- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.461
Amın oznur hepımızın ınsallah.. ben bıraz hafıf yemeye dıkkat ettım.. belkıde sımdıye kadar olan tum ramazanların arasında karnımın davul gıbı sısıp, bocek gıbı ters devrılmedıgım tek aksamdır... kaydirigubbakcemile3 boyle cok rahat oluyomus... a.s
Amın oznur hepımızın ınsallah.. ben bıraz hafıf yemeye dıkkat ettım.. belkıde sımdıye kadar olan tum ramazanların arasında karnımın davul gıbı sısıp, bocek gıbı ters devrılmedıgım tek aksamdır... kaydirigubbakcemile3 boyle cok rahat oluyomus... a.s
müjdenin amcasına allah rahmet eylesin bu mübarek günde vefat etmiş. günahları affola mekanı cennet ola. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
malesef o böcük ben oluyorum boğazıma kadar doldum bulaşıkları makinaya zor koydum artık eğilemiyorum bile. oha diyorum kendime. bu günlük kendime bu kadar iltifat yeter kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3en güzeli cnm walla çok hafif yemek lazım tepeleme yiyince off sonrası berbat oluyor böcek gibi ters devrilmemişsin ay çok güldüm alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aylin walla bende anlam veremedim şakamı gerçkemi arkadaş bi açıklama yapar mutlaka
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet o duyguyu sımdııye kadar her ramazanda yasamıstım.....
tavsıye ederım.. once bır bardak su... az ekmek.. ıkı cesıt yemek bıle olsa ıkısınden bır er kepce... salata tamamdır...
bıraz zaman sonrada az sekerlı bı cay.... ohh hafıfsın ıste...
bugun basardım oniii yemege hucuum etmedım... zemuszemus
Yemekten sonra 40 adım atın herseyı yerıne koyar o kırk adım mıde de rahatlamıs olur, anladınız onu :))
şirkette net kopup durdu resimleri kaçırmışımhepsiiii harikaaaa maşallah hepsine tek tekkk...fatmacım en çok yiyen ben ama bugün hiçzorlanmadım yaa çok şükürr...
müjdenin amcasına allah rahmet eylesin bu mübarek günde vefat etmiş. günahları affola mekanı cennet ola. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
malesef o böcük ben oluyorum boğazıma kadar doldum bulaşıkları makinaya zor koydum artık eğilemiyorum bile. oha diyorum kendime. bu günlük kendime bu kadar iltifat yeter kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aylin sen okadar sıvı tüket yakında okyanus misali olcan he demedi deme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağol canım benim sanki senin ballı ballikon farklı da erkek güzeli maşallahyerimsenibenmanolyakii ne manollyaa...sağlıkla gel bebeğim...kırçiçeğim..manolyam...fabrika sizsiniz:)eşin ve sen yani:)ayça çok ballı annesi..herkezın yavrusu tüm yavrular öyle..ama ben gördüm ya bikezde olsa..daha güzelini tatlısını henuz görmedim canlıcanlı:)bide çok hareketli..deişik bişi..görünce bendebundan istiyom demekten alamıyo insan kendini:)
Walla biz de çoook özledik damadımızıdünürüümmmm ben burdayımmm sen bu ayten delüsüne bakma çok konuşur oooayçayı ösledikkkkk artık görüş istiyor oğlummm yarın ki buluşma iptal oldu artık bidahakinee ayçoşu görürüz inşallahhh
napayım yavrum kaan bütün gün beni sömürdüğü için dayanamıyorum eee can bu yaneee dimi kuşum
aynen deryacım hiç sorma bende ütü yapmayı ve toz almayı hiç sevmem gerçi ben ev işiydi yemek yapmayı da hiç sevmem ama tembelin tekiyimdir o konularda ama iş başa düştügü için mecburen yapıyorum tabiki. Canancımda sagolsun ütüyü bana bırakmışş almasam olarmı. kaydirigubbakcemile3oyyy siz benim gelinimeee bkınnnn maşallahhhhh maşalllaaahhhh çok güselsin ayçaaaa
ben yemek yapmayı da yemeyi de severim...ev işi yapmayı sevmem ama mecbur yaparım evim pis olmasss sadece ayrıntılara giremem bazennn....ütü yapmak ve toz almayıııı hiç sevmem amaaa birisine bunları kakalayabilirsem ne alaaaa
kızlaaarrr müjdeye gidemiyoz haberiniz varmııı??mesaj atmışbanaa...
Müjdenin başı sagolsun Allah geride kalanlara saglık ve sabır versin. bende eşimi ikna etme çabalarına devam ediyordum ikna olmuş gibiydi hatta beni o getirme ihtimali olacaktı neyse kısmet degilmiş.sehercim müjdenin amcası vefat etmişş...o nedenlee...
betül canım bende anlamadım.dün gece kalkamadım inşllah bugün kalkacagım yarın dediginiz gibi hafif yemeye çalışırım da 40 adımıda uygulayayım neyse şekercim.Yemekten sonra 40 adım atın herseyı yerıne koyar o kırk adım mıde de rahatlamıs olur, anladınız onu :))
Sağol canım benim sanki senin ballı ballikon farklı da erkek güzeli maşallahyerimseniben
Geleceğin Behlülünü oynar yanikaydirigubbakcemile3
Walla biz de çoook özledik damadımızı
bi kutu hacı bekir lokumu kapsında gelsin
kaynatasının elini öpmeye.:lepi:
Kaaan da maşallah pehlivan gibi yani
Sömürüyordur bu tosun inanırım.yerimseniben
maşallah canımhahahahaha canım benim pehlivanki ne pehlivan tam meme delisi bütün gün yapışık ikiz gibiyiz senin kızada bittim 41 kere maşallahhh
aslıcım naber ayy çok zor dimi bizde izmirden döndükten sonra kaan çok bocaladı kalabalık ortamdan çıkınca afalladı çocuk egem nasıl saçlarınımı kazıtcan ayy çok kötüsün aslıııı kıs gerçekten kazıtınca çoğalıyomiki saçlar kaanında çok gür değil ama kazıtmak hiç aklıma gelmedibu arada bütün bebişlerimize maşallah
Gül canımm biliyorsunki Ayça kızımıza bizde talibiz unutma şekercim. birde bugün yazmışsın döndügümde işler beni bekliyor diye gözünü korkutmayayım canımcım ama biliyorsun bende eve yeni döndümm ev çok kötü berbattı bazı işleri kendim yaptım ama temizlik işini kendim yapamadım bir tek ütüm kaldı. dedigin gibi memlekette oziş herkesin kucagındaydı teyze,annane,dede,abiler,ablalar derken bana pek düşmüyordu ilgilenen çoktu şimdi buraya döndük sanki hep ilgi istiyormuş gibi bacagımdan yanımdan hiç ayrılmıyor.
bizde akşamüstü dogum günümüz için kıyafet bakmaya gittik ama hiçbirşey begenemedik bir iki badi alıp geldik, saçları uzamıştı bizimkinin saçları biraz zayıf dogum günü geçsin kazıtacagız o yüzden sadece şekil verdirdik çok güzel oldu tontişim :CüvCüv: yarın resmini çekip eklerim.
Allah'ım oruç tutan herkesin orucunu kabul etsin. Dua eden elleri geri çevirmesin. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?