Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bende iftarda abartmadım valla şuan çok haififm yemekten sonrada teraviye gittik yat kalk baya bi erittim şimdi sanki hiç yememiş gibiyim of şu ramazanı kilosuz bi atlatsaydık

canım eşim kızının saçlarını bir yaşındayken kendisi ustura ile kazımış ve gerçekten gürleşmiş herkeste öyle diyor bizimkinin saçları tüy gibi çok zayıf.
kızlar bende iftarda abartmadım valla şuan çok haififm yemekten sonrada teraviye gittik yat kalk baya bi erittim şimdi sanki hiç yememiş gibiyim of şu ramazanı kilosuz bi atlatsaydık
canım Allah kabul etsin.

oyy maşallah
doğum gününü nası yaptın canım
değişik bişiler yaptınmı

valla pek değişik bişi yapmadık palyaço şeklinde pastamız vardı yanında bende hazırlık yaptım evizmizi süsledik yakın çevremizle kutladık ama çok güzel geçti darısı başınıza sen neler düşünüyosun buarada adın neydi canım yeni olduğum için isimleri aklımda pek tutamıyorum zamanla alışacam opuyorumnanaktan

Aslıcım şimdiden doğum gününüz kutlu olsuuun
keşke gelmeden memlekette kalabalıkla doğum günü yapsaydın ben burda yapmayı düşünüyorum
annemlerde görsün istiyorum.ıstanbulda essahlı yaparız gene.

Temizlik işine gelince de kadın alacam inşallah.Tavsiye edeceği temizlikçi varsa
önerilerinizi bekliyorum.Kadın alan var mı?aslında haftada 1 gelse süper olur ama ıstanbulda yevmiyeleri çok fazlaymış:umursamaz:

serap canım

çok şey düşünüyordumda babamız askerde doğum günümüzde yemin törenine denk geliyor
hep birlikte yanına gidicez oralarda artık bi pasta keser kutlarız ne yapalım.
seneye kısmet olursa çok hazırlanıcam bakalım

allah kavuştursun serapcım olsun sizde kendiaranızda bişiler yaparsınız hem seneye daha güzel olur koşup oynar daha bi keyf alır şimdi zaten bişi anlamıcak..

aslında çok iyi olurdu ben gelmeden 1 gün önce geçen hafta yani benim dogum günümdü birlikte birşeyler yapsakdık ama hiç aklıma gelmedi inan.
güzelim ben anadolu yakasındayım biliyorsun yardımcı olmak isterdim ama malesef :1closedeyes: sorma güzelim burdaki yevmiye fiyatları iyi olsa yada uygun olsaydı isterdim haftada bir alayım hatta ek dersim çok olursa düşünürümde güzelim. ama bana gelen kadın geçen sene 60a geliyordu şimdi 70 aldı. başka bir kadın daha var günde 6 saat geliyor elide çabuk oda yarım gün parası alıyor evimin hemen her işide oluyordu ama ona ulaşamadım. Kiliste oturan arkadaşım anlattı oda temizlik yaptırdı bu hafta evine kadını 2 gün aldı günlük 50tl. ve sabah 7 akşam 7. hatta 6da geleyimmi demiş düşün ütüsüne kadarda yapıyormuş. kafamçokkarıştı

yaa mısır çook severim olmaz ki şimdi..ben emziren bir kadınım..bıoğazına da düşkün biriyim..nolcek şinçiikk..ben de isteremmmm yaa..hüüüüüüü....

deryacım saol mesaj atmışsın haber vermişssim canım..müjdenin amcasına allh rahmet eylsein..ben amcamı çok severdim .rahmetli çok iyi niyetli bir insandı..2 sene önce 57 yaşında kanser belasına tutuldu.2 ay içinde ne olduğunu anlamadan vefat etti..rahmet eylesin allhım tüm yakınlarımıza..müjdemin başı saolsun..:teselli:

ayyy Canancımm canımm çok üzüldüm şimdi bakk. yarın nasılsa bu tarafa geçeceksiniz görüşelimm yedireyim sana şekerim. sizinde başınız sagolsun güzelim Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…