- Konu Sahibi Girl and baby
- #28.381
günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betülcüm moralim bozuk işte dün gece gitmedim de evine iyi ki gitmemişim hala inanamadığım için biraz iyiyim
ya tunahanın karyolasından yatağını çıkarıp yere koymuştum önüne baş tarafına yastıklar koymuştum gece önce yastıklara doğru yuvarladı kendini sonra da yere bi baktık yerde yatıyorr ooff nasıl bi yatak alsam yaa eşim diyo çilekteki şu arabalılardan alalım ama onlara da tutunup kalkar yaa
selamlar..henuz geçmişe bakmadan bi sorum var arkidişlerim..artık evlerın ıcı 27 28 derece oluyo..bu hazır mamaları onceden kapalı dolapta saklıyodum..ama artık içime sınmıyo..hepsini buzdolabına koysammı..yoksa buzdolabıda cokmu soguk olur kafam basmadı..siz ne yapıyosunuz?
kızlar Aslan da karyolasının parmaklıkları arasına ayagını sıkıstırmıs donmeye calısmıs bı bastı yaygarayı...
sızınkılerın aralıkları nasıl ya ne kadar yanlıs bısey daha dar olmalıydı... tecrubesızlıkten dıkkat edemıyo ıste ınsan alırken..:1no2:
selamlar..henuz geçmişe bakmadan bi sorum var arkidişlerim..artık evlerın ıcı 27 28 derece oluyo..bu hazır mamaları onceden kapalı dolapta saklıyodum..ama artık içime sınmıyo..hepsini buzdolabına koysammı..yoksa buzdolabıda cokmu soguk olur kafam basmadı..siz ne yapıyosunuz?