- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.481
maşallah canım
senin yakışıklı 1 yaşını doldurdumu
evet canım 13 aylık oğluşum
canım eşim kızının saçlarını bir yaşındayken kendisi ustura ile kazımış ve gerçekten gürleşmiş herkeste öyle diyor bizimkinin saçları tüy gibi çok zayıf.aslıcım naber ayy çok zor dimi bizde izmirden döndükten sonra kaan çok bocaladı kalabalık ortamdan çıkınca afalladı çocuk egem nasıl saçlarınımı kazıtcan ayy çok kötüsün aslıııı kıs gerçekten kazıtınca çoğalıyomiki saçlar kaanında çok gür değil ama kazıtmak hiç aklıma gelmedi
canım Allah kabul etsin.kızlar bende iftarda abartmadım valla şuan çok haififm yemekten sonrada teraviye gittik yat kalk baya bi erittim şimdi sanki hiç yememiş gibiyim of şu ramazanı kilosuz bi atlatsaydık
oyy maşallah
doğum gününü nası yaptın canım
değişik bişiler yaptınmı
valla pek değişik bişi yapmadık palyaço şeklinde pastamız vardı yanında bende hazırlık yaptım evizmizi süsledik yakın çevremizle kutladık ama çok güzel geçti darısı başınıza sen neler düşünüyosun buarada adın neydi canım yeni olduğum için isimleri aklımda pek tutamıyorum zamanla alışacam opuyorumnanaktan
allah kavuştursun serapcım olsun sizde kendiaranızda bişiler yaparsınız hem seneye daha güzel olur koşup oynar daha bi keyf alır şimdi zaten bişi anlamıcak..serap canım
çok şey düşünüyordumda babamız askerde doğum günümüzde yemin törenine denk geliyor
hep birlikte yanına gidicez oralarda artık bi pasta keser kutlarız ne yapalım.
seneye kısmet olursa çok hazırlanıcam bakalım
Aslıcım şimdiden doğum gününüz kutlu olsuuun
keşke gelmeden memlekette kalabalıkla doğum günü yapsaydın ben burda yapmayı düşünüyorum
annemlerde görsün istiyorum.İstanbulda essahlı yaparız gene.
Temizlik işine gelince de kadın alacam inşallah.Tavsiye edeceği temizlikçi varsa
önerilerinizi bekliyorum.Kadın alan var mı?aslında haftada 1 gelse süper olur ama İstanbulda yevmiyeleri çok fazlaymış:umursamaz:
Bır de bugun 10 kere parmak yalamısımdır yanı ne pis huyum varmıs haberım yok elıme bulasan herbıseyı yalıyorum... :roflol:
allah kavuştursun serapcım olsun sizde kendiaranızda bişiler yaparsınız hem seneye daha güzel olur koşup oynar daha bi keyf alır şimdi zaten bişi anlamıcak..
arkadaşlar iigeceler ben kaçtımopuyorumnanaktan
sehercim müjdenin amcası vefat etmişş...o nedenlee...
:1shok::1shok::1shok:senağlama ALLAH RAHMET EYLESİN MAKAMI CENNET OLSUN:Saruboceq::Saruboceq: CANIM YAA MÜJDE BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ARKADAŞIM
yaa mısır çook severim olmaz ki şimdi..ben emziren bir kadınım..bıoğazına da düşkün biriyim..nolcek şinçiikk..ben de isteremmmm yaa..hüüüüüüü....
deryacım saol mesaj atmışsın haber vermişssim canım..müjdenin amcasına allh rahmet eylsein..ben amcamı çok severdim .rahmetli çok iyi niyetli bir insandı..2 sene önce 57 yaşında kanser belasına tutuldu.2 ay içinde ne olduğunu anlamadan vefat etti..rahmet eylesin allhım tüm yakınlarımıza..müjdemin başı saolsun..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?