• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

erkek cocuguda cok zor tabı..aynı şeylere aynı istismarlara maruz kalabılır kızlar gibi..amakız cocugu beni mahvedıyo..bi kızım olursa daha düşkün deilde daha korumacı olurum sanırım....kız çocugu benım içimi acıtıyo..hala haksızlıkların başlangıcı cinsiyetten doğan bi kültürü yaşıyoruz...kız bebekler beni yoruyo..üzüyo....ıkıncı kız cocugunu bekleyınce surat ekşitenler beni sinirlendırıyo...hem artık bakıyorumda ne hıkmetse 3 bebekten ıkısı erkek...kadınlara yüzyıllardır uygulanan bu trajediler hala yaşanan cınayetler..gecende bı adam 6aylık hamıle eşini deşmiş bıçakla...gücü yeten ne zalım..hamılebı kadına gücü yeten bu hayvanları ben işkenceyle yoketmek ısterdım.........ılahı adalete amenna..ama bazı cezalar ağırlaşmalı..kucuk cocuklara tecavuz edenlerı hapisanede hertürlü benzettıklerını anlatırdı büyükler..yapanın eline sağlık...bazen suç bu dunyada cezasını hemen bulmalı.

zeynepcim hoşgeldin ne yani hiçbir şekilde güneş koruyucu kullanmamamız mı gerekiyor.

merhaba arkadaşlarr. Nuraycım geçmiş olsun canım kızımız hasta olmuş sende güzel canını üzme boşver.
Deryacım hoşgeldin güzel arkadaşım nerelerdesin demek Duru çıtır oldu ohh maşallah kızımıza.
Diger Deryacım canım benim ohh götürmüşsün sosislileri bende çok severim.Tunahanımızada maşallah tam aklımdan gözlüklerinin resmini ekleyecektin diyecektim ki eklemişsiniz resimleri çok yakışmış ve güzel çıkmış maşallah minik kuzuya :nazar: Güzelim üzülme biz çalışan anneler biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor ahh ne diyeyim şu kaynanalara bilmemki ahh kaynana kaynana kaynar kazana atmalı. :jeyyar:
Umutcumm güzel hepimiz neler istemiyoruz kii ooo bende çok hayalperestimdir. bu arada resmimiz çok güzel süpersinn canım benim yakıyorsun. :nazar:
Gözde canım benim sende öyle herşeyi kafana takma canım ya bende öyleyimdir kendimide mesela çok dinlerim ama kendime oyalanacak başka şeyler bulmaya çalışırım sende öyle yapmaya çalış canım benim yoksa sana olur güzelim dikkat et. opuyorumnanaktan
Hicrancım bende somon balıgı vermiştim birde mezgit vermiştim. geceleri yatmadan önce hero babynin pirinçunundan veriyorum bir su bardagına bir dolu dolu yemek kaşıgı koyup biberonla içecek kıvama getiriyorum hepsini bitirmezsede gece sıcak suyla ısıtıp veriyorum. gecede 2 kere kalkıyor ama dün bir kere kalktı gündüz dogru dürüst uyumamıştı ondan sanırım. :CüvCüv:
Betül canım bizimkiside çok terliyor valla bende ne yapacagımı şaşırdım hatta isilik olmaya başladı ki hergün duş aldırıyorum mafoldumben
Emelcimm gidin güzelim bir tatile bence seninde bir tatile ihtiyacın var bak ne güzel arkadaşlarınızla eşinle güzel bir tatil geçirmeni dilerim güzelim.
Aytennn canım benim Egemizde sende iyisindir inşllah canım bugünlerde yogunsun sanırım pek katılımda bulunmamışsın. opuyorumnanaktan
Naimecim canım benim sende üzülme güzelim az sabret ve inşllah istedigin gibi güzel bir iş bulabilirsin. Allah bir kapıyı kapar birini açar canım. a.s.

Unuttugum kimse kalmamıştır inşllah arkadaşlar pardon Canancım, Serapcım canlarım hadi bizlere hayırlı olsun okulların kapanmasına az kaldı siz seminer döneminde ne yapacaksınız minnoşlarıda okula götürmeyi düşünüyormusunuz gerçi sizin liseydi degilmi seminer falan yoktu galiba.
bizde bugün dra gittik Ozan Ege geçen hafta ateşlenmişti dr geçmezse gel demişti Allah'tan iltihap olmamış ama kızarıklık varmış burnu çok dolmuş geniz akıntısı varmış ilaçları verdi bakalım inşllah hemencecik geçer.
hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Aslıcım selam;
sen nasılsın caım. Geçmiş olsun bu arada da ozana.
Geçen gece ateşlendik ama dün gündüz iyiymiş. Bende şaşırdım dişlerden mi öyle oldu, yada o gün duş alınmış , cereyanda mı kaldı artık bilmiyorum.

KIzlar harbiden bende daha güneş kremi almadım duruya. Ne alacağız ?

dimi gözdecim sonucta konserve teknıgı...denızın kızarıklıkları ne alemde...bıde raha bey kan tahlılı ısterse tereddut etmeden yaptrmanızda fayda var derım..yok efendım kan testınde cıkmıyo felan denilmişti banada..ama reha beyın 3 aylık bebeğe dana eti ve süt alerjısını kan testınden tespit ettiğine şahit oldum..

aslıcım saol canımbenimm......o senin güzel bakan yüreğinin gördüğü....mevlam çirkin talihi versin hepimize..çünki eylul analarında çirkin yok anacıımmm:)

nuraycımüşütmüşse göğsünde bi hırlama olur..burnu akabilir yada cok tıkalı olur..sanırımdişten olmuş olabilir..yınede sık sık bakın ateşine gerisi tevekkeltüü taalallah:)

dimi gözdecim sonucta konserve teknıgı...denızın kızarıklıkları ne alemde...bıde raha bey kan tahlılı ısterse tereddut etmeden yaptrmanızda fayda var derım..yok efendım kan testınde cıkmıyo felan denilmişti banada..ama reha beyın 3 aylık bebeğe dana eti ve süt alerjısını kan testınden tespit ettiğine şahit oldum..

canım kolundaki egzaması geçmedi hala
onun harici kızarıklıklar çok alerji gibi değil daha çok isilik gibi ... bakalım dua ediyorum kan testi istemesin diye dayanamıyorum ama isterse yaptırcaz tabi napalım

aah aah umut... ıdam lazım ıdam ne hapisi linçi.. tereddutsuz idam...
bak bakalım bı daha oluyor mu.. suc oranı nasıl azalıyor..

karyola konusunda bencede en mantıklısı mika cam.. odasını alıyorken gormustum ama o kadar onem vermedım nedense.. buna ayagıda gırıyor kafasııda vuruyor kut dıye :(

aah aah umut... ıdam lazım ıdam ne hapisi linçi.. tereddutsuz idam...
bak bakalım bı daha oluyor mu.. suc oranı nasıl azalıyor..

karyola konusunda bencede en mantıklısı mika cam.. odasını alıyorken gormustum ama o kadar onem vermedım nedense.. buna ayagıda gırıyor kafasııda vuruyor kut dıye :(

o mikaları bende görmüştüm ama küçük onlar , uzun zaman kullanamaz

kızlar hepinize teşekkür ederim...naimecim umutçum size de geçmiş olsun...ay bizimki de karyola ama yükselenlerden değil bide tunahan aşırı deli yatıyor napıcam bilmiyorum arabalı yataklara bakıyorum betülcüm dediğin gibi onlardan da düşer park yatakta almak istemiyorum oofff yine beraber mi yatsam tunahanımla acaba bu sefer de babasını salona göndermemiz lazım ayyyy bulamadım biçaree

o mikaları bende görmüştüm ama küçük onlar , uzun zaman kullanamaz

neden canım buyuklerı yokmu?

kızlar hepinize teşekkür ederim...naimecim umutçum size de geçmiş olsun...ay bizimki de karyola ama yükselenlerden değil bide tunahan aşırı deli yatıyor napıcam bilmiyorum arabalı yataklara bakıyorum betülcüm dediğin gibi onlardan da düşer park yatakta almak istemiyorum oofff yine beraber mi yatsam tunahanımla acaba bu sefer de babasını salona göndermemiz lazım ayyyy bulamadım biçaree

canım onun yerıne karyolası parmaklıysa ustunu bır ortu yada bırsey le kapatsan gergın bı sekılde.. ayaga kalkamasa ? CADIARZU

büyükleridevar betülcüm..yok yan koruma yok ön koruma ıvır zıvır...gulben ergenın oglu atlasın karyolasında görmştüm ilk..en akla yakın yalın o..

betülcüm bu söylediğin mantıklı geldi eve gidince bi deneyeyim bakalım olacak mı?sonuçta destek alıp kalkıyor ayağa...valla son olarak aklımdan koca bir döşeği yere koyup yatırmak geçiyor..yuvarlansın dursun ay çok ters yatıyo ya öyle böle değil valla

umutçum valla bu dünya o kadar kötü bir hal aldı ki...bir arkadaşım var hep derki dünyaya gelen kız çocuğu hayata bir sıfır yenik başlıyor diye...zor çok zor bu devirde evlat büyütmek de zor...insanlar zalim olmuş idam bile bunlara az gelir

deryacım geçmişe bakamadım ama sanırım yatak sorunun var, ben onuru yatakta veya beşiğine zaptedemediğim için yere bi yorgan serip onun üzerinde yatırıyorum sabaha kadar döne döne yatıyor yoksa beşiğinde falan dönünce ayağı beşiğe değerse kıyameti koparıyor dönemedim diye uyumuyor valla ben bu çareyi buldum yalnız emekliyormu senin oğlan bilmiyorum ama onur emekliyor kalkar kalkma çekmecelere saldırıyor onların önüne de yastık koyuyorum

fatmacım yeni emeklemeye başladı aynen bizimki de aralara ayağını falan sıkıştırıyor çok dönüyor yeri dar geliyor kayınvalidemde bi döşek var yer yatağı yani onu almayı düşünüyorum bir de sonra normal bir karyola alırım diyom şimdi tekrar bebek karyolası almayayım diyom ne yapaım

ıYı GÜNLER ARKADAŞLAR ANNELER SıZLERE BıRŞEY SORMAK ıSTıYORUM
BEN DOGUM YAPALI 10 GÜN OLDU AMA BEBEGıMıN
GÖBEGı DÜŞMEDı HALA BUGÜNDE KANAMIŞ BıRAZ DOKTORA GıTTıK
K VıTAMıNı VERDıLER ALKOLLE PANSUMAN YAPIYORUM
BıRDE KREM VERDı NE ZAMAN DÜŞECEK BıLMıYORUM ARANIZDA AYNI SORUNU YAŞAYANLAR VARMI SıZıN BEBEGıNıZıN KAÇ GÜNDE DÜŞTÜ GÖBEGıa.s.

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ANNELER SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM
BEN DOGUM YAPALI 10 GÜN OLDU AMA BEBEGİMİN
GÖBEGİ DÜŞMEDİ HALA BUGÜNDE KANAMIŞ BİRAZ DOKTORA GİTTİK
K VİTAMİNİ VERDİLER ALKOLLE PANSUMAN YAPIYORUM
BİRDE KREM VERDİ NE ZAMAN DÜŞECEK BİLMİYORUM ARANIZDA AYNI SORUNU YAŞAYANLAR VARMI SİZİN BEBEGİNİZİN KAÇ GÜNDE DÜŞTÜ GÖBEGİa.s.

allah bağışlasın canım yakında düşer göbeği merak edilecek bir durum yok bence benim kızımın 1 haftada düştü göbeği kızımın göbeğide az az kanıyordu bu durum biraz uzun sürdü doktor bizede alkolle pansuman yapmamızı söylemişti zamanla düzeldi. Ben göbeği düşmeden banyo yaptırmamıştım banyo yaptırınca göbeği geç düşer derler.

Back
X