• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet arkadaslar cok sukur gun aydın bunu bılıyoruz... baska bıseyler de yazın daa... :roflol:
gunun aydın oldugunu soyleyıp kacmakla olmii.... ben patatesımı yaptım geldımm...
valla cok farkedıyo kızlar bu 3. haftam oluyo dusunun ama etkısını hıssedıyor ınsan bacaklarım kollarım sıkılıasıyoo...
:sm_cool:

ya tunahanın karyolasından yatağını çıkarıp yere koymuştum önüne baş tarafına yastıklar koymuştum gece önce yastıklara doğru yuvarladı kendini sonra da yere bi baktık yerde yatıyorr ooff nasıl bi yatak alsam yaa eşim diyo çilekteki şu arabalılardan alalım ama onlara da tutunup kalkar yaa

deryacım başın sağolsun allah rahmet eylesin
çok fazla düşünmemeye çalış düşündükçe kötü olursun dünyanın kuralı bu hepimiz toprak olucaz.
allah ölümünde hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar....
Deryacım Allah rahmet eylesin dünya fani Baki olan Allah....Mekanı cennet olsun inş....
dün yazıp çıktım kafanız karıştı tabiki kusura bakmayın benim tenimde çok hassas oğlumunda..Ben kendime sebamed kullanıyorum oğlumda bembeyaz o yüzden kullanmak istediğimi söyledim tavsiye etmiyorum dedi..Ama ben kullanacağım çok aşırı sıcaklarda...

ya tunahanın karyolasından yatağını çıkarıp yere koymuştum önüne baş tarafına yastıklar koymuştum gece önce yastıklara doğru yuvarladı kendini sonra da yere bi baktık yerde yatıyorr ooff nasıl bi yatak alsam yaa eşim diyo çilekteki şu arabalılardan alalım ama onlara da tutunup kalkar yaa

canım öncelikle başın sağolsun..

yatak olarak da normal bi bebek karyolası alsana büyüyenlerden .... sonuçta hepsinden tutup kalkabilir ama onların kenarları yüksek aşağı düşemez ordan bizimki öyle mesela ben yatağın altına bişeyler koyup yükseltmiştim.
şimdi denizde tutunup kalkmaya çalışıyor o yüzden altındakileri çıkarıp alçaltacağım şimdi yatağı o zaman düşemez kesinlikle düşsede anca yatağın içine düşer :)

deryacım benim park yatak baya bir derin zeynep tutunup kalkamıyor yer yatağıda iyi fikir ama onun üstündende yuvarlanıp kuru yerde uyuyorlar.
Dün gece bende zeynebi emzirirken uyuya kalmışım yavrum düşünce sesle fırladım allahtan yumuşak düştü poposunun üstünde oturuyordu çokta ağlamadı yavrum ama ben vicdan azabından uyuyamadım.
Geçen hafta cuma emeklemeye başladı zeynep bunlar hareketlendikçe tehlikeler artıyor. Emeklerken düştü dudağını parkeye çarptı ben kafasını çarptı zannettim ağzından kanlar gelince bende ağlamaya başladım eşim uyuyordu uyandı bizi sakinleştirmeye çalıştı dişide yok o dudağı nasıl öyle kanadı yavrumun sonrada şişti dudağı off çok fena oldum ödüm patlıyor artık emeklerken yine düşerse diye allahım korusun tüm yavrularımızı

selamlar..henuz geçmişe bakmadan bi sorum var arkidişlerim..artık evlerın ıcı 27 28 derece oluyo..bu hazır mamaları onceden kapalı dolapta saklıyodum..ama artık içime sınmıyo..hepsini buzdolabına koysammı..yoksa buzdolabıda cokmu soguk olur kafam basmadı..siz ne yapıyosunuz?

derya başın saolsun..allah hayırlı ölüm nasip etsin..ölüm varsabu dünyada zulüm var demiş bi ozan.....her ayrılık yakar işte canımızı...

deryacımparkyatak hem ekonomık hem ergonomik..sök dağıt salona koy yıka..ama artık buyuduler..allah nasip ederse bende ıstıyorumbı karyolası olsun..açıkçası bıraz muşambada yatmış gibi oluyo..ama ılk aylarda altını açarım işer,kaka bulaşır neblım hop çamaşırsuyunda yıkarım..bu gıbı rahatlıgı oldu velakın...

sabahtan beri alışverişteyım..yavrumu aldım çarşıya ındım..mamalarını aldım..eşim bayan arkadaşlarına bıyerlere gıderken umutuda götürün demiş benım hatun pek çıkmıyo gezmıyo demiş:)hay zalağım benımyaa ...bikaç güne gösterecem ben ona gezmenk neymiş haberi yok:)alcam oglumu gıdıcem anamların buyuk klube tum gun güneş havuz..ama yavrumu havuza sokamam..ananesının terasında aldıgım plastık havuzu doldurcam..dün denedık salona koydumiçine girdi allahım bi su kuşu:)..yoruldum..salonunda perdelerını deiştriyorum ip perde yaptrcam...bide cam harıc her masaya mont edılebılır mama sandalyesı aldım practıc baby ..bayıldı bızımleotumaya tam hakım bıde masaya..ama dün bizde buyuk tehlıke atlattık babası verdı elıne karpuzu..çekirdeksiz tabı ama buyuk geldı..parmagımı sokarım koca parcaa..tıkanmışş bogazı bbabası hemen ters cevırdı ama hücrelerimin bikaç mılyonunu yedim o arada tabi..dediğiniz gibi buyudukce rıskler buyuyo..allahım akıl izandan ayırma..sen koru sakla bekle yarabbım...

kızlar Aslan da karyolasının parmaklıkları arasına ayagını sıkıstırmıs donmeye calısmıs bı bastı yaygarayı...
sızınkılerın aralıkları nasıl ya ne kadar yanlıs bısey daha dar olmalıydı... tecrubesızlıkten dıkkat edemıyo ıste ınsan alırken..
:1no2:

selamlar..henuz geçmişe bakmadan bi sorum var arkidişlerim..artık evlerın ıcı 27 28 derece oluyo..bu hazır mamaları onceden kapalı dolapta saklıyodum..ama artık içime sınmıyo..hepsini buzdolabına koysammı..yoksa buzdolabıda cokmu soguk olur kafam basmadı..siz ne yapıyosunuz?

ben arada kavanoz meyve püresi falan alıyorum onları buzdolabında tutuyorum toz mamaları buzdolabında tutmaya gerek yoktur diye düşünüyorum. Ama buzdolabında saklasanda zararı olmaz heralde

kızlar Aslan da karyolasının parmaklıkları arasına ayagını sıkıstırmıs donmeye calısmıs bı bastı yaygarayı...
sızınkılerın aralıkları nasıl ya ne kadar yanlıs bısey daha dar olmalıydı... tecrubesızlıkten dıkkat edemıyo ıste ınsan alırken..
:1no2:

yan koruma takmıyomusun canım

saol naımecim..dimi buzdolabındabişi olmaz heralde...
saol betülcüm...geçmiş olsun sızede..ben cok düşünme fırsatı buldumbu karyolalarda mika kırılmazcamlılar en iyisi sanırım..tabı herşey tecrube betulcum ama bence üretim yapanların bunları düşünmesi gerekirdi..amerıkada olsak sanırım bi dava açardı birileri..kediyi mikrodalgaya koymayın yazını yazmamışlar dıye dava kazanılan bı ulke sonuctaa:)

eve gelırken bugun bı meczup genckız gördüm..sanırım 14 16 yaşlarında..öylede güzel..ama akıl hastası...etegını ındırıyo..üstü başı leş...bu muhıtten ona kötülük gelmez ama yollara cıkıyo..içim acıdı..sosyalhızmetlerı aradım...ögleden sonra ara dedıler..bi adres bulabılırsen bu kıza bulup götürücem...kullanırlar ..keser atarlar...allahım...onlara hesap yokmuş ahırette..ama bu meczup ve bıze muhtacların hakkını bızden sormazmı allah..mevlam yuvasız koymasın..akıldan sağlıkdan ayırmasın....ne ibret..ne kötü bir dunya var bu dörtduvarın dışında....

umutcum eğer kavanoz açılmamışsa dışarda tutabilirsin
bildiğin konserve çünkü onlarda aynı teknik
açıldıktan sonra bitmediyse eğer dolaba koyuyorum ben onun harici kapalılar hep dışarda

Back
X