar canımcım..
Mama yatmadan yarım saat veya bir saat önce veriyorum ....Gece de anne sütü alıyor

Güneş koruyucuları konuşulmuş arkadaşlar dermatolog bir arkadaşım o tür kremlerin yararından çok zararı olacağını söyledi ve tavsiye etmiyorum dedi...[/COLOR]

sen yiyemiyosun diye dil çıkartıp durma valla betülcüm doğru diyosun yemek gibisi yokkkk gel bi brunc yapalım biz senleee:roflol:
oohhh hadı gel canım... brunch yapmısken aksdam yemegnıde cıkarırız aradan.. kaydirigubbakcemile5
kıs vallaa az evvel çikolata yedim şimdide cola ve cipissssss yiyorummmalkisalkisalkis

o zaman bu da sana... naniknaniknaniknanik

ayten arızayamı bağladın arkidiş:)) ..

betülcüm neolcek benım bu hayalperestliim bilemıyom valla:)..aahhahh...hayalımde bir ev adada denıze nazır evımde 3 hızmetçi hepsi ikrama hazır:))..

olmazdımı deryacımm:))alemcilik yakışmass artık zatenn...ama neysiz meysizde yaşanmazz :)

küçükderyaa hakketen iştahla bahsedıyosun vallaayaaa:)

3 tanede estetık ve guzellık uzmanı.. ellerınde sırınga sen yedıkce onlar cekecek sen yedıkce onlar cekecek yagları... :roflol:

Güneş koruyucuları konuşulmuş arkadaşlar dermatolog bir arkadaşım o tür kremlerin yararından çok zararı olacağını söyledi ve tavsiye etmiyorum dedi...[/COLOR]

zeynepcim hoşgeldin ne yani hiçbir şekilde güneş koruyucu kullanmamamız mı gerekiyor.

merhaba arkadaşlarr. Nuraycım geçmiş olsun canım kızımız hasta olmuş sende güzel canını üzme boşver.
Deryacım hoşgeldin güzel arkadaşım nerelerdesin demek Duru çıtır oldu ohh maşallah kızımıza.
Diger Deryacım canım benim ohh götürmüşsün sosislileri bende çok severim.Tunahanımızada maşallah tam aklımdan gözlüklerinin resmini ekleyecektin diyecektim ki eklemişsiniz resimleri çok yakışmış ve güzel çıkmış maşallah minik kuzuya :nazar: Güzelim üzülme biz çalışan anneler biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor ahh ne diyeyim şu kaynanalara bilmemki ahh kaynana kaynana kaynar kazana atmalı. :jeyyar:
Umutcumm güzel hepimiz neler istemiyoruz kii ooo bende çok hayalperestimdir. bu arada resmimiz çok güzel süpersinn canım benim yakıyorsun. :nazar:
Gözde canım benim sende öyle herşeyi kafana takma canım ya bende öyleyimdir kendimide mesela çok dinlerim ama kendime oyalanacak başka şeyler bulmaya çalışırım sende öyle yapmaya çalış canım benim yoksa sana olur güzelim dikkat et. opuyorumnanaktan
Hicrancım bende somon balıgı vermiştim birde mezgit vermiştim. geceleri yatmadan önce hero babynin pirinçunundan veriyorum bir su bardagına bir dolu dolu yemek kaşıgı koyup biberonla içecek kıvama getiriyorum hepsini bitirmezsede gece sıcak suyla ısıtıp veriyorum. gecede 2 kere kalkıyor ama dün bir kere kalktı gündüz dogru dürüst uyumamıştı ondan sanırım. :CüvCüv:
Betül canım bizimkiside çok terliyor valla bende ne yapacagımı şaşırdım hatta isilik olmaya başladı ki hergün duş aldırıyorum mafoldumben
Emelcimm gidin güzelim bir tatile bence seninde bir tatile ihtiyacın var bak ne güzel arkadaşlarınızla eşinle güzel bir tatil geçirmeni dilerim güzelim.
Aytennn canım benim Egemizde sende iyisindir inşllah canım bugünlerde yogunsun sanırım pek katılımda bulunmamışsın. opuyorumnanaktan
Naimecim canım benim sende üzülme güzelim az sabret ve inşllah istedigin gibi güzel bir iş bulabilirsin. Allah bir kapıyı kapar birini açar canım. a.s.

Unuttugum kimse kalmamıştır inşllah arkadaşlar pardon Canancım, Serapcım canlarım hadi bizlere hayırlı olsun okulların kapanmasına az kaldı siz seminer döneminde ne yapacaksınız minnoşlarıda okula götürmeyi düşünüyormusunuz gerçi sizin liseydi degilmi seminer falan yoktu galiba.
bizde bugün dra gittik Ozan Ege geçen hafta ateşlenmişti dr geçmezse gel demişti Allah'tan iltihap olmamış ama kızarıklık varmış burnu çok dolmuş geniz akıntısı varmış ilaçları verdi bakalım inşllah hemencecik geçer.
hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Aytencim çikolata dedinde bende hemen bir çikolatayı götürdümm ahh derya ve betülün dedigi gibi yemek yemek çok güzelde kiloları ne yapacagız bilmiyorum.
bugün hastanede benimle hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapmış olanları gördüm sanki hala hamile gibi karınları var bide kendime bakıyorum acaba benimkide öylemi görünüyor diyorum kendi kendime. kaydirigubbakcemile

ben onu araştırdım hiç ii değilmiş vucudun dalga dalga oluyomuş ve tekrar yağ yapıyomuşşş kendi kendineeee
gız lipo yapıp baa ıddiayı kazandım mı dıyecedın yosam.. :jeyyar: :roflol:
tabı ya bende oyle dusunuyorum sırıngaylan iş mi olur herseyın doğalı.. zatı ıyı olsa bıle yaptıramam kı anam heryerımı dedıremem kevgır gıbım... :bbo:

şu kızcagız ne kotu öldü ya Allahım olumun bıle hayırlısını guzelını ver.. aılesıne ne zor bu kacıncı haber..
bası ayrı vucudu ayrı bulunmus... farklı erkeklerın tukuruklerı camasırın da sperm... Allahım neler yasadı acaba olmeden.. anneye babaya ne zor yarabbım.. sen sabrını ver.. bıran once bulunsun ınsalah bu manyak cezasını Allahım versın en acı sekılde.. videroları var hergun haberde.. her bırınde ayrı kızla Allah belasını versın..

gözde sakın bakma internetten hastalıklara,depresyona girersin sonra..sakın!!benim baktıklarımdan çoğu yanlış çıktı

Canan selam. Ambersoların çocuk olaıı mı aldın. yoksa 50 faktör yazan bişey mi. bende ona göre alayım Geçen niveanın 50 faktör vard ama çocuk falan yazmıyodu. öyle olsa daha mıiyi olur, farketmez mi?

nuraycım sela..amber soların çocuk için olanından aldım..valla bilmem ki farkeder mi farketmez mi ama işte içim rahat etsin diye çocuk resmi var üzerinde ondan aldım..zemuszemus

delikafaduldenayten betül bialemsiniz heee:):)
gözdecim bende çok takarımhatta bazen diyorumki benim kadar takan varmıdır armış demek kiiikafamçokkarıştıaslıcım teşekkürederiz teyzesi resimleribeğendiğin içiinnn bu arada sosisliyi ayten yemiş ben değil ben yesembi tane ile doymam kiiisırnaşık şey
sehercimhoşgeldinnn

betül bende o haberihergün okuyorum ve biran önce o sapık yakalansın istiyorumdüşündükçe çok sinirleniyorum nasıl insanbu yaaaoooff Allah ailesine sabır versin

ya şimdibizbu güneş yağlarını kullanmayacak mıyız?kafamçokkarıştıbende sebamed almıştım

deryacım canım benimde kafam karıştı şimdi bak biz bide pamuk gibiyiz hemen kızarırız o zaman ya cildi çok hassas birde.
bugünde okulda arkadaşlar konuşuyordu şampuanlarda içindeki etken maddelerinde etta diye bir madde varsa kanserojen içeriyormuş dalin şampuanda varmış ben johns baby kullanıyorum baktım öyle birşey yazmıyor ama.

Son düzenleme:
KIZLAR şimdihaber aldımmm çokkötüyüm lisede felsefe hocam vefat etmiş anjio olmuştu 40 yaşında bayan halagörüşüyoduk her zaman arkadaşımız gibiydi çok üzgünümmmçookkkksenağlamasigaradan hala vazgeçmemişti anjio olmasına rağmennnn oooffff Allahım ikigençkızı var onlara sabır versin ailesine sabır versinn....ben nasıl uyku uyurumşimdi eşimde uyuyor haberi yok o da tanıyoreskiden çalıştığı yere gelirdi hepp eşinden ayrıydı çok uzun zaman önce ayrılmışlar..

Back
X