• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

hayat ne kadar kısa ve boş üç günlük dünya işte...bu ölümler bize hepbirders veriyor boş yere anlamsız birçokşeye kafamızı takıyoruz kendimizi yıpratıyoruz etrafımızdakileri üzüyoruz kırıyoruz belki farkında olmadan....

seher hoşgeldin şeker neler yaptın nasıl geçti vakitler anlat bakem

derya canım başın sağolsun
dahada gençmiş
çok üzüldüm allah rahmet eylesin

delikafaduldenayten betül bialemsiniz heee:):)
gözdecim bende çok takarımhatta bazen diyorumki benim kadar takan varmıdır armış demek kiiikafamçokkarıştıaslıcım teşekkürederiz teyzesi resimleribeğendiğin içiinnn bu arada sosisliyi ayten yemiş ben değil ben yesembi tane ile doymam kiiisırnaşık şey
sehercimhoşgeldinnn

hoşbulduk deryacım

resimler süperrrrrrrrr.o banyo fotosu hele çıbalak tunahan

sağolserapçımm ya gerçekten üzüntüden azönce karnımasancılar girdi offdaha ikihafta önce görmüştüm konuşmuştuk hep böyledir ya zaten Allahım gani gani rahmet eylesin...hala inanamıyorummm hiç metanetli değilim ki yarın cenazeye gideyim bilmiyorumdayanamam

deryacım canım benimde kafam karıştı şimdi bak biz bide pamuk gibiyiz hemen kızarırız o zaman ya cildi çok hassas birde.
bugünde okulda arkadaşlar konuşuyordu şampuanlarda içindeki etken maddelerinde etta diye bir madde varsa kanserojen içeriyormuş dalin şampuanda varmış ben johns baby kullanıyorum baktım öyle birşey yazmıyor ama.

canım yaa biz de beyaz tenliyiz ve hemen kızarıyoruz. sanırım utkunun da daline allerjisi var pişik önleyici kremi allerji yaptı şampuanı yağı hepsi kızarttı bebeğimi. ben johnsın baby kullanıyorum

KIZLAR şimdihaber aldımmm çokkötüyüm lisede felsefe hocam vefat etmiş anjio olmuştu 40 yaşında bayan halagörüşüyoduk her zaman arkadaşımız gibiydi çok üzgünümmmçookkkksenağlamasigaradan hala vazgeçmemişti anjio olmasına rağmennnn oooffff Allahım ikigençkızı var onlara sabır versin ailesine sabır versinn....ben nasıl uyku uyurumşimdi eşimde uyuyor haberi yok o da tanıyoreskiden çalıştığı yere gelirdi hepp eşinden ayrıydı çok uzun zaman önce ayrılmışlar..
canım başınız sagolsun. evt hayat ne kadar kısa ve herşey boş çok haklısın deryacım inan hiçbirşey için üzülmeye insanları kırmaya degmez canım gül gibi geçinip gitmemiz herşeye şükretmemiz gerekirken bizler bazen herşeye birşeyler bulmayı başarıyoruz.
hoşbulduk deryacım

resimler süperrrrrrrrr.o banyo fotosu hele çıbalak tunahan
seher hoşgeldin canım.

şimdi kızlar mesaj atmış zaten köye gidiyormuş orduya....neyse yazamasam affola uyumaya çalışayım uuyuyabilirsem tabii...Allahım sevdiklerimizi bize bizide sevdiklerimize bağışlasın Yarabbim

seher hoşgeldin şeker neler yaptın nasıl geçti vakitler anlat bakem

derya canım başın sağolsun
dahada gençmiş
çok üzüldüm allah rahmet eylesin

gezdik dolandık geldik serapcım. güzeldi oralar ama bir de giriş ücretleri olmasa 7 kişi 105 tl tutuyordu derinkuyu yeraltı şehrine girmek. aneeyyy o neydi yaaaaavvvvvvv bi o kadar da göreme açık hava müzesi tuttu.

oh oh iyi seher gezdin stres attın
bende memlekete gidicem
denizimiz filan yok küçükde bi şehir (uşak) ama dört gözle bekliyom gitmeyi

aynen öle aslıcım kimseyi kırmamaya çalışıcam bundan sonra...zaten özen gösteriyodum ama artık daha dikkatli olucam

aynen bende bazen aklıma gelir silkinir kendime gelirim özellikle eşimle kavga ettigimde herşeyin var niye böyle yapıyoruz diyip kırmamak için özen gösteriririm çevremdekilere karşı çok ince ve dikkatli olmaya özen gösteriririmki kimse kırılmasın yeterki ben kırılayımda kimse gücenmesin diye düşünürüm. Allah'ım mekanını cennet etsin hocanın canım :Saruboceq: bencede uyumaya çalışsan iyi olur güzelim.

kızlar ürgüp göreme kapadokya falan çok bilinen yerler. asıl esrarengiz olan daha pek bilinmeyen güzelyurt. hem çok şirin bir yer hem de daha tarihi dokusu bozulmamış. insanı ürperten mağaraları evleri var.

KIZLAR şimdihaber aldımmm çokkötüyüm lisede felsefe hocam vefat etmiş anjio olmuştu 40 yaşında bayan halagörüşüyoduk her zaman arkadaşımız gibiydi çok üzgünümmmçookkkksenağlamasigaradan hala vazgeçmemişti anjio olmasına rağmennnn oooffff Allahım ikigençkızı var onlara sabır versin ailesine sabır versinn....ben nasıl uyku uyurumşimdi eşimde uyuyor haberi yok o da tanıyoreskiden çalıştığı yere gelirdi hepp eşinden ayrıydı çok uzun zaman önce ayrılmışlar..

allah rahmet eylesin canım

sevdiğin birinin ölüm haberini almak çok kötüdür canım bilirim ama hepimiz allah tan geldik ona dönecez

inşallah iyi bir amelle gideriz

aslım
12 sinde karneleri vercez ondan sonra kalan öğrencilerin ortalama yükseltme sınavları var
1 2 haftada onlar sürer sonra tatile gireriz herhalde

sehercim saol canımcım

Back
X